121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    CEO says supplies look good for launch
  • mucsácsó
    helyes!!! elég lesz a sok crossgen fos még 1-2 évig :D
    Amúgy rakok egy lottót
  • TDC Geronimo
    Jim Ryan also states that PlayStation is not interested in bringing new PS5 games over to PS4

“It's time to give fans something that can only be enjoyed on PlayStation 5”

Ez a beszéd Jim
  • TDC Geronimo
    Sony commits to a global launch for PS5 this year. Jim Ryan says "It's time to give fans something that can only be enjoyed on Playstation 5"
  • TDC Geronimo
    Among the things I learned chatting with Sony's Ryan: Preorders for #TheLastofUsPart2 continue to be strong despite the earlier leaks. Example: Preorders in Europe are ahead of Marvel's Spider-Man game at the same time before its launch.

Nem veszik meg az emberek pedig én azt olvastam :(
  • TDC Geronimo
    Dolgoznék este de fuck it, szabi
  • n000rbi
    Fuck. Yes.

• TDC Geronimo
    Join us Thursday, June 4 at 1:00pm Pacific time for a look at the future of gaming on PlayStation 5
  • TDC Geronimo
    Sony is telling PS4 devs that beginning July 13 any new titles submitted for cert must also work on PS5
  • mucsácsó
    na majd este

..amúgy szerintem is elég necces, hétfőn/kedden meg már nem fogják bejelenteni, hogy na srácok, akkor holnap stream :D
  • darkSectorxxx #107198
    Akkor lehet egy film vagy másik játékkal keverem össze.
  • TDC Geronimo
    "PS Blog updated.
    Now it doesn't have US or EU in the link and added PS5 section."
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.29. 13:03:03
  • TDC Geronimo
    Ha ma nem jelent be sony semmit én nem vagyok biztos abban a 3i dátumban.
  • Tatyla
    Akkor tévedtek de a menü szerkezet ugyan az
  • Rage47
    Persona 5-t az Atlus csinálta

#107187 sztem az Uncharted 4 már kimaxolta a grafot :D ezt is hasonlónak látom
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.29. 11:48:11
  • grebber
    Rosszul tudod. Error az nem Terror
  • darkSectorxxx #107192
    Az nem Quantum Error tudtommal, hanem Quantum Terror. :)
  • Tatyla
    Most hogy akciós a Dragon Ball Z Kakarot meg is vettük az öcsémmel. Hatalmas nosztalgia faktor kapott el egyből kábé mint az FFVII remakenél. Nagyon észrevehető hogy ugyan az a csapat csinálta mint a Persona 5-öt de ez persze csak előny. Grafika gyönyörű de a hangulat az ami miatt ez egy tuti jó játék. Kicsit lehet túl bonyolították szerintem ezt a skill meg csapat egymás segítő pont elosztást de csak bele kell jönni
  • yesname #107190
    Csak a sztori miatt tetszett. Igazából ez a lényeg.
  • TDC Geronimo
    Egy se tetszett? Csak mert ez egy folytatás és hasonló, csak minden több meg jobb gameplay szempontból is
  • yesname #107188
    Szinte teljesen így vagyok vele én is. Semmi olyan ami megfogott volna a kinézeten kívül. Így elsőre egy "Uncharted 5"-nek látom inkább.
  • mucsácsó
    egyetértek veled - részben :)
    számolni én sem számolom a napokat - ellenben CP2077-ig már csak 112-t kell aludni

Ellie nekem is nagyon antipatikus eddig valahogy, Joelt jobban adnám, de majd ez elválik a játékkal/storyval.

Grafikával szerintem nincs gond, sőt - de leginkább az a durva, hogy mennyire részletes - érdemes megnézni erről a lentebb linkelt The Last of Us Part II - Inside the Details vidit #107175

de szerintem már így is bőőőőven a PS4 határait feszegetik (ha nem lépik túl, főleg multiplatform címekhez viszonyítva), ettől többet ebből a gépből szerintem ebben az életben már egy banda se nagyon fog tudni kihozni (jó persze, ott a Csucsima még ezután egy hónappal), szal sztem itt kb. ki lesz maxolva a konzol ezennel.. de persze azt se tartom kizártnak, hogy még itt-ott tudtak volna valamit húzni a dolgon minimálisan, de picit vissza van véve, hogy a PS5-ön mééégszebb lehessen majd az év végén.. :D

Clickerekkel sztem nincs baj, jó ez hogy beraktak új fajtákat, ugyanaz a repertoár lehet uncsi lenne másodszorra is - meg hát ugye egyiket nem is láthattuk :) biztos, hogy hozzátesznek a parafaktorhoz ezek az újfajta dögök még egy lapáttal..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.28. 20:51:26
  • lwb
    Azt majd én eldöntöm, hogy mit csinálok.
  • Ulthanito
    Megnéztem én is a tegnapi videót. Vegyes érzéseim vannak. Egyrészt, az egészen biztos, hogy egy rendkívül magas minőségű játékot fogunk kapni. Minden tekintetben. Aki a szivárogtatás sok miatt húzza a vészharangot meg picsog, arra már a látottak alapján is azt kell hogy mondjam, hogy hülye. Igen, az.

