PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Akkor meg azért menne a sírás, hogy a Limited és Collector's kiadások nem kerülnek időben legyártásra és kiszállításra. Szerintem egy System Seller címnél eléggé nagy kapufa lenne a Sony részéről egy ilyen vállalás.

Szerintem jöjjön egy napon a Cyberpunk-al.
Amúgy meg Cyberpunk halasztás bejelentésére felkészülni! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.02. 20:10:26

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TDC Geronimo
De ez a kifogás megint akkor bullshit. Csináljanak digitális releaset azt csókolom vagy mondják azt, hogy nem tudják időben befejezni, de ez...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TBTPumpa
Tippre augusztus-szeptember. Kérdéses, hogy addig megoldódik-e a jelenlegi helyzet.

TDC Geronimo
Szóval még dátum sincs, tehát ez akár késhet hónapokat is. Csodás. Akkor már várjuk meg PS5 launchot... ja hogy az is késni fog. Hurrá
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.02. 20:06:48

Moby
De ugye senki nem lepődött meg? Ugyanez lesz a konzolokkal is, csak idő kérdése, mikor látják be, hogy ez idén nem fog menni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyak ugyanez van nálam is. A kezdeti fellendülés mostanra földbeállásba torkollott. Semmi nem megy, semmi nem működik, senki nem költ pénzt, maximum a zuhanó részvényekbe hajlandóak pénzt tenni.6 hónapra lefagy minden a faszba, mindenhol, mindenkinek. Minden 6 hónapot fog csúszni, vagy legalábbis ma ennyire lehet előrelátni.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.02. 20:07:48

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Faszomat ebbe a vírusba -.-

TBTPumpa
Megmondtuk előre:

Így legyen telitalálatos szelvényem a lottón!

Evoluti0N most már dühönghetsz. Ne fogd vissza magad! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.02. 20:08:10

Sok változatos helyszín lesz.
A meg a B után jön a harmadik végigjátszás, aminek a végén van egy döntés, ami a C és egy másik, ami a D. A D-hez nem kell elejétől elkezdeni a harmadik végigjátszást, csak az utolsó bosstól. Ha teljesíted a C-t és a D-t is, akkor jön az E, ami a true ending.
Rage47
Tök más tájak is lesznek később.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.04.02. 19:52:08
Rage47
A végső boss nem az E-ben van vagy én emlékszem rosszul? 😄 Miért elég az ABC?
TDC Geronimo
Hát nem tudom nekem lesz e hozzá türelmem ezeken a sivár tájakon megint végigmenni 😄

Rage47
Én nem játszottam más Platinumokkal, de már a demó úgy beszívott a hangulattal meg játékmenettel (érdekes kameraváltások, szuperfluid harc), hogy tudtam, meg kell majd vennem.
Sztem vkinek vagy bejön vagy nem már az elején. Ha az elején nem kap el, akkor nem fogod 5x megnyomni a startot.
Seth
Nincs olyan, hogy 1 végigjátszás, a többi ending meg youtube . Itt min. 3 végigjátszásról beszélünk, akkor van vége, nem előbb 😊

PSN ID.: Beegabor

A2 csak hab a tortán. Nem lenne ennyi pozitív értékelés és vélemény, ha csak ezt nyújtaná a játék. Persze, ha nem tetszik a játék, akkor könnyű erre alapozni és letudni ennyivel, h miért tetszik másoknak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.02. 19:48:23
TDC Geronimo
Igen nekem is ez a véleményem. Mindegy 1 végigjátszás biztos lesz, többi ending meg youtube
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.02. 19:47:40

Moby
Na én viszont TLoUP2-ig már nem veszek semmit. Ha vennék, nem RE3-at, meg FF7-et vennék, hanem Trials of Mana-t, aminek a demója megvett kilóra, de MINDEN ráér. Meg ha megveszek valamit, kettő-hat hetes időtávon belül a gamepassban köt ki 😄D

Moby
Ezt írtam a múltkor, hogy szerintem a fehérbugyis, kisszoknyás puna vitte a hypeot, akiben viszont század annyi dög nincs, mint mondjuk bayonettában. Mint játék meg...szerintem én ettől csak jobb platinum játékkal játszottam. Az Astral Chain-t nem tudtam lerakni legutóbb. Ennél meg nem tudom rávenni magam, hogy elindítsam, annyira érdekmentes .

