PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
A felhasználók 99.999%-a visszaállította volna felhőből. De te csak szopasd magad pendrive-al még 5 év múlva is 😄

Ja nem, mert ahhoz internet kő! Ja várj, pont úgy, ahogy az Antival hómolt játékaid ELINDÍTÁSÁHOZ is! 😄 Szóval valóban, mondjuk barlangtúrára vitt ps4-hez valóban jobb a pendrive, csak nem neked. Ahhoz sem. De csak told fullba a kretént ahogy szoktad 😄

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Én torkon szarom a felhasználók 99.99%-át, az nekem nem fontos és nem is érdekel.
A felhasználók 99.99%-a kurvára semmit nem tudott tenni akkor se, mikor nekem régebben egyszer a gépen elbaszódott a Das 3 mentés, corrupted lett és hálisten a pendrive-ról vissza tudtam állítani.

Úgyhogy engem a felhasználók 99.99% KURVÁRA nem érdekel mit akar. Én leírtam, hogy nekem miért szimpatikusabb a PS, amit a szebb grafika nem tud pótolni, meg a jobb hűttés se 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 19:30:51

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
FF7et megnézted TVn? Ha nem, ajánlom szedd le legalább a demot.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.14. 19:29:46

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
Dragon Quest 11, Persona 5 jut csak eszembe. Ami még jó az a Valkyria Chronicles, de az inkább ilyen stratégiai cucc. Plussz ott van a Square-es RPG Factory két játéka, az I am Setsuna és a Lost Sphear, de azok nekem nem jönnek be, tényleg csak egy gyárban, soron gyártott jrpg mindkettő
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.04.14. 19:20:54

PSN ID.: Beegabor

Moby
Sőt, mégjobb lenne, ha floppyra tudná írni!

/mindkettő tud felhőbe menteni. Ennyi elég is a felhasználók 99.9999%-nak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.14. 19:11:36

j0nNyKa
ps4re keresek körökre osztott harcos JRPGket, minél "régebbi" típusú a harc, annál jobb
régebbi típus: szépen az én tempómban megadott sorrendben kiválasztom hogy a karaktereim támadjanak, skillt használjanak, vagy tárgyat, stb - ezen felül nincs agyon bonyolítva
tippek? köszi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
Megértelek.
De nekem még mindig PS a nyerő pl a mentéseim miatt, én mentés ügyben nem vagyok híve a felhőnek, mert nem 1x volt hogy egy pecs baszta tönkre valakinek a mentéseit. Én PS-en imádom, hogy egy pendrive-al tudom bárhol tárolni és visszatenni a mentéseket, bárhová megyek, net nélkül is.
Ezt meg az Xbox nem tudja.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 19:03:38

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Mindenki ezt szeretné. Csodás lenne, ha elég lenne a PS5 mindenre is. Ez jelenleg a PS4-ről nem elmondható. Bármi, ami megjelenik mindkettőre, gondolkodás nélkül veszem xboxra. Elegem van ebből. Fícsöröket akarok: VRR, ALLM, nem villogó HDMI, régióváltás, halk gép. Csak olyanokat, amik ma is elérhetőek a piacon. Sajnos máshol.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.14. 18:57:44

Moby
Senki sem szakértő, csak volt itt néhányuknak sony gépe az elmúlt néhány generáció alatt. Nekem konkrétan az összes playstation, amit kiadtak, és itthon kapható volt. Nem szakértünk, csak félünk(ek), ismerve az eddigieket.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.14. 18:57:58

Tikal
Az érdekel a legkevésbé.. ha a xbox jóval halkabb lesz de drágább akkor azt veszem 😄 Aztán majd fél időben egy ps5 pro-t az exkluzivoknak, ami nálam kimerül a god of war-ban, a last of us, uncharted trion nekem más exklu nem volt. Majd most a samurai-s játék csatlakozik, de négy játék miatt nem veszek újra egy hangos de gyengébb porszívót (tegyük fel az lesz) ... Na de mindegy, majd karácsonykor meglátjuk vagy nem és csúszik ez is mint a ps3 😉
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.04.14. 18:54:11

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Úgy legyen. Ilyen fogalmazás után hiszem, ha látom.
TDC Geronimo
Minek a ps4 melle? Menni fog minden rajta ez mar at lett ragva csak hulyen fogalmaztak megint

darkSectorxxx
Én nem a hangja miatt aggódnék, hanem az ára végett!

Én nagyon nem akarok megint több gépet venni. Remélem jó lesz azért a ps5, bármennyire is nem néz ki annak most, mert nem akarok mellé semmi mást venni ezúttal. Bőven elég lesz megtartani mellé a ps4-et is plusz egy doboznak, ha már a kompatibilitást sem képesek megoldani x64-en, ami vicc.
Én is ráérek. Franc se akar hamar megöregedni. A Sony exek miatt úgy is a PS5 lesz a konzolom, a többi gép teljesen hidegen hagy. Remélem nem használják ki a kiszolgáltatottságomat a japánok, mert akkor egy picit duzzogni fogok.
Tikal
szerintem nem, szerintem csak mindenki elmondja a véleményét.. több infonk csak hónapok múlva lesz, hiszen a Sony kényelmesen ráér... <#wow2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hogyne lenne, hiszen itt mindenki szakértő, és jobban tud mindenkinél mindent. Természetesen ettől még lehet a PS5 hangos, mint egy turbina, de ez csak később fog kiderülni.
TDC Geronimo
Lemaradtam valamirol? Mar van ps5 teszt hogy mindenki tudja milyen hangja lesz? 😄

Ulthanito
Szerintem kérdés. Egy játék miatt szopjak egy szar hardverrel 7 évig?

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Persze hogy jo az 4k 60 HDRre. Remelem PS5hoz 2.1es kabelt adnak mar

Tikal
<#eljen> Egyre inkább veled vagyok ebben a kérdésben, ráadásul még sose volt Box-m, PS1-től a Sony-nál vagyok 😄 De tényleg nem akarok még egy porszívót a lakásba, nyugalomban, csendben akarok játszani, szeretnék Store region-t váltani, anélkül hogy új account-ot hozok létre, stb.

darkSectorxxx
Ez gonosz volt! 😄

Moby
Ez nem vagylagos. Ha megint ilyen iparihulladék lesz, akkor hallgassa azt az, amikér épp nem gow fut rajta, aki rá van szorulva. Szóval ez a nemkérdés, ez továbbra is rohadtul kérdés. Én nem fogom magam fanbojságból kínozni egy generáción át.

mucsácsó
naugye... 😄 na ezért nem kérdés, hogy XSX vagy PS5, mivel az előbbin még csak hallomásból sem lesz hasonló nívójú játék 😞
Ulthanito
Tolom ezt a God of War NG+t, hát nem jutok szóhoz a gyönyörtől. Nem csak amiatt, amit a C9 hozzátesz mindehhez, hanem a játék - így harmadik végigjátszásra - az tényleg non plus ultra, a legek lege. Minden tekintetben. Most ott tartok, hogy ez a valaha készült legjobb játék ever, még akkor is, ha a személyes námber ván nekem továbbra is a Bloodborne marad.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Elég.

A gyönyörtől úgyse azzal fogsz foglalkozni, hogy milyen a kábeled, hanem, hogy összeszed a bokád mellől a kábeled. :-D

PS5 II PSVR

n000rbi
Egyébként egy (még az xboxhoz kapott) ún. high speed hdmi kábel elég a HDR 4k30hoz? (gondolom ez ilyen 18Gbs max) Mert csak ez van itthon. Rendeltem egy 2.1es HDMI-t is gondolva a jövőre, de természetesen a szarrágó aqua csak kamuzta a honlapon, hogy átvehető, a visszaigazolásban már az volt, hogy be kell szerezniük, szóval franc tudja mikor ér ide.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TBTPumpa
Biztos humán erőforrás hiány van ott is. De a pénzedet ettől függetlenül hálásan köszönik! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

n000rbi
Semmi hír, eddig még csak a pénzem szopódott le 😄

TDC Geronimo
Ah csaknem 😄

Kivancsi leszek nala milyen sokkolo hatasa lesz. Ott azert meg nagyobb lesz az ugras 😊

