PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
leszedtem, de basszus azt se tudom hogy kéne folytassam, vagy hogy megyek át a Foundation részre, szóval én már elakadtam xD
j0nNyKa
Diablo3, Victor Vran, Alienation

esetleg Tesla vs Lovecraft, Helldivers
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.03.27. 09:25:47

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ulthanito
Milyen Diablo-szerű játékot tudnátok mondani PS-re, amit lehet ketten játszani lokál coopban?

PS5 II PSVR

Amúgy sz.tem Naughty Dog és Sucker Punch is remek lezárást fog adni ennek a Gen.-nak!
Akik kezdték,be is fejezik úgy ahogy illik😊

Aztán meglátjuk Sony mit talált ki Ps5 nyitásra mert ez a 2 nagyon úgynéz ki nem lesz:/
Amit ma megtehetsz..
TDC Geronimo
control DLCt nem tolod? Nem tudom toljam-e most vagy megvárjam PS5 patchet majd és ott toljam le mindkettőt <#fejvakaras>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

PS3-on a Ninja Gaiden Sigma pörgött nálam utoljára, annál sem éreztem, hogy elavult lenne. Mondjuk GoW: Ascension után ÓRIÁSI ugrás volt 😄
n000rbi
...és még csak két hete vagyunk bezárva 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Köszi😊
TDC Geronimo
Szerintem meg lesz ugorva 😊

Moby
Á, ezek nem tudnak hibázni Viszont a léc fent van az űrben a ps4 exkluzívoknak a GOW-al. Nem hiszem, hogy azt egyhamar megugorja bármi, de ha "csak" annyira lesz jó, mint az első része, én már térdre borulok előttük.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Nagyon remélem hülye vírus miatt nem késik tovább, de hihetetlen kimondani is, hogy 2 hónap és itt van minden idők egyik legjobb játékának folytatása. Nagyon magasan a léc, de szerintem meg lesz ugorva megint
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.26. 19:55:57

TDC Geronimo
Dehogynem... nézőként 😄

Moby
De ezek úgy nyomják ám, hogy nem vesznek be harmadiknak, papó! 😞

Kandurex
Nekem nincsennek aggályaim egy kis leszbosz nyali-fali ellen...sőt <#hawaii> rágja meg őket Papó.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
én is imádtam anno X360-on, de mostmá jó lenne egy új rész majd nextgenre vagy valami 😄
Moby
Lófszt lesz skip, deazé értitek! 😊 Oké, toltam az első részt keresztbehosszába négyszer, tudom pontosan, hogy ellie punciimádata onnan erdeztethető(amit még értek is), de na! HÁT NA! 😄

TDC Geronimo
na tessék lassan oda jutunk, hogy már a last of us 2 is skip lesz, mert ellie leszbikus <#banplz>

Hát ilyen postot Moby áá kegyetlen😊))
Beszarok😄DD
Moby
És szemben a LO-vel, ez nem, hogy rosszul öregedett, ez nem öregedett szinte semmit. Ma is ugyanaz az odabaszós játék ami volt. És minden tekintetben tökéletesen oldszkúl. Nem csak a játékmenetet illetően, de ebben még van csöcs, és van benne csöcsfizika. Ma már nincs a játékokban se csöcs, se csöcsfizika, mert a lányok a játékokban a csöcsük helyén izmot és pisztolytáskát hordanak, és lányokkal kúrnak.
És az agyráknak már egy The Last of Us sem szent 😞

Moby
Lekaptam a NG2-t, és kiderült, hogy X-en szépen fel van pimpelve az is 4K-ra.
Belement a délutánom 😄

Tinman
Múltkor Dark, Ninja Gaiden-t keresett rajtam, találtam a szekrényemben egy fóliás, bontatlant, de kiderült, hogy aranyáron mérik. LO-t már régen nem láttam aktív hirdetésben...

A csudálatos' Too Human-t told még le, ha mered... meg ha abból még létezik példány. Szerintem az összeset szépen csendben elásták a LA mellett a sivatagba.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
<#hehe>

n000rbi
Itt van több is.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Na lepörgött a Doom Eternal. Cefet nehéz tudott lenni, le kellett vegyem legkönnyebb fokozatra, hogy élvezzem is kicsit. Első fps ahol azt mondom kevés már a controller. De lehet csak én lassultam be 😄 El sem tudom képzelni hogyan nyomja le valaki a legnehezebb fokozaton. Nem élveztem annyira, mint az előzőt, rengeteg frusztráló szakasz és ellenfél volt, akik néha elkezdtek velem flipperezni és frankón stunlock-oltak egy sarokban.
Nálam ez csak 6 pontot ért. 😞

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Nincs valakinek eladó itt?

