PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
ugrik már az ember mindenre, sony nem kényeztet minket 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Jaj hagyjátokmárezeket...mindenféle figyelemre vágyó niemand telifossa a netet a hülyeségeivel. Azóta már bannolták egyébként...

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
MM bekaphatja, eddig semmi, csak hogy köszönik a pénzt, ja és persze mától 599 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tikal
még mindig 30fps a cél? a tököm se akar így gen-t váltani, minek? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
+1

Ötször nagyobb világ. Miért nem ezerszer? Remélem ez ordas nagy kamu, mert már hidegrázást kapok a bazi nagy ow játékoktól. Kb. 20 órát toltam az AC😮-ba, de már azt az időt is megbántam. Akkor léptem ki, amikor a térkép egyik végéből elküldtek hajókázni a másikba. Mi a francnak kell ekkora teljesen értelmetlen nagy területeket pakolni egy játékba? Mennyi ember, mennyi ideje kell bele ehhez? Hülye ez a játékszakma teljesen.
Nálam az ideális méret a Dragon's Dogma, a csúcs kiegészítőjével.. Annál teljesen felesleges nagyobbat kreálni, mert csak tele pakolnák alibi helyszinekkel és időtöltéssel. Lásd Witcher 3., DA:I, meg az Odyssey.
Moby
<ásít>
/jajdeunalmasak már ezek a wannabe insider hülyegyerekek...

j0nNyKa
azt probaltam pcn es valahogy nem akarodzott elinditani egy ido utan
nemtom megmondani miert

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
Én még mondanám a Tales of Vesperia-t is. Az is elég jóak. Az egész Tales of ...szériát nem, mert azok nem voltak meg nekem, csak a Vesperia, meg a beszámolók alapján tudom, hogy elég hullámzó a széria minősége. De a Vesperia jó.

/abból is van currgenre felújított verza
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.15. 10:36:19

j0nNyKa
oh yes yes yes! ezt a feelinget kerestem, koszi, ele is kerult a dragon questnek meg a personanak

zzeN
withagrainofsalt...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Moby

Moby
Ni No Kuni 1? Nem rég jött ki remaszterben, az is egy gyöngyszem.

Tatyla
Pár könnycseppet el is morzsoltam

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Nobuo Uematsu <3

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Ah a zene FF7ben valami eszméletlen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Milyen kábel ez?
Dettó, de kizárólag a PSVR boxon keresztül, ha simán összekötöm a Pro-t a tvvel, nemvillog. Ki érti ezt...

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Wasteland valóban PC-n jellemzőbb stílus.

Gears Tactics is szerintem hasonló lesz és csak PC-re.
Meglepetésemre multi/coop nélkül
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 22:49:39

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nem, van nekem már évek óta 3, meg pár HDD-SSD-m a gépbe amin van biztonságba a mentéseim. 😊
Nem mondtam hogy a pendrive örökéletű, hanem hogy bárhová letölthetem a mentéseket. Nem egy darab pendrive-on van csak nekem biztonsági mentésem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Imádkozom minden egyes nap, elhiheted! <#worship>

Rage47
mostani fejemmel simán venném a Royalt teljes áron is. az alap annyira bejött, 100 órára leköt simán
Tikal
ah ok, mert már megjelent a coming soon részen a store-ban, gondoltam az coming soon 😄

j0nNyKa
a 3. rész? nagyjából megfelel a követelményeknek, de nem egészen, inkább a dragon quest meg a persona

plusz a wasteland valamiért nekem inkább pcs játék, míg a fenti kettő inkább konzolos, ne kérdezd, nem tudom
plusz a "most" az augusztus vége 😄 nekem most-most kell valami amiben el lehet merülni
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.04.14. 21:14:03

j0nNyKa
az lesz köszi <#eljen>

Tikal
most jön a Wasteland, az nem ilyesmi lesz?

Tikal
nekem pont most lett egy korrupt pendrive-m, kéred? 😄

A Persona 5 annyira jó. Nem tudom eleget dicsérni. Ha nem sajnálod a teljes árat rá, akkor a nem rég érkezett Persona 5 Royalt ajánlom.Csomó QoL adalék érkezett hozzá, plusz egy új fejezet új főzsgonyosszal meg csapattárssal. A Royal még nincs meg nekem, de 100+ órát belevittem az alapba és imádtam.
TDC Geronimo
Jöjjön később?? Meg vagytok veszve? 😄

Már idén év vége is túl késő. Már megint ez a téma 😄

Moby
Jaj...hát...jaj. 😊

Voltan
Jaja. Remélem, a Csucsima azért még befut idén. Ha nem, az sem tragédia, de azért nem bánnám.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Hardver minőségben tény hogy összemérhetetlen az Xbox-al.
Ezért bármennyire szeretem, azt mondom inkáb jöjjön 2021-ben vagy 2022-ben és javítsák ki ami méég van hardver gond, melegedés stb. Úgyis Xbox Series X-et akarnék elsőnek. Gyűjtök mind2 konzolra, vagyis kb 400 ezret, de Jó lenne ha nem egyszerre jönne, mert úgyse lenne szerintem időm egyszerre játszani minden új játékkal. Főleg most hogy a Last of Us is valszeg akkor jön majd.

