PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen, a quick resume igénye is egy jó kérdés, máshol éppen azt is felvetettem.
Megpróbálok előretervezni, amennyire a rendelkezésemre álló információk és tapasztalat alapján lehet, és ezek alapján úgy érzem, hogy ez egy problémás és költséges pont lehet még. Nem mindenki számára, de például számomra igen. Persze ha PC/XSX mellé veszek PS5-öt, akkor kevésbé problémás, hiszen multiplatform nem megy rá, a retró meg nyilván kevesebb helyet foglal.
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.24. 17:38:48
Ha a konzolba pakolnak neked majd + ssd-t az nem kerül + pénzbe ugyanúgy?
Ha alapon 2 tera lenne lehet még drág@áab lenne 50 dollárral, ami nekem pl felesleges aki nem tart 20 játékot egyidőbe a SSD vagy HDD-n.
175GB eltérés van a 2 konzol közt. Ez nem tétel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.24. 17:37:37
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De ha nem lesz a konzolra játék, csak SSD, akkor ez tényleg nem létező probléma <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.03.24. 17:28:23
Van ez a Call of Duty Warzone.
Namármost.
Én nem vagyok gépközelben napokig.
Valaki tudna segíteni abban, hogy ha letölti valaki.
Sógorom leszedte PS4 és Xbox-ra is.
De nem tud másokkal multizni.
Csak ilyen gyakorló modba van vagy mi az isten
Tudja valaki, hogy miért lehet az hogy nem tud csatlakozni?
Hiszen free-to-play nem? <#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy ne hangzik rosszul, de ez inkább a díszítés már, mint maga az étel. Ugyanakkor én tényleg szeretném a PS3-at kiváltani, mert helyet is foglal, meg hát miért ne élvezném ki a PS5 feature-eit és - a DS4-ből kindulva - jobb kontrollerét?
Bárcsak a hely lenne a legnagyobb baj.
Nem is értem mi a baja sok embernek a hellyel.
Bővíthetō a konzol.
Alapon is 7-8 nagyobb játék rajta lehet.
Itt nem a hely a lényeg, mert azt majd szerezhetsz hozzá utólag is.
Itt a gép maga a fontos most szerintem.
Itt nem táborok esnek egymásnak, mi nem táborok vagyunk, csak próbálunk tisztán látni, pont ez miatt, hogy ne fussunk bele a baromsâgokba.
A játékok oldalán állunk nem a hardverek oldalán.
Ha jobb alternatíva az Xbox akkor azt vesszük.
Leszarom az Exclusive-okat, amik majd 2025-be jönnek ki.
Addig meg nem fogok csak a szuper SSD miatt venni egy 250k-s PS5öt, amikor hasonló áron ott az Xbox arra legalább jelentettek be valamit. HELLBLADE 2.
PS5 meg majd meglesz véve 2025ben amikor lesz miért.
Nem azt jelenti most a választás sok embernél hogy mit vegyen, hanem hogy:
Mit vegyen először?!
Azt olvastátok, hogy most olyan fícsör patentet védettek le, hogy a felhasználó shortcut-okat állíthat be játékoknál, amivel rögtön oda, abba a menübe ugrik a játék ahova akarja. Pl nem kell külön megvárni a főmenü betöltését, hanem teszemazt egyből a MP lobbyba dob. Jó, ez a méreten nem segít, csak egy újabb pletykált dolog
PSN ID.: Beegabor
De nem gond.
Ps4en alapon nem volt PS3 semmi.
Deeeeelegalább volt kezdetben 10-12 új cím. Megjelenésre.
Én most az 525-ös SSD-t érzem kevésnek PC-n, pedig egy 80 GB-os játék jelenleg a legnagyobb rajta. A 850 gyorsan elfogyhat, pláne, ha használja esetleg eltérő ízléssel gyerek, asszony, testvér is a gépet, és vannak multira törölhetetlen darabok rajta.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.03.24. 17:05:12
Már eleve a legelső hivatalos képen az volt hogy nemesis, nincs szerintem olyan felvétel a neten vagy trailer amin ne ez lett voltna.
Mindenhol a Nemesis.
