121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • yesname #107690
    Szerintem a másik oldal is az. No exception. Elvakultak okádni valók bármely térfélről jöjjön is.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.09. 20:06:01
  • TDC Geronimo
    A játékban lesz custom difficulty

• Tikal #107688
    ja, már túl lesz tolva ez a hype vonat, szerintem már mindenki megértette, hogy jó lesz a játék :)
  • Kandurex
    Nem kell a duma, mindenki tudja, hogy a gen egyik legjobb cucca jön. Lépjünk.
  • TDC Geronimo

Azóta törölte a tweetet, mert a sok nolifer hater gyökér már rászállt mindenféle gusztustalan kommentel. Okádnivaló emberek
  • Evoluti0N
    A 3 volt az uccsó, amit végigjátszottam. A 4-et anno játszottam valamennyit, de egy idő után ráuntam és otthagytam. A 2 legújabbat már meg se néztem. Majd, ha lesznek valami fasza bundliban, akkor lehet, h becsúsznak valamikor.
  • Evoluti0N
    A "critic" pontoknál nem igazán hiszem, h lesznek troll értékelések. A játékosok részéről annál inkább. Van egy olyan érzésem, h azok, akik látták, illetve elolvasták a spoilereket és ezek a félinfók alapján ítélik meg a játékot, dobálni fogják a 0 pontokat anélkül, h egy percet is játszanának vele. Valszeg lesznek azok, akik a félig ismert sztori történések miatt adják a 0 pontot, mások meg "SJW Naughty Dog" és hasonló kommentekkel.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.09. 18:14:41
  • mucsácsó
    a 2-3 szerintem fasza volt, de ott úgy nagyjából el is fáradt :(
  • Newfronter
    Én egy "Zeldás" 97%-ot is kinézek belőle, de sok múlik a troll review-ok mennyiségén.
  • Kandurex
    2. óta kimaradt minden
  • mucsácsó

bingo card

kíváncsi leszek, hogy mi valósul meg ebből.. :)
  • mucsácsó
    Far Cry 6 set outside of US, return to exotic setting, July 12 reveal

/me ásít

FC4 óta valahogy nekem kimaradt a széria.. :D
  • TDC Geronimo
    Olvasgatom a preview topikjat, nem rakok ide mar be tweeteket, de a meta tippemet felemelem 95re
  • mucsácsó
    én remélem, hogy kiderül a végére, hogy valójában ő egy ladyboy :DDD
  • Myselor
    az amit én láttam nem lehet kamu,ha csak nem új jeleneteket forgattak helyette :D nem spoilert olvastam.megnéztem egy bizonyos dolgot ami érdekelt és sajna igaz.na de hagyjuk mindenki azzal játszik amivel szeretne és mindenki eldöntheti hogy tetszik e neki valami vagy nem ^^
  • Myselor
    nem ,nem a kinézete miatt hanem amit csinál inkább.na de no spoiler.a story nem jön be kész.hiába fasza a többi.nekem fontos ez is és a karakterek de sajnos nem az én világom ez a játék.
  • TDC Geronimo
    Majd most pentektol a sok karogo visszavonul az oduba
  • Voltan
    Valahol a kettő között a képek alapján :D Nem szúrnád, de talán túlélnéd, ha kapnál tőle egy pofont :D
  • Probatbicol
    De van egy 3. út is, ha az ember nem ugrik bele fejest a megjelenérkor, hanem megvárja hogy esetleg a kiszivárgott dolgok tényleg kamuk voltak, vagy legalább csúnyán félreértelmezték őket.
    Csak az a baj, hogy ha mégis igaznak bizonyulnak és a játék és a játékmechanika tényleg annyira jók ahogy mondják, akkor az valahol
    nagyon szomorú lesz.
    Mindenesetre jelenjen már meg, mert rossz itt olvasni ahogy egyesek vágják maguk alatt a fát.
    Én azért szurkolok, hogy legyen tényleg kamu a szivárgás és mindenki tudja élvezni a játékot
    Utoljára szerkesztette: Probatbicol, 2020.06.09. 12:13:39
  • Kandurex
    Ez a szint. A világban nincsenek átlagos nők, pláne nem harcban megedzettek, hanem tündér hercegnők, ribanc felszerelésben.
  • Tikal #107670
    Olyan mint az orosz súlyemelők vagy olyan mint rubint réka? :D
  • TDC Geronimo
    Izmos no az egyik ok? Anyam...
  • n000rbi
    Mindenki ahogy érzi, de ezzel csak a generáció egyik (ha nem legjobb) játékát hagyod ki vélt, vagy valós, de mindenképpen hiányos információk alapján. Én maradok annál a verziónál, hogy ha végigjátszottam, majd eldöntöm, hogy tetszett-e az izmos csaj, meg a bicskanyitogató dolog (legyen az bármi).
  • Myselor
    én 2 dolog miatt döntöttem úgy hogy nem érdekel a játék.nemvagyok spoiler érzékeny amúgysem úgyhogy megnéztem magamnak ami érdekelt.nos igen van benne 2 dolog ami miatt nekem nem kell ez a játék és nem a leszbiség meg a nagy orrú csaj.az egyik az izmos nő igen a másik pedig maradjon meglepi nektek:)bicskanyitogató azért pár dolog elhihetitek!
  • Ulthanito
    Nem a review-erről beszéltem.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk a reviewer ezt most konkretan pozitiv ertelemben irta. Marmint hogy "you know nothing"
  • Ulthanito
    Uncsi ez már.