Szóval engem nem vágna földhöt a PS5 ha fél/1 évet csúszna.
Nagy exclusive addig úgy se jönne rá. Most az hogy a régieket játszam többb fps-el, az hidegen hagy.

Ahogy balfaszoskodnak max azt tudom elképzelni hogy fps lesz több, nem lesznek sokkal szebbek a játékok, így is pár címről beszélnek hogy Ps5 enchanced lesz. kezdetben.

Sőtt nem csodálkoznék, ha újra meg kéne venni majd őket.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 20:12:37

Moby
Iparihulladék. Amit mennybe repítettek a csodálatos játékok. És még csodálkoznak itt, hogy miért vagyok szkeptikus a ps5-el kapcsolatban...

j0nNyKa
köszönöm az első kettővel végtelenségig elleszek 😊

darkSectorxxx
Igen nálam is ez volt, utána nem, vagy max ritkán, de valóban indítás után volt jellemző ahogy emlékszem.
Én azt hittem ez nem egy hiba, csak szimplán így működik és ennyi, de annyira nem zavart hogy próbálgassak másik kábelt.

Pedig a TV-m is Sony, gondolná az ember hogy na.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 20:07:33

Moby
Tudom. Rengetegen szívnak vele. De a vicc az, hogy évek teltek el, és a sony nem hogy javította volna, máig nem ismeri el a hiba létezését sem.

Passzolok akkor, mert ötletem sincs. Rohadt idegesítő lehet. Én viszonylag szerencsés vagyok a ps4-el mert nem igazán volt semmi bajom sem az alappal anno sem a proval, pedig mind első napos volt.
Nekem sony- sony kombó van jó kábellel én nálam is csinálja néha.
Én azt használom most, amit a ps4prohoz csomagoltak anno 2016-ban. Szerencsére nincs ilyen jellegű bajom vele. Csak találgatok miért lehet.
Moby
5DB tévé van itthon. Kipróbáltam, mindegyikkel csinálja. Csinálta már akkor is, amikor nem volt HDR, meg semmi. gyakorlatilag mióta létezik.

TDC Geronimo
Én sima HDMI kábelt használom, amit anno még a pleb xboxhoz adtak és azzal tökéletesen megy minden

Moby
Igen, pontosan ezt csinálja. Nálam szám szerint pontosan kétszer csinálja ezt a játékok elindulása után néhány percben. Szinte biztosan valamilyen hőtágulással összefüggő probléma. Már nem akarom megfejteni mi ez, kijön a nextgen, átpakolom a nagyobbik fiamnak, többet ne lássam ezt a szart.

Az nem lehet, hogy abban a C9 Oledben komolyabb a hdr és nagyobb sávszél kellene neki, csak összevissza van illetve nincs szabványosítva a hdr, a ps4pro meg 2016-os?
Seth
Nekem is előfordult, sőt nem csak villogás, hanem volt, hogy semmi videójel nem jött, csak a hang. Utánanéztem és főleg LG tv-nél fordul elő. A megoldás meg az volt, hogy a PS4 safe módban indításnál be lehet állítani a DHCP-t egy régebbi verzióra, 1.4-re. Azóta nem tapasztaltam, bár nem tudom tényleg ez segített e, annyira gyakran azelőtt se jelentkezett ez a hiba, lehet holnap megint előjön. Egy próbát megér.

PSN ID.: Beegabor

Szerintem az a piros elég vékonyka,én megpróbálnám valami vastagabb-al.
Moby
Tudom, a kérdés költői volt 😊

Annál jobb kábelt nem tudsz venni. Nem tudom akkor miért csinálhatja. Sony ennyi...
Moby
Illetve lassan nem létezik, mert hálisten nyugdíjba megy ez a retek.

Moby
Annak ott a jobb oldalon elégnek kéne vajon lennie? Na, mert azzal IS villog.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem kérem a "nálam nem villog" típusú megoldásokat. Örülök. Nálam ez a harmadik pro, ami villog. Meg annál a néhány száezer usernél, akik telesírtak már mindenféle fórumot. A probléma létezik, akkor is, ha nálatok nem jön elő.

darkSectorxxx
Nálam volt villogás, de nem egyfolytában, hanem csak ritkábban, villant egyet a kép, olyan mintha egy fél pillanatra megszakadt volna a jet majd vissza, de azt hittem ez normális.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 19:44:47