121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#107168 A játék, a grafika, a gameplay jó, ezt soha senki nem is vitatta. Mondjuk utóbbit majd meglátjuk, de a videók alapján jó, legalábbis jobb lesz, mint az előző rész.
A kritika a történetet érte, amilyen irányba elvitték. Ez a state of playből nem jön le, a leakekből lejött, te meg majd megveszed és utána szembesülsz vele. Aztán vagy tetszik így is vagy nem. Ez egy sztori alapú játék, senki nem a szuper lövöldözésért játszott a TLOU1-gyel, mindenkit a történet érdekelt, ezért fontos itt és kevésbé fontos mondjuk az Overwatchnál.
De ízlések és pofonok. Én megnéztem a leakeket, szerintem úgy elbaszták, ahogy csak lehet és nem a leszbik miatt, azt leszarom. Ettől még megveszem, de az elvárásaim alacsonyak lettek. -
#107167 Ez a pre order tolog továbbra is szomorú. Nagyon le kellene már szokni róla. Most ez a Last of Us-tól teljesen független általánosság -
#107166 Nem akartam megnézni a state of playt, de pár gif után nem bírtam ki. Azt hiszem 3 hét múlva durva leiskolázás lesz itt. Az a bizonyos léc megint feljebb kerül. Brutális graf és olyan animok, amiket eddig játékban nem igen láttunk. Gameplay hasonló az első részhez, de sokkal jobban kibővítve ezernyi új lehetőséggel. Ahogy moby is írta, ez nem lesz mindenki játéka, sokkal durvábbnak tűnik, mint az első rész volt és ilyen realisztikus graf meg animok mellett szinte valósnak hat az egész. Engem személy szerint nem zavar, de nem mindenki vevő erre. Én nekem szabi bekészítve, alig várom, hogy felfedezzem ennek a világnak minden négyszetcentiméterét. -
#107165 Azért nem úgy tűnik, hogy ők lennének többségben :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.28. 13:33:46 -
Evoluti0N #107164 Szerintem sokan eldöntötték, h szar és bármi történik, nem fog megváltozni a véleményük. El se kezdik majd a játékot, adnak egy 0-át rá metacriticen és továbbállnak, mint akik jó munkát végeztek. -
#107163 Vita means Life! -
#107162 jhjah hát egen, nyilván elsőre szólt igazán nagyot a játék, de a zenék miatt nekem hatalmas nagy mérföldkő mindkét játék, ott szerettem meg a synthwave-et :D de azért elkaszabolnék bármikor egy folytatással/prequellel (nem lesz egyik se, de mégis..) -
#107161 Hatalmas hiba volt kihagyni hogy a hotline miami 2 wrong number nem hotline miami 3 wrong number lett Amúgy az első rész után a folytatás már nem volt az igazi -
#107160 Egyébként nem is gondolom, hogy feltétlenül való ez a játék mindenkinek, vagy feltétlenül osztatlan siker fog aratni. Üvölt a trailerből (az eddigiekből is), hogy ez nem egy vidám játék. Az első része sem volt az, de ez olyan izzóan, bántóan erőszakos, hogy néha a nézése sem esik jól, és a csinálással is hasonló lesz szerintem. Persze a kurvajó gameplay, és sztori fogja előrevinni az embert, de meg leszünk itt utaztava rendesen az érzelmi hullámvasúton, és abban lesz mindenféle emóció. Nem mindenkinek lesz befogadható minden része. -
#107159 Nem fognak. Ők meggyőzték magukat előre, hogy szar, és ezen nem változtat az sem, hogy évjátéka, generációjátéka lesz esetleg mindenhol. Nekik ez szar, és PUNKTUM!
De nincs is ezzel semmi baj, amíg ez nem megy át erőszakos mantrázásba. -
#107158 zseniális! :D
akkor mostmár jöhetne egy Hotline Miami 3 (tudom, sose lesz.. :( ) -
#107157 Bizonyos értelmi szint felett az ember megtanulja, hogy nem ad egyes ember szavàra.
Főleg úgy nem, hogy nem jàr utànna igaz e amit àllít.
Egy 20+, de inkàbb 30+ óràs jàtékról max akkor mondok véleményt ha befejeztem.
Addig max az élményeimet meg a reakcióimat tudom közölni abból amit làttam.
Aki most kijelenti, hogy szar a jàték az szimplàn egyszerű szóval élve..hülye. -
Newfronter #107156 Így van. Nagyot fognak ezek az emberek zakózni, mikor kijönnek a kritikák, és a játék is megjelenik. Az ilyen OW Zoly félék remélem kapni fogják az ívet, hogy rossz vonatra szálltak fel! -
#107155 ...hát....
