PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Doom eternalt töröltem

7:31:18-nál. 3 élettel mentem oda easy-n. Meg is haltam úgy ahogy kell. Na mondom jól van, checkpoint aztán mehet megint a 3 élet.
Na ott esett le, hogy ha fullra meghalsz akkor checkpointtol 1 élettel kezdi. 5-ször próbáltam meg. Jönnek mint az állat. Van egy démon aki felenergiázza a többit. 20 démon között meg pont azt nem találom meg. Megy a törlés. Ne is lássam többet. Sztori félét pedig megnézem youtube-on.
Jöhetnek az értelmesebb játékok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Folyamatosan vitték át a korábbi elemeket az újabb elképzelésekbe. Az nem vitás, hogy újragondolták 2x is, de nem dobtak mindent a kukába.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
Árfolyamkockázat miatt gondolom feljebb tolják mindig a digit árakat. Boltokban meg benyelik inkább kicsit és olcsóbban adják.
Ezt üzletnek hívják, mondom, a dobozos példányokat bukna a kiadó és a platformtulaj, ha összekülönböznek a nagy láncokkal. Mivel azonban már konzolos is feljött a letöltős téma, egyre kisebb a hatalmuk.

Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy folyton azt keresik, miként lehet 60 dollárnál/eurónál többet beszedni egy játékból (DLC-k, games as service, fizetős multi). Nyilván ebből a szempontból sem életcéljuk a kifejezett árcsökkentés, amikor szívük szerint emelnének, és bujtatottan emelnek is (persze nominális árról beszélünk). Aki day1 veszi, az úgyis eladhatja szinte árában (kivéve a Doom Eternalt Boxon), meg az is, aki átveszi, de gyorsan játssza. A letöltőseknek meg ott a home-olás. Pár hónap után meg jönnek az akciók. Az fizet sokat, akinek azonnal kell a játék, és megtartja a dobozost, vagy a letöltőset vette meg egyedül. Vagy akit a DLC-kkel és egyebekkel lehúznak. (Nem, nem minden DLC lehúzás, de szerintem érthető, mire gondolok.)
Seth
"Sajnos a Nioh 1 fejlesztése cirka 13 évig tartott,"

Ez téves infó. A Nioh még PS3-ra jött volna és egy Dynasty Warriors szerű csatás hack&slash lett volna, de aztán lelőtték a projectet. Csak évek múlva került újra elő 2013-14 környékén amikoris nulláról kezdték az egészet, főleg a DS népszerűségének köszönhetően abba az irányba vitték inkább

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Attól még lehet olcsóbb, mivel az egyiknél, valódi - tovább adható értéket veszel, a másikban meg rohasztás opciót.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tinman
Látnád maxon 4k 60 frémmel... bár szerintem menne 120-al, még nem próbáltam.

Sajnos a Nioh 1 fejlesztése cirka 13 évig tartott, ez meg is látszok a küllemén. Na most abból még butítani. Atya.ég.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Most Ghost R.Breakpoint-ot vettem meg(6k) hát az se kutya ahogy kinéz és még nem is Oledem van!
Az új Immersion mód miatt húztam be.
Mert a több pénz jobb, mint a kevesebb. És aki nem akar lekerülni a Wal-Mart polcairól, az nem fog a retailerrel kitolni azzal, hogy nagyon alámegy árban.

Egyébiránt nekem úgy tűnt, hogy a digitális kópiák megosztásával is megy a trükközés, szóval nem eladható, de nem is feltétlen egy accon/gépen/családnál jár.
TDC Geronimo
Nekem akkor is tetszett, amikor először toltam, de ez még mindig iszonyat durván néz ki és a HDR elsőosztályú. A célzás is sokkal jobb lett. Sajnálhatja, aki ezt kihagyta tavaly, mert az egyik legjobb ex