Ulthanito
Ma már majd cipelik fel a jómunkásemberek a lépcsőn. 😊

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
TV mikor jon meg mit mondtak? 😊

n000rbi
Nem is lesz, csak majd pár év múlva 😄

Tatyla
Én 11-ben járok de nem akarom hogy vége legyen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Ja értem hogy csináltak hozzá VR modot. Az szép. 😊
Jó azt megéti az ember hogy nem olyan valszeg mint egy hivatalos.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.13. 21:00:32

Nem. Az no VR volt és jött VR mod PC-re. Annyi, h a GTA V-t még mindig csak kontrollerrel vagy egér/bill kombóval lehet játszani. VR kontrollerekkel nem. Alien Isolationnél addig jutottak, h még VR kontrollerrel is lehet. Persze nem olyan szinten kidolgozva, mintha eredetileg arra jelent volna meg. A 6 DOF irányítást nem igazán lehet beimplementálni egy játékba, ha nem volt alapból benne.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.13. 20:45:49
darkSectorxxx
Mármint mi volt az Alien meg GTA V VR-al? Az is only PS VR volt és megoldották PC-re?

Remélem, h nem és jön PCVR-ra is. Habár moddal megoldható bármi (lásd Alien Isolation meg GTA V VR mod).
Moby
<#eljen>

darkSectorxxx
Akkor ez is PS VR exclusive lesz?

TDC Geronimo
Gematsu also heard from one source familiar with ongoings at Capcom about the development of a Resident Evil 4 remake at M-Two and a first-person Resident Evil 8 due out in 2021, as well as that Resident Evil 8 will feature PlayStation VR support like its predecessor.

Moby
Úristen milyen virtua racing utánérzés! <#szeret><#finom>
Ez nekem kellÖ!

darkSectorxxx
Sokfélét mondanak rá már, soulsborne, soulborne is megy chat-eken meg streamer-eknél, kinek hogy kényelmesebb, de most a végét a cimnek én nem figyeltem... 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.13. 13:59:39

darkSectorxxx
Ó fuck, azt nem vettem észre, azt hittem az S betűre írtad, bocs én nem figyeltem a végét. 😄

Viszont ettől független is az ember arra asszociál elsőnek, legalábbis nekem egyből az jutott eszembe hogy ez marketingfogás akar lennei, hogy minnél megjegyezhetőbb legyen meg kapcsolható legyen egy már elterjedt dologhoz.

Ahogy az Uncharted vacak másolata steam-en pl.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.13. 14:01:09

Moby
Én tudom...

Soulsborne igazából. A másik meg, h a souls-like vagy soulslike kifejezés kezd elterjedi inkább.
Moby
Geeez...
Bloodborne
Soulborne
A játék címe viszont
Soulborn

Lehet érdemes lett volna legalább egyszer kiszótáraznod a játék címét, amibe beletettél vagy ötszáz órát 😄 Kár, hogy erre nem volt három perced 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.13. 13:35:00

Kandurex
Pislogni fogsz...😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Persze hiányzik, mégis egyből nekem is az jutott róla eszembe, ahogy sok más embernek is ez fog beugrani elsőre. 😊
Amúgy sok helyen s betű nélkül is mondják/írják, csak szólok. Streamek alatt például, amiket nézek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.13. 13:10:57

shaddam
Mikor megvettem a jóárasított ps classicomat első dolgom volt meghekkelni. Már van rá half life meg quake 3 is<#banplz>. A dino crysosokat szeretném rajta végigvinni már egy ideje, de ha bekacsolom mindig leragadok az ilyen egyszerűbb shoot them upoknál. Úgyvettem észre magamon hogy nehéz a hosszabb régebbi játékoknál leragadni, Hiába sok a játék a nap meg 24 órából áll.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete