121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
CptFlint #107248 Persze tudja. Ha van a monitoron 2 hdmi, vagy 1 hdmi ps-nek és 1 dp pc-nek, akkor simán. Viszont a pst 1440p-re a menuben nem lehet beállítani, szóval 1080p-re kell majd, de megy. -
Árpitallica #107247 Sziasztok! Egyik haverom kérdezi, hogy a ps4et tudja e úgy csatlakoztatni egy 2k-s felbontású PC monitorhoz hogy közben a PC is rá van kötve? Persze nem egyszerre akarja működtetni a kettőt, hanem egyszer ezt, egyszer azt kapcsolná be a monitorra külön-külön felváltva. :) -
#107246 Gyanúsnak gyanús.... -
#107245 Ááááh így már egyértelmű. -
#107244 Szerintem nincs meg a háttérsztori. Ma a PS5 reveal bejelentésekor megjelent egy interjú Jim Ryan-el, amiben ez hangozott el:
"We have always said that we believe in generations. We believe that when you go to all the trouble of creating a next-gen console, that it should include features and benefits that the previous generation does not include. And that, in our view, people should make games that can make the most of those features."
Erre jött pár órával később a riposzt MS oldalról:
"Xbox believes in generations. Generations of games that play on latest HW taking advantage of next-gen innovation offering more choice, value & variety than any console launch ever. All our Studios titles launch into Game Pass & you get those next-gen game upgrades for free."
Folyamatosan a sony nyilatkozataira riposztolnak, amint valami esemény van. Elégg gáz, tényleg. Kicsit olyan, mintha nem nagyon lennének saját gondolataik, és az a fegyver, hogy a sonyét próbálnák meg ellenük felhasználni. Valahogy nagyon kisstílű az egész.
Az interjú amúgy itt olvasható.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.30. 00:21:20 -
#107243 Hol nem látod?
Az MS folyamatosan tweetekben reagál minden sony bejelentés után, hogy "HELLO ÉLÜNK MI IS"
Ugyanez volt a kontroller bejelentés után, és azután is, hogy Jim mondta PS5re PS5 only exek lesznek, amik kihasználják teljesen az új konzol erejét, erre MS jött megint ezzel a tweettel. Ez a greenberg egy bohóc. -
#107242 Nem látom hol itt a kapálódzás :D
Nekem is PS van, de elvakult nem vagyok, hogy olyant képzeljek bele valamibe ami nincs. Ennyi erővel a PS is kapálózik azzal amit ír. :D -
#107241 Pedig az ms-nek pont könnyebb lenne maga mögött hagyni a gent. Elvégre kevesebb userük van. Csak gondolom a stúdiók nem állnak jól a nextgen játékaikkal -
#107240 Ez így egyszerűen kell. Remélem lesz official, mert a régi kék DS4-em nem biztos hogy túl fogja élni a DMC5 maxolást. :D -
#107239 oh god ms már kapálózik :D
"Xbox believes in generations. Generations of games that play on latest HW taking advantage of next-gen innovation offering more choice, value & variety than any console launch ever. All our Studios titles launch into Game Pass & you get those next-gen game upgrades for free." -
#107238 Gamesbeat: PS5 has a better architecture than any console in history, according to devs, a joy to work with.
What we know about the PS5 so far is what’s inside the system and a few other details. Like Xbox Series X, PS5 features AMD hardware. This includes a Zen 2 CPU and a Navi GPU. The console also has a super-fast PCIe 4.0 SSD and a data-transfer architecture to match. But the acronyms and initialisms don’t really matter. What you need to know is that PS5 has significant more GPU power and a massive leap in CPU and data throughput compared to the current generation.
On top of all that, developers and publishers continue to praise the design of the PS5. Some have told GamesBeat that it is has a better architecture than any console in history. So studios may find it a joy to work with.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.29. 21:30:49 -
#107237 silent hill art director is retweetelte az eventet :o
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.29. 21:05:53 -
#107236 Az állítólag a 100% -
#107235 Új Ratchet? milyen? 2. rész? -
Evoluti0N #107234 Az állítólag meg a 100% nem nagyon fér meg egy mondatban. :D -
#107233 Demon souls és új ratchet is állítólag 100%, hogy ott lesz -
#107232 Na legyen igazad, én azt mondom, cerkával felirom, de tollal még nem mertem. :D -
#107231 Guerilla ott lesz megnyugodhatsz. HZD2 meg launch window cím lesz, 2021 március, tessék felírni! -
#107230 Oh értem, szupi lenne látni egy szösszenet HZD 2-őt . :) Még akkor is ha pre-verzió -
#107229 Több, mint egy órás lesz a bemutató, szóval remélhetőéleg jó sok minent fogunk látni.
-
#107228 Megint megy a rumor a hátsó gombokról mert nem mutatták :D Én mondjuk szeretném mert + opcióra ad lehetőséget -
#107227 ja sorry. :) -
#107226 Írta lead anim designer, hogy ki ne hagyjuk az eventet. Amúgy is mindenki számított rá, hogy ott lesznek -
#107225 nem neked szántam amúgy ezt :D -
#107224 Ez jó, de azt hittem arra van jel, hogy az a játék amit majd bejelentenek az a HZD 2. Azt hittem azért írtad hogy 100% :) -
#107223 Ha igaz, amit Jim mond, akkor lehet még 2 hét késés se lesz idehaza. De jó lenne tényleg global launch lenne. -
#107222 Micsoda? Business class jegyem van! -
#107221 Mit töröltek? -
#107220 Ja a hivatalos szerintem is jobb. Hype megvan már? :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.29. 20:02:06 -
#107219 Nekem ez nem tetszik. Egyrész uncsi, másrészt csiricsáré a színek rajta, Sosem szerettem a színesgombos kiviteleket. -
#107218 Hádde, hádde...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#107217 Nekem feketefehér kell!
Ha olyan nincs, jó lesz bármilyen! :D -
#107216 world first problem :D -
#107215 De nekem fekete kell, csak abban néz ki állatul. Remélem, h lesz a startra. -
#107214 Itt a válasz
-
#107213 Második képen látszik, hogy fehér -
#107212 Szerintem ez full koromfekete, ezen semmi sem fehér :D gombok is feketék, míg az eddig közölt képen azok fehérek voltak.
gondolom ez lesz az "alap", de nyilván lesz fehér modell is -
#107211 Szerintem az fehér csak az árnyékolás miatt látszik feketének -
#107210 Új kép a (fekete?) joyról:
-
#107209 Guerilla lead animator törölte tweetjét úgyhogy HZD2 100% :D