121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #107088
    nem ezt keresed? c9
  • n000rbi
    Ugyanaz a panel, a proci talán lassabb és a design kicsit más, de nem hinném én se, hogy mellélőnél vele.
  • TDC Geronimo
    Had legyünk már felhypeolva 7 évenként egyszer egy HW miatt. Sokan nem csak a HW erőssége, hanem a játékok miatt is várják. Sony azt hiszem ebben a genben ezzel már bizonyított.
  • Moby
    Az elvárások???
    Mik az elvárások? Kiék azok?
    Mi fog kiderülni, amit eddig nem tudunk?
    A PS5 egy gecijó gép lesz. A Playstation platform játékai gecijók. Lesz BC, lesz haptic feedback a kontrollerben, lesz egy kb minden idők legdurvább audió fejlesztése. Ezeket írták le.
    Mire számítasz, mi fog kiderülni? Hogy ezekből bármi nem igaz? :)

Mert ha azt feltételezed, hogy a játékosok teljesen hülyék, és nem tudják, hogy egy sokkal többe kerülő hardver nem tud sokkal erősebb lenni, akkor igen, túlzóak az elvárások. De ha így van, akkor ezt te feltétlezed. Másokról. Hogy hülyék. Ráadásul ennek a felvetésnek az igazságtartalma nem teszi semmisé a fent említett megállapításokat. Mitöbb, semmilyen relációban nincs vele.
  • TDC Geronimo
    Cory új twitter headerje :D

• Voltan
    Meglátjuk. Szerintem indokolatlanul fel vannak fújva az elvárások, ahogy minden launch idején.
    Majd kiderül.
  • sanya200
    Sziasztok
    A final fantasy melyik része ingyenes Ps4-re? Csak demót találtam.
  • Moby
    Előbb kellett volna ébredjél, de szerintem teljesen okés a B9 is.
  • mucsácsó
    már kb sehol nincs LG C9, csak CX csillagászati árakon, úgyhogy ezt megszoptam asszem :(
    B9 meg gondolom offos, mi? :D

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.27. 11:25:43
  • Rage47
    ez jó thx
  • mucsácsó
    ‘The Last Guardian’ Film Adaptation In Development At Sony
    eheh :D
  • mucsácsó
    elvileg június 2 digit verzában :)
  • ppista
    Maximálisan egyetértek.
  • Moby
    Hát rohadtul nem. Főleg nem olyan lesz, mint a ps4 indulása, amikor mindkét gép az akkori viszonyokban is maximum elégésges volt, a szolgáltatások döcögősen indultak, sok minden nem volt indulóban, csak évek múlva kaptuk meg. Ehhez képes most egy tehcnológiai evolúciós ugrás lesz, BC jön, olyan területek fejlődnek, amik évtizedek óta elhanyagoltak.
    Nem az 5-6-7K-s pécéket kell utolérnie. Sőt, egy úton nem szabad járnia a pécével, nemhogy utólérnie azt, ez a legfontosabb kérdés jelenleg :D Senkit nem érdeklő kérdés, hogy mennyibe kerül majd egy ekviv pécé, maximum azokat, akik gazdasági alapon konzoloznak.
  • Ulthanito
    Csak a rend kedvéért, igen, tegnap délután már le is töltöttem.
  • Tatyla
    Régebbi játékainál írok rá
  • Voltan
    Jaja, ilyen remek dolgokat hangoztatnak minden gen launch környékén. Ez van az utóbbi fél évben is. Az Unreal engine 5 bemutató tényleg állrepesztő, de nem jelent lófaszt sem. Majd egyszer. Az elmúlt 2-3 év játékipari szemfényvesztése alapján ez az egész újgen csak egy olyan újgen lesz, ami eddig is volt az előző generációkban. Kicsit jobb, kicsit szebb, de basszus, haggyukmá ezt az egész elájulás dolgot.

Csak elég arra gondolni, hogy egy kb. 200k-s dologról beszélünk. Nyomott áron adják majd persze, de akkor sem érheti utol a mostani 5-6-7 k-s pécéket. Józan ésszel gondolkodjunk már.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.05.27. 01:15:11
  • TDC Geronimo
  • shaddam
    Ez a kedvenc psn leárazós oldalam Van egy telegram bot is
  • TDC Geronimo
    Nem tudom ez a magazin mikor jön, mindenesetre a cover árulkodó
  • TDC Geronimo
    Jelenleg most gyűrűzik a hype a last of us 2 meg a PS5 reveal körül. Jönnek már a gifek meg a hype képek meg minden :D

Szerintem a PS5 launch még durvább lesz sonynak, mint a 4 volt hype tekintetében. Darabszám viszont a vírus helyzet miatt nemhinném
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.26. 23:06:19
  • n000rbi
    Nocsak, megint randomkedden :D:D
  • mucsácsó
    na majd a június 4! !!444!!!!
  • TDC Geronimo
    Lightning speed

Harness the power of a custom CPU, GPU, and SSD with Integrated I/O that rewrite the rules of what a PlayStation console can do.

Stunning games

Marvel at incredible graphics and experience new PS5™ features.

Breathtaking immersion

Discover a deeper gaming experience with support for haptic feedback, adaptive triggers and 3D Audio technology.

PS5 oldalt updatelték ezekkel. Most már közel lehet érzem :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.26. 22:14:15
  • TDC Geronimo
    Én max 1-2 órát tolom aztán frissen másnap majd. 1 hétig majdnem otthon leszek úgyhogy azzal nem lesz gond :D
  • Evoluti0N
    Nem sok alvás lesz június 19-én éjfél után. :D
  • TDC Geronimo
    jaja
  • mucsácsó

valszeg letolta az öreg a review copyt... :D
  • Kandurex
    Megnéztem ezt az utolsó Godfall gameplay -t, de ez....

....cur-gen-t éppen, talán, elérő összhatás, buta harc...böff....
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.26. 21:35:02
  • grebber
    Nincs ps-em (még) pc-n akarom weboldalon megnézni. De már chrome-ban inkognitóban megnyitottam. Akkor ott fogok majd nézelődni.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.05.26. 21:14:40
  • Tikal #107058
    Ha PS-n nyitod meg a store-t van egy opció hogy Storefront Country
  • TDC Geronimo
    DBDbe most fog jönni silent hill chapter szóval a PS5ös silent hill játék egyre valószínűbbnek tűnik
  • grebber
    A miben és hol?
  • Tikal #107055
    storefront country-ban nincs ott usa?
  • grebber
    Van valami megoldás arra hogy sima böngészőben mindenféle trükk nélkül meg tudjam nézni az amcsi ps storeon milyen leárazások vannak? Ez a köcsög sony mindig visszadob a magyarra egyből..
  • csab2
    Persze, azt tudom, hogy 3 részből áll.
    Közben meglett a segítségeddel.
    Azt mondtad, hogy az aggastyánok elejtett cuccából kell elkészíteni. Így kipróbáltam az aggastyánok páncélját és az lett a jó. Meglett a trófea és meg lett a platina. :D
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
    Életem 2. platinája.
    Zseniális ez a játék.
    Utoljára szerkesztette: csab2, 2020.05.26. 20:01:37
  • Tikal #107052
  • Seth
    Ősi páncél az az ősi páncél, ez a neve ( Ancient). Nem tudom magyarban hogy fordították, de 3 db van, vállvért(?),kézvédő(vagy csukló) és mellvért, ezt mindegyiket meg kell csináltatnod
  • csab2
    Az aggastyánok illetve lélekfalók. Azt hittem vannak külön gólemek is. Azért kérdeztem.
    Persze, azokkal többel is találkoztam.
    A kovácsokkal elég sok féle páncélt le tudnék gyártatni, csak nem tudom, melyik számít ősinek, tehát melyik az, ami jó a trófea szempontjából.
    Van egy olyan trófea, hogy gyűjtsd össze az utazó teljes páncélját. Mind a 3 páncélt legyártattam a kovácsokkal és egyből meg is kaptam a trófeát. Csak itt nem tudom, hogy melyik páncélt gyártassam le. Egyik nevében sincs benne az, hogy ősi.
  • n000rbi
    Igen, már le is töltöttem.