Másrészt, nem voltam elájulva a látottaktól. Például a látványvilágtól sem. Nem mondom, hogy nem szép, mert nagyon szép, de az gondolom hogy ennél már láttunk szebbet. Néhány belső térben pedig közepesnek látom a látottakat.

Már most tudom, hogy a harcrendszertől idegbajt fogok kapni. Az első részben sem szerettem most sem fogom. Ami viszont továbbra is elképesztően gagyi számomra, azok a fertőzöttek, de leginkább a Clickerek. Feltétlen muszáj volt átvenni az ubisoftól a Brute ellenfél mintáját....

Kövezzetek meg, de Ellie nekem nem szimpatikus. Az első részben sem volt az, a fickót kedveltem. Úgy látom, hogy játékmenetben túl sok újat nem fog mutatni a játék, egy egy apró újítás de alapjaiban ez nagyjából ugyanaz lesz mint az első rész.

Ettől függetlenül első nap megfogom venni és mondom még egyszer, hogy nagyon magas minőséget fogunk kapni. De egyáltalán nem éreztem azt, hogy mennyire be lennék sózva és számolnom kéne a napokat heteket.
  • mucsácsó
    gondolom kap egy új enginet, szóval attól lesz nagy ugrás is (tán egy kövi Frostbite, vagy valami tökmás? bár kétlem, hogy az előbbi egy FIFA-val debütálna..)

nekem mondjuk skip, mert még FIFA-ban is sztem szarabb vagyok, mint élő fociban voltam valaha is :D

@Moby: #107133 - dumáltam ma velük, nem lesz náluk sem már C9, csak CX és B9 - pont holnaptól, vagy hétfőtől várható a shopban :) - szal úgyhogy szopó, ezvan. maradok valszeg a B9-nél MM-ből 370k-ért - vagy a lófasznál és várok BF-ig, de sztem fölös, CX max legkorábban jövő ilyenkor lesz max olyan árakon, mint amilyen most a C9 volt (~400k) . addig meg nem fogom szívni a fogamat má :D

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.28. 19:29:01
  • Kandurex
    Azt írja lead platform. Csak lesz valami fasza ugrás.
  • Voltan
    Jó, de hát az minden évben kijön abakuszra is, nincs semmi hírértéke
  • shaddam
    A gótik mocsokmód érdekel. Sose tudtam végigvinni ahogy a folytatást se. de imádom a hangulatát. A battlefield az utóbbi rész után, meg hogy kb a régiek közül senki se dolgozik rajta nem tud érdekelni :/
  • j0nNyKa
    csak amiatt megéri megvenni, és akkor még a multihoz nem is nyúltál
    kurvajó igazi star wars feelinges sztori!
    úgy emlékszem viszont hogy elég rövidke, ilyen 6-8 óra rémlik
  • AntiHero

Ebben a hónapban a PS Plus előfizetők a STAR WARS™ Battlefront™ II-t is ingyen tölthetik le!

Na ennek a story része viszont érdekel.
  • Kandurex
    A fifának örülök. 2 hetente összeülünk páran local-ba!
  • TDC Geronimo
    Durva videó. Azok a bizonyos részletek, amiben ND mindig is a toppon volt
  • TDC Geronimo
    new game + is lesz? Hurrá :D
  • Newfronter
    Van aki már new game plus-ban is végigjátszotta, és kb el van tőle ájulva, ez se azt erősíti, hogy bármitől félni kellene.
    Csak azért raktam spoiler-be, mert a main menu képe ott van, aki nem szeretné látni, az ne nézze meg!

Ez a videó pedig most jött ki:
    The Last of Us Part II - Inside the Details | PS4
    Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2020.05.28. 16:04:17
  • mucsácsó
    Games confirmed for the PS5 from the newest issue of playstation magazine UK:

hát egyelőre ez elég silány, de tuti nem csak ennyi lesz:D
  • TDC Geronimo
    leakek istenem. Játsszad azt majd utána véleményezd.
  • lwb
    Jaja, a karakterek is fontosak. Ez nagyon igaz. A leakek alapján itt is van probléma, de majd meglátjuk. Nem nagyon hiszek abban, hogy a leak egy nagy kamu, de majd kiderül.
  • TDC Geronimo
    Reviewer mondta, hogy rakat spoiler a neten amúgy is kitalált meg fake... és hogy ő úgy tolta le, hogy minden spoilert látott, de a tweetjei alapján nagyon tetszett neki a játék, persze konkrétan még nem mondhatja ki embargo miatt
  • Voltan
    A történet ÉS a karakterek! Az utóbbi nagyon komoly erőssége volt a rosszcsont kutyának eddig, remélem, hogy nem kell csalódnunk. (Nem ástam bele magam a spoileres leakekbe)
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.05.28. 14:52:23
  • Ulthanito
    Tolom ezt a COD WWII multit. Anyám, hogy milyen rettenet béna vagyok! :-D

Fel nem fogom, hogy csinálja valaki, hogy amíg én a fegyvert sem tudom felemelni, már régen lelőtt.

Amúgy nem tudom, mit mondtak róla az okosok, mennyire szar, középszar, jó, nagyon jó, de nekem tetszik. Már amennyire egy FPS meg egy multit tetszik nekem.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.05.28. 14:30:50