121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ezt amúgy sem. Mármint jó-jó idén...teroetikus kérdés. Erre a genre már nem :)

/egyébként a nemrég napvilágra került statement alapján ennek kötelezően jönnie kell a natív ps5 verziónak a ps5 launhkor.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.02. 21:45:10
  • Evoluti0N
    Apjuk faszát most már mindnek. Ez már akkor 2 olyan játék, amit idén Moby nem fog megvenni. :D
  • mucsácsó
    Issssstenem... Atom szánalmas :D
  • TDC Geronimo
    Cyberpunk 2077 Event delayed, will now be on June 25

Na aki arra számít, hogy itt bármiféle event lesz jövő héten legyen az EA vagy bármi az már most felejtheti el
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.02. 20:36:14
  • Mephike
    Az Elden Ringről már én is el tudnék viselni valami bemutatót, Lassan már egy éve is volt talán, hogy kiadták azt a rövid mozit róla, és azóta nagyon nagy a csend.
  • AntiHero
    Az Animal Crossing meg 31/31 nap ment nintendón màjusban nàlam.

Lehet ez mérgezett meg és ezért nem vàrok màr semmit màs jàtékoktól nagyon.
  • AntiHero
    Elder ring egyenlőre semleges. Majd az első gameplay utàn màr nem lesz az..remélem.

Csucsu szerintem 10 óra utàn ott fog maradni a ps5ig.. szerintem unalmas lesz..de ne legyen igazam.
    Adok neki 10 óra esélyt.
  • TDC Geronimo
    elden ring :)

tsushima nem?
  • AntiHero
    Engem max a Diablo 4 tud làzba hozni. Meg a tLoU 2.
    Minden màs semleges.

Na jó, még azért egy új "souls" jàték miatt vennék ki szabit.
  • darkSectorxxx #107440
    Háát nem tudom mit látok, de az tetszik, a karakterek, ez az isteni téma, a grósze szörnyekkel stb, nagyon badass.
  • darkSectorxxx #107439
    Uh nekem rohadtul begyün az amit eddig láttam és belevizionálok. :D
  • Moby
    Fogalmam sincs mit látsz te ebben...mármint tényleg szinte semmit nem mutattak eddig belőle, az is eléggé kaka.
  • AntiHero
    Ez egy középszerű bukàs lesz. Kàr vàrni.
  • yesname #107436
    Szerintem nem azért nem tartják meg, mert megültek valakit. Hanem azért, mert nem rájuk figyelne most az egyik legnagyobb piac és nem is ez a legfontosabb ellenben itt sokakkal akiknek egy játék vagy bemutató az élet... Szánalmas.
    Engem is érdekelne, de tök leszarom, hogy mikor mi lesz. Majd lesz, mert azt tudjuk, hogy lesz.

(Én meg remélem, hogy nem éred meg és nem csak azt.)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.02. 17:29:12
  • darkSectorxxx #107435
    Godfall baszki devárom!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.02. 15:56:32
  • darkSectorxxx #107434
    Kb igen. :)
  • mucsácsó
    szerintem még ők sem tudják, hogy mikor lesz:D

a Nóti-féle szivárogtatók nem akarják ezt a streamet is esetleg kiszivárogtatni?
  • mucsácsó
    köszönöm! :) nem-nem, csak sör lesz max, de akkor is besötétítek és próbálom nem élvezni :(
  • Rage47
    +1
  • TDC Geronimo
    Nekem dátumot már ne mondjon senki. Majd 1 órával event előtt szólhatnak azt kész.
  • Moby
    Én bevallom nem értem a gifet :D Először lefelé néz a monitor, nem(amikor ül előtte)? Vagy én nem jól értelmezem? :D Mér néz Kratos egy arccal lefelé borított monitort? Mi az üzenet?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.02. 13:01:09
  • n000rbi
    Itt az új PC master race, csak ezúttal semmi köze a számítógépekhez.
  • n000rbi
    Isten éltessen! Na de semmi bulizás, nem most van itt az ideje
  • Seth
    Az új időpont állítólag JÚNIUS 12