...spoiler! -
#107154 ...és a a játék végén Ellie pöcsöt varrat magának és ő lesz Jollie -
-
#107152 na de ezaz, nem értem, mégis MITŐL LENNE SZAR? :D
elkezdte szajkózni valamelyik nyomorék balfasz ezt valami szutyok fórumon a neten, és talált pár követőt magának, amiből már ilyen divathaterkedés jelenség lett a játék körül... :D +ugye a leakes botrány még tovább eszkalálta ezt..
genderbuziság, vagy mert "szar" a story...?!:D ÉS?! hány olyan játék van, amiben még kvázi story sincsen / semmit se ér, mégis über volt... szóval még ha igaz is lenne, akkor se érdekelne, mert ilyen gameplay minőség mellett egy nullás story is szerintem mindent vinne - a leszbiket meg leszarom, el kell fogadni, hogy ezt ma már mindenhova beleerőltetik, ezvan:D
szóval +1, részemről is lehet benne bármi, én nem a story miatt fogom játszani amúgyse.. :D -
#107151 "a játékban Ellie kecskékkel közösül"
SPOILER!! -
#107150 Tegnap megnéztem itthon az asszonnyal szép kényelmesen a kanapéról, a TV-ben, rágcsával a kezemben, igazi kispolgári módon ezt a 20 perces LoU2 videót. Egy előzetest néztem meg eddig, ez volt a második, ezt sem kellett volna megnéznem, de annyira mondogatja mindenki, hogy xar lesz, hogy rávettem magam a megnézésére.
Igazából azt sem érdekel, ha az derül ki, hogy valahol a játékban Ellie kecskékkel közösül, annyira jó a harcrendszer, az animációk és a grafika, hogy bármit elnézek ennek a játéknak. Szóval a látottak alapján engem engem mint kispolgárt, megvettek kilóra. -
#107149 2017es trailer
Mostani trailer
DOWNGRA.....oh wait -
#107148 ja, szombat :) -
#107147 Mi az a víz meg a csobbanás??? Najó kész valaki fagyasszon le 19ig -
#107146 -
Evoluti0N #107145 Megjelenés előtt nekem becsúszik majd még egy TLOU 1 végigjátszás. Na meg megjelenéskor szépen bekapcsoljuk a spoiler filtert Chrome-ban és ki nem kapcsolom, ameddig végig nem viszem a játékot. :D Egyelőre könnyű volt kikerülni a spoilereket, de megjelenés után nehezebb lesz. -
#107144 hátttö aztakurva jah :D megtoszott rendesen, még az öklömnyi youtube pixelekkel is... ezerszer inkább ez, mint csucsima (részemről) :D
végre egy játék talán ennyi idő után, ahol úgy spriccel a vér, ahogy kellene neki
-
#107143 Nem volt szerintem semmi spoiler benne. Nyugodtan meglehet nézni.
Max nehezebb lesz ezutàn vàrni. :D -
Evoluti0N #107142 Nem bírtam ki. Megnéztem. UFFF. UFFFFFFF!!!! Már csak alig több, mint 3 hét. UFF!!! Áááááá!! Jöjjön már! :D -
#107141 épp elnapolták -
#107140 K*rva szép a TLOU 2. Ja és baromi brutális ahogy meghal valaki. Meg azok az animációk :o Jó játék lesz ez, az biztos.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.05.27. 22:24:59 -
#107139 Már én is lelőttem. Túl spoileres. Meg már rég meggyőztek, hogy meg kell vennem. -
#107138 nézzetek inkább Dragon launch-ot :) live -
#107137 úgyis megveszem szal mind1 :D -
#107136 érdemes. :) -
#107135 wow, köszke! rákérdezek :)
ha náluk vesz valamit az ember, akkor kell hozzá T-s előfizu, vagy hogyvanez? bár céges előfizum van náluk, az nemtom mennyire számíthat ilyen esetben :D -
#107134 érdemes megnézni?
ja még el sem kedődött
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.27. 21:49:35 -
#107133 Figyukamá. Telekom aztat mondja, hogy várható újabb készlet. Kérdezz rá náluk. -
Evoluti0N #107132 Jah, tudom. El fogom rejteni. :) -
#107131 el tudod rejteni azt, vagy nézd PS-ről, ott nincsen live chat:D -
Evoluti0N #107130 Reménykedtem, h lesz annyi eszük, h kikapcsolják a live chatet, de akkor csak maximum nem fogom olvasni. :D -