121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    wow, gratula hozzá! :) akkor ez egy QLED, ha jól látom - bár erről a modellről kifejezetten még nem hallottam, de biztos hogy nagyon über :)

btw, lehet kissé hülye kérdés lesz, de a HDMI 2.1 mennyi releváns a jövőt tekintve - akár a PS5-re vonatkozóan főleg, erről tudni valamit?
    mert ha jól látom, az itt nincs támogatva
  • szebag79
    Samsung 55Q82RAT, es bar van egy 5.1 HK rendszerem de kivancsi voltam a hangjara es a legjobban az lepett meg...eleg eros melyek es szep tiszta magas hangok, de honnan jon ez ki belole nem tudom
  • mucsácsó
    Gondolom akkor neki még jutott C9
  • Moby
    Aha, tök jó, meg izé...
    MILYEN TÉVÉ? :D
  • szebag79
    Bocs megint az offert de megjött az uj tvm amit mar ps5-re is terveztem. Egy 12 eves sony lett lecserelve. Eddig csak xar youtube videokat neztem ugy hogy meg s foliat sem vettem le a kepernyorol es hat aztaku*rvaelet leszakadt az állam
  • Moby
    Akkor szerda. Szerdán felrobban az internet. Az optikai kábelek elolvadnak, és a kontinensek kicsit közelebb csúsznak egymáshoz. A mémgyárakat maximumra fűtik. A játékosok megőrülnek.
    Elég lesz kettő megaton címet flvillantaiuk. Csak a főcímet. És ennyi volt erre a generációra mindenkinek :D
  • mucsácsó
    úgylátszik szerdát jobban szeretik, most is ma TLOUP2 a State of Play keretein belül :P

lehet a végén belengetik, hogy 1 hét múlva ugyanitt konf
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.27. 16:57:13
  • Moby
    Tutifake. Nemkedd. :D
  • mucsácsó
    Sony Is Planning a PS5 Conference for as Early as Next Week

csak az a baj, hogy ez még mindig csak pletyka egyelőre :( de adnám! június 3 az új június 4 :D
  • TDC Geronimo
    Scoop with @6d6f636869 - Sony is planning a PlayStation 5 game reveal event for next Wednesday, June 3.

Gotta include the now-standard caveat that plans can change abruptly during a pandemic, but this date is more firm than previous rumors

• Moby
    Köszi!
    Nem ez volt a baj. Nem tudom mi volt a baj. Egyszerűen nem volt ott a DLC menüpont. Azt gondoltam valam triggereli, de nem. Most elindítottam a feltelepítése óta ötödször, és most ottvan a DLC menüpont, anélkül, hogy bármint tettem volna.
    Biztos kellett neki egy nap, mire megjött a 66-os parancs
  • Voltan
    Ezt írják:
    1 Continue the save file of your choosing.
    2 Press the map button (the touchpad) to access your litany of menus.
    3 Scroll to the DLC tab using the L1 or R1 buttons.
    4 Once in the DLC menu, select "The Heist"

Gondolom, a többire is érvényes, még nem tartok ott, hogy a DLC-ket elkezdjem
  • Moby
    Nyugi, probáltam. Eredmény:
    "Does anyone know how to activate the heist dlc for spiderman?"
    válasz:
    "Complete the game THEN go to dlc"
    LOSAGHDSAHGDsadahvdadssaddsd
  • TDC Geronimo
    google
  • Moby
    Segítsetek. Hót hülyének érzem magam (gondolom nem is áll távol a valóságtól).
    Van egy 100%-ra kipörgetett szopókember játékállásom.
    Megvettem a szopókember goty-t.
    Eddig stimt. Hogyan tovább? Hol vannak a DLC-k? Mit tegyek? Mitől indul be bármelyik? Hova menjek? Fogalmatalnul guggolok egy felhőkarcoló tetjén és várom a semmit, ami történik is
  • Voltan
    Ma már ne igyál többet sztem.
  • Moby
    >Vagyis megmondod nekem, hogy mit ne gondoljak erről. Nemá...
    Mit ne tegyél != mit ne gondolj. Tőlem azt gondolsz amit akarsz. Ne frappáns akarjál lenni, hanem okos. Az menőbb.
  • Voltan
    Ez mind igaz.
  • Voltan
    "Egyrészt honnan a jó istenből tudod, hogy mit gondol más?"
    Onna bazze, hogy leírták itt is, máshol is. Nyilván nem mindenki gondolja ugyanazt.

Csak leírtam, hogy szerintem túlzóak az elvárások az új gennel kapcsolatban. Erre jössz, hogy ne akarjam megmondani másnak, hogy mit gondoljon erről. Vagyis megmondod nekem, hogy mit ne gondoljak erről. Nemá...

A dolognak van egy szubjektív és objektív része is. Az objektív rész arról szól, hogy mit fog elbírni a vas. Ennyi és nem több.
  • Moby
    Ezt írták le.Jó gép lesz? Naná. Jó gép a ps4 pro? Jó hát, ezer és ezer órákat töltöttünk a játékaival. Na ehhez képest lesz a PS5 mégjobb. Ha majd megjelentek, a hardvert, a hardverperforintot, szolgáltatásperforintot, és kb minden mérlegre lehet majd tenni, xsx kontra ps5 kontra pc viszonylatban, ami érdekes és izgalmas lesz, de a végeredmény az lesz, hogy
    itt mindenki meg fogja venni a ps5-öt, mert godofwarunchartedlastofusstbstbstb. Mindegy mit fognak kidobni a matekok. Azokon majd lehet rugózni pár évet megint, meg megszüli a maga mémjeit, de a lényeg közben nem igazán fog változni.
    Lesz több olyan pontja, amiért évekig fogom átkozni, savazni őket. Nyilván. Sony :D De a lényegen még ez sem igazán változtat, ez csak a szokásos napi menetrend.
  • Moby
    Harmadszor írod ugyanazt. Hogy mások mit látnak benne.
    Egyrészt honnan a jó istenből tudod, hogy mit gondol más? Másrészt meg nem mindegy, mit gondol más?
    Ezek a "mások" a p5-ben látják a meesiást, Te viszont magadban, aki majd megmondja neki, hogy merre is folyik a Duna.
    Mindkettő gáz. Ezt nem érzékeled?
    Nincs a világnak egy közös realitása.
    Nekem pl. ezek alapján SOKKAL nagyobb dobás lesz a PS5, mint szerintem neked, de ez is inkább csak megérzés a posztjaidból. Sokkal több érzelmi töltet van az egészben, sokkal nagyobb a várakozás, ugyanaz a lépték többet jelenthet. Pedig ugyanabban a világban élünk, és még az sincs, hogy ne láttam volna mást, ne lett volna jobb gépem, vagy ne tudnék ettől jóval drágább gépet megvenni. Nekem másról szól. Neked másról szól. A topik minden userének másról szól. Másfajta érzelmeket köt hozzá, eltérőek a várakozásaik, stb. Még talán olyan is lesz, akinek ez lesz a géming mekkája. Tényleg el akarod majd magyarázni neki, hogy NEKI nem lehet az, mert neked nem az? Nemá...
  • ppista
    "Elhozza ez a generáció a tejjel mézzel folyó gaming kánaánt?"
    Soha nem lesz olyan. Kompromisszum mindig lesz, míg világ a világ. Főleg azért, mert egy bizonyos árszint fölé nem mehet a konzol, máskülönben a kutya nem venné meg. És a konzolpiac eléggé árérzékeny. Lásd PS3, és One esetét.
    A Nintendo is tudna akár most is 8K/120 fps-sel szárnyaló konzolt csinálni, de ki venné meg 5000 euróért?
  • Voltan
    "A PS5 egy gecijó gép lesz"
    Ezt nem tudjuk. Csak az SSD-t tudjuk. Semmi mást. Nyilvánvalóan nem lesz rossz, de sokan kvázi egy messiást látnak benne, a megváltót, a géming szent grálját (nemcsak a PS5-től, hanem az új generációtól) - na az nem lesz, az egészen biztos.

"A Playstation platform játékai gecijók" Ez igaz. Nyilván lesznek rá kurvajó játékok, ezt nem is vitatta senki.

