121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#106968 A tükrök még most is 1 fps-sel működnek ? :) -
#106967 Meg general bugfixes and gameplay improvements - a patch notes szerint. -
#106966 Nem csináltak vele semmit csak a DLCk ingyenesek lettek, ennyit takar a definitive edition... HDR meg valóban egy nagy nulla. Átvált a TV HDRbe és kb itt ki is merül a implementáció :D -
#106965 Kipróbáltam a Mafia 3 Definitive Edition-t. A játéknak amúgy kétszer mentem neki a megjelenés után, pár hónap szünettel, mind a kétszer néhány óra játék után abbahagytam az elképesztő technikai igénytelensége miatt.
Jelentem, semmit sem változott. A Definitive Edition pusztán szemfényvesztés. Aki a játékban a bevilágítást csinálta, azt örökre el kéne tiltani a játékfejlesztéstől! A játékban HDR? Vicc, ebben semmilyen HDR sincs, pont ugyanolyan igénytelen az egész, mint volt. Lövöldözős részeknél leesik vagy 20-25 frame-re.
10 perc játékon belül történt, hogy előbb az egyik átvezetőbe befagyott a kép, de a felirat az ment rendesen a képen, de hang se volt alatta, majd miután az átvezető véget ért, ment tovább minden. Utána meg miközben repesztettem át a hídon, merevre fagyott a játék, kék halállal ki is lépett a dashboardra.
Hát ennyire definitive edition.
Komolyan mondom, nincs még egy másik iparág, ahol ennyire hülyére lehet venni következmény nélkül a vásárlókat. Ha ez egy másik termék lenne, egy autó, egy konyhai robotgép, vagy egy ütvefúró, már rég beperelték volna a 2K-t szándékos megtévesztés és hibás termék miatt. -
#106964 WOW!
eddig lefostam, mert tudjuk milyenek a remasterek, szóval még videót se néztem róla direkt - de így azt kell mondjam, hogy tényleg le a kalappal :O na, ez tényleg egy profi remaszti, nem egy szaros upscale és kész, hanem azért itt tényleg volt bőven meló mindennel, ez látszik.. :) ugyanakkora fura, hogy ekkora effortot toltak bele, és pont a 3. részbe... bár gondolom egy valagnyi assetet átvettek a készülő 5. részből, de ígyis azért szép munka :)
végén még kihívóra lel a Bluepoint :'D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.23. 01:03:24 -
Evoluti0N #106963 Olyan VR játékok után, amiket legutóbb játszottam PC-n, mint a TWD Saints and Sinners, de különösen a HL Alyx, hatalmas visszalépés volt minden szempontból. -
#106962 Kipróbáltam ezt az ironman vr-t.
Hát ez szerintem egy kutyagyenge, tucat vr railshúter, most épp vasember jelmezben.
Fájdalmas, hogy mennyire nincsenek ötletek vr gameplayre, 1-2 üdítő példát leszámítva :( -
#106961 -
#106960 9 év, 400 ember -
#106959 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Evoluti0N #106958 Eh... Ok volt. Azt kaptam tőle, amire számítottam. Az biztos, h nem megjelenés napi vásár lesz. Rohadt rég volt már a fejemen a PSVR. Az Oculus Quest után furcsa volt ismét az alacsony felbontás és nem éppen lenyűgöző tracking. Remélem, h a PS5-höz érkezik majd előbb-utóbb egy PSVR 2, ami már jobban megfelel a mai követelményeknek. -
#106957 -
#106956 Biztos a full cuccot tartalmazza. Ha megveszed már nem kell újra letölteni -
Evoluti0N #106955 24 GB demó. Az igen. :D -
#106954 Zsír, köszi! -
Evoluti0N #106953 Ha valaki ki akarja próbálni, kijött demó a július 3-án megjelenő Vasember VR játékból. -
#106952 Épp nézem streamen. Poén nézni, de én ilyenért pénzt nem adnék. Bárcsak lenne sonynál is egy gamepass... -
#106951 Ki szerzi be a Maneater-t? Poénnak tűnik -
#106950 Ez nem kevés ideig készülhetett :D -
#106949 Ez azért egészen elképesztő!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.05.21. 15:12:36 -
#106948 :) -
#106947 soon -
#106946 Mikor várható valami infó? :) -
#106945 Már van ugye erős pletyka demon souls remakeről is meg silent hill rebootról. Már most elég erősnek néz ki a PS5 felhozatal. GT szerintem jövőre jön csak, demon souls launch cím, silent hill meg ha igaz, az is szerintem még 1-2 év -
#106944 A professional racing cockpit manufacturer based in Australia seems to have confirmed than Gran Turismo 7 will be be out this year this year which means it could be one of Sony’s big launch titles for PlayStation 5.
Next Level Racing is an official PlayStation licensee, making very big and very expensive cockpits so players get a better simulation when playing driving games. On their Instagram page they asked “What racing game are you most looking forward to in 2020?” and posted four logos representing new games. Dirt 5 is shown and we know that’s real, as is F1 2020 and AMS 2, the short name for Reiza Studios’ Automobilista 2.