Rage47
valszeg updatelték az infóikat 😄
de ahol így kavarnak az már gyanús nekem
A játék legegyértelműbb erős pontja a megalkotott világ, lore, sztori, zene és a befejezés. Meg nekem a harc is tetszett, habár nem a legerősebb, ami Platinum játékokat illeti. A helyszínek grafikailag tényleg nem lehengerlők, ahogy a játék kinézete sem, de később sok változatos és érdekes helyszín lesz.
Kandurex
Nah, most olvasom, h a Mortal Shell indie cím...faszom...mondjuk gyanús is volt a low end pálya design.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Hát 5 és fél óra után nem dobtam magam eddig hanyatt ettől a niertől. Környezet PS3 kategória. Túl sok a backtracking, mellékküldetéseket hagyom is. Meglátjuk hogy alakul, de nem értem azt a felszopást, ami a játékot övezi.

Seth
Ha igazi FF élményre vágysz, akkor az LO-tól jobban megkapod, mint a Remake-től 😊

Kandurex
Én már úgy vagyok vele, h mindegy, max pörög tovább az LO...

Most mentem át 3.mapra.Az előzőek fullosak(main és sub.missiok is),összeszedtem mindegyik kis zöld manót is vagy mit😄
Twilight missziót úgy 4-et már letoltam.
Szintem lvl60.
Moby
Nekiálltam...nem is tudom hanyadszor. Azt most sem állítom, hogy hú de elkapott, de most megyek vele. Most nem zavar a sokszor suta mozgás, a világa, a hangok, meg úgy minden, Nekem ez az atmoszféra teljesen idegen, de a harc jó, és most tudok vele menni. Nem tudom meddig tart ki a lendület. Kóstolgatom a lehetőségeit. Egyszer már illenék végigmenni rajta. Végülis ez is eléggé fontos szelete lett a játékkódexeknek, meghát itt figyel a vinyón. Időm is van, mondjuk sok játékom is, de most van is kedvem csapkorászni. Mármint nem ilyen nier szinten, az szerintem továbbra is eléggé foscsi csapolda. Szerintem az ott fog megbüdösödni a fiókomon.

Seth
És Te? Látom kóstolgatod 😊

Moby
Mer abban hol tartasz?

n000rbi
Akkor itt valaki félrebeszél, mert most telefonáltam nekik és azt mondták eléggé úgy tűnik mégis meglesz 9-én <#nemtudom>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

shaddam
A shattered horizont imádtam pécén, kár hogy amikor megjelent nem volt hozzá elég erős a vasam, amikor meg lett már senki sem játszik vele

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

3e.ft most Dark Souls 3.Hát az nem sok.
Nehezebb mint a Nioh?Van olyan jó?
Moby
Esély erre mindig volt, eddig sem az plasztik házon múlt 😄

n000rbi
Őszintén remélem, hogy igaz, mert akkor van esély jó hűtésre 😄

Seth
Állítólag...
XboxOne VCR copy ? 😄

Moby
Megvettem 1 hónapja, erre belekereül a gamepassba... 😄

Rage47
most választoltak nekem, hogy tuti nem jön

platinumshop viszont most azt mondta, hogy tuti jön 10-e előtt, az lesz a befutó
n000rbi
Nekem tegnap azt mondták, hogy még nem biztos, lehet hamarabb... de legfeljebb 9-én lemondom a picsába, ha nem érkezik meg.

Kandurex
akkor valószínűleg senki nem szállít időre 😞

Tinman
Kingdom Hearts All-In-One Package - 29.99$
Apex Construct - 7.99$
Eagle Flight 5.99$

<#wow2>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.04.02. 12:25:22

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
FFVII preorder téma: konzolvilag csak ünnepek után szállít
Rage47
ABCDE a true ending, ne feledd
TDC Geronimo
Na nekiállok ennek a niernek. Húztam, mint a rétestésztát, de csak bepótolom

TDC Geronimo
Milyen nyomot? Demo is pro supportos volt meg HDR

Ma rendesen kihasználom, hogy nem kell dolgozni. Sörök behűtve, játék telepítve

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

TBTPumpa
Square Enix most írta Final Fantasy VII Remake ügyben. PS4 Pro gépeken lesz 4K és HDR támogatás. Számomra meglepő, mert a demóban nem találtam erre utaló nyomot.

TBTPumpa
Facebook on olvastam náluk, hogy ők Húsvét utáni keddre ígérik a szállítást. CD Galaxis viszont rajta van az ügyön, hogy április 9-én kiszállítsák a példányokat. Csak náluk ugye a fapados verzió van, és az is kicsit drágábban, mint a többi boltban.

Rage47
konzolvilag még emailt sem küldött 3 napja, hogy regelték a rendelésem, gondolom nálunk nem igazán szállítják ki előbb a game-t 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.04.02. 09:30:47
Mephike
Hm... hm... jónak tűnik. 😊

Ráérek. Van addig mit játszani. Majd PS6-on vagy PC-n jó lesz a complete edition. 😄
TDC Geronimo
Mármint az összes része? Hát sok sikert az úgy kb 10+ év múlva kint is lesz 😄