121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#106848 Én ilyenkor nagyon szeretem megfordítani a kérdést.
Mit várjanak a többiek az AC helyett?
Milyen más játékot ajánlasz nekik, a stíluson bellül, ami nem unalmas?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.18. 22:04:33 -
#106847 Mit várunk egy Tsushima vagy Horizon 2-től, az nem lesz gecimonoton meg unalmas egy idő tán? :)
Horizon ZD nem volt az?
Death Stranding Nem volt az?
Minden nyitottabb játék az egy idő után.
Nyilt világú jâtékokban nem lehet feltalálni minden 2 négyzetméteren a spanyol viaszt. -
#106846 Milliók szeretik ezt a konzervszart, köztük én is meg te is sokszor. Értem én, hogy most nem vagy ráhangolódva, de ez még nem jelenti azt, hogy szar játék lesz, mert az utolsó 2 ac se volt az, meg az előtte lévők sem -
#106845 Még szép, hogy jön, miután megvette őket az MS :D -
#106844 Stabil recept a futószalagon érkező konzervszarra. Azt a világ bármely pontján le lehet gyártani ugyanolyanra. -
TomStorm #106843 Hohó abban volt részem Hellblade-ben!Azóta is itt a fejemben minden amit az a game bemutatott!Platinázás mellékes volt,végigtoltam Pc-n is.
Ha már Skandináv világ:)
Remélem jön Ps-re is folytatás:/ -
#106842 Kb minden ubi játékot egy rakat stúdió készít úgyhogy ez se új dolog náluk -
#106841 Nekem mondjuk sokat elárul a projekt szilárd alapjairól, hogy azt sem tudják eldönteni, hogy most akkor hosszabb lesz-e, mint amilyen rövid :D Biztos jót tesz ezeknek, hogy százhuszonhárom stúdió dolgozik rajta 4 kontinensen. Biztos elutaztatták mindet izlandra, mint a Sánta Mónikásokat, hogy magukba szippanthassák a glecscserek illatát :D -
#106840 Kinek mi, mint mondtam én ilyen last kingdom után most teljesen ebben a vikinges angol meg dán hangulatban vagyok -
#106839 Itt a fő designer az, aki az originsnél is volt -
Evoluti0N #106838 Az Origins nekem is jobban tetszett. Tetszett az Odyssey-ben, h még RPG-sebb irányba mentek el a választási lehetőségekkel, meg a többfajta befejezéssel, de minden más jobban tetszett az Originsben. Remélem, h a Valhalla a 2 játék legjobb elemeit kombinálja össze. -
#106837 No igen, a rétestésztára nyújtott greek era tour után kész felüdülés lesz a dagonya 150+ órában. Nagyon hívogató ez az AC: Sár&Disznószar, de most ellenállok a preordernek :) -
#106836 Nekem inkább az Origins jött be... -
Evoluti0N #106835 Nekem tetszett a hibái ellenére az Origins meg az Odyssey is. Szóval valami hasonlót várok, csak viking köntösben. -
ppista #106834 Én sem értem mit vártok, már aki, a Valhalla-tól. Ha nem az Ubi csinálná, még én is ránéznék, de ők jelenleg a messze legunalmasabb, fejlesztő csapatok tucatjait kizsigerelő tucatjátékokat kiadó cég. Szerintem a Rayman Legends óta nincs jó játékuk, csak a minden évben, más-más néven kiadott iker fejlesztések. -
#106833 Szerintem itt az odysseyt se a story miatt szerette senki...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.18. 20:57:28 -
Evoluti0N #106832 Booooooo!!!!!! -
#106831 Csodát vártok egy történetet elmesélni képteken szériában olyan kortól, amiben a sáron, meg a birkaszaron kívül nem volt semmi érdekes. A mitológiai részből ki lehetne hozni jót, de ehhez már túl hülye ez a széria rég. -
Evoluti0N #106830 Én még mindig nem tudom eldönteni, h lemezes legyen vagy sem. -
#106829 Minek kell gameplay. Láttál már AC játékot nem? :D
Spoiler, hasonló, lesz mint odyssey.
Amúgy nem értem ACk miért nem használnak motion blurt. Kamera, de legalább object motion blur nagyon kellene bele 30 fps miatt. Sokkal "smoothabb" lenne -
TomStorm #106828 30frémmel ha annyi lesz lehet tőlem bármennyire szép,nem kell.Meg lehet amúgyse:D
Kell gameplay..
De ami most fontos,leadtam rendelésem TLOU2-re!Lemezesen,kezembe akarom tartani:) -
#106827 Egyetlen AC-t sem platnizátam soha. Azokat sem, amik még jók voltak. -
Evoluti0N #106826 Booooooooo!!!! -
#106825 Majd a platinádat azért ne linkeld ide be ezek után... -
#106824 Crossgen fos. Szénába ugrás helyett sárbaugrással. Hiperizgalmas! -
#106823 crossgen fos... megint jössz az elhamarkodott kijelentésekkel :D
Ha úgy nézne ki, mint odyssey csak jobb loddal, felbontással meg textúrákkal már az is csodaszép lenne -
#106822 Ez a valhalla engem olyan szinten hidegen hagy, hogy nemigaz :D Currgenre már nem érdekel, nextgenre meg egy crossgen fos, ami csak kötelezettségből jön nextgenre. -
#106821 -
#106820 Ja ennek örülök én is -
#106819 Hálisten azt hallottam, hogy lesz hajózás de nem kell csatázni benne.
Lehet belejátszom majd én is :) -
#106818 esesdécsaktöltésrejók figyelem
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.18. 20:16:30 -
#106817 Legalább nem fog annyit tölteni "gyorsutazás" alatt meg halálkor PS5ön
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.18. 18:58:46 -
Evoluti0N #106816 Nincs nekem bajom a nagy területekkel és a felfedezés örömével, azonban a bajom azzal van, h szeretek mindent megcsinálni és kipucolni open world játékokban és ha ugyanaz lesz a Valhallában is, mint az Odyssey-ben, h minden 100 méteren bázis, meg apjafasza, ahol a lehetőségek és kombinációk száma véges, h miket kell csinálni a teljesítésükhöz, akkor meg fogok faszulni. -
#106815 Hát nem tudom én pont most nézem pl last kingdom sorozatot. Én alig várom, hogy elvesszek abban a világban :D -
Evoluti0N #106814 Apjuk faszát! Ennyi a véleményem erről. :D -
#106813 Mondjuk nekem is kicsit gyanús volt a kijelentés miután kiderült, hogy 13 stúdió dolgozik rajta :D -
#106812 Én mondtam!!!!!!!!! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.18. 18:33:00 -
#106811 Mégse lesz kisebb game a Valhalla úgy néz ki
"The first thing that interests the players is the size of the world compared to what you have done previously in Odyssey and Origins, which are the last two. Is it similar? Is it bigger? Is it comparable?"
"I would actually say in terms of range, it is probably a bit larger than Odyssey. I do not have the exact figures at this stage, but we have not only created the whole country, which is in this case England, but also a good part of Norway too. There are other secret worlds, which I can not speak about today, which contributed to the size of the game. It's not a small game, it is a game which is clearly ambitious, which will offer many many hours of gameplay for the players." -
#106810 JEEEE -
Evoluti0N #106809 Meg már csak 1 nap és 1 hónap a TLOU 2 megjelenéséig. !!!!444négynégy
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.18. 14:48:18