PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik alkalommal olastam egy cikket, amiben meséltek hogy sokkal lineárisabb játékra számítsunk most. Nem tudtam elképzelni hogy értették ezt, hát most már értem.
Meg azt sem értettem a Resistance mi a fenének adják ezzel együtt ingyen?
Hát erre is kaptam választ.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.03.31. 14:18:23
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
És azért az ő szájából ilyeneket hallani az azért nem gyenge.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kellemetlenül, semmilyen az egész sajnos.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
<#banplz>#banplz>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PS5 II PSVR
Nekem két napig csak a boot camp-et engedte használni, semmi mást, és nem értettem miért. Aztán észrevettem, hogy nem tudta még letölteni az egészet, nevetségesen lassú...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
szerintem csak a vérfanok pontozták fel, akiknél nagyot kongott a nosztalgiaharang 😞 ez kb egy nagyobb DLC is lehetne, pláne ahol olvasom, hogy sok részt kivágtak a 3-ból
még azért nem temetem teljesen, de ég és föld így gameplayek alapján a RE2-höz képest - ráadásul még a goret is csökkentették benne 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.30. 21:43:37
Szerk:
Még a GS is Link, gyanázza, ami szokatlan!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.30. 21:43:37
PSN ID.: Beegabor
10/10!
volt ahol ilyen 6/10-eket kapott - nekem ez reálisabb a demó alapján, mintsem a 9, de persze majd kiderül 😊
mindenesetre demó alapján azért érezhető, hogy nem annyira nagy durr nem is hoz akkora innovációt, mint ahogy azt a RE2 volt tavaly tette.. én ránézek majd tán, de Nemesist nem bánnám, ha kimaradna... (vagy majd valami no-nemesis moddal <#idiota>#idiota> )
köszi srácok, már szedem is, egy próbát megér, este ránézek, aztán meglássuk.
ha más nem, akkor marad a Dishonored 2, meg csapatom a Warzone-t 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.30. 15:03:40
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.30. 10:41:38
Seth köszi a jó kis leírást a Vampyr-ról, meghoztad hozzá a kedvemet, úgyhogy szerintem a héten berántom! 😊
Dishonored 2-vel (meg a "DLC"-vel) szemezek még újra, mert azt anno abbahagytam a 3-4. pályán valamiért.. picit hasonló az is, ott is számítanak a cselekedetek meg a döntések 😊
Vampyr nekem tetszett annó, platina is lett, kellemesen szórakoztam. Zene, meg úgy általában hangok jók, remek atmoszférája van. Nagyon sok benne a duma és olvasni való, az az erőssége. A döntéseid elég sokat számítanak. Kit ölsz meg és kit hagysz életben rajtad múlik. Vagy sokat ölsz nagyon erős leszel, vagy keveset de gyenge. De kompenzálható különböző képességekkel, mindegyik út járható. Én totál pacifista voltam, támadó ellenfeleken kívül senkit nem öltem meg
A harc nem az erőssége, eléggé esetlen. Az ellenfelek nem valami változatosak, és újra és újra ugyanazokat az ellenfeleket találod a város bizonyos pontjain, akárhányszor mész arra. Day1 vettem, nem emlékszem komoly hibára benne, talán azóta még jobb lett
PSN ID.: Beegabor
Predator meg már a bejelentés óta egy érdekelten trágya, alapból ez a stílus Evolve óta halálra van ítélve, ráadásul ez tényleg egy legalja lastgen szar 😄 ingyense, percig se.. és akkor ez, mint PS4 ex... Ássa el magát a Sony, ezzel ne villogjon tényleg😄
Vampyr-t tolta anno itt valaki? Lehet ránézek, de picit vérszegénynek (haha) tűnik a dolog - egyesek szanaszét istenítik, de másutt meg mégis kapja azért a fikàt a középszerűsége végett...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.29. 23:57:07
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete