PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lecserelnem a soundbaromat. Oke, mi az a soundbar?! Szar, gagyi, az nem hangzas, stb.
De masra nincs se helyem, se igenyem.