Kivéve, ha közben Musk-ék felrobbantják a Holdat, akkor elmarad...
  • ppista
    A pc szerintem már az örökre velünk marad, vagy legalábbis valami egetrengető helyzetnek kellene történnie, hogy eltünjön egy időre. Vagy örökre. Nekem nem hiányozna, de akik ebből élnek azok telezokognák a világot, és mivel kurva jól megélnek belőle, foggal-körömmel kapaszkodnak belé és nem engedik el.
    Szomorú, de nálunk a családban is fel-fel tűnik, amit én elég drasztikusan gyomlálok.
  • Tatyla
    Itt mindenki hülye csak te vagy helikopter részemről a téma lezárva mert te vagy és leszel itt mindig a leg okosabb aki bárkit bármikor le köpködhet...
  • Rage47
    Én nem éreztem, hogy ez az event akkora ünnep lenne. Csak egy sima online tájékoztató.
  • Moby
    Te lopsz tőlük, meg is magyarázod, és én vagyok álsznob?:D
    Nem baj, ha nem vagy okos, az ér, csak nem menő. De még az sem olyan nagy baj, amíg egy másik nemokos a csínytevésért rá nem térdel a nyakadra pár percig.
  • Tikal #107421
    micsoda kifogás :D
  • Tatyla
    Amíg ilyen szar szemét korrupt rendőr államban élünk addig az én kulcsom holmi csacska csinytevés :D
    míg te úgy gondolod irányithatod az internet de főleg az SG PS4 topik lakóit álsznob hőzöngéseiddel meg nyafogásoddal de részemről peace :)
  • TDC Geronimo
    BSZN!
  • Moby
    Ja de.
    Jó, mondjuk nem annyira, mintha lopott kulcsot vennék a játékaimos dealertől, szal a etekintetben ti előrébb jártok a regulában, de ez még egy olyan opció, amivel el lehet hajolni a probléma elől
  • Tikal #107417
    Ugy is Day1 megveszi mindenki....
  • Moby
    Az én pénzem nekem van olyan fontos, mint a sonynak a sajátja. Kurvára rosszul érezném magam, ha az derülne ki, hogy nem, és én mosdatnám őket akkor is, amikor épp a polkorrektség oltárán égetik el a sokak között az enyémet is, én meg vihorászva tapsikolnék hozzá.
  • Tatyla
    De biztos így lesz, jó kibaszott a sonyval hogy refundolta, jah nem...
  • mucsácsó
    köszönöm szépen srákok! :))))

amúgy TLOUP2 refundot adom, remélem több követője lesz Mobynak, aztán ráncolhatják a szemöldöküket a Sonyék-Nótiék ...
    ahogy már több helyen is olvastam, egyszerűen érthetetlen, hogy miért kell belemosnia egy ekkora cégnek (látszat)politikát egy hobbyba...

jó értem USA, nagypiac, seggnyalás... ökkk, de EU/EMEA se kis piac (...vagy akkor mégis?!) - ők akkor most ne érezzék magukat szemenköpve, igaz?
    én akkor is rombolóbb hatásúnak érzem ezt a move-ot részükről, mintha meghúzták volna magukat, és kussoltak volna bölcsen...

vagy ha ennyire együttérzőek, akkor a stream elején 1 perces fekete képernyő/felirat és csend, például... lehet ezt értelmesen is csinálni, nem hestegezni meg beígért show-kat tologatni, amit már januárban időszerű lett volna levetítsenek ... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.02. 11:35:03
  • ppista
    Az igazi vagányság az lenne, ha az összes többi cégnek sem venné a termékeit, amelyik ebben a témában hozzászólt. Ugye kiesne az Ms is, így nem lenne se box se pc. A Nintendo egyelőre kussban van, vagy csak én nem olvastam, szóval az még játszhat. :)
    Mondjuk szerintem is túl van tolva, de nekem nincs milliárdom amit elbukhatnék, ha valamit rosszuk kommunikálok, és a teljesen pártatlan sajtó és internet darabokra szedne ezért.
  • Ulthanito
    Ez amúgy vagány, de tényleg.

Remélem nem táncolsz vissza, és posztolod majd 19-én a kormányos-dobozos képet. :)
  • CptFlint
    Nekem most az a minimális hypom is elszállt, ami volt. Most már úgy vagyok vele, hogy bemutatják, amikor bemutatják. Kb. tök mindegy.
  • Voltan
    Bódogot!