PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdés inkább az, hogy ezek a mellékesek érnek e valamit, vagy csak a szokásos hozz valamiből ennyit, pár szóban lerendezett küldik
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tartalom miatt nem kell izgulni
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amire gondolok az Nioh blood grave+Death Stranding online egyveleg.
2020 Q3
PC, xbox, PS
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
felbontása ugyanannyi, mint sima PS4en. Egyszerűen csak leszarták a pro supportot
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Embark on a globe-trotting treasure hunt in Uncharted 4: A Thief’s End, or skid ‘round the world’s most challenging tracks in DIRT Rally 2.0, your PS Plus games for April.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
de nem is ezért offoltam, hanem egyszerűen agyfasz az irányítás, borzasztóan suta a karakter és az animációk, szóval nekem sajnos skip, pedig maga a kor és helyszín 10-es lenne 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.01. 13:49:52
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Azon ritka esetek egyike, amikor a konzolos verzió a superior.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
majd idén már jönnek
Igazából csak benézted, nekem soha nem volt vele gondom. Más kérdés, hogy az, hogy leszarták a supportot nem valami dícséretes, ez igaz, de azért nem egy nulla. Tudom, ez sovány vigasz, ha pont te vagy az, aki megszívja.
Az új gépen még nem próbáltam, lehet, hogy nálam is szar lesz már 😊
Egyébként érdekes dolgokat produkál a PC valóban, nálam legutóbb a Vampyr volt ilyen, előző gépen i74770k+1070 olyan 20-30 FPS-es lagokat produkált bizonyos helyeken, hogy öröm volt nézni. Ráadásul látszólag ok nélkül, mert sokkal komolyabb terepeken meg nem volt semmi baja. A-tól Z-ig utánaolvastam, és az volt a konklúzió, hogy "ez van". Másoknál, csont ugyanolyan, vagy jelentékenyen gyengébbb konfigon sima 60 fps volt mindenhol, nálam meg ótvar szaggatás, a beállításoktól függetlenül. Persze driver csere, meg minden, de lófasz. Aztán megvettem az új gépet, még a régi GPU-val, és láss csodát, tükörsima. A fasse érti.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.01. 13:21:56
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem töltöttem még le, de nyilván van benne magyar felirat. Amik honosítva jönnek, és a magyar sztórból veszed, azokban lesz felirat.
Amúgy idén fog jönni FW update C9re, ami után menni fog 2.1es HDMIn keresztül a 4k 120hz, 40-120as VRR rangevel
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.01. 12:41:32
szerk.: Megnéztem a tweetet, full kamu 😄
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.01. 10:40:53
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"We can finally confirm what you've been waiting for.
#GodofWar PART II
Coming exclusively to PS5.
Today at 21pm Pacific Time, A special interview with @corybarlog + Teaser trailer reveal.
Watch tonight at PlayStation Blog"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tényleg sokat öregedett a játék, grafikailag azért ez nem túl acélos...viszont úgy belepottyant 2,5 óra, mint a húzat 😊 az első boss levert, mint vak a poharat 😊 ez hiányzik az FF játékokból, a kihívás
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