PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Szoftveresen azért csak meg tudják oldani, nem? OK, máshol vannak a fények, de hátha. Csak mert ugye "AZTIGÉRTÉK" 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Moby
Visszatérve a lighbar-ra: ez a kontroller nekem azt üzeni, hogy a ps5 nem lesz kompatibilis a jelenlegi PSVR-el. Ami elég gáz.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Ez eddig egyfajta védjegynek, vagy márkajelzésnek számított. Gondolom mostanra jött el, hogy már elég népszerű a név önmagában is 😊 Egy jó hosszú korszak (Dualshock) lezárult.

Moby
És a játékos majd hol a kontrolert, hol a kijelzőt nézni? Vajon hányszor bukott már meg ez az elképzelés a konzoltörténelemben? 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.08. 08:21:03

Mephike
A Box kontrollerében pont azt szeretem, hogy számomra jobban passzol a kezemhez. Örülök, hogy a PS5-nél látszólag szintén ezt a formát követik majd.

Ulthanito
Ezek a piszlicsáré ravaszok nekem még midig nagyon kényelmetlenek, leesik róla az ember ujja. Az Xbox ravaszait jobban szeretem.

Hmmm, egyelőre nem tudom, tetszik-e, vagy mennyire. Kicsit hasonlít szerintem az Xboxéra.

PS5 II PSVR

benőmenő
Na azt én sem értem miért tartott ki eddig. Csak plusz éleket adott amik kényelmetlensget okozhatnak, ráadásul a DS4-en még jó fényes is a borítása, hogy minimális használat után is extra retkesnek tűnjön a kontroller.
Rage47
<#guluszem1><#finom>
samsung123
A D-padon a nyilak és a háromszög, kör, iksz, kocka QuickTime eventeknél felvillan az adott színnel mikor melyiket kell megnyomni abban pillanatban, emiatt könnyebb lesz kezdőknek. Vagy játékokban jelzi nekünk heves villogással az adott gomb, hogy melyiket kell nyomkodni ha sürget az idő vagy csak simán épp vadul azt kellene püfölni, nem kell keresgélni a rutintalan játékosoknak. Mortalokban segít majd a kombókat betanulni, nem kell képernyőt bámulni közben a gombokat vakon nyomkodni, hanem elég a kontrollert nézni és végigvezet ami épp felvillan megnyomod. (fake news)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

darkSectorxxx
Minek a milyében? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Áááááá. Ok. Így már vili. 😄 Thx.
yesname
Pedig egyszerű: nézd csak meg, hogy a 4-4 gomb min helyezkedik el? Minek a belsejében?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Tegyük fel, h nem tudom, h mi az a kéttárcsás dizájn és az alapján se tudok rájönni, h nézem a PS4-es kontrollerem, utána meg nézem a képen a PS5-öst. 😄
Moby
Én azt spec leszarom. Elég az is, ha jó.

TDC Geronimo
Nem, ettől lesz népszerű. Szar meg nem lesz, ezt csak te meséled be megint magadnak, mert most befordultál 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.08. 00:00:00

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ettől lesz jó? <#wilting> Mer a tömegek kattintanak? Nemá...
Jó a kontroller. Jöhet a többi. A mellédumát meg hanyagolják.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.07. 23:59:44

TDC Geronimo
130k twitter és 2 millió! insta like 2 óra alatt. Ezt hívják erős brandnek

PS köszöni szépen jól van 😄

Moby
Egyébként a playstation-ök történelmében ez az első kontroller, ami szakít a "kéttárcsás" design-al.

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
<#eljen>

Moby
Egyébként a ledes csík továbbra is a játékost jelöli a kontrolleren(meg a töltést gondolom).

/viszont a devkit kontrollere nem ez, maximum annyian, hogy lightbar azon sincs.

Moby
Ezen nincs olyan lightbar, amit a kamera látni fog. Egyébként jól néz ki, de hogy továbbra is L2-R2-n támaszkodik a kontroller, az agyfasz. Mondjuk ennél kevésbé lesz gáz, mint a ps4-nél, a qiuck resume miatt, de azért erre gondolhatnának. Nem tudom lerakni úgy a kontrollert, hogy valamit ne csináljon a játék.

AntiHero
Nagyon fasza. 😮 remélem a gép is néz majd ki ilyen jól.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Szerintem hülyén nézett volna ki színes gombokkal

mucsácsó
Jah én nem aggódom, gyanítom ennek lesz inverze is 😄 de végülis színre mindegy, csak kényelmes legyen, és jó akksija 😄
Viszont ami fura, hogy a színeket dobták a gombokról 😮
Az a furi, h a PS kamera a kontroller hátulján levő lightbart látja, ezen meg a képek alapján úgy tűnik, h csak a touchpad 2 oldalán jön ki fény.
TDC Geronimo
Sonynak szokása random keddenként dobálni a PS5 híreket már észrevettem.

Amúgy majdnem 100k like már twitteren azt 1 órája se jött ki a hír. Emberek meg vannak őrülve minden egyes PS5 hírmorzsáért

TDC Geronimo
Felső nézet fura kicsit, de oldalról szerintem baromi jól néz ki

Seth
Fehérrel jobban látszanak a különböző komponensek, illesztések. Bizti lesz full fekete is ne aggódj

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
A kis PS logo alakú gombot imádnám rajta. 😄

mucsácsó
ööö...elsőre rettentően gagyinak tűnt, kb mint egy utángyártott bóvli, de jobban megnézve faszának tűnik 😊

egy a "bajom", miért a fehér dominál? nehogymá nekem fehér legyen a PS5 alapszíne... 😄 #worldfirstproblem <#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.07. 22:33:38
darkSectorxxx
Úgy értem a PS4-et hogy még a PS5 megjelenése előtt tudjak játszani vele, nem arra gondoltam hogy PS5 exclusive lesz. 😊

TDC Geronimo
PSVR

Tikal
kurva lightbar-t nem tudták el dobni....nem értem mire jó az a világító szar

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
Jól néz ki oldalról,..felülről fura, de kényelmes lehet <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mephike
Jó látni, hogy a markolat kicsit masszívabb lesz. A design nagyon tetszik.

TBTPumpa
B@szón néz ki. Tetszik. Egyre kíváncsibb vagyok a gép küllemére.
Bár egy ideig úgysem lesz még ilyen konzolom, majd 1-2 év múlva, akkor már lesz rá játék dögivel.

Bár, ha Made in Japan lesz a gép, akkor megy az előrendelés. Ha Made in China, akkor még várunk vele. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.07. 22:22:49

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

n000rbi
Feketén szerintem jobban mutatna (később biztos lesz).
Ja, a feature-ök, amiket korábban mondtak, elvileg tudni fogja. Talán nemsoká’ gépet is látunk 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Nekem tetszik, elég futurisztikus design és ahogy olvasom a blogot elég jó ficsőrök lesznek benne meg normális battery life

n000rbi
A Sony olvassa a topikot, ez már 100% 😄

Azt azért remélem, hogy a gép nem lesz fekete/fehér... (bár ez legyen a legnagyobb baja)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo

TDC Geronimo

TDC Geronimo

TDC Geronimo

Moby
Mert mostanában onnan csak a szar meg a fos jön. Minden, amit mondanak, tesznek, és mutatnak, a híg foslé. Majd ha jön más is, én is fogom tudni másképp kommentálni.

TDC Geronimo
Ezt te se tudhatod biztosan. Mostanában felülélt a sony hate vonatra és most minden szar meg fos ami onnan jön 😄

Kíváncsi leszek mikor váltasz :p

Kandurex
Lehet nekem is onnan kellett volna rendelni 😞

Kandurex
“Sokan tudják értelmezni a drágább, rohasztás, eladható és ezek szinonimáit.”
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.07. 21:43:44

Moby
Dehogy a lemezek miatt. Egyszerűen NINCS KÉSZ. Csak a sonynál most az a divat, hogy hüyleségeket beszélnek mindenről, meg hazudoznak. 1 nappal a kamubejelentés után egy podcastben beszélt róla csillogószakáll, hogy hibákat találtak, és dolgoznak rajta.
Ugyanaz, mint a ps5, ami azért nincs bemutatva, mert nem tudják kitalálni az árát...LOL

TDC Geronimo
De. Sokkal több a digitális eladás, mint 1-2 éve.