121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Nem pattern, hanem patent. Azaz szabadalom.

Tetszik érteni?
  • Ulthanito
    Mi az, hogy korlátozott a videó, és jelentkezzek be G Suite fiókkal?
  • partizan182
    AV technikus srác csinálta (több magyar filmstudioban is ők kalibrálják a kijelzőket, kvázi hobbiból vállal privát kalibráciot is), csak SDRt, mert anno (~2 éve) nem volt még neki pattern generátora HDRhez.
  • shaddam
    Na ki mivel készült az estére. Emlékszem E3-kor mentek kajaposztok
  • TDC Geronimo
    Ezek a pattern dolgok annyira baromságok. Mindig postolják , hogy ilyen meg olyan patternt találtak. Ez az ég világon semmit se jelent.
  • Kandurex
  • Tikal #107844
    Nem is értem miért nem teszik ki főképernyőre.. legutobb volt valami ócska SALE, az bezzeg ott virított...
  • Ulthanito
    Hol lehet ma nézni a revealt? És mikor kezdődik? Néztem a konzolt, ott nem találtam semmit.
  • mucsácsó
    erről az izzadásmérő cuccról már régebben is olvastam valahol, de én bízom benne, hogy ez hülyeség... :D

XIII Remake-et meg adom, nagy kedvenc volt anno - más kérdés, hogy mai szemmel mennyire fog ütni, de szerintem leginkább semnnyire, pláne hogy már vagy 50 ilyen cel-shaded cuccot láttunk azóta... :D
  • Seth
    Azonnal kapcsolnám is ki. Ne akarja már megmondani mennyit szenvedjek egy játékban :)
  • Tikal #107840
    "According to a recent patent, Sony has been working on a controller feature which would gather biofeedback from the user’s hands during normal use. The sensor on one or both sides of the controller grips would track the sweat secretion and heart rate of the player.

This information could then be used by the PlayStation 5 to make adjustments to a user’s game experience, such as increasing or lowering difficulty.

It’s at least the third time the feature has been mentioned in Sony patents."

LOL, ne má....
  • Ulthanito
    PS5 reveal, jó írás
  • AntiHero

XIII (Remake) launches on November 10 on PS4, XBO, PC & Switch; Official Screenshots

XIII Remake
  • Rage47

majdnem írtam a Fallen Ordert kivételként, de azt sem venném elő mégegyszer
  • Ulthanito
    Mondjuk Nioh-ban semmi soulborne nincs, nem minden játék soulslike, amiben bossharc van. Ettől még persze a Nioh szar, de nem azért, mert soulslike koopintás.
  • Mephike
    Nagyon váártam ezt a játékot, amolyan titkos befutóként tekintettem rá. De ez a gameplay videó, hogy is mondja finoman... nem győzött meg. A grafika és a hangulat nekem nagyon bejön, de hát ennek a játéknak a harc a lényege, nos az meg eléggé gyengusznak tűnik. Persze még van idő a megjelenésig, de kétlem, hogy ez lenne az új trónkövetelő. :(
  • n000rbi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    SDR-ben nekem is fel kellene kicsit menni 50 fölé, majd megnézem este teljesen sötétben.
    HDR-ben viszont hibátlan az 50-es brightness 2.2-es gammával. (persze egy hdr patternnel nézve)

Egyébként magad kalibráltad, vagy megbíztál valakit?

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.06.11. 12:16:34
  • mucsácsó
    persze, ez ilyen szegényember soulsa kb. mind... :D
  • Myselor
    egyetértek :D nioh meg a többi bohóckodás elég gyenge
  • Kandurex
    A Sánta Mónikásoknak van kompetenciája.
  • mucsácsó
    én azért ránézek majd sztem, de nekem is eléggé erős kételyeim vannak a játék minőségét tekintve... de ne legyen igazam!

továbbra is tartom azt, hogy soulsborne csak From-éktól lehet minőségi, senki mástól... de mostmár igazán rámcáfolhatna valamelyik másik fejlesztőbrigád :D
  • Myselor
    ugyanaz a gond vele mint az összes soulslike játékkal...gagyi esetlen a harc bugos szar a dodge roll és ettől lesz nehéz.pedig amúgy jól néz ki de annyira firelink shrine copy a videó elején lévő helyszín aztán meg átmegy lords of fallen szűk folyosóba ahol mozdulni nembírsz nemhogy harcolni :D hát szerintem ezzel se játszok sokat max kipróbálom mint a többit de ez sajnos gagyi még mindig.from gyerünk este mutassatok valamit pls nagyon kellene már egy jó souls game :D
  • AntiHero
    Ugyan az a gameplay amit Kandurex rakott most be.
  • mucsácsó
    ez milyen videóvót? Mortal Shell tán? :D
  • AntiHero
    Nekem bejön. :D
  • Kandurex
    Mortal gameplay

• partizan182
    Kalibrált B7 nappali módban most reggel 5ös még látszik, de tv feketeszint állításához inkább ezt használd (17-től kell villognia):

AVSHD

Brightnesst addig pöcköld felfelé míg 16 és alatta full fekete marad, 17tol meg villog. A default 50es picit töri a részleteket nálam is.
  • Moby
    Kénköves pokol....mi ez a szar???? :D Minden pixele taszít. Full ötlettelen, fosart, nem is írom le milyenlike, mert nem bánatnám meg AZT! :D
  • Ulthanito
    Nem csak az univerzum tágul, hanem az SG fórum szövegdoboza is...
  • Rage47
    +1
  • Kandurex
    Meglátjuk, én azért nem szopnám fel látatlanba, tekintve, hogy miket nyomott a Sony az elmúlt évekbe...
  • Rage47
    legrosszabbra számítok :D
  • AntiHero
  • AntiHero
    Harc kicsit árkádos mondjuk..de a körítés az rendben van szerintem.

Szerk.1:
    1 hites boss azért befigyelt. :D

Szerk.:2
    20 órás lesz a játék kb.

Szerk.:3
    Beta julius 3. (PC)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.06.11. 00:49:37
  • TDC Geronimo
    meh, szerintem meg elég gyenge.
  • AntiHero
    Na jó..ez a Mortal Shell nagyon egyben van. Kell most!
    Jó kis Dark Souls klónnak tünik.
    Trailer.: (Gameplay még most megy)

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.06.11. 00:41:11
  • TDC Geronimo
    Sony event nem ilyen fisemfos indie parádé lesz megnyugodhatsz :D
  • AntiHero
    "You are just two hours away from seeing Mortal Shell gameplay for the first time ever.

Plus... a special announcement!"

Írtàk ezt 3 óràja...xD annyira balfaszok. Most meg màr megint írtàk, hogy 30 perc múlva..nézzed addig a sok gagyi jàtékot. :D

Remélem a holnapi stream nem 1 óra sallang lesz, 10 perc lényegi tartalommal.
  • Kandurex
    Mondjuk lesz Mortalshell játékmenet videó. Az még akár érdekes is lehet...
  • TDC Geronimo
    az