Komolyan mondom, felnőtt emberek vagyunk. Mindenki el tudja dönteni, hogy egy játék érdekli, vagy nem. Az, amilyen picsogás megy erről, az már vicc, de tényleg.

Ha valaki volt olyan hülye, hogy spoilereket olvasott, ráadásul az összeset, ahogy ez is írja, akkor vessen magára. Mendemondák, meg álhírek, meg kitalációk alapján megy a prüntyögés.

SZÁ-NAL-MAS

Vegye meg a játékot, játsszon vele, aztán ha nem tetszik neki, adja el. Ha meg nem érdekli, ne vegye meg.

De hogy olyanokon pörögjön, hogy túl nagy az orra a csajnak, meg leszbikus, ezért ő nem veszi meg úgy, hogy egy képkockát sem látott a végleges játékból, na, az a legalja.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.06.09. 08:34:43
  • Rage47
    A csippanás is lehetne opcionális :D Első dolgom volt kikapcsolni xboxon, mikor szoftveresen kikapcsolhatóvá tették.
  • TDC Geronimo
    "Does knowing the spoilers significantly affect enjoying this story? I hope not. I know all the leaks."

-I saw all of them before playing.

-Trust me, you know nothing.

Reviewer válaszolt fórumon valakinek
  • Moby
    Ha igen, remélem opcionális lesz. Mármint itt az überssd-vel nem kell bootkolászni. Bekapcsolod, azt ottvan. A ráknak muzsikáljon feleslegesen. Ez is csak ilyen maradványsugárzás a múltból. El kellett ütni valamivel az időt, amíg történtek a dolgok a háttérben. :)
  • Ulthanito
    Akar az is lehet, sot.
  • Kandurex
    Most látom, hogy az új Lg oled-ek is dobták a dts-t. Most mi van? Ki akarják vezetni? Mert ugye a nagy gyártók nélkül a formátumnak kapufa.
  • Seth
    Ez vajon a startup hang lesz ?
  • Ulthanito
  • shaddam
    A Kaz gifes korszakot jobban bírtam, de azért akad pár kreatív
  • Newfronter
    Már előrendeltem Store-ban, mert a gyűjtőiből nem jutott nekem. :S
    E hét pénteket írt a konzol pre-load-nak.
  • TDC Geronimo
    Majd ha lehet tölteni preorderelem én is
  • Evoluti0N
    10 nap 4 óra 15 perc.
  • TDC Geronimo
    Majd most az event meg tlou 2 rendbe tesz. Ma is olyan hype tweeteket olvastam hogy hajjaj :D
  • Moby
    Najó, de itt az elmúlt két hónapban ment annyit, mint máshol fél év alatt :) Hogy úgy mondjam, a karaténbasz alatt rendesen ki lett használva. De nem, nem veszített ez a fényerejéből, nem is a fényerejével volt gondom, hanem as ötét részekkel. De tegnap egész mást láttam bele, mint ma.
    De nem is kell ezen csodálkozni. Már totál idegbe' vagyok az elmúlt időszak eseményeitől. Pszichésen meg vagyok viselve!