121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • j0nNyKa
    +1
  • Moby
    Téged meg az isten éltessen! :DD
  • Moby
    Mindenesetre az tlou2 előrendelést epercben refundoltam. Majd ha sony eldöntötte, hogy videójátékokat gyárt, vagy politizál, és előbbi mellett dönt, meg akar-e ünnepelni vagy sem, és nekem is alkalmas lesz, akkor talán ismét nyitom a pénztárcám. Addig befetéma van minden olyan cégnek, aki beleáll az agyrákba, és elfelejti, hogy neki mi is a dolga.
  • mucsácsó
    jah semmi, jól is tetted, telóról copyztam még, aztán ott bennemaradt az a fos :(
    bár lehet jobb lett volna csak törölni a hsz-t, mert ez agybaszó :DDD
  • j0nNyKa
    "Remélem megélem egyszer a napot, amikor a politikai korrektséget lemossák a föld felszínéről."

a profeta szoljon beloled
    kar hogy... hat nem ebbe az iranyba haladunk, ha visszanezed az elmult 10-20 evet :\
  • j0nNyKa
    belejavitottam a hszedbe, sorry erte :) forum volt a hibas (meg te amiert a facebook koveto parametereket bennehagytad :P
  • Moby
    Én csak egy vásárlójuk vagyok, ráadásul nem is usák, de például nekem is benaylhatnak. Csontig.
  • Tikal #107402
    Végülis csak az egyik legnagyobb piac az USA, persze hogy benyalnak :)
  • Tikal #107401
    nem ez arról szól hogy a ps5 még nincs kész
  • Moby
    Egyszerű a megoldás: nem kell a hónapban vásárolni tőlük! Tudom, nem könnyű így a tlou2 hónapjában ezt megtenni, nade ha egyszer nem most van a megfelelő alkalom az ünneplésre, akkor igazán szívtelen dolog erre mégis okot adni a techcégeknek!
  • Voltan
    Na ja, pedig csak annyi történt, hogy az USA-ban idén kicsit előbbre hozta a nép a BLACK Fridayt
  • Kongy
    Ezekkel a f.szságokkal most példát akarnak statuálni. Persze, nyilván a világ összes többi komoly problémája nem ekkora hype, nyilván amellett nem kell így kiállni. De MOST, na most aztán mindenkinek részt kell venni a mozgalomban, hogy majd lehessen erre hivatkozni, hogy MI igenis ELHALASZTOTTUK az eventet emiatt! Lényeg ami a lényeg: f.szom kivan ezzel az évvel, és még a felén se vagyunk túl.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.06.02. 08:40:47
  • Ulthanito
    A Sony elfelejtette a PlayStation Store-t lekapcsolni, hisz "we do not feel that right now is a time for celebration"
  • mucsácsó
    Next Call Of Duty Seasons Delayed Because "Now Is Not The Time"

Acti is beállt a faszságba...
    Oké, akkor állítsák le a szervereket ;))) na azt már azért nem, mi? :(( Édesjóistenem..
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.06.02. 09:28:59
  • Ulthanito

Milyen egy elbaszott világot élünk! Az egy dolog, hogy már egy LMBTQGHZXBFPJNBVCH embernek több joga van, mint annak, aki nem az. Meg az is, hogy a diversity and inclusion mantra nélkül már nincs felelős corporate social channel, rendben van, hogy a feketék hivatalosan már afro-amerikaiak (african american), de hogy egy ilyen eseményt elhalasszanak azért, mert egy embert megöltek valahol a világban (akármilyen sajnálatos is), az vicc.

Naponta gyerekek ezreit ölik meg, erőszakolják meg és kényszerítik rabszolgamunkára, emberek ezreit ölik meg a világban, milliók szenvednek a családon belüli erőszaktól, és milliók halnak meg rondábbnál rondább betegségekben. háborúk és éhínség dúl sok helyen. érdekes, ezek miatt még soha senki nem halasztott el SEMMIT.

Remélem megélem egyszer a napot, amikor a politikai korrektséget lemossák a föld felszínéről.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.06.02. 08:01:09
  • shaddam
    Szimpatikus hogy nem lebutítják meg easy módot raknak bele. Az audio rész félelmetesen hangzik. Mondjuk esélyes ha az egyik kezem bedarálná valami rts-en kívül mást nem tudnék játszani
  • TDC Geronimo
    Ez azért durva, le a kalappal

A few things I want to point out about our audio related accessibility options in The Last of Us Part 2. THREAD 1/7

1. You can pretty much play the game completely with just audio. One of our extremely talent sound designers, Justin Mullens, spent a long time crafting a complete set of sound tools to help blind and low vision players. It's astounding how well it works. 2/7

One small example is I was able to successfully complete combat sections of the game with my eyes closed. Including stealth kills and dodging in melee encounters. 3/7

2. We implemented a complete Text To Speech system and made sure that it was compatible with all our needed words and phrases. It's extremely comprehensive and not something that I have seen a single game do as it is usually done on the platform level. 4/7

Also, the TTS system is LOCALIZED not just english only!
    Again I'm extremely proud of the work that we put in to make our game accessible to anyone who wants to play. 5/7

A special shout out to our accessibility consultants who were critical in focusing us in on the stuff that worked and matter most to helping them experience the game as close to an able person as possible. 6/7

We took a big step on The Last of Us Part 2 with accessibility but we are not satisfied. We will continue to evolve and improve these systems over our coming projects. The goal being that anyone should be able to finish our games. Games are for everyone. 7/7
  • darkSectorxxx #107392
  • Moby
    És ha már itt tartunk.
    Kedves Sony!
    Fehér kontroller???? Tényleg?? Ezt most komoly?
  • Moby
    Sárgítani. Ázsiai mehet a darálóba, azokért nem kár. Mármint ez a sony álláspontja természetesen, amitől én elhatárolódok!
  • mucsácsó
    az most szünetel, ne legyél már ennyire rasszista :(((((((((((

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amúgy kínában elvileg kezd nagyonparán terjedni újra, dehát már kitudja mi itt az igaz...
  • TDC Geronimo
    Ne viccelj ezzel, mert esélyt látok rá :D
  • mucsácsó
    na most jön majd csak az igazi crunch náluk, mert van bő 2 hetük fehéríteni az összes barna textúrát :DDD
  • Seth
    A Covid-19 amúgy elmúlt ? Csak egy fosztogató, romboló tűntetés kellett hozzá ?
  • Evoluti0N
    Remélem, h a CDPR nem követi ezeket az idiótákat, h jól nézzenek ők is ki és nem napolják el a jövő csütörtöki CP2077 eventet.
  • Moby
    Illetve nagyon remélem, hogy a tlou2 nem tartalmaz olyan jelenetet, amiben Ellie, a _FEHÉR_ nő, megöl egy _FEKETE_ férfit. Mert ha valami súlyos tévedés folytán ilyet tartalmaz a játék, akkor természetesen NEM szabad megjelentetni ebben a formában, és a súlyos hibát haladéktalanul ki kell javítani!
  • Moby
    Én személy szerint elítélem az ÖSSZES oldalt, aki ma le merte hozni a tlou2 previewt!
    Érzékelten, kapitalista szemetek, akik nem vették figyelembe, hogy most, a nehéz időkben, amikor szegény amerikai fekete testvéreinknek szükségük lenne az ÖSSZEFOGÁSRA, nos, őnző módon, kihasználva a felfokozott figyelmet, ilyen öncélú tevékenységet folytatnak. Elhatárolódok mindenkitől egyúttal aki ma nevetni mert, vagy akár mosolyra húzódott szája. Nézzetek magatokba, és gonlkodjatok el. A tetteiteknek súlyos ára van! Ezt az árat ma az amerikai egyesült államokban élő fekete testvéreitek fizetik meg!
  • Seth
    A legjobb, amikor valaki kiírja, hogy "jaj de kedvesek vagytok, ennyien gondoltatok rám a születésnapomon"
    Az ilyenek sejtik azért, hogy csak azért, mert Fakebook figyelmezteti őket erre ? Pár emberen, családon kívül szerintem eszükbe sem jutna. Az emberek ennyire "közel" vannak és mégis mennyire távol.
  • Moby
    Én nagyon remélem, hogy elhalasztják a tlou2 megjelenést. Mármint üljenek már bele a usák feka faszba tövig, ne csak itt virágnyelven üzengessenek, meg játszogassák a társadalmilag érzékeny japán vállalatot. Tegyen fel pénzt is a dologra, lássuk ér-e ennyit a kirakaprotestálás! :D
  • darkSectorxxx #107380
    Hát de legalább alakulgat valami, mindkettő fos ebben igazad van. :)
  • TDC Geronimo
    Mert azok aztán jobbak :D
  • darkSectorxxx #107378
    nekem már eddig se volt full jókedvem a Sony-hoz mostanság, asszem ha választanom kell majd valami oknál fogva, először xbox-ot veszek.
  • darkSectorxxx #107377
    Na látod ez is az, én is így vagyok inkáb ne írjanak, de ez a évente hogy szia HBD és aláírják, na és hogyvagy?
    Kurvára érdekelheti hogy vagyok ja. :D
  • TDC Geronimo
    Ez ugyanaz, amikor olyanok kívánnak nekem boldog születésnapot, akivel életemben 2 szót nem beszéltem :DD
  • darkSectorxxx #107375
    Olyan fasz dolog mint az undorító facebook, faszt nem tud a sokmillió ember sokszor mivan, hall egy esetet a face-re felkerül egy EGGYÜTTÉRZŐ skin az avatarra és felteszi minden idióta faszfej, olyanok akiknek lövésük sincs sokszor miaz.
    Azzazl nincs gond aki érti mit csinál miért nyilvánit részvétet iylen esetekben de a face egy nagyrészt birkacsorda
  • darkSectorxxx #107374
    Ez már rég nem erről szól.
  • shaddam
    Úgyis pride month van. Ilyenkor szoktam nevetni hogy a cégek fő facebook meg twittere szivárványos lesz, de az arab meg a kínai valahogy sosem. Álszentkedés
  • darkSectorxxx #107372
    PONTOSAN, pontosan. Így van, ha minden így működne? Mi lenne? zárjanak be a boltok? Az üzlete, az állatkertek, vidámparkok, szórakozóhelyek, szomorkodjunk otthon bezárva.
  • darkSectorxxx #107371
    Ez cirkusz ami itt megy, egy nagy E3 szintű rendezvény oké de ez a kifogás vicc kategória, sőtt holnap be se megyek melózni mert éppen történt egy szomorú eset külföldön azt együttérzésből nem megyek melózni.
    Faszok ezek, még a Last of Us meg Tsushima halasztásra is azt mondom basszák meg, de ez.....
  • Moby
    Nem kérlek. ez egy állásfoglalás. Amiben a sony azt mondta a világnak, hogy tik most le vagytok szarva, mert az usák fekáknak most nem jó. Mi ugyan egy japán cég vagyunk, és két köpésre innen ettől keményebb fasszal tosszák a hongkongi tüntetőket, de az ugye, hát...kiagecitérdekel. NADE AZ USA!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.01. 22:27:06