-
#106943 gondolom maradtak a régi engine alatt, így ránézésre nem sokkal szebb, mint a Talos Principle, úgyhogy maradnak is a régi konzolok - aztán jön majd az újgépekre a patch:D
a Diablo 4 is ugyanúgy PS4/XONE-ra csak van bejelentve perpill, pedig ott még a 2022 is lehet optimista.. :D -
#106942 Konzolokra csak akkor jön, ha lejár a stadia timed exkluzivitás, valamikor 2021-ben :D
“The game is still coming to Xbox One and PlayStation 4 after its period of exclusivity is over with Stadia”
Óriási :D Jó, modjuk az kérdéses, hogy a staida létezni fog-e még 2021-ben egyáltalán :D
Meghát 2021-ben PS4 meg Xbox one??? Nem tudom mit szívnak ezek ott a Devolver Digitalnál, de küldhetnének belőle ide is :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.20. 22:59:42 -
#106941 Serious Sam 4 Steam - itt van egy csomó fejlesztői gameplay videó róla
dehát ööö nemtom...mi special ebben?:D max ez a legion system lehet érdekes, hogy egyszerre sok monsztát tud megjeleníteni az engine, de amúgy.. :D -
#106940 én is már 2+ hónapja tolom így (úristen, amúgy nem tűnik valahogy annyinak :O), és valszeg még szeptember-októberig marad is ez, de lehet már idén nem is leszünk bent (nem lesz kötelező sokáig még)
egészségügyileg okádék, de amúgy szerintem is picit kevésbé stresszes, nincs az a pörgés meg fostos openoffice zajongás.. az elején pont ez hiányzott (ezt lehet pótolni mindenféle online hangok generátor toollal ), de mostmár inkább áldásnak érzem én is...
kollegák hiányoznak azért, de maga az irodai lét az nem mondanám..
-
#106939 jöhet!! :D én bírtam a két encountert meg az SS2-t is - 3 viszont rémgagyi lett, még az első pályát se bírtam ki vele, szal remélem visszatérnek az első részekhez :D -
#106938 Nah, csak jön még egy rész ebből az új Doom-ból...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#106937 #106935 :
Két hónapja én is homeoffice-ban vagyok, gyakorlatilag kétszer jártam talán bent az irodában, de ennek lassan vége. Hamarosan nyitnak az óvodák, iskolák, itt érzem a tarkómon a régi idők szelének lehelletét :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit kicsit sajnálok is. Ma egész nap ez járt a fejemben, hogy szégyellnem kellene-e magam amiatt, hogy én tonképp kurvára élveztem ezt az időszakot. Persze eü szempontból rettentesen sajnlatos, és a hatásai nagyon sokakra negítvak voltak/vannak, és ez nagyon nem jó, de én ebből közvetlenül nem éreztem semmit, abból viszont igen, hogy nagyon sokat voltam a családommal, nagyon sokat játszottam, sokkal kevesebb volt a stressz, mint általában, az állandó kapkodás meg szinte teljesen eltűnt az életünkből két hónapra. Szóval ha a rossz részének teljesen vége lesz, a jó részéből megpróbálok annyit átmenteni az azt követő időszakra, amennyi csak lehetséges.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.20. 20:35:30 -
#106936 Ma kipattant a platina a NIOH2-ből.
Abból a játékból, amit gyűlöltem az elején, és utáltam végig, a végigjátszásban. Most sem szeretem túlságosan, de már nem akarom megölni azokat akik készítették, ennek viszont főleg az az oka, hogy a végére annyira túlfejlődtem a játékot, hogy virtuálisan megbnüntettem benne mindent és mindenkit az összes bűnért, amit korábban elkövettek. Részben azért platináztam ki, hogy ne úgy maradjon megm hogy a játék, ami kibaszott velem. De a fő ok, a legfőbb ok nem ez volt. A legfőbb ok, a mitováció esszenciája az volt, ami miatt egyáltalán belekezdtem a játékba. Ami miatt nem hagytam abba akkor sem, amikor utáltam. Ami miatt továbbmentem a végigjátszás után, pedig azt mondtam a vége után, hogy többet nem akarom látni. Az OK, ami miatt létezik nekem ez a játék, az OK, ami miatt megvan a platina, az ez:
https://twitter.com/yosp/status/1247837462656774144
És ebben olyan sok minden benne van, hogy arról hosszan tudnék írni. Ebben a platformban az összes hülyeség, probléma, és minden apró elbaszás mellett ott van, hogy ezt nem (főleg) nyakkendős üzletemberek viszik a hátán, akik naphosszat excelben számolják a profitot. Hanem igazi játékosok. Ettől tud ez az egész a sok apró elbaszás mellett mégis ilyen zseniálisan működni.
És mivel kérdezték, és válaszolt, kiderült, hogy van elmaradásom. Szóval jön a Days Gone platina :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.20. 20:21:19 -
Evoluti0N #106935 Én a karantén miatt már 2 hónapja itthon vagyok és könnyen meglehet, h augusztus 1-ig itthon is leszek. Pont belefér a TLOU 2, meg talán a Tsushima is. :D -
#106934 Hát én már belehülyülök. És mire kijön, pont vége lesz a karanténizénak :D -
#106933 "Annyit tudok, h elolvasni róla leírást és játszani és megtapasztalni, két különböző dolog és azért, mert leírva valami nem tűnik annyira jónak, az nem jelenti azt, h a játékban nem lesz jól megvalósítva."
Pontosan. Ilyen játékot kihagyni csak azért, mert nem tetszik valakinek 1-2 dolog a leakek alapján... Saját magukkal csesznek ki no mindegy. Én alig várom -
Evoluti0N #106932 Gondolom, h elolvasta a spoilereket és vannak olyan események a történetben, ami sokaknak nem tetszik. Eddig sikeresen elkerültem a spoilert és remélhetőleg a maradék nem egész 1 hónapban is így lesz, de azt tudom, h van pár eléggé megosztó dolog a sztoriban.
Annyit tudok, h elolvasni róla leírást és játszani és megtapasztalni, két különböző dolog és azért, mert leírva valami nem tűnik annyira jónak, az nem jelenti azt, h a játékban nem lesz jól megvalósítva.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.20. 19:25:02 -
#106931 Mivan? -
#106930 jól néz ki jó a harc a többi sajnos elég szar irányba ment el.skip -
#106929 háttttö...nem lesz szar :D