121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#107730 prime-on a boys mellett meg a Sneaky Pete-et ajanlom nagyon, na meg addig nem eltel amig nem lattad a Fleabag-et
en azt csinaltam amugy, hogy befizettem 1-1 honapra mindegyikre, jol vegigneztem ami erdekel, aztan maradtam a netflixnel
teny, hogy 1-2 folytatasrol igy le fogok maradni, de kapjak mar be, nem fizetek ennyi helyre :) -
#107729 Housemarque és megaton egy mondatban... :D
Június 10 van, nem április 1 :D -
#107728 funfact: ma 25 éves a Housemarque, úgyhogy szerintem - de amúgyis - fixen már csak azért is valami megaton lesz tőlük holnap PS5-re:) -
#107727 Ma lesz Mortal Shell gameplay is amúgy. -
#107726 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tru. Csak a fórum főoldal szopósodott ki. A topikokba linkkel be lehet menni desktopról is. -
#107725 Nálam se megy a desktop :( -
#107724 mostmár nálam is csinálja (sg.hu - fórumra kattintva:
Hiba! :(
Sajnáljuk, de por került a gépezetbe.
Kérlek látogass vissza később.
viszont belépni belépett valahogy.. :D
-
#107723 Fogalmam sincs. Ahogy belépek a profilommal, onnantól nem jön be a fórum desktop változata. -
#107722 Pont ma néztem az utolsó részét a The Last Dance-nak. Életemben nem láttam egy kosármeccset se, a nagyobb neveket persze ismerem, de ennyi. Ez a sorozat viszont nem engedett, pár este alatt ledaráltam. Fantasztikusan jók a korabeli felvételek és az egész nagyon jól össze van rakva. -
#107721 amúgy TLOUP2 mánia is le fog csengeni, mint ahogy nagyjából minden más is 1-2 hónap alatt :D
de én is remélem, hogy csütörtökön belengetnek majd azért 1-2 kemény dolgot, amivel még olyanok is felülnek a hype-vonatra, akiket eddig annyira nem érdekelt a PS5 (egy God of War 2 vagy Bloodborne 2 megtoszna, még ha nem is launchként jönne, de ugranának rá sokan, ha csak pár villanást mutatnának..:D ) - HZD folytatás meg szerintem is papírforma, ami mondjuk biztos nem ilyen névvel jön, csak Horizon + alcím :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.10. 00:01:28 -
#107720 meménemmmegy? :D
nálam most jó - habár napok óta felbukkan a hibaüzi loginkor:
"Sajnos por került a gépezetbe! :( Kérjük próbáld meg kicsit később."
de aztán eltűnik :D
szerk: aha, postoláskor is rinyál, de végülis postol:D
Darkot S1-et be kéne fejezzem, mert anno azt abbahagytam a 6-7. résznél - The Boys-ról meg hallottam hideget-meleget, aztán elmaradt :D de szerepel benne Antony Starr (Banshee), úgyhogy érdekel :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.10. 00:00:58 -
#107719 Amúgy az a desktop fórum miért nem megy? A mobil oldal simán működik...j0nNyKa? vagy ki a felelős ezért a mulasztásért? :D -
#107718 Más. A zenéhez kell egy darab gitár, meg kát talicska tehetség. Utóbbi elhagyható, de akkor szar lesz a zene :) A filmhez is kell tehetség, de leginkább pénz kell hozzá. Sok pénz. Lehet jó filmet forgatni egy szál 8mm-es kamerával is, csak keveseknek sikerül.
A film/sori sokkal inkább olyan, mint a videójáték. Éshát az üzleti modell is hasonló. Platformexkluzívok vannak, amik ebben a modellben tudnak megszületni, létezni. Nem nagyon hiszem, hogy egy The Last Dance meg tudott volna születni ebbena minőségben egy Netflix nélkül. Vagy bármilyen minőségben. Másfajta üzleti modellben másfajta tartalom lesz eléggé profitképes. Én ezt elfogadtam mindenhol. Nehezen ment le, de be kellett látnom, hogy ehhez ez kell. Ha sony játékkal akarok játszani, sony gépet kell vennem. Ha nintendo játékkal akarok játszani, nintendo gépet kell vennem. Ha nem akarok elköteleződni, akkor viszont hiba várom, hogy az a fajta tartalom megjelenjen, amit az elköteleződésem tart életben, vagy biztosítja a létezését. Ugyanígy vagyok a streamszolgáltatókkal. -
#107717 Persze, kényelmes a Netflix meg a többi ez világos, csak ugy vagyok vele hogy ez már a teljes hülyének nézése a fogyasztónak, szóval ez a csendes tiltakozásom :)
Felőlem legyen több platform, de akkor a szolgáltatással nyerjen meg és ne azzal hogy mi elérhető ott. Kényelem terén meg ma már egy Plex simán kiszolgál, annyit kell tennem hogy tékában beplusszolom ami érdekel és már jön is. Ugyan úgy idő eltöltés az a szarakodás amig a platformok között megtalálja az ember hogy mi hol érhető el. Pl Homeland 7 évada fent van a Netflix-en, a 8. nem rég ment le... de hol találom?? Pár éve mikor még a Breaking Bad ment pl fent se volt az összes évad, csak kettő. Mire lecsengett a láz felkerült a többi is. Szóval inkább beírom téka keresőbe :)
Mintha a zeneipar rájött volna erre.. most gondolj bele ott is kiadónként kéne előfizetned...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.06.09. 22:12:18 -
#107716 tlou2 -
#107715 Én sem effektív a filmért fizetek, a tékában minden van, hanem a kényelemért. És nagyon tudják hogy szolgáljanak ki. Dedikált gomb a távirányítón flixire, primera, leírások, belenézek, válogatok, stb. Ezért fizetek. A filmet le is tudnám tölteni(meg egyre nehezebben azonosulok ezzel a letöltöm dologgala filmeknél is). Mázli, hogy a disney plus nálunk még nem elérhető, mer a Mandalorian miatt fizethetném azt is -
#107714 Én egyet fizetek, többit tékából. Egyszerűen szemétség amit művelnek ezekkel a platformokkal. Ha lenne egy Spotify szerű video streaming platform még kicsit drágábban is mint a Netflix, akkor arra előfizetnék, de három négy helyre nem vagyok hajlandó. -
#107713 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah... a kurvák elintézik, hogy mindig mindenhol megy valami, ami fogva tart :D Itt a karatén alatt eléggé sorifüggő lettem.
Fölösleges persze, de ha egy lenne, ami streamol mindent, az fasza lenne, de tuti úgy lenne árazva, hogy nem lenne olcsóbb, szal mindegy. Az hbo go hiába olcsó, olyan is. Szar. Minősége is meg, minden. Inkább lenne drágább, de olyan, mint a flixi, vagy a prime.
Prime: The Boys season 2 dátum bejelentésre várok kurvára, addig The man in the high castle megyeget most épp
HBO Go: sajnos belekezdtem a I Know This Much Is True -ba, rohadtjó, de még épp megy, szal heti várakozás van az új részekre :((
Flixi: kb minden, leginkább Dark S03 startra számolom a napokat :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 21:49:48 -
#107712 Mire gondolsz? :) -
#107711 Ez melyik játék? :D
Azta basszus. :D -
#107710 fizeted mindhárom streaming izét? nem... nemtom, fura? fölösleges? -
#107709 Fingom sincs. vagy nick jr vagy rtl klub- Nálunk más nem megy (az egyiket a gyerekek nézik, a másikat a nejem). Én csak netflix+prime+hbogo. De leginkább netflix.
/azt se tudom mik vannak. Van vagy 160 csatorna a diginél, de fingom nincs mik. Ez a lineáris tévézés felett annyira eljárt már az idő, hogy számomra a létezése is felfoghatatlan mára, miközben tudom, hogy idehaza még mindig ez a húzóág.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 21:26:57 -
#107708 Nem neked szolt, bocs. Myselornak -
#107707 Comedy central? -
#107706 Bandi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Darky? -
#107705 Mi? Olvasd már el mit írtam :) -
#107704 Dikh TV? -
#107703 Izmos csaj? Ezert nem veszel meg egy top jatekot mert izmos a csaj benne?
Ezt ne hangoztasd kerlek a forumon kivul, mert furcsan nez majd rad mindenki... -
#107702 Legyen igazad. Én örülnék neki ha megtudnànak lepni. Eldobnàm az agyam..rögtön a hype miatt rendelném elő a ps5töt (amit még nem lehet).
-
#107701 Pontosan. 3 éve már, hogy nem jelentettek be semmit -
#107700 Szerintem nem, de ez jelenleg csak szájkarate/árnyékbox. Majd csütörtökön visszatérünk erre :)
/Én nagy dolgokat várok. Nem feltétlen sokat, de 1-2 masszívat. Nem fognak elsütni minden poént most, ez vilinger, de olyan régóta vannak olyan nagy hallgatásban a sony és a stúdiói, hogy szerintem mindenhol nagy üstökben főznek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 20:57:27 -
#107699 Ezzel azért erős kontrasztban van az, ami a CP2077 körül megy, főleg, ha az MS tálalja. Pár hete még 2000 dollárért árulta az ms store a cp2077 limited edition One X-et. A csomag tartalmazza a játékot is (elég furán, nem kód, hanem az első belépő accountra köti). Egyedi festés, elvileg az utolsó custom one X, nagyon limitált példányszában gyártva. Ezen peremfeltétlek mentln is őrültségnek hangzott a 2k dodó.
Ehhez képest ma eladhatatlan mennyiségben áll mindenhol magyarországon 99K-ért.
LOL
Egyébként kár, hogy ordenáré a festét rajta, de ez izlés kérdése, másrészt viszont kurvajó deal, de kb senkinek nem kell. Páran lecserélgetik a fekete OneX-üket, és kb ennyi. Oké, pár hónnap genváltás előtt értem, hogy nem menő a OneX, de hogy ennyire nem kapós CP2077-el sem, az azért kemény.
/tegnap éjjel valamelyik magyar adón TLOUP2 reklám ment. Nem láttam melyik volt az.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 20:55:38 -
#107698 Azt te csak hiszed :) -
#107697 Az a szép, hogy a TLoU2 szebb lesz mint az kövi/új generáció első 2 éves jàtékai.
Nem lesz semmi nagy dolog sajnos. Mutatnak majd egy kis hzd2 gameplayt max. -
#107696 Jah. Nem kell itt fűteni már semmit. Tudjuk, 10/10-es gigaex. Senki nem is várt mást.
Viszont lemegy pár tíz óra alatt, aztán vakság. Jön még a csucsi, ami, hát...szal ja. Saztán flatline. Szal csütörtökön valamit nagyon le kéne dobni, és nem valami olyat, ami(k) 2022, vagy később. -
Newfronter #107695 Ha olvasnád ezeket a tweeteket, akkor látnád, hogy nem hogy csak befejezik a játékot, de 2x is végigjátsszák többen. Újságírók, tudod...
-
#107694 nem fog átmenni, túl kell élni azt a 2 hónapot amíg tart ez, death strandingen is túl lettünk valahogy :) aztán hátha egy darabig nem lesz mire messiásként tekinteni.. -
#107693 Nem hát. Te a másik térfélről jöttél. Egyik kutya másik eb. -
#107692 Hát nem tudom én nem okádok be minden egyes tweet alá baromságokat és nem fikázok olyat, amiről fingomsincs, továbbá nem zaklatom azt akinek tetszik vagy nem küldöm el a fejlesztőket a büdös picsába se, de biztos ugyanaz a kategória -
#107691 Sajnos ilyen agyamentek sokszor vannak. Kisgyerekek és default haterek, akik valóban meg sem nézik, nem próbálják ki csak nyomják az alacsony pontszámot. Olyan, mint amikor PS exluzívság miatt csinálják akiknek nincs PS stb. Ugyanakkor ott van a másik oldal is, akik nem is játszottak valamivel vagy alig ment bele pár óra, de már maxolgatnak aztán lehet pár óra után meg is rohad a polcon, mert be se fejezik.