Persze esélyes hogy a mai napig nem találkoztál a szörnnyel, csak furi kicsit. :)
(azért minden, csak nem jellemző 150GB játékok)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.24. 16:57:04
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Különben az az egyik alapvető probléma a korábbi generációkra hivatkozásnál, hogy a launch hagyományosan gyenge. PS3-on MotorStorm, Resistance? Az előbbiből már a demót is gyűlöltem, és még a végigjátszott Apocalypse is olyan feature-szegény volt kőkori karrierrel, hogy az a frencsájz nekem nem hiányzik. (A RIIIIDZSRÉSZÖR kimaradt.) Resistance? Végigjátszottam, volt egy-két insomniacosan mókás fegyver, de az FPS-ekben gyér 2006-ban is volt egy Call of Juarez vagy egy Prey, melyeket jobban élveztem. Mellesleg PS3-ra át se portolták őket a konzol megjelenése után. Aztán jött 2007 Cryisisszal, Stalkerrel, BioShockkal, Halo 3-mal, CoD 4-gyel - ebből abban az évben csak a legutóbbi jutott el PS3-ra. Azóta legalább multiplatform FPS-ek vannak szépen a Sony gépén, de saját igazán jó frencsájzuk nincsen a műfajban.
PS4-en ugye ott volt a KZ4 vagy a Knack, nyilván nem az induló szoftverkínálattal taroltak akkor sem. Mellesleg ezeket 2013 februrárjában jelentették be, ha már méricskélünk, hogy most mennyire ugyanúgy áll a Sony. Ha tolódik a vírus miatt a launch, esetleg akkor állnak ugyanúgy, de nem az ő érdemük a járvány.
Simán megértem, ha a rajongóknak kell day1 a konzol, pláne ha multiplatformra is égető, de azért elsősorban MAJD lesz értékes a PS5 felhozatala (is). (Hacsak nem indul be mégis nagyon a Sony, de most már meglepetés lenne.) Számomra éppen előbb is játszhatna a BC miatt, de azért nem meglepő módon a vérmes reményekből visszavágtak, és azért nem veszek 200k-s gépet. Csak tudnám, hogy lesz-e 60 fps-es GoW! Arra még van esély, UC4-ben még nem merek bízni. Ha van erről infó, remélem, senki nem tartja magában.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Szerintem nem nagyon fogjuk észrevenni, eddig is ingadozó fos volt :D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
És miért kéne nekem ismerni, ha soha nem játszottam fél óránál többet Resi-játékkal?
PS5 II PSVR
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
DEATH STRANDING PC ver. Photo Mode will be also implemented for PS4 ver. as many of you requested! We are doing the final checks right now and trying to make it happen at the end of this month’s update. Photo Mode during your journey and delivery
Switchre meg van cirka 25 must play cím és még jön rá pár.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.24. 15:08:09
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
akkor most tolnám ott szívesen, de base PS4-en nem vagyok hajlandó már nagyon semmit játszani fosfrémmel :D TLOUP2 és Csucsima (talán), amivel nyugdíjba küldöm szegényemet :(
Ha lesz itthon idén PS5 premier, nem kétséges, hogy azonnal veszem. Sok lehetőségem nincs, látva a többi gép felhozatalát.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem megjelenési dátum kellene, csak legalább valami, hogy hékás 2020 holiday, nem csak 100 szarásig kimaolt ps4 játékkal játszhattok majd.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyelöre engem az SSDSSD annyira hoz lázba, mint a tívítíví. Persze jó lesz nekem PS4-es játékokra, és majd exkluzívok is jönnek, de kérdés, hogy mennyit kell ülni az újdonságokhoz a legalább 200k-s konzolon.
Az MS nyilván sok szempontból más, nem véletlen, hogy a konzoljaik eddig nem is érdekeltek. Azért a belátható jövöben a Halo 6 jó lesz tölük co-opra, és az AoE4 számomra elég nagy név. Az elsö Hellblade is tetszett. Azért már vannak játékaik és stúdióik, könnyedebb autókázásban (FH), stratégiában és RPG-ben tölük többet lehet várni. Ha még a Banjo-Kazooie- is épkézláb módon elöszednék, az sem lenne rossz.
A Naughty Dogra nagyok kíváncsi leszek, én már régóta új IP-t vagy Jak 4-et szeretnék tölük. Konkrétan Jak-remasterekkel vettem a PS3-at is, az UC-nak csak adtam egy (három) esélyt :)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson