PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A demó alapján tetszett, de én inkább kivárom, hogy kijöjjön a teljes játék.
Seth
100 órát mondtak a készítők. Hazudtak? Nemá <#banplz>

A kérdés inkább az, hogy ezek a mellékesek érnek e valamit, vagy csak a szokásos hozz valamiből ennyit, pár szóban lerendezett küldik

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
FF7 hossz, aki végigtolta

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
someone in the spoiler thread claims the game was complete in over 50 hours for him with all quests done.

Tartalom miatt nem kell izgulni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Amúgy psn karbantartás van?
Ja rosszul értelmeztem,töröltem előző hsz-t.Valószinü hogy kapcsolatban lehetsz más játékossal de találkozni nem lehet.
Amire gondolok az Nioh blood grave+Death Stranding online egyveleg.
TDC Geronimo

Azta k...a😮
TDC Geronimo
dark souls like RPG

2020 Q3

PC, xbox, PS

Kandurex
Ez mi ez? Single cucc? Nem tűnik rossznak! Ugye nem valami mmo like buziskodás?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Mindenki már tolja kb FF7et. Ennyi erővel simán előrehozhatnák a digitális megjelenést is. Eran már szállingóznak vélemények. Úgy tűnik alsó hangon 30 óra körül van a játék

n000rbi
Sajnos PSVR support sincs, pedig az előző elég fasza úgy.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Akkor leszarták tényleg 😊

TDC Geronimo
hagyjuk már 😄

felbontása ugyanannyi, mint sima PS4en. Egyszerűen csak leszarták a pro supportot

Seth
X erősebb mint a Pro, ennyit tudtak belőle kihozni

yesname
Mondjuk nekem ez éppen jó, mert minden megtakarítást USD-ben tartok évek óta.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
most nézem DFet. Dirt 2 1080p pron miközben 4k Xen. What?

AntiHero
..És amit tudtunk.

Embark on a globe-trotting treasure hunt in Uncharted 4: A Thief’s End, or skid ‘round the world’s most challenging tracks in DIRT Rally 2.0, your PS Plus games for April.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Nem 500 dollár lesz egy új konzol majd hanem 500 EZER FT. 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
jaja, maximálisan agreed 😄
ránéztem csak, igazából "demó" volt csak <#idiota>
Moby

Szóltam 😊

Adversus solem ne loquitor

Moby
Abszolut az X a superior verza. 4K, nagyrészt 60fps, néha benéz 60 alá, de X-el és C9-el ez a VRR miatt nem probléma.

darkSectorxxx
MAI NAP NEM NÉZEK HÍREKET Direkt ez a hülye idióta szokás miatt, azt hiszok a mádiában hogy ez vicces ilyenkor, mint az ovodában komolyan. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
Vampyr az tényleg valami elbaszott "csoda" lehet PC-n, mert annyira nem szar az én gépem sem, de valamiért csutka lowon is ~58-62 FPS-em volt, és full ultrán is ugyanígy, szóval én ezt nem is értem... 😄 eddig egy játéknál sem találkoztam ilyesmivel.. 😄
de nem is ezért offoltam, hanem egyszerűen agyfasz az irányítás, borzasztóan suta a karakter és az animációk, szóval nekem sajnos skip, pedig maga a kor és helyszín 10-es lenne 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.01. 13:49:52
TBTPumpa
<#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Csak Tinmant tudom megerősíteni. Kevesebb, mint 1 óra után refund volt és megvettem a PS4 verziót. Az se tökéletes. Még Pro-n sincs meg a folyamatos 60FPS, 1080p felbontás mellett, de legalább nem fagyott ki.
Tinman
Sok gondom nincs vele, csak néha nem indul, ha elindul és szeretnék a settingsben állítani valamit, akkor 90%-ban vagy csak a progi fagy ki, vagy viszi magával a gépet is, ami példátlan, mert ilyet én évek óta nem láttam a vasamon. Aztán a low q. graf ellenére stuttering és FPS dropok és persze bugok.

Azon ritka esetek egyike, amikor a konzolos verzió a superior.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Psplusal.

TBTPumpa
6900?
Nálam 8990 Ft a sima változat.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.01. 13:26:18

TDC Geronimo
future proof 😊

majd idén már jönnek

Voltan
"PC-s port egy nulla."
Igazából csak benézted, nekem soha nem volt vele gondom. Más kérdés, hogy az, hogy leszarták a supportot nem valami dícséretes, ez igaz, de azért nem egy nulla. Tudom, ez sovány vigasz, ha pont te vagy az, aki megszívja.