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mephike
Most is azt nyúzom. Tudom, hogy pár ember azt a bughalmazt látja maga előtt, ami pár hónapja volt, és meg is értem, ha most nem akarja elővenni újra. De most nekem jobban tetszik, mint a Horizon Zero Dawn. Tudom ezzel szinte itt senki sem fog egyet érteni, de nálam most ez a helyzet. Eddig egyetlen egy hiba/bug volt, amikor egy zombi beakadt nálam egy fatörzsbe, azonkívül én hibába nem futottam.
Mindenesetre nagyon örülök, hogy nemrég új TV-t vettem, mert bizony nagyon adja játék közben. 😊

Moby
Nincs meg sajna.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Friss C9 tulajok. Days Gonet szedjétek le most szarrápatchelve és nézzétek meg a TVn <#guluszem1>

Ennek a folytatása brutális lesz abban biztos vagyok

Kandurex
Amúgy engem érdekelne digit vásárlásban, de valamiért* drágább szokott lenni, mint a dobozos, és hát ugye nem tovább adható. Talán 40 dollár körül, de inkább 35, már vennék.

*Érti valaki, hogy miért? Nincsennek gyártási sem viszonteladói, se szállítási költségek!

Kandurex
Konzolvilág és a konzolok szervize elég megbízhatóak. Nem rajtuk fog múlni, h megkapd vagy nem. Esetleg személyes átvétel.

Én még az első résszel nyomom 60fps módba és az ég világon semmi gondom nincs vele!A második meg rosszabb nem lehet..
Rage47
aha szal kedd 😄
sosem rendeltem elő még, ezért is kérdem.
esetleg jobb cég, aki mindig pontos szokott lenni? van ilyen egyáltalán?
Kandurex
Ez volt nekem is a kérdésem kb. 2 hete. A konzolokszervize.hu azt mondja próbálnak egyezkedni a forgalmazóval, más különben, következő hét kedd.

Rage47
vajon ha előrendelem kihozzák 10-e előtt?
Moby
Elég ha csinálnak egy bótit, kilyukasztom én nekik 😊

1:1-es méretarány? Remélem, valaki megcsinálja a lukasztott Mobystationt is.
Moby
Ja, egyébként egy user azt találka ki, hogy létehozza a komplett földbolygót Minecraftban. Keres vállalkozókedvűeket besegíteni, sza ha valaki tanácstalan az időelbaszásával kapcsolatban, hát itt az igazán ambíciózus vállakozás! 😄 Nem kell ehhez feltétlenül dreams sem.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.29. 13:47:26

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Az enyémen megspórolhatják nekem a törlést azzal, hogy rá sem rakják😄

Moby
Na ez kb ilyen. Csak ez még nem játék.

Szóval erdőkreáló toolból így is túlkínálaqt van. A sonynak inkább a játékokra kellene koncentrálnia, nem az öncélú techdemókra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.29. 13:42:17

TDC Geronimo
Ja durva 😊

Én sony helyébe ezt a Dreamst ráraknám preinstalled minden PS5re
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.29. 13:37:20

n000rbi
Oké, hogy a Dreams gagyi, meg minden szar, amit benne csinálnak, de menjen már picsába, ez hogy néz ki 😮

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Teljes egyetértés van. <#eljen>

Moby
Hiába van jobb tévéd. Felbontást a játék nem tud, VRR-t meg a ps4. Kapjabeasony.

Tinman
Első és 2. résznél is látszottak a limitek keményen. Majd PS5-ön (annak, akinek nincs PC-je).

Első rész megjelenéskor ráadásul kissé bugos volt, és egy rakat tartalom jött hozzá később. Csak a szokásos: Day1 ezeket rohadtul nem éri meg tolni, ez csak a kiadónak/fejlesztőnek jó.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.29. 13:02:55

Tinman
Toltam a Nioh 2 demo-t PS4-en... azé' van egy határ, ami alá 2020-ban már nagyon nem kéne. Te leadod... lol.

