121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Random kedd blogpost. Mondták, hogy ez az első event egy eventsorozatban. Lesznek még PS5 bemutatók.
  • Moby
    Ha most nem mutatják be, akkor mikor? Lesz egy 5 perces show, amikor bemutatják a DOBOZT, mellé teszik az árcimkét (amit most nyilván nem tennének akkor sem, ha lenne gép reveal) és ennyi? Mert ami benne van, azt már megvolt. A játékai meglesznek.
    Mi marad?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.01. 19:46:32
  • Moby
    Kit érdekel?

Lássukcsak....kb az emberiséget :D
  • Moby
    Egy szó se volt arról sem, hogy a kontrollerből fognak mutatni bármit is, saztán...
  • TDC Geronimo
    Kit érdekel, játék a legyen. Legyen halk azt jóvan' :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.01. 19:40:59
  • Kandurex
    Nem csak szerinted. Egy szó sincs róla, h bármit is mutatnának a PS5-ből.
  • Moby
    Akkor elmennek a jópicsába má :D
  • AntiHero
    Nyílvàn a pletykàkat fenntartàssal kell kezelni.

• TDC Geronimo
    Szerintem nem fogjuk látni a HWt csütörtökön :D
  • Moby
    Az egész egy magát belsősnek mondó ruszki csávótól származik, szal...
    úgy hülyeség az egész, ahogy van :D
    Pár nappal AZ ESEMÉNY előtt már minden hülyeség felbuggyan az internetből, 3 nap múlva úgyis el lesz felejtve minden.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.01. 19:03:00
  • AntiHero
    PS5 kinézetéről pàr pletyka.

IGN cikk. (Nem reklàm)

De a lényeg kb ez, ha nem akartok kattintani.:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Először is: az amerikai szakember szerint felejtsük el mindazt, amit eddig nem hivatalos forrásokból kaptunk, azok a tervek nem tükrözik a valóságot. Lesz egy nagyon markáns különbség, amelyben el fog térni felmenőitől, bár erről a fejlesztő nem szeretett volna részletesebben beszélni, mert fél, hogy megütheti a bokáját, állítása szerint ennek feltárása miatt könnyebben lekövethető lenne, hogy ki ő. Viszont olyan radikális változásra nem kell számítani, mint az Xbox Series X esetében, tehát a PS5 külső megjelenését tekintve is követi a tradíciókat, és nagyon is hagyományos konzolnak fog kinézni. Egészen konkrétan fekvő helyzetű, lapos, négyzet alakú, szimmetrikus dobozról van szó, lekerekített élekkel. És még egy fontos részlet: a konzol nagyon "vastag" lesz. De tényleg, majdnem kétszer olyan vastag (vagy inkább magas), mint a PlayStation 4 Pro. Végül pedig a forrásból az is kiderült, hogy a Sony még nem lőtte el az összes puskaport szoftveres szinten sem, azaz egy fontos rendszerjellemzőről még nem volt szó.
  • Newfronter
    Úgy tudom nagyon megengedő a Sony a review copy-k terén, a legkisebb streamer is megkaphatja előre a belsős játékaikat.
    Így volt ez a God of War-nál is. 12.-én itt olyan infó cunami lesz, hogy aki ezeket mind elolvassa, akkor már alig lesz meglepetés a játékon belül számára.
  • sgfool
    Én azt nem értem, hogy a last of us 2 preview cikkek alatti kommenteket olvasva, hogy jó pár ember már arról dicsekszik, hogy neki már annyi órája van benne, annak meg már annyi...A sony hogy kezeli a tesztpéldányok kiküldését ? Mert a nagyobb gamer oldalak, meg bizonyos steamereknél még oké, de van olyan kommentelő, aki egy huszadrangú ilyen téren...már bocsánat, biztos az irigység beszél belőlem, mert már nagyon várom a megjelenést, csak fura, hogy már ennyien mondják a magukét. Nem csodálkoznék azon, hogy pár napon belül, a resetára ki kerülne csomó minden.
  • TDC Geronimo
    Sony is running ads for the PS5 event on television networks (ESPN)
  • TDC Geronimo
    Én számítok 1-2 alacsonyabb 7-es troll reviewre, mint az egynél is volt. 95ös metat elérni ebben a genben szinte lehetetlen, én 93 környékére tippelek, de nem igazán érdekelnek a pontok
  • mucsácsó
    hát egy """mezei""" 9/10-ért már fáklyásmenet meg lincselés lenne, úgyhogy "alap" lesz a 10/10 itt :'D de nyilván okkal - gondolom max a storyn találhatnak fogást, mert máson aligha
  • TDC Geronimo
    "I imagine we'll see straight 10/10s, the previews and people who I've spoke to have had the game have had nothing negative to say. I think we'll see a 95-100 metacritic."
  • Rage47
    Bennük nem fogunk csalódni sztem, bár rá nem nézek az oldalukra. :D
  • TDC Geronimo
    Ja hát previewk meg eddig látottak alapján megint kapunk egy szar ND játékot :(
  • Rage47
    Pedig megmondták, hogy mekkora szar, le kell mondani a preordert is :(
  • shaddam
    Na majd az otherworld :D
  • AntiHero
    Spoiler mentes. (videóban is csak az van amit eddig is láttunk)
    Játékmenetről, grafikáról, pályákról, AI-ról beszélnek.

