121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Jó, a desktop verza mostmár közvetlen linkről sem megy. Óriási :D
  • Evoluti0N
    Azt olvastam, h emiatt nem lesz nehézséggel kapcsolatos trophy sem.
    Más: Tegnap elkezdődött a TLOU 1-gyel kapcsolatos podcast sorozat, aminek minden kedden fog kijönni új része és ha jól tudom, akkor talán 8 része lesz összesen. Láttam már a Grounded c. dokumentumfilmet, ami az első rész készítéséről szólt, de ennek ellenére csomó olyan háttérinfó, érdekesség, amiről nem tudtam. Emellett kitérnek részletesebben sztori pontokra és mi és miért íródott és történt úgy, ahogy. Az első részben Neil Druckmann, Troy Baker (Joel), Ashley Johnson (Ellie) és Anthony Newman (melee and combat designer) beszélnek róla. Spotify link
  • n000rbi
    Egy egész jó sztori recap (a képregény is), azoknak, akik felfrissítenék a történteket a TloU2 előtt.

• Kongy
    Na mobilról sikerült beügyeskednem magam újra az SG-re, aztán kikapcsoltam én is a chatet. :D Igaz, legtöbbször readonlyban vagyok itt, de azt viszont minden nap, és nekem is fájna ha "kiesnék" a közösségből egyszer csak.
  • darkSectorxxx #107766
  • j0nNyKa
    na hat meg bugos meg bena meg heggesztem, de mar hasznalhato, itt a bovitmeny, amit krom alapu bongeszoknek oda lehet adni (krom, edge, vivaldi, opera, szerintem firefoxba is beheggesztheto valahogy, nemtom), es akkor a forum fooldal egyreszt eleg rendesen pimpelodik (pl automatikusan frissul a kedvencek, es jelzi a tab cimeben hogy hany uj hsz jott a kedvenc topicokba), masreszt lesz rajta egy discord cset beagyazva, ahol hoztam letre a jatekok kategoriaban playstation szobat
    teszteljetek legyszi, aztan akar ott discordon priviben kuldjetek eszreveteleket, koszi
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.06.10. 12:55:52
  • benőmenő
    Megtaláltam, itt van az IGN-es menetrend. Ma este fél 11-től kezdődik a lényeg, előtte Doom Eternal charity stream. Az ign twitch, youtube, mixer, facebook, iwiw, stb. csatornáján lehet majd követni.
  • j0nNyKa
    lesz
  • mucsácsó
    Szerintem legyen az akkó, hogyha nem javul holnapig, akkor összerántjuk a discordot késő délutánra/estére, és már lehet fröcsögni oda az esti 22:00-es SONY-streamre :D
  • Rage47
    vagy háromrszor álltam neki a Destiny 2-nek, de nem bírtam pár óránál tovább :(

elég vicces, hogy minden komment után errort dob az oldal :D
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.10. 11:49:59
  • benőmenő
    Speciel az IGN-es dologot nem látom rajta, de itt vannak a közeljövőbeli események: Summer Game Fest Schedule
    Remélem már mindenki tűkön ül a Destiny 2 új kiegészítőjének leleplezésére várva!
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.06.10. 11:47:24
  • n000rbi
    Úúúú bárcsak Jöhetne mellé egy Dead Space Trilogy remaster is.
  • darkSectorxxx #107758
    Köszönöm!!! Ja Rendben, csak az IGN-en is lesz sok friss bejelentés. ;)
  • AntiHero
    Anthony Johnston a Twitteren osztott meg néhány rejtélyes üzenetet a követőivel, melyek természetesen azonnal találgatásra sarkallták a nagyközönséget.

"Ahogy azt néhányan tudhatjátok, immáron majdnem 2 éve dolgozom egy nagy videojátékon. Ettől teljesen függetlenül mondom: néznetek kéne a PS5 bejelentő eseményét csütörtökön"

Új Dead Space??
  • Rage47
    Telegram csoport?
  • Moby
    A sonyé este 10, a többiről semmit nem tudok, merfőlegmer leszarom.
  • darkSectorxxx #107754
    Van ilyen plugin, hogy az SGS chat-et ki tudod tenni egy weboldalra?
  • darkSectorxxx #107753
    Akkor valaki meg tudja mondani hogy lesznek események?