mucsácsó
Pron még talán vállalható is ez egy jobb tévével simán - mégha lehet kicsit kompromisszumos is -, de sima PS4-es verzán már nagyon látszanak a limitek minden módban, ahogy azt sejtettem is.. VFR az mindkettőn okádék :\ egy ilyen játéknál, ahol ennyire fontos a reakció, ott azért kell a 60FPS szerintem is.. messze az a november 😞
Rage47
Demo alapján engem meggyőzött a FF 7 Remake. RE3 viszont nem.
Ugyanúgy vágod te is a kezed, csak nem veszed észre, vagy ráfogod, hogy szúnyogcsípés.
Jövő héten már be is fejezem a Nioh 2.-t, amivel a világon semmi bajom nincs Pro-n. Igaz, nincs is olyan varázsa ,mint az első résznek, de bőven jó játék, még így egy kézzel is. November, lol.
Tinman
Csak a szokásos, u.a. vele a gond, mint az 1. rész esetében PS4-en, amit bírtam 1 órát, PC-n meg 300-at. Vagy tolod kellemes küllemmel 30 frémmel, ami az ezredmásodperces reakcióidők miatt vállalhatatlan, vagy tolod VFR mellett, ami egy vicc, vagy tolod rondább küllemmel 60 frémmel. Ja meg a 4k komolytalankodás, lol. Melyik kezem vágjam le? Az igényest? A szépre vágyót? Egyiket se... november.

TDC Geronimo
pron egész jó, mi a gond vele

mucsácsó
ez megvót?

jaj, jaj, jajjjj 😞 😄
TBTPumpa
Hmm...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

yesname
De van. Pl. az Ori 1 és 2. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TBTPumpa
A Japánok nem csak a saját kultúrájukból tudnak jó játékokat készíteni. 😊

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
SSD5-ön minden durva lesz. Deazé a fakéz azon is ki fog ám ütközni, és bár játékot nagyon tudnak csinálni a bendiek, csak megtanulhatnák a QA-t is 😊

Kandurex
Nálam az új gow se volt 10/10, pedig ez a húgy a nyomába sincs.

TDC Geronimo
Days Gone 2 lesz majd durva SSD5ön 😊

Legalább nem lesz gond az asset betöltéssel már 😄

Remélem Bend már javában dolgozik rajta 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.28. 18:49:40

Moby
Nekem mindegy hányas, meg hol anni. Meg az is, hogy mennyire van csillogóra polírozva. Ennek a doomnak az egyik személyes tragédiája volt, hogy az ORI előzte meg nálam. Az az ORI, ami különféle gyogyós hibákkal jelent meg, de az összes bugjával is minden lukába csinálja ezt a shiny polished doomot 😄 Álmában, részegen, félbénán is.
Ha ez Tízpertíz, akkor amaz nem tudom mennyinek kéne lennie. Mondjuk hetvenkilencpertíz? 😊

Kongy
10/10-es játék általában ilyen érinthetetlen klasszikus szokott lenni, amit mindenki elismer, még ha nem is automatikusan hibátlan egyúttal. A lényeg az, hogy a Doom Eternal a 10/10 közelében sincs.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
a 10 pont nem azt jelenti, hogy hibátlan.

davidka003
7-es szerintem is reális. Ilyen régi módi FPS.
Mondjuk ilyen forgó lángcsóvákat utoljára marioban láttam. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kongy
Jah, magyar IGN 10/10, aztán olyan játékokat / filmeket húznak le ordenáré módon, amik abszolút korrektek. 😄 Vicc. Mondjuk sosem kritikák alapján próbáltam ki egy játékot.. de azért mégis meglepő, hogy nekik ez a 10/10. Nálam meg egy God of War sem az, 10/10-es, hibátlan játék NINCS, nem létezik. <#nezze>

A Doom Eternal reálisan nézve is max egy gyenge 7-es.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.03.28. 17:59:29

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Voltan
Ez mondjuk tény, csak játékmenet ügyileg elgurult a gyógyszer sajnos. Ugyanakkor le a kalappal a fejlesztők előtt, mert mintaértékű, amit technikailag letettek az asztalra. Csakhát...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kandurex
Hádde, hádde, “Gyakorlatilag hibátlan kivitelezés és nagyszerű optimalizálás!”...!!