"Mert ha azt feltételezed, hogy a játékosok teljesen hülyék, és nem tudják, hogy egy sokkal többe kerülő hardver nem tud sokkal erősebb lenni, akkor igen, túlzóak az elvárások" Ilyet sem írtam. Az viszont tény, hogy itt a topikban is írták anno többen, hogy 150 ezernél biztos nem lesz több a gép, és hogy milyen brutálisan erős lesz.

Jó gép lesz a PS5? Igen.
    Lesz érezhető generációváltás? Minden bizonnyal
    Elhozza ez a generáció a tejjel mézzel folyó gaming kánaánt? Egész biztosan nem
    Túl van tolva a hype talicska? Nagyon

Ennyi
  • Voltan
    Na, pontosan ezért írtam én is amit írtam.
  • juhaszvik
    Ha másból nem, az itteni spoilerfób megnyilvánulásokból leesett, hogy hangsúlyos a játék sztorija :)
  • Evoluti0N
    Annyit azért hozzátennék, habár gondolom, h ez teljesen egyértelmű, h mindenféleképp játszd végig az első részt, mielőtt valamikor a jövőben úgy döntenél, h belekezdenél a másodikba.
  • juhaszvik
    Kösz srácok a válaszokat. Akkor lehet várok vele, nem sürgős. Nem vagyok nagy gamer, bőven van elég játék a now-ban, hogy lekössön egy ideig.
  • Ulthanito
    Szerintem várjál vele még 3-4 évet, ha nem sürgős, addigra biztos bekerül majd a Games Under 5 pounds csempe alá.
  • n000rbi
    Nőni már nem fog az első résznek az ára. Bagóért pedig lemezesen is meg tudod venni.

szerk.: az alapárra gondoltam természetesen, akció nélkül
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.05.27. 14:50:49
  • TDC Geronimo
    Semmi köze az árnak ahhoz, hogy mikor jön a második rész. Valamikor olcsóbb, mert benne van a leárazott játékok között, de az nem attól függ, hogy mikor jön a folytatás
  • juhaszvik
    Srácok, lehet hülye kérdés, de érdekelne a véleményetek. Még sosem játszottam a last of us játékkal, de elég nagy hype-ja van a második résznek, ezért gondoltam ránézek az első részre. A shopban az lou remastered per pillanat 16 font. A kérdésem az, hogy szerintetek mire lehet számítani, amikor kijön a második rész feljebb vagy lejjebb megy az első rész ára? Tudom ez a 16 font nem nagy pénz, de igazából nem sürgős, ezért ha további esés várható, akkor simán megvárom, viszont ha az a tendencia, hogy ilyenkor inkább növekszenek az árak, akkor lehet megveszem most.
  • j0nNyKa
    kovetkezo utani mondat: "Ezeket írták le." :)
  • Ulthanito
    "A PS5 egy gecijó gép lesz"

Na, ezt most honnan veszed? Néhány napja még azt kürtölted, hogy semmit nem tudunk róla és te nem vagy hajlandó a semmit ajnározni és várni, és aki ezt teszi az balga és ostoba és kénköves pokol. Nem szó szerint, de ez volt a lényege. Csak az SSD volt tuti.

Mi változott?
  • Ulthanito
    Két közmondás is eszembe jut erről, de nem hergellek vele inkább. :)

Nincs sehol már elfekvőben?
  • Ulthanito
    Ezt nem volt mondjuk nehéz kitalálni. :)
  • n000rbi
    Éves bérletem van
  • Mephike
    Ott ülök én is a vonaton! :D
  • mucsácsó
    de-de-de, köszi, és köszi srácok a válaszokat a B9 kapcsán is - ezek már ilyen uccsó darabok, 370-400k-ért már sehol nincs, csak B9.. úgyhogy lehet az lesz, ha a dolgok végére érek itthon.

@Moby:
    tudom-tudom, előbb kellett volna, de még mindig nem vagyok az új lakás(felújítással+költözzéssel) fullra kész, azért se mertem beleugrani egy 400k-s tévébe, ígyis a gatyám ráment :D ...és még fog is :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.27. 13:26:29
  • Kandurex
    Bizony. Én már megvettem a hype-vonatra a jegyet. Az első osztályra,...fűthető ülésekkel.
  • Seth
    Na a COD WW2 mellé valszeg a SW Battlefront 2 lesz