Mert tudtommal ma lesz IGN bejelentések (az ő event-jük)
    Holnap meg valamikor a PS5 event ugye, de ezt lehet tudni időre pontosan?
  • n000rbi
    +1
  • Moby
    Pedig hírelve is lett anno oda, amikor """bezárt"""" itt: lealdozott.hu.

/szeintem az itteni fejlécében a mai napig benne lehet, de én már meg sem találom itt. Zó kellene ide segítségnek :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.10. 11:16:59
  • Kandurex
    Nekem mindegy, csak linkeljetek. Úgyse nézek semmi mást itt, csak ezt a topikot.
  • Moby
    tőlem is mehet a discord. Egy pár napot adhatunk a csodavárásnak is, de ahogy visszaolvasgattam amit oda irkáltatok én már csak az eszkaláció egy szintjét látom most.
  • darkSectorxxx #107748
  • j0nNyKa
    ooooo errol asszem lemaradtam, hova koltozott?
  • j0nNyKa
    egyebkent oszinten szolva eleg jol hangzik a discord szoba.. nemtom, en most varnek 1-2 napot, hatha valami csoda folytan gatyaba razzak a dolgokat, aztan ha nagyon nem, en nyitott vagyok a discordra
  • Moby
    Norbi az elköltözött leáldra gondolt :)
  • mucsácsó
    jhah, akkor kibasz egy hibaüzit, de F5 és jó
  • Kandurex
    Bár. A hozzászólás és tényleg instant death. :D
  • mucsácsó
    +1 a Fleabag-re, imádtam <3 <3 csak nagyon rövid :( de hatalmasat alakít a csaj benne.

amúgy se olyan sokan járnak ide SG-re már, de így főleg meg fogják ölni a picsába az egészet :D
    alternatívát nem tudom, hogy mit lehetne itt a topic helyett - PH-t én sosem tudtam megszokni valamiért, nekem az mindig szakmai marad egyszerűen... más meg...há hol? :(

discordon egy SG PlayStation legacy szoba?:D
  • j0nNyKa
    .. mer ki rakna rendet? en mar picit beleuntam, szoval senki
    viszont kotelessegemnek erzem megkerni ra hogy... ne
  • Kandurex
    Működik. Köszi.
  • Moby
    Tonképp akadálya ennek nincs. Lenne pár vidám órám, ebben egészen biztos vagyok, de tartok tőle hamar végetérne a buli
  • n000rbi
    Akkor megy mindenki a leáldba? Lenne nagy örömtánc
  • j0nNyKa
    a foszerkesztot tisztelem annyira, hogy erre azt reagaljam, hogy orulnek ha maradna a mag sgn
    ezen kivul.... igen. cseten mar atvonultunk discordra, ha mukodne sgn most ~barmi normalisan, akkor befejeznem a plugint ami behuzza az sgs discordot ide a fooldalra, es "publikalnam", ezen kivul meg en annyit tudok tenni, hogy igy kivulrol foltozgatok amit lehetseges (nyilvan nem sok dolgot)...
    nem kell tudni a hattererol, hisz arrol se kellett tudni hogy miota miert hogyan fejlesztettem en az sgt, plusz en sem tudok a hattererol :D egyszercsak nem fertem hozza, es elkezdett minden szetbarmolodni instant, kb ennyit tudok
    nekem speciel nem faj, hogy a 15 eves szar kod 0 forintert valo foltozgatasa helyett dolgozok inkabb a fizetos projektjeimen :)
  • n000rbi
    Köszi
  • Moby
    Visszaolvastam ott, nem derült ki semmi a sztori hátteréről(ok, mondjuk csak a kíváncsiság vezérelt, hozzátenni nem tudnék semmit amúgy sem), de úgy látom, hogy ha az itteni mag még akar ebben a formában írni/olvasni, akkor célszerű lenne erre más helyet keresni. Kicsit más formában meg most is lehet máshol.
  • j0nNyKa
    fu faradt vagyok ma a jovobe latashoz, majd holnaptol... :D
  • Moby
    Ez instant gyógyít! Zsír, köszi! :)
  • Moby
    Már azelőtt válaszoltam erre a posztodra, hogy megírtad volna. Csak még nem olvastad el
  • j0nNyKa
    mar nem en fejlesztem az sgt kb 1 honapja, latszik is, minden baszodik szet
    amit most latok, azt ide leirtam, tldr kapcsoljatok ki a csetet a beallitasokban, es mukodni fog a fooldal
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.06.10. 10:27:44