121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    Ha már last of us meg régiók. Jó lenne ha lenne valami hír hogy euban megnyesik-e a gore-t mint ps3-on meg a remasterednél

Örülök hogy amcsi verziót vettem anno
  • CptFlint
    Van a kezdetek óta magyar account. Az elején nem volt magyar store, de magyar accountot lehetett regelni és játszani rajta meg gyűjteni a trófeákat. Usa, britt stb accokat elég volt mindig is a vásárlásra használni. Ráadásul ps3-on még csak nem is kellett semmit beállítani, mert a gépen lévő accountok között osztódott azok tartalmai automatikusan.
  • Ulthanito
    Milyen euro árfolyamon számoltál? 360-361-gyel számold nyugodtan (banktól függően), az így is legalább 12800 a 12300 helyett.
  • Ulthanito
    Például azt, hogy magy account nem létezik olyan hú de rég óta, amikor én regeltem, akkor UK-t választottam. Kb. 2 évvel ezelőttig az USA fiókon kifejezetten megérte vásárolni a dollár miatt, több ezres előnyt jelentett játékonként (4-5 éve meg pláne).

Most, hogy szopó a font és a dollár is, már nem igen éri meg, de ugye ha valakinek az évek alatt a UK vagy a US lett a fő fiókja a trófeákkal, az most nem kezd el játszani a magyar alatt. Hanem inkább ott megveszi, mint primary konzol, és tolja a saját fiók alatt.
  • grebber
    (Boxon pont ez az egyszerűség hogy nem kell semmiféle más account 1 db. Giftcardokkal meg onnan vásárolsz ahonnan akarsz majd sima mobil appon átállítod a régiót arra ahol vetted a játékot és aktiválod.)

Amúgy meg de nagyon is megéri mert pl láttam Ordert 3.99$-ért magyar storeba meg kb 3000 alatt sose..
    Akkor majd ha valaha lesz psem így járok el. Köszönöm az infokat
  • TDC Geronimo
    Állítólag tlou2 eleje is kint van már.. szerencsétlen gamet nem hagyják nyugodni :(
  • CptFlint
    Úgy működik, hogy minden accountnak meg lehet adni elsődlegesnek a gépedet. Ha az accountodon beállítottad a gépedet elsődlegesnek, akkor azon a gépen mindegyik másik account is eléri annak tartalmát. Egy gépet meg lehet adni elsődlegesnek több accountnak is. Tehát, ha az összes accountodnál beállítod a gépedet elsődlegesnek akkor mindegyik profilod el fogja érni mindegyiken vett digitális tartalmat. Szóval van mondjuk egy magyar accod, amin játszanál és gyűjtenéd a trófeákat, de van mellette usa, meg mittom én brit accod is. Akkor csak annyi a dolgod, hogy mindegyiknek megadod a géped elsődlegesnek és annyi. Játszhatsz a magyar profillal minden tartalmaddal és a többibe elég belépnek mikor vásárolsz és letöltesz valamit, majd játszani már a magyar accal játszod. Ennyi. Amúgy hót ugyanaz mint xbox-on csak ott homenak hívják, ott az accountnak az adott gépedet megadod neki, hogy ez az otthoni géped. PS-nél tök ugyan ez csak ott elsődlegesnek (primary-nak) hívják.

Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2020.05.31. 22:30:54
  • Moby
    Már én sem vásárolok máshova, csak a magyar accountra jó ideje. Az ilyen párszázas különbségeket leszarom, mert már olyan érték van a fiókon, hogyha bármi történik, és igazolni kell, akkor valós címmel vagyok beregizve évek óta.
  • davidka003
    Jártam már úgy, hogy éppen csak UK accon volt akciós valami. illetve úgyis, hogy US acc-on 5 dollár volt az adott játék, UK-n meg 15 font.
    UK accon játszok és arra veszem a plust is.
  • shaddam
    2 van UK meg US 2010 óta. UK-n veszek meg játszok mindent kivéve ha 0 day jóság mert akkor azért a 60 dollár olcsóbb
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Eleve nem értem minek bohóckodtok itt ezer féle accountal. Nekem 1 van PS3 óta azt csókolom. Főleg most már dollár is marha sok, trükközni se éri meg
  • shaddam
    Arra kapod a trófeát amin játszol
  • grebber
    Majd egyszer valamikor lesz ps5öm

Az lenne a kérdésem, hogy egy accounttal (jelenleg van egy ami magyar azzal megszereztem a Journeyt és az Uncharted NDC-t az ingyen osztáskor) lehet majd trükközni úgy hogy us /uk helyekről vásárlok csak de ha tolok majd bármit az acsik az egy fő fiokomra menjenek? Vagy kell mindenképpen több account ehhez? De akkor a fő profillal hogy osztom meg a többi account játékát vagy itt hogy van. (Xboxon ez nevetségesen egyszerű nem kell több accounttal bohockodni)
  • TDC Geronimo
    "PS5 has a better architecture than any console in history, according to devs, a joy to work with."

Jeff Grubb: "I haven't heard the exact same praise for Series X [than PS5 has had]"

• Moby
    Harmadikától lesz 12600-ért.
  • Rage47
    és a magyar?
  • davidka003
    USA accra 10 ezer Ft az 1 éves PS+.

1-Year PlayStation Plus Membership (PS+) - PS3/PS4/PS Vita Digital Code (USA)

UK accra 12300 Ft:

PlayStation Network Plus 12 Month UK Membership
  • Moby
    Az legközelebb a BF6 lesz, ha hajlandóak visszatérni a modern harcászathoz.
  • benőmenő
    2x is nekiálltam, mert a régi WW2 részek mai napig a kedvencek, de ez valami iszonyat. Messzire kerülje aki teheti.
  • darkSectorxxx #107268
    Kell az bárkinek is? :)
    Ja várj nekem a War modja, de az új CoD sokkal jobb szerintem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.31. 08:06:42
  • Ulthanito
    Ésamulti?
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    :DD
  • Moby
    Akárcsak a spider-man goty a második dlc-je miatt. Ezt a szart én többet nem akarom a gépen látni.
  • Moby
    Nekem az első küldi elég volt ehhez. Ment törlésre.
  • grebber
    Abban a kemény 5 még ha csak a földet nézed akkor is max 6 óra "pörgésben" mi az álmosító? Mások vagyunk na ,nagyon
  • Seth
    Uh, ez a COD WW2 kampány baromi álmosító. 5. vagy 6. küldinél vagyok de nagyon nehezen megy már le.
  • mucsácsó
    Hát jha, CX kb. full visszalépés, és még cserébe legalább drága is :'D
    Szal marad a B9, vagy az Aquás C9 - már ha nekik van még...
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt a space force-t elkezdtem én is tegnap, de annyira szar, hogy dobtam :D
  • TDC Geronimo
    Na de jó, hogy rátok erőltettem :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tegnap is néztem netflixen ezt az új space force sorozatot... Állam leesett az is olyan minőség volt, sorozat maga sajna elég szar :(

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.30. 12:21:41
  • Moby
    TV OFF(nem az én találatom):
    Ennek tükrében különösen örülök, hogy nem vártam tovább a tv vétellel. a 120Hz BFI jóság, de a HDMI butítás, és a fényerőproblémák kicsit sem viccesek. Szóval lehet, hogy érdemes még berántani az aqua-tól egy kicsi felárral a C9-et amíg van, mint arra várni, hogy mikorra esik be az új ára.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.30. 12:18:46
  • Moby
    Igen, nyilván 1 ezrelék esélye is van, hogy nem fake! :DDD Olyan, hogy hova teszem a lemezt, meg ilyenek, fel sem merül senkiben? Ma má nem olyan egyszerű jó fakeképekett gyártani. Az internet minden képnek ismeri az eredetijét. Még egy ettől lényegesen hihetőbb fake cucc is egy másodperc alatt bukik le.
  • darkSectorxxx #107255
    Aztakurva. :D

Kint a kapu oszlopra a betörők ellen jó ez. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.30. 10:51:11
  • shaddam
    Nyilván fake meg minden, de ez az alig 1 hét érzem erős lesz shitpostolásban :D

Ha meg igaz lenne a rekeszizmom nem bírná a sok csillagkapu memét
  • darkSectorxxx #107253
    Szerintem ilyet az MS amúgy se akarna. :)
  • mucsácsó
    Már várom, hogy mivel magyarázzák majd MS-nél kb. jövőre azt, hogy inkább mégsem lesz 2 évig minden "exkluzív" játék XBONE-ra is szimultán :D
  • Ulthanito
    Jééé, erről szól a PR és a marketing, jó reggelt!

A Sony pont ugyanezt csinálta amúgy az XSX reveal után...

Amúgy meg gondolj bele. Van nagyjából 40-50 milliós bázisuk, a Sonynak meg van 110. Persze, hogy barna a naci Redmontonban...
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.05.30. 08:44:31
  • Ulthanito
    Ez miért kapálózás? Látom a fanboy szemüvegben aludtál. :)
  • Ulthanito
    Pont azt jelenti, hogy veszik. Jobban fogy mint a Pókember.