PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
7:31:18-nál. 3 élettel mentem oda easy-n. Meg is haltam úgy ahogy kell. Na mondom jól van, checkpoint aztán mehet megint a 3 élet.
Na ott esett le, hogy ha fullra meghalsz akkor checkpointtol 1 élettel kezdi. 5-ször próbáltam meg. Jönnek mint az állat. Van egy démon aki felenergiázza a többit. 20 démon között meg pont azt nem találom meg. Megy a törlés. Ne is lássam többet. Sztori félét pedig megnézem youtube-on.
Jöhetnek az értelmesebb játékok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy folyton azt keresik, miként lehet 60 dollárnál/eurónál többet beszedni egy játékból (DLC-k, games as service, fizetős multi). Nyilván ebből a szempontból sem életcéljuk a kifejezett árcsökkentés, amikor szívük szerint emelnének, és bujtatottan emelnek is (persze nominális árról beszélünk). Aki day1 veszi, az úgyis eladhatja szinte árában (kivéve a Doom Eternalt Boxon), meg az is, aki átveszi, de gyorsan játssza. A letöltőseknek meg ott a home-olás. Pár hónap után meg jönnek az akciók. Az fizet sokat, akinek azonnal kell a játék, és megtartja a dobozost, vagy a letöltőset vette meg egyedül. Vagy akit a DLC-kkel és egyebekkel lehúznak. (Nem, nem minden DLC lehúzás, de szerintem érthető, mire gondolok.)
Ez téves infó. A Nioh még PS3-ra jött volna és egy Dynasty Warriors szerű csatás hack&slash lett volna, de aztán lelőtték a projectet. Csak évek múlva került újra elő 2013-14 környékén amikoris nulláról kezdték az egészet, főleg a DS népszerűségének köszönhetően abba az irányba vitték inkább
PSN ID.: Beegabor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sajnos a Nioh 1 fejlesztése cirka 13 évig tartott, ez meg is látszok a küllemén. Na most abból még butítani. Atya.ég.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az új Immersion mód miatt húztam be.
Egyébiránt nekem úgy tűnt, hogy a digitális kópiák megosztásával is megy a trükközés, szóval nem eladható, de nem is feltétlen egy accon/gépen/családnál jár.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mindenesetre nagyon örülök, hogy nemrég új TV-t vettem, mert bizony nagyon adja játék közben. 😊
Ennek a folytatása brutális lesz abban biztos vagyok
*Érti valaki, hogy miért? Nincsennek gyártási sem viszonteladói, se szállítási költségek!
sosem rendeltem elő még, ezért is kérdem.
esetleg jobb cég, aki mindig pontos szokott lenni? van ilyen egyáltalán?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.29. 13:47:26
Adversus solem ne loquitor
Szóval erdőkreáló toolból így is túlkínálaqt van. A sonynak inkább a játékokra kellene koncentrálnia, nem az öncélú techdemókra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.29. 13:42:17
Én sony helyébe ezt a Dreamst ráraknám preinstalled minden PS5re
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.29. 13:37:20
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Első rész megjelenéskor ráadásul kissé bugos volt, és egy rakat tartalom jött hozzá később. Csak a szokásos: Day1 ezeket rohadtul nem éri meg tolni, ez csak a kiadónak/fejlesztőnek jó.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.29. 13:02:55
Jövő héten már be is fejezem a Nioh 2.-t, amivel a világon semmi bajom nincs Pro-n. Igaz, nincs is olyan varázsa ,mint az első résznek, de bőven jó játék, még így egy kézzel is. November, lol.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Legalább nem lesz gond az asset betöltéssel már 😄
Remélem Bend már javában dolgozik rajta 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.28. 18:49:40
Ha ez Tízpertíz, akkor amaz nem tudom mennyinek kéne lennie. Mondjuk hetvenkilencpertíz? 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mondjuk ilyen forgó lángcsóvákat utoljára marioban láttam. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Doom Eternal reálisan nézve is max egy gyenge 7-es.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.03.28. 17:59:29
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"