Röviden: Baszott jó lesz :D

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.06.01. 15:32:24
  • TDC Geronimo
    ja az a spoiler protection jó cucc én is használom.
  • Evoluti0N
    Én előrendeltem pár napja a 2. részt. Soha nem rendeltem elő még játékot hetekkel a megjelenés előtt. A State of Play videó volt az utolsó meggyőző tényező. Most éppen újrajátszom az 1. részt, valamint felraktam Chrome-ban a Spoiler Protectiont és most már ki se fogom kapcsolni, ameddig meg nem jelenik a 2. rész és végig nem játszom. Addig annyira kevés új dolgot akarok megtudni, amennyire csak lehetséges.
  • TDC Geronimo
    :O

rohadjonmeg! :D
  • n000rbi
    Egyik gimis évfolyamtársam (firkász) is megkapta már, hogy a fene essen bele :)
  • TDC Geronimo
    Én csak pár impressiont olvastam és a gameplayt, combatot meg AI-t dicséri mindenki
  • Kandurex
    Gyüttek a preview-ok, közel nextgen grafika amit lerakott a Nótakutya.
  • darkSectorxxx #107301
    Jó, én általánoságba értem. :D
    Az embargó nem azért van hogy nehogy magasztaljanak egy játékot véletlen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.01. 15:06:23
  • TDC Geronimo
    Senki nem fogja ezt a játékot lehúzni. 1-2 oldal mondjuk reviewkor biztos lesz, akik a kattintások miatt alacsony pontot adnak, mint anno az első résznél is volt 7/10es értékelés
  • darkSectorxxx #107299
    Ja hogy értékelés mentes, így értem, de azt nem hogy ezt engedik a másikat meg nem, hiszen itt is ha akarja a tezster lehuzhatja szóban.
  • Evoluti0N
    Az, h itt nem lesz értékelés, meg gondolom részletes leírás, csak röviden leírják, h mik az első benyomásaik a játékról.
  • darkSectorxxx #107297
    Mi a különbség?
  • Evoluti0N
    Ezek még nem reviewek lesznek. Csak ilyen "first impressionök". Reviewek 1 héttel a megjelenés előtt lesznek kint.
  • darkSectorxxx #107295
    Micsoda? nem az volt hogy 2 hétig kuss? a megjelenés előttig?
  • TDC Geronimo
    lasszófasz previewk jönnek fél óra múlva
  • darkSectorxxx #107293
    Ja értem. Hát úgy nehéz igen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.01. 11:56:18
  • Tikal #107292
    az nalam kiesik, mert tesommal osztom meg a cuccokat. nála van beállitva a primary.
  • darkSectorxxx #107291
    Nem para, erre van a megosztás. :D
  • Tikal #107290
    Én pl azért mert külföldi store-ban ragadtam és nem tudok váltani, thanks Sony! PS5-el viszont leszarom csinálok új magyar acc-ot, PS4-es játékokkal úgy sem fogok játszani az új gépen :)