PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.03.25. 16:42:44
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.03.25. 16:10:06
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Megvárom már az újat, de a következő verziót biztos nem hagyom már ki
Kár, hogy nem tud vrr-t a ps4 😞 Lehet, hogy futnêk vele egy friss kört.
Adversus solem ne loquitor
Első platinàm is ez volt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Viszont felmerül a kérdés ugye, hogy ezek után vajon lesz.rják majd a fejlesztők is a mentési rendszereket, vagy meghagyják őket úgy ahogy vannak? Pl egy AC: Odyssey akkor is ment automatikusan, amikor épp felvettél valami tárgyat, tehát kb minden lényegesebb pillanatban.
De ott volt pl a Darksiders, ahol aztán elég nagy káosz volt a mentési rendszer. Hol ide dobott be, hol oda.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.03.25. 12:41:38
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
(Tudom, hogy nem rajta múlik.)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez az LO nem hagy nyugodni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A quick resume nem mentés lesz, amit bármikor visszatölthetsz. Ez felfüggeszti a játékot, ugyanúgy, mint amikor rest módba rakod a gépet és visszakapcsoláskor ott folytatod ahol abbahagytad. Na ezzel a quick resume-mal ezt minden játékkal megteheted, akár tucattal egyszerre, ha éppen erre van affinitásod 😊
PS4-en ezt 1 játékkal csinálhatod meg, ha másikat indítasz, vagy kilépsz belőle, vagy lekapcsolod a gépet akkor annyi.
PSN ID.: Beegabor
Nem próbáltam nagyon, de Dark Souls-okban pl így működött.
Arra használtam hogy ne kelljen elfutkosni a bonfire-től mindig a boss elé miután már kipucoltam a pályákat, mert geciunalmas volt futkosni a semmiért.
Konkrétan a sok tölt3ési idő meg a pendriveról visszatöltés kb feleannyi idő volt mint sokszor a futás a boss-ig. <#wow3>#wow3>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Rally jöhet, bár nem a zsánerem,de "Ingyen" elprüttyögök vele
PSN ID.: Beegabor
By.:IGN
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De nem checkpointnál.
Vagyis ha kilépsz hirtelen a játékokból.
Lemented pendrive-ra akkor a mentést bármikor viszzateszed, ott folytatod. 😄
Nem instant, hanem pár másodperc.
De hasonló helyzet és bár nem volt szükségem erre, de ezt minden játékkal megteheted. 😊
Hát nem tudom, de nekem ez a 825GB nem lenne gond.
Persze konzolon általában kisebb szokott lenni a install.
Különben PS3-on 320 GB-on kényelmesen elvoltam, de a 250 már neccesebb lett volna, hiszen a régi lassú PSN miatt előre be kellett tárazni. Egy UC3-nak meg kellett 70 GB (35 GB letölteni, még annyi kibontani) és 2 nap, mire leér. Aztán volt egy 2 másodperces áramszünet a végén, és kezdhettem elölről a letöltést, mert ugyan befejezte, de nem indult a játék. Imádtam a PS3-at!
Quickresume funkciót eddig pendrive-al használtam... 😄
Pl Souls játékoknál.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.24. 17:54:59
De én előnyösebb helyzetbe vagyok mert egy 500as SSD-vel is ellennék. Legrosszabb esetben leszedegetem újra aa játékokat.
Én eddig minden konzolomat alap hellyel használtam.
Pc-mbe most 64-128-480 vagyis kb 700GB SSD van.
Untig elvagyok.
És még ennek a nagy része olyan adat, programok, film, kép, ami nem játék olyan adat.
Mindig ami fontos azt töltöm csak le.
Ja meg a funkcióhoz kellene 4-5 cím is a konzolra hogy egyeltalán tudjam mivel használni.
😄
És igen, a quick resume igénye is egy jó kérdés, máshol éppen azt is felvetettem.
Megpróbálok előretervezni, amennyire a rendelkezésemre álló információk és tapasztalat alapján lehet, és ezek alapján úgy érzem, hogy ez egy problémás és költséges pont lehet még. Nem mindenki számára, de például számomra igen. Persze ha PC/XSX mellé veszek PS5-öt, akkor kevésbé problémás, hiszen multiplatform nem megy rá, a retró meg nyilván kevesebb helyet foglal.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.24. 17:38:48
Ha a konzolba pakolnak neked majd + ssd-t az nem kerül + pénzbe ugyanúgy?
Ha alapon 2 tera lenne lehet még drág@áab lenne 50 dollárral, ami nekem pl felesleges aki nem tart 20 játékot egyidőbe a SSD vagy HDD-n.
175GB eltérés van a 2 konzol közt. Ez nem tétel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.24. 17:37:37