121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • zzeN
  • Moby
    Miután pro patchet sem kapott, ami minimáleffort lett volna egy pécés kivitelhez képest, majd kiadják pécére...
    Erre a deraciné lolságra meg volt idő :D Komolyan mondom, sokszor nem értem a fromot.
  • mucsácsó
    jó de ezt most egy insdustry insider mondta !44!!!! **ráadásul egy randomkedden!!!

amúgy lehet tényleg lesz egyszer, bár gondolom azt is majd a modderek rakják rendbe :D

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.20. 16:30:57
  • TDC Geronimo
    Szerintem meg BB2 soha nem lesz, pedig a DLC megmutatta, hogy van ott még ötlet

BB PC pletyka meg már 3 havonta visszatérő dolog... :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.20. 15:59:37
  • darkSectorxxx #106924
    :)
  • Voltan
    DaS-re én nem fogadnék, azt már eléggé kimaxolták sztem, de BB2 tutira lesz.
    Pár napja felröppent egy hír, hogy a BB1 jön pécére is talán, nagyon örülnék, ha ez igaznak bizonyulna, mert a játék ragyogó, csak egy kínszenvedés PS4-en, már technikailag.
  • LBandi77
    Nem igazán tudok hozzászólni a legtöbb témához,nem érdekel meddig csúszik mennyi pixel-ből áll mennyi fps. ......Ha megjelenik valami és tetszik akkor megveszem.
  • Ulthanito
    Király! Pedig jó lenne, én bírom a rövid, de annál magvasabb megnyilvánulásaidat!
  • LBandi77
    Minden nap itt vagyok,csak olvasok .Nem szólók bele a nagyok dolgába.
  • Ulthanito
    Erről leginkább Lbandi tudna nyilatkozni. Tényleg, de régen láttam már itt!
  • mucsácsó
    szerintem is :) nem fogják ezt a ziccert kihagyni...

@Myselor: +1, nagyon adnám már énis.. :D sajnos ezek a souls koppintások egytől egyig huszadrangúak a szememben (talán még a Nioh volt a legfogyaszthatóbb), egyszerűen a FROM-féle szérumot nem képes senki sem reprodukálni teljes egészében :D
  • Ulthanito
    Biztos vagyok benne, hogy lesz még DS-játék, vagy a BB2. Csak idő kérdése.
  • Ulthanito
    Mondjuk normális technót rakni alá, mert az a bevilágítás, ami abban volt, az kritikán aluli. Én amiatt hagytam abba a játékot.
  • Myselor
    tök jó csak valamit mutathatnának :D nagyon kellene már egy új from game.vagy több :d
  • mucsácsó
    jaja, de ismerjük ezeket a "nemlesztöbbbelőle" dolgokat, ha a pénz beszél :D
  • darkSectorxxx #106913
    Mondták hogy nem lesz több DS, ezért lesz Elden Ring, mert az lesz a szellemi örökös.
  • mucsácsó
    FROMSOFTWARE

@fromsoftware_pr
    The DARK SOULS series has sold over 27 million units to date. We are incredibly grateful to every single one of our players. This success is owed to you.
    We hope you continue to enjoy our games, and look forward to Elden Ring, the new Action RPG that's currently in development.

fain, akkor jöhet a DaS4 majd nextgenre az Elden Ring után?
  • mucsácsó
    hát elég tré, dehát azon mit tudnának felújítani egy genen belül? :D ettől többet már nem lehetne kipréselni currgen konzolokon sztem, úgyhogy ott igazából annyi az "extra", hogy DLC-ket mellérakták, meg került be HDR - viszont akinek meg megvan a játék, az ingyenesen megkapja ezeket - bár nem mintha engem nagyon érdekelne :D
  • Ulthanito
    Legalább az kiderült, hogy ez egy remake, amiben új gameplay jelenetek és fícsörök is lesznek. Az viszont szégyen, hogy a harmadik részt úgy rakják bele, ahogy volt, azaz, nem újították fel.
  • Rage47
    az egészből csak az első rész érdekelne :D
    húzzák az emberek idegeit
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.20. 01:00:39
  • Kandurex
    Olyan sokkal jobb nemigen van.
  • mucsácsó
    jah, tényleg homályos fos - mondjuk valszeg a youtube-féle cigányhádé se segít rajta :D
    de azért adom így is :) mi lesz itt nextgenen ezekkel, pláne majd generáció végefele ... félek belegondolni... :D
  • darkSectorxxx #106906
    Nálam valamiért homályos a videó....
  • Kandurex
    Ebbe, azt hiszem, az összes spoiler mentes benne van.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.19. 21:36:15
  • darkSectorxxx #106904
    Van normális minőségben? vagy azt a fos 360p-s videókat mondod?
  • Kandurex
    Nézem az eddig megjelent Lasszó2 bemutatókat és döbbenet, mennyire távol van ettől mindenki, még a Sánta Mónikások is.
  • Ulthanito
    Nem, nekem nem jon be a viking era, ugyhogy - ahogy korabban is mondtam - nekem ez skip. Semmi nem tetszett mit lattam belole.
  • j0nNyKa
    áh i see
    nemtom valahogy csak legyintek az ilyesmire manapság, lehet picit kiégtem
  • mucsácsó
    igen, pontosan erre gondoltam :D ide jutottunk.. :D

gyanítom amúgy ezzel meg is ágyaznak egyúttal a Mafia 4-nek (vagy kitudja hogy hívják majd :D)

amúgy a http://www.mafia6.com/ betölt
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.19. 18:19:39
  • mucsácsó

na. csakhát ez megint ilyen neszesemmifogdmegjól, pont ami érdekelné egyedül az emberek 99%-át:D
  • Moby
    Szerintem arra gondol, hogy a defed amúgy pixelre ugyanaz, mint az eredeti játék, csak benne vannak a dlc-k is. Deluxe.

/de mostmár lehet, hogy ez jön. Már a remaszter is túl sok munka, jönnek az újrakiadások mindenféle editionben :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.19. 18:11:08
  • j0nNyKa
    miért? csúnya? vagy... miért
  • Moby
    Nos igen, egy szar 1660 elviszi natív 4k@60-on :DD

/ami nem csoda, ronda ez ma már, mint a káélet :D
  • mucsácsó

most ez valami rossz vicc? :DDD
  • Voltan
    Lol bazz, hát ez valami rossz vicc :)
  • j0nNyKa
    ööö ok, az ég kék, a zongora meg hangszer
    ha már random összefüggéstelen mondatok
  • Moby
    Letöltöm steamen, szerintem az irodaigêpem elviszi 4K@60-ban
  • mucsácsó
    én megértem azt is, aki nem vesződik órákat azzal, hogy elkapja a flow (ami lehet nincs is) - bár RDR2-nek egy 10-15 óra kell, mire lemegy az egész "tutorial" :D az mondjuk egy COD-szingli kampánynak a 2-3x-osa :'D

mondjuk nem is csoda, emlékszem már day1 délután televolt a használtpiac vele :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.19. 15:45:58
  • Moby
    Mesélj: előrendelted te is az ac:sár&birkaszart mi? :D
  • Seth
    Szóval Te is 10 perceket adsz egy játéknak? Na ez az aranyos :)