121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #107489
    "Nem csak arról van szó, hogy az üzleti modell teremti meg a pénzügyi feltétleleit, hanem arró isl, hogy van egy szervezet az egész mögött, aki felügyeli az egész projekt minőségét, irányát, stb."
  • Moby
    Nem kibaszás, hanem egy üzleti modell. Ami láthatóan jól, sőt, egyre jobban működik. Mármint ott, ahol az exkluzivitás nem azt jelenti, hogy felvásárolunk kész játékokat, és azokat fogsába ejtjük. Nem csak arról van szó, hogy az üzleti modell teremti meg a pénzügyi feltétleleit, hanem arró isl, hogy van egy szervezet az egész mögött, aki felügyeli az egész projekt minőségét, irányát, stb.
  • Moby
    Ja igen...a múltkor azthittem kibaszom az ablakon az egészet, csak szoptam és szoptam az egyik mellékküldiben. Talán írtam is ide róla. 1 óra fight, halál, majd töltés, a végtelenségig...
    Annyit nyomtam a nioh-t, meg ezeket mostanában, hogy totál elfelejtettem, hogy a játékokban lehet olyan, hogy NEHÉZSÉG. Bemegyek a beállításokba, hát fel volt tolva falig. Na mondom nyád...levettem normálra, és letoltam a mellékküldit :D
    Az emberből már simán kipotyognak az ilyen archaikus játékelemek :D
  • Moby
    Ha már megvettem a szopókember GOTY-t, kinyomtam a DLC-kből amit lehetett.

Rohadt jó volt, főleg az 1 és a 3. Még mindig kikúrtszórakoztató, de a NG+ agybaszó fokozaton részét megtartom PS5-re, mer a halál esetén a töltögetéstől már agyfaszt kapok...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.03. 17:52:32
  • TDC Geronimo
    Játékokról beszélünk nem másról
  • darkSectorxxx #107484
    Hagyjuk már ez a hülyeséget!

Ja kibaszás akkor ha valaki baszik venni konzolt, akkor kibaszás, ahogy a VR kibaszás ha nem akarsz venni készüléket, minden kibaszás amire lusta valaki.
    Nincs senkivel kibaszva, megveheti bárki. Aki nem veszi meg az magával baszik ki.
  • Voltan
    Az, hogy valami exkluzív, az nem érdem, és nem pozitív dolog, hanem konkrét kibaszás. Ebben Tinmannek pl. nagyon is igaza van.

És igen, nekem is van PS4-em, és nagyon szeretem az exeket rajta, de attól még ez a jelenség nem egy pozitív dolog.
  • darkSectorxxx #107482
    SOHA nem lesz, az ilyen Exclusive-ok csak a Microsoft és Sony által létezhet, akiknek megéri támogatni a fejlesztőit.
    PC mögött senki nem áll, vagyis azok állnának akik Xbox-on is, a Microsoft.
  • Evoluti0N
    Megnéztem. Libabőr. Már csak 15 nap 7 óra 29 perc. :D
  • j0nNyKa
    ez pont olyan szintű érv minthogy ps4en meg nem tudsz c#-ban programozni, tehát a ps4 szar és mindenki hülye aki a ps4et szereti és mindenkit lenézek és kinevetek aki ps4et vesz, mert még egy alja szar 60ezer forintos laptopon is tudsz c#-ban programozni, és nem is kell hozzá venned semmit utána, hanem ~bármeddig tudsz! minden psfan hülye. komolyan!
    (csak kifejtettem a szemellenzőt btw)
  • TDC Geronimo
    Sorolhatsz PC gigaexeket. Star citizen pl ? :DD annál nagyobb scammet a föld nem hordott a hátán
  • Voltan
    Csöppet sem szemellenzős duma :D:D
  • TDC Geronimo
    Egy CGI trailer, nyugodtan nézheted
  • TDC Geronimo
    PCn nem is kapsz olyan exeket, mint PSen. Tolhatod a scuffed fos early access steam gamekat :D
  • ppista
    Mekkora kedvencem volt az a csaj által gitározott True Faith a New Order-től. Meg persze a Blue Monday. Meg is hallgatom. Szegény szomszéd.
  • Evoluti0N
    Bájdövej. Elkezdtem újból a TLOU 1. részét abból az alkalomból, h jön 2 hét múlva a 2. Vagyis hát lassan már a végére érek. Játszotta valaki az első részt a közelmúltban? Pár éve játszottam legutóbb és ez alkalommal letöltött egy patchet, amikor elindítottam és nem tudom, h ez a patch miatt-e vagy miért, de elég sok bug előjött a játékban, olyanok, amik korábban egy végigjátszás alatt sem. Clicker átsétált kerítésen; ellenségek össze-vissza rohangáltak; egy részen, ahol Ellie-t meg kellett volna, h támadjon egy clicker, nem történt semmi, csak állt egy helyben; meg tegnap az egyik résznél nem aktiválódott az átvezető, amikor odaértem egy részhez és restart encountert kellett nyomnom. Ezek közül egyik se jött elő egyszer sem korábban. Bárkinek hasonló tapasztalat?
  • Evoluti0N
    Must. Not. Watch.
  • n000rbi
  • grebber
    Néztem pc-re olcsóbban be lehet szerezni. Tudod pc-re nem csak 1 hely létezik ahol vásárolni ez benne az ördögi..
  • ppista
    Hiszek neked Atyám.
  • Tikal #107469
    azt mondták olcsobbak lesznek a játékok
  • ppista
    Az egyiken a hardver kurva drága, a másikon a szoftver. Nem bánnám (jó egy kicsit azért igen), ha a PS5 250 ezer lenne, de a játék árak pécé szinten lennének.
    Persze lehet az új PS annyi lesz, a játékokon meg emelnek 20%-ot. :)
  • shaddam
    Nézd meg mennyi most a resident evil 7 steamen és mennyi psn-nen
  • Evoluti0N
    A konzolok nem olyan olcsójánosoknak vannak kitalálva, mint amilyen te vagy.
  • Tikal #107465
    A PC-s olcsóságot valakinek ki kell fizetni, és azok a konzolosok ;)
  • Rage47
    jaj miért nincs egy Persona 5 upgrade DLC Royalra
  • ppista
    Ez nem egy egzakt tudomány. Minden héten más és más van leakciózva. Olyan is van, ami szinte csak évente egyszer. Jó, az Ubi, meg az Ea dolgai fillérekért megvehetőek szinte állandóan, de kb. annyit is érnek. A Sony exei is gyakran vannak leértékelve, plusz van még a "pirosdobozosak", amik fixen hatezerért vannak, de ott is be-be esik egy árcsökkenés.
    Nem gondolom, hogy az egyik jobban akciózik a másiknál, csak PS-re vannak olyanok, nem is kevés, amiről a boxosok csak álmodnak. : Tudom, ez ízlés kérdése.
  • grebber
    Néztem a leárazásokat és hogy a 4 éves gamekre se képesek konstans 75%-ot adni az kiakasztó... Mindig meggyőzőm magam ilyenkor jó döntés volt nem venni ps-t. Hiába olcsóbb mint a pc játékok miatt veszteségessé válna
  • Moby
    Simán tudok náluk bármit venni. De feltöltőt lehet venni bárhonnan: pcgamesupply, cdkeys, randomkulcsosoldal.
  • shaddam
    Más tud amcsi amazonról psn kódot venni? Nekem vásárláskor azt mondja elfogyott, régebben tudtam. Vagy valami cd kulcsos oldal is jó lenne nekem. Nézegettem tushimát meg a last of ust és rájöttem még szar forinttal is inkább onnan veszem.

Akcióban amit láttam és bejön az a resi 7
  • Rage47
    Bár elgondolkodtam, hogy kell-e nekem a Plus. Alig játszom az utóbbi időben és sztem mindent megvettem, ami érdekelt.
  • Moby
    Majd délután. Az életed most annyira nem számít nekik ha nem fagy fekete, de a pénzedre igényt tartanak, ezen ne aggódj :D

/szerk: na, délutánig sem kellett várni, már 12600 a psplus.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.03. 11:29:08
  • CptFlint
    Dél körül szokták frissíteni. Délután már biztos elérhető lesz.
  • Rage47
    Kapcsolják le a szervereket, úgyis blackout van, mindenki ki az utcára!
  • Prof William
    Szerintem minden idei PS4 játékot is el kellene halasztani a biztonság kedvéért és majd csak jövőre kiadni.
  • Ulthanito
    This is not the right time for celebration.
  • Rage47
    Nincs még Days of Play a Store-ban? PS Plus miért nem akciós?
  • Ulthanito
    Nehéz ezeket nem úgy értelmezni, amiket valójában jelent...

"we want to stand back and allow more important voices to be heard."
    "Now is the time for all to do our part and end anti-Black racism and violence.”
    “now is not the time for any of us to be silent. For too long have too many suffered under a systemic problem in America.”
    We stand in solidarity

Szó nincs arról, hogy attól félnek, hogy nem rájuk figyelne Amerika...
  • Voltan
    Ne aggódj, addigra pont nem lesz már téma ez az egész, mikor megjelenik a TLOU2, szóval megveheted nullaórakor.
  • Moby
    Egyébként sem hirdettem kereszteshadjáratot a sony ellen, csak amíg kipróbálják magukat a politikai pályán, addig nincs vásárlás. Én várom őket vissza a gémingbe, nem erről van itt szó. Majd szónak gondolom amikor már más is fontos neki, vagy majd észreveszem, vagy majd nekem lesz fontos, vagy valami. Most annyira nem az, kölcsönösen.