Az új gépen még nem próbáltam, lehet, hogy nálam is szar lesz már 😊

Egyébként érdekes dolgokat produkál a PC valóban, nálam legutóbb a Vampyr volt ilyen, előző gépen i74770k+1070 olyan 20-30 FPS-es lagokat produkált bizonyos helyeken, hogy öröm volt nézni. Ráadásul látszólag ok nélkül, mert sokkal komolyabb terepeken meg nem volt semmi baja. A-tól Z-ig utánaolvastam, és az volt a konklúzió, hogy "ez van". Másoknál, csont ugyanolyan, vagy jelentékenyen gyengébbb konfigon sima 60 fps volt mindenhol, nálam meg ótvar szaggatás, a beállításoktól függetlenül. Persze driver csere, meg minden, de lófasz. Aztán megvettem az új gépet, még a régi GPU-val, és láss csodát, tükörsima. A fasse érti.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.01. 13:21:56

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Moby
Közben letöltöttem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Moby
Szerintem nekem szánta.
Nem töltöttem még le, de nyilván van benne magyar felirat. Amik honosítva jönnek, és a magyar sztórból veszed, azokban lesz felirat.

Moby
Ja, tök jó, csak éppen jelenleg nincs olyan eszköz a piacon, amin 2.1-es HDMI lenne 😊

Kandurex
<#wilting>

TDC Geronimo
Én pár napja indítottam el megint. Durván néz ki még mindig

Amúgy idén fog jönni FW update C9re, ami után menni fog 2.1es HDMIn keresztül a 4k 120hz, 40-120as VRR rangevel
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.01. 12:41:32

Meg tudnád mondani van-e benne magyar felirat?
Moby
6900-ért csak megvettem a Days Gone-t, ha már szóvbakerült a minap. Rohadtjó játék volt, szerintem valamikor kiplatinázom ezt is, meg amúgy is, lassan az összes ps4 gigaex megvan digitben is. Egyedül a szopókember nincs, azt kiplatináztam még lemezes korában, és azóta sem éreztem ingerenciát rá, hogy elindítanám valamikor is. Jó volt, csak elég volt belőle annyi. Az nem olyan, mint a GOW. Azt ki tudnám platinázni még 3x-4x is (meg is vettem még két példányban digitben 😄).

Kandurex
Egyértelműen Április1.

n000rbi
Azt eddig is tudtuk, hogy lesz második rész és nyilván nem ps4-re. Teaser meg lehet ma egy GOW Part II logóval, Sony módra 😄

szerk.: Megnéztem a tweetet, full kamu 😄
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.01. 10:40:53

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Na első Aprl 1 "Tréfa"??

"We can finally confirm what you've been waiting for.

#GodofWar PART II
Coming exclusively to PS5.

Today at 21pm Pacific Time, A special interview with @corybarlog + Teaser trailer reveal.
Watch tonight at PlayStation Blog"

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Az Automata? Most volt egy hónapja leárazva. PS4-re és XBOX-ra is. Utóbbira be is húztam, toltam vele 3-4 órát, aztán sose többet nem indítottam el.

Üdv! Azt lehet tudni, hogy a Days Gone ami most le van akciózva storba azon van-e magyar felirat? Oldalt a listában nincs benne.
Moby
+csodálatos zenék.

Tinman
Pedig február végén is volt 19.99$... sajnos nekem is kimaradt, a PC-s port egy nulla.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
+1

davidka003
Életem egyik legjobb élménye JRPG téren. Kellően hosszú, kellően nehéz. Brutál jó a sztori. Nagy a felfedezhető világ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TDC Geronimo
Holnaptól tavaszi leárazás bár gondolom megint ugyanazok, mint szoktak. Niert azért meglesem hátha, bár azt meg sose árazzák le 😄

Kandurex
2,5 óra Lost Odyssey-zés után:

Tényleg sokat öregedett a játék, grafikailag azért ez nem túl acélos...viszont úgy belepottyant 2,5 óra, mint a húzat 😊 az első boss levert, mint vak a poharat 😊 ez hiányzik az FF játékokból, a kihívás

TBTPumpa
Elvileg április 3-tól él a preload: