PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Geeez...
Bloodborne
Soulborne
A játék címe viszont
Soulborn

Lehet érdemes lett volna legalább egyszer kiszótáraznod a játék címét, amibe beletettél vagy ötszáz órát 😄 Kár, hogy erre nem volt három perced 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.13. 13:35:00

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
Pislogni fogsz...😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Persze hiányzik, mégis egyből nekem is az jutott róla eszembe, ahogy sok más embernek is ez fog beugrani elsőre. 😊
Amúgy sok helyen s betű nélkül is mondják/írják, csak szólok. Streamek alatt például, amiket nézek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.13. 13:10:57

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

shaddam
Mikor megvettem a jóárasított ps classicomat első dolgom volt meghekkelni. Már van rá half life meg quake 3 is<#banplz>. A dino crysosokat szeretném rajta végigvinni már egy ideje, de ha bekacsolom mindig leragadok az ilyen egyszerűbb shoot them upoknál. Úgyvettem észre magamon hogy nehéz a hosszabb régebbi játékoknál leragadni, Hiába sok a játék a nap meg 24 órából áll.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Igen, csak ennek a címe soulborn 😄 Hidd el, az az egy betű sokszor sokat számít, mégha neked ugyanaz is 😊

darkSectorxxx
Hát igen.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
A retro az ragyogó dolog, de ezekkel az a baj, hogy pont abba az erába estek, amikor a játékvilág csak kísérletezni kezdett az igazi 3d-vel, nagyon-nagyon rosszul öregszenek sajnos.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Hát, erre mit lehet mondani, ez az ún. "tátott szájjal a f*szerdőben" tipikus esete.

darkSectorxxx
Ez egy Silent Hill copy-nak tűnik, a karakter, meg amit felvesz kis élettöltő fiola. 😄
Csak még csúnyábbnak hat mint az eredeti PS1-es Silent Hill. 😊

Én is imádom amúgy a retro-kat.

Itt van sok eredeti PS1-es játék böngészőből futtathatóak. Silent Hill első részét multkor itt játszottam végig. 😄

Playstation 1 játékok (böngészőben)

darkSectorxxx
Ráadásul érdekes címet választottak, mert a soulborne, a Dark Souls + Bloodborne játékok egyesítése. 😄

Akkor ott még nem tartok. Kíváncsivá tettél. Remélem tényleg benehezül, mert eddig nulla kihívás volt benne.
Kandurex
Nem, hanem az aréna..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hell house

Ha Shivára gondolsz, használj ellene tűzet és borul hamar. Az épp nem aktív karakterektől is vissza tudod tenni a materiákat. Aerithnek revive + fire + cure, Cloudnál meg ugye Ifrit
Voltan
Haha, na igen, de ezek az indie stúdiók általában valami jófélét raktak le az asztalra. Lásd Hotline Miami, Undertale, Messenger. Nagyobb volumen a Hollow Knight. Még nagyobb a Senua´s Sacrifice. Csak példákat említve.
Ezek mind ragyogó indie-vagy AA címek, ötlettel, megvalósítással. A videó alapján ez viszont egy lényegtelen, vacak, legjobb esetben is középszerű valami, amire nagyon nagy kár értékes időt pazarolni.
Sajnálom, a videó alapján tűrhető játék lehetett volna tizenöt évvel ezelőtt, de sajnos nem azt az évet írjuk, és a lelkesedés magában nagyon kevés. Ezt összehasonlítani bármilyen igazán jó játékkal nevetséges a videó alapján. Ez ma nevetségesen hitvány.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.13. 02:57:03

Kandurex
Na paszmek, eddig nem volt nehéz az FF7 remake, de az arena bossnak neki ugrottam vagy 4X. Azannyát neki....

yesname
A kommenteket olvasgatva (youtube is) mondjuk együtt tudok érezni velük, mert egy kis néhány fős indie stúdióról van szó és első játékuk.
Tapasztalat, hogy mennyire beleadnak ilyenkor mindent, szívet-lelket és ami anyagi lehetőség rendelkezésre áll. Még nem csak a pénz miatt csinálják és rosszul eshetnek nekik egyes durva kommentek. Én drukkolok, hogy a végső verzió legyen egy jó játék és legyen sikeres.
(Nem mellesleg sok indie stúdió játék kenterbe veri a legtöbb AAA kategóriás stuódiókét.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Voltan
Jajj, én ezt inkább nem mutogatnám... Viccnek gyenge, komolynak túl tragikus. De legalább jönnek a PS5 címek, mindenki heppi 😛

davidka003
Egy fos az egész. Komolyan nem értem kinek van ideje szar játékokkal játszani. Az AAA játékokra sincs időm amennyi kéne, nem hogy indie fosokra. Indiek közül is volt ami jó volt, főleg 2D-sek de már nagyon uncsi, hogy mindenki játékot akar csinálni nulla hozzáértéssel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Moby
Dehogynem...

shaddam
Back in 1995. Talán fél éve vettem meg mert aprópénzért lehetett hozzájutni. Nagyon rövid, max 2 óra játék.Utóbbi időben csomó retrógéminget követek youtube-on így pl tudtam azért hullámzik undorítóan a textúra mert a ps1-ben nem volt z buffer 😄 Amikor végigvittem láttam 1 trófea kell a platinához, gyorsan elvittem a háromnegyedéig hogy meglegyen. Másodikra eléggé oda a varázs, tipikusan ilyen egyszer érdemes végigjátszani kategória. Egye fene lehet vitán is kitolom a nemesfém miatt

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Seth
A Dung Ball Lover NPC-vel akkor még nem találkoztál ? 😄
The Defiled Castle-ban van a "pöce"szinten 😊
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.04.12. 21:24:00

PSN ID.: Beegabor

Marobashi pályán lehet majd annyit szerezni hogy meg fogsz lepődni.
Úristen ez mekkora játék volt! Az xbox classicos remake-ét rommá játszottan anno.
benőmenő

<#banplz>
n000rbi
Hú, bűn ezt a hulladékot még csak egy mondatban is említeni a zeldával.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.12. 20:56:31

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
n+1 indiefos 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Egy csodás, remekbe szabott zeldacopy, és mindezt PS5-re. ROFLMSDADDSANBVsad

Moby
Egyébként ismét bizonyítást nyert a tézisem, mely szerint a japók súlyos szar-fétisben szenvednek 😄
Nincs japó játék, amiben a szar, szarás, szarra-szarásra utalás ne jelenne meg valamilyen formában. Na, hát a NIOH egyfajta véglet. Ők nem finomkodtak chopperhanggal szarásra utalással, ők egy evolúciós ugrással bevezették a szarral dobáló szar-mob intézményét 😄D

darkSectorxxx

Moby
Most végeztem vele, nem volt semmi baj szerencsére. A két boss is lófütty volt. Amritát se buktam. A respectől meg rettegek, hogy még egyszer a lényegi dolgokat nem tudom így összehozni, szóval nekem az biztos nem lesz a játékban. Ha valamit elkúrtam hát elkúrtam, de eddig elég jól veszem az akadályokat, szóval szerintem nem rossz, amit összepakoltam.
De az amrita egyszerűen rohadtkevés. Hiába nyomom a kodama blessinget is arra, hiába nem bukok sokat, egyszerűen nem jön elég. Pedig minden pályán leölök mindenkit. Nem értem...

/vagy ennyire szart se jelent a pálya szintje
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.12. 19:23:38

darkSectorxxx
Ha megjelenne egy új Resi 4, azzal, de szerintme már így is a legtöbb verziós Resi rész, amit kiadtak, annyi változata jött már, még a Hd-t is HD sítették már benne. 😄

darkSectorxxx
Akkor nem veszem meg. 😄

darkSectorxxx
De az is zavar, ha csak 1x megjelenik az utcán, jobban szeretem azt amikor nem jön egy tank mögöttem a játékban. 😊

Psvr használtakat viszik mint a cukrot.
Harmadikról csúszok le.
Most mindenkinek ez kell vagy eddig is ilyen kapós cucc volt?
De lehet hogy lesz benne kergetős tuningolt zombi csak neked.
Hát talán az volt a fő probléma,hogy ott veszítettem először nagy mennyiségben Amritát ami felb...tt.
Meg az a rohadt sok puskás meg a sok mindenki egy helyen.Aztán respec volt ami sajna nem jól sült el sz.val összejött ott minden:/
Na most az Amrita vesztés azóta állandósult lol😄

Igaz hogy befejeztem ma azt a mapot fullosra de kemény 7-8 szintet léptem csak ott😄
Nem is foglalkoztam Amritával,lexartam csak sikerüljenek a küldik!

Aztán lehet ez miatt most rácseszek új régióba,meglátjuk:/
TDC Geronimo
Ugyanazok csinálják akik az RE3at sajnos. Remélem nem vágják ki a felét 😄

mucsácsó
én adnám, talán a legjobb Resi volt 😮 😄 idevéle!
TDC Geronimo
Ma is lement 2 chapter. Naponta 2-3 at tolok max tovább tartson 😄

TDC Geronimo
3ba nem kerget. Párszor harcolsz vele bossfightként azt ennyi. Nem olyan, mint mr x a 2ben volt.

darkSectorxxx
De engem ne kergessen senki, nem maga az ereje a gond, hanem az hogy ott van eleve és zavar, nem állhatok meg, ha megállok le kell lőni vagy megbénítani, mint egy menedzselős dolog pluszba, irritál. 😄

TDC Geronimo
nemesis egy nulla volt a 3ba. Demo becsapós volt 😄

darkSectorxxx
Igen, bár én kontrollerrel szépen elvoltam, de nagyon ütne egy olyan mint a régiekben hogy lehetne váltani a régi meg az új irányítás közt. 😊
Csak félek hogy elbaszarintják mint most a 3-at.

De legalább nincs MrX meg Nemesis benne akivel kiüldözhetnek a játékból idegileg. <#nevetes1>

TDC Geronimo
Ha nem vágnak ki belőle semmit felőlem jöhet PS5re. Legutolsó végigjátszásom a Wiin volt ezer éve 😄

Irányítás végre normális lesz legalább

darkSectorxxx
Naneeee! 😄

Moby
Most vagyok ott, ahol Te szívtál a múltkor (Sekigahara). Még nem tudom mi volt a szívás, de érzem, hogy nekem is ki fog belőle jutni, mert 90-es szinten vagyok a 103-as mission-re 😄

Moby
Nagyon jó, és a kiegje is (First Light), szerintem azzal együtt vedd!

TDC Geronimo
Following its reimaginings of Resident Evil 2 and 3, multiple development sources have told VGC that the Resident Evil 4 remake has now entered full production with an estimated release window in 2022.

Nagyon nagy kár ezért. Borzasztó illúzióromboló 😞
darkSectorxxx
Infamous? Én imádtam, a kieggel együtt, 100%-ra kimaxoltam...