121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#107810 IGN-nek ma van valami summer game akár-milye,...azt haluzzák, hogy ex bemutatókkal. Gondolom valami orbitális indie party lesz.. -
#107809 Nekem is 9, szóval nincs miért aggódni. -
#107808 Majd jövő hét pénteken meg lesz izzasztva
Azt mondják HDR is nagyon jó benne, szinte csak naturális fények vannak a játékban. -
#107807 Igen, szerencsére ezt mutatják a tesztjeitek :D -
#107806 De nincs semmi baja. Addig bújod ezeket a teszteket amíg tényleg találsz olyat, amit észre se vettél. Engedd el. Jó az :D -
#107805 Az LCD tévén nálam is három :D Az Oleden 9, de ezek szerint az oledek nálatok is lefelle már tolják a kontrasztot. Köszi a válaszokat!
Gero: MUSZÁJ kiderítenem, hogy van-e hiba, vagy csak én képzelem, mer ha baja van, akkor jövöhétre nekem itt KELL lennie a cserének! Nagyon szoros határidők vannak mostmár, nem lehet itt szórakozni! -
#107804 Iphone 11 Pro-n 3! :) -
#107803 Nekem 7
Igaz, az B8
(Nem, nincs túlhúzva a fény, gyk. Rtings ajánlott van)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.06.10. 20:39:58 -
#107802 12 de az már elég halvány
Nincs annak a TVnek semmi baja. Ne bújjad a teszteket, jó az :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.10. 20:31:26 -
#107801 eh pedig jó volt mind, 3 is a repetatív fos gameplay ellenére megérte már csak story, átvezetők meg VA miatt -
#107800 TV off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kedves C9 tulajdonosok klubja! Továbbra sem hagy nyugodni a dolog, ha van egy kis affinitásotok hozzá, segítsetek nekem egy picit:
a tévé böngészőjében nyissátok fel a lagom.nl/lcd-test oldalt, ott felül válasszátok ki a "black level" feliratú kis képet. Ezután bejön a tesztábra, amihez kicsit lejjebb kell tekerni. Ott írjátok már le annak a patternek a számát, amit még különállónak láttok (tehát nem teljesen feketének). Teljesen mindegy milyen beállítás mellett! -
#107799 Maffia minden része instant skip volt -
#107798 mafia 2 "remaster" után nem igazán érdekel ez, de majd meglátjuk -
Evoluti0N #107797 Engem az a rész jobban érdekel, h minden nyom arra utal, h jön a Persona 4 Golden PC-re és ezt is a PC Gaming Show-n fogják bemutatni. -
#107796 Tune into the PC Gaming Show this Saturday for the debut of Mafia: Definitive Edition’s first narrative trailer and an interview with @Hangar13Games President Haden Blackman. Show starts 11am PT / 2pm ET on June 13.
-
#107795 Nem fura, sok nub tölti fel fake fosokat event előtt. Nincs ebben semmi fura
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.10. 19:51:47 -
#107794 Oké, csak fura, hogy hirtelen megjelent a gép....talán holnap még is lesz gép bemutató is? -
#107793 mind kamu -
#107792 Közben az amazonon PS5 címek és árak bukkantak fel... -
#107791 új dizájn, na -
#107790 Housemarque AAA PS5 játékot készít valószínű launchra. Holnap látni fogjuk -
#107789 Érdekes ez a félbevágott szövegdoboz... -
#107788 PlayStation 5 2TB placeholder listing on Amazon UK says it's £599.99. No link posted to Amazon but someone was able to order it apparently
More info about next gen listings on Amazon UK. 500GB/1TB/2TB models listed for PS5/XSX. 118 dummy listings
Publishers: Konami, Bethesda, Rockstar, Koch/DeepSilver, Namco Bandaii, EA, Microsoft, Sony, Take 2/2K, Warner, SEGA, Activision & Ubisoft
Jaja jönnek a "kamu" infók.
(Ja közben làtom a linken is ezek vannak írva. Bocsesz :D ) -
Kezd fokozódni a hype szintem
PlayStation 5 Listing Appears On Amazon, Alongside Listings For Konami, Rockstar Games And Bethesda Unannounced Games
link -
#107786 -
#107785 Na látom nem akarnak spoilerezni semmit, semmi új nincs benne csak régi klippek. Helyes. 25-30 órás játékból alig mutattak valamit szerencsére
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.10. 17:15:32 -
#107784 -
Evoluti0N #107783 Redditen:
The big surprise at the end of the show that nobody is thinking about
“Everything you saw here today was made in dreams” -
#107782 Kell a szarnak. Átláthatatlan. Nem azért fórumozok, mert csetelni akarok. Ha csetelni akarok, nem fórumoznék. -
#107781 Toljad neki szájának. -
#107780 IRC-szerűség, legalábbis engem arra emlékeztet - csak sokkal modernebb az egész, sokkal több funkcióval :) -
#107779 Nekem most megy a desktop, délelőtt szopó volt.
Mi a rák az a discord? -
#107778 Egyetértek. Pont így vagyok vele én is. Zseniális a sorozat, fantasztikus pillanatok, felvételek, nosztalgia!
Lenyomtam mint a szart, imádtam, a véget meg is környeztem
Kicsit. Meg fogom nézni majd megint.
Jordan elképesztő sportember volt, one of a kind. -
#107777 igen -
#107776 És ahhoz hogy a chat működjön mit kapcsoljak ki?Már egy hónapja nem elérhető -
#107775 A jelenlegi helyzet olyan mint ami már egyszer lezajlott az USA-ban 80 éve talán, akkor a stúdiók csak a saját mozijukban engedték vetíteni a filmeket, amit végül a kormánynak kellett megakadályozni törvényileg. Netflix előtt is voltak filmek és ha jol emlékszem bármelyik moziban megnézhetted őket, bármelyik boltban megvehetted a filmeket lemezen.
Én nem elsősorban azért fizettem elő a Netflix-re mert a saját gyártásu filmjei érdekeltek. A platform volt vonzó, hogy minden "elérhető" egy helyen. Most meg már huzzák ki belőle a filmeket ( Disney)
Ebben konzol genben számomra 3-4 exklu volt ami szóba jött, a többi játék viszont multi platform volt. Tehát ha ezzel akarjuk összevetni a filmeket, akkor úgy kéne kinéznie hogy egy két Disney filmet csak a Disney stream-n tudsz nézni, minden mást amugy elérhető Netflix-en, Prime-n, Hulu-n stb, de nem ez történik, lassan minden filmet csak Disney-n tudsz majd nézni, a maradékot meg a többi szolgáltatónál :D
Ugyanez a hülyeség zajlik a PC-n a játékboltokkal :(
Én továbbra is azt preferálnám, hogy a filmekért, szinészekért a tartalomért köteleződjek el és ne a "boltért/platformért" ami jelenleg itt csak egy sablonra készült thumbnail nézegető még csak superSSD sincs :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.06.10. 15:23:00 -
#107774 Ott a bannerban. -
#107773 élünk, bár kicsit széthullott itt a topic hsz-mező nálam:D
beraktam énis a johnnyka-féle hiperextensiont:D - pacsi érte! -
#107772 élünk még? -
#107771 totál szétesett, biztos dolgoznak rajta. vagy így fog szépen elhalni az oldal. lassan kéne a discord link ha itt nem lenne már semmi... :D