121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#107329 Random kedd blogpost. Mondták, hogy ez az első event egy eventsorozatban. Lesznek még PS5 bemutatók. -
#107328 Ha most nem mutatják be, akkor mikor? Lesz egy 5 perces show, amikor bemutatják a DOBOZT, mellé teszik az árcimkét (amit most nyilván nem tennének akkor sem, ha lenne gép reveal) és ennyi? Mert ami benne van, azt már megvolt. A játékai meglesznek.
Mi marad?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.01. 19:46:32 -
#107327 Kit érdekel?
Lássukcsak....kb az emberiséget :D -
#107326 Egy szó se volt arról sem, hogy a kontrollerből fognak mutatni bármit is, saztán... -
#107325 Kit érdekel, játék a legyen. Legyen halk azt jóvan' :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.01. 19:40:59 -
#107324 Nem csak szerinted. Egy szó sincs róla, h bármit is mutatnának a PS5-ből. -
#107323 Akkor elmennek a jópicsába má :D -
#107322 Nyílvàn a pletykàkat fenntartàssal kell kezelni.
-
#107321 Szerintem nem fogjuk látni a HWt csütörtökön :D -
#107320 Az egész egy magát belsősnek mondó ruszki csávótól származik, szal...
úgy hülyeség az egész, ahogy van :D
Pár nappal AZ ESEMÉNY előtt már minden hülyeség felbuggyan az internetből, 3 nap múlva úgyis el lesz felejtve minden.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.01. 19:03:00 -
#107319 PS5 kinézetéről pàr pletyka.
IGN cikk. (Nem reklàm)
De a lényeg kb ez, ha nem akartok kattintani.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Először is: az amerikai szakember szerint felejtsük el mindazt, amit eddig nem hivatalos forrásokból kaptunk, azok a tervek nem tükrözik a valóságot. Lesz egy nagyon markáns különbség, amelyben el fog térni felmenőitől, bár erről a fejlesztő nem szeretett volna részletesebben beszélni, mert fél, hogy megütheti a bokáját, állítása szerint ennek feltárása miatt könnyebben lekövethető lenne, hogy ki ő. Viszont olyan radikális változásra nem kell számítani, mint az Xbox Series X esetében, tehát a PS5 külső megjelenését tekintve is követi a tradíciókat, és nagyon is hagyományos konzolnak fog kinézni. Egészen konkrétan fekvő helyzetű, lapos, négyzet alakú, szimmetrikus dobozról van szó, lekerekített élekkel. És még egy fontos részlet: a konzol nagyon "vastag" lesz. De tényleg, majdnem kétszer olyan vastag (vagy inkább magas), mint a PlayStation 4 Pro. Végül pedig a forrásból az is kiderült, hogy a Sony még nem lőtte el az összes puskaport szoftveres szinten sem, azaz egy fontos rendszerjellemzőről még nem volt szó. -
Newfronter #107318 Úgy tudom nagyon megengedő a Sony a review copy-k terén, a legkisebb streamer is megkaphatja előre a belsős játékaikat.
Így volt ez a God of War-nál is. 12.-én itt olyan infó cunami lesz, hogy aki ezeket mind elolvassa, akkor már alig lesz meglepetés a játékon belül számára. -
sgfool #107317 Én azt nem értem, hogy a last of us 2 preview cikkek alatti kommenteket olvasva, hogy jó pár ember már arról dicsekszik, hogy neki már annyi órája van benne, annak meg már annyi...A sony hogy kezeli a tesztpéldányok kiküldését ? Mert a nagyobb gamer oldalak, meg bizonyos steamereknél még oké, de van olyan kommentelő, aki egy huszadrangú ilyen téren...már bocsánat, biztos az irigység beszél belőlem, mert már nagyon várom a megjelenést, csak fura, hogy már ennyien mondják a magukét. Nem csodálkoznék azon, hogy pár napon belül, a resetára ki kerülne csomó minden. -
#107316 Sony is running ads for the PS5 event on television networks (ESPN) -
#107315 Én számítok 1-2 alacsonyabb 7-es troll reviewre, mint az egynél is volt. 95ös metat elérni ebben a genben szinte lehetetlen, én 93 környékére tippelek, de nem igazán érdekelnek a pontok -
#107314 hát egy """mezei""" 9/10-ért már fáklyásmenet meg lincselés lenne, úgyhogy "alap" lesz a 10/10 itt :'D de nyilván okkal - gondolom max a storyn találhatnak fogást, mert máson aligha -
#107313 "I imagine we'll see straight 10/10s, the previews and people who I've spoke to have had the game have had nothing negative to say. I think we'll see a 95-100 metacritic." -
#107312 Bennük nem fogunk csalódni sztem, bár rá nem nézek az oldalukra. :D -
#107311 Ja hát previewk meg eddig látottak alapján megint kapunk egy szar ND játékot :( -
#107310 Pedig megmondták, hogy mekkora szar, le kell mondani a preordert is :( -
#107309 Na majd az otherworld :D -
#107308 Spoiler mentes. (videóban is csak az van amit eddig is láttunk)
Játékmenetről, grafikáról, pályákról, AI-ról beszélnek.
Röviden: Baszott jó lesz :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.06.01. 15:32:24 -
#107307 ja az a spoiler protection jó cucc én is használom. -
Evoluti0N #107306 Én előrendeltem pár napja a 2. részt. Soha nem rendeltem elő még játékot hetekkel a megjelenés előtt. A State of Play videó volt az utolsó meggyőző tényező. Most éppen újrajátszom az 1. részt, valamint felraktam Chrome-ban a Spoiler Protectiont és most már ki se fogom kapcsolni, ameddig meg nem jelenik a 2. rész és végig nem játszom. Addig annyira kevés új dolgot akarok megtudni, amennyire csak lehetséges. -
#107305 :O
rohadjonmeg! :D -
#107304 Egyik gimis évfolyamtársam (firkász) is megkapta már, hogy a fene essen bele :) -
#107303 Én csak pár impressiont olvastam és a gameplayt, combatot meg AI-t dicséri mindenki -
#107302 Gyüttek a preview-ok, közel nextgen grafika amit lerakott a Nótakutya. -
#107301 Jó, én általánoságba értem. :D
Az embargó nem azért van hogy nehogy magasztaljanak egy játékot véletlen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.01. 15:06:23 -
#107300 Senki nem fogja ezt a játékot lehúzni. 1-2 oldal mondjuk reviewkor biztos lesz, akik a kattintások miatt alacsony pontot adnak, mint anno az első résznél is volt 7/10es értékelés -
#107299 Ja hogy értékelés mentes, így értem, de azt nem hogy ezt engedik a másikat meg nem, hiszen itt is ha akarja a tezster lehuzhatja szóban. -
Evoluti0N #107298 Az, h itt nem lesz értékelés, meg gondolom részletes leírás, csak röviden leírják, h mik az első benyomásaik a játékról. -
#107297 Mi a különbség? -
Evoluti0N #107296 Ezek még nem reviewek lesznek. Csak ilyen "first impressionök". Reviewek 1 héttel a megjelenés előtt lesznek kint. -
#107295 Micsoda? nem az volt hogy 2 hétig kuss? a megjelenés előttig? -
#107294 lasszófasz previewk jönnek fél óra múlva -
#107293 Ja értem. Hát úgy nehéz igen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.01. 11:56:18 -
#107292 az nalam kiesik, mert tesommal osztom meg a cuccokat. nála van beállitva a primary. -
#107291 Nem para, erre van a megosztás. :D -
#107290 Én pl azért mert külföldi store-ban ragadtam és nem tudok váltani, thanks Sony! PS5-el viszont leszarom csinálok új magyar acc-ot, PS4-es játékokkal úgy sem fogok játszani az új gépen :)