Tinman
A gen végén, vettem egy vadi új fullost... néha csapatom vele, szeretem, jó gép és még van rajta 10-12 cím, amit le akarok rajta tolni, pedig nem kevés X360-as játékot nyomtam már le.

LO-t kb. 2000 Ft-ért adtam el nagy nehezen gen vége felé.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.26. 18:21:53

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lost Odyssey.
Lozol itt napok óta de fin..m sincs mi az😄D
Mi az a LO??
Kandurex
Nah, beszerezve, kemény 10e forintért 😊. Ne zavarjon senkit a környezet, LO híján a mosókonyhába fog lakni. LO beszerzése folyamatban 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mucsácsó
helyes!!! így is kell 😊

+bónusz:
ingyenes a héten a World War Z az Epic Store-ban, szal mindenki rántsa be legalább az accountjára, hatalmas game coopban! 😊 és nemsokára jön a PS4-es crossplay is (egyelőre csak Xboxon műxik..)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.26. 17:33:16
TDC Geronimo
We’re working on something exciting, something big. With @EpicGames as our publisher, we have incredible resources and full creative freedom. Thrilled about this opportunity. That said, for now that’s all I can tell you. @remedygames

Na végre megkapják az AAA budget.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.26. 17:19:24

Moby
A Kameo nem rossz, de OneX-en az igazi. 4K-ra pimpelve, minden jóval. Neki is kéne ugranom, anno félbemaradt.

Kameo?
Kandurex
Az utolsó kettő megvolt...és nem voltak nagy számok, h újra toljam őket. A Ninja viszont érdekes lehet. Ellenőrzés folyamatban.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.25. 21:05:32

Moby
Ninja Gaidenek? PGR-ek? AlanWake? Fable-ék?

Kandurex
Hát egy kicsit elszomorodtam 😞 gondoltam, ha már lesz X360, megnézem mit lenne érdemes még berántani,....semmit! A box generáció legjobb játék kategóriája: LO

(Jó, volt ott még DaS is, meg 1-2 dolog, de alapjába..boráf)

davidka003
Kíváncsi leszek jön e rá patch. Azért az elég vicc, hogy még easy-n is túl erősnek tűnnek a démonok és a lőszer ugyan úgy kevés.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
Egyébként abszolút van áthallás a két téma között, mert szerintem a legjobb doom a VFR volt 😄D

Kongy
Én már a végefele járok, de egyre jobban kezd telelenni vele a hócipőm. Amikor jön a pajzsos g.ciláda ellenfél csak úgy random, és persze folyamat low ammo van, akkor emlegetem a készítők anyukáját rendesen. Az 1. részben nem voltak ilyen f.szságok, vagy csak én nem emlékszem rá, de úgy rémlik az egy fasza játék volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sztem majd úgyis jön PS5 VR-ra is. Mondjuk kérdés, h azod mikor lesz. 😄
Moby
Se pécém, se VR-em. És nem is szeretnék egyiket sem már, még egy Alyxért sem 😊

Akkor ezen a pénzen megveheted az Alyxet. 😄
Moby
Ma végre megszabadultam a doom eternaltól. Minden létező tekintetben az életem egyik legrosszabb játékvétele volt. Ennyit új lemezes játékon nem buktam szerintem soha, és így is a kezem összetehetem, mert összesen 2 érdeklődő volt rá. Akkora az érdeklődés a játék iránt, amit az ncore bőven kiszolgál 😄
Béke poraira.

Moby
Én még olyan vr játékkal nem játszottam, ami akár csak megközelítette volna a nintendo, vagy a ps4 exkluzívjait bármilyen tekintetben 😊 És nem is hiszem, hogy ez valaha megtörténne.

Lone Echo legnagyobb VR élményem volt(ha nem szimulátor!)
Csak kár hogy azt még v.mi gyenge Vga-val nyomtam nem azzal amit tőled vettem😞(
A Sim.-t ne hagyjuk ki és ezek nem pár órások😊
-Elite Dangerous,DCS,X-Plane
-Assetto Corsa,Project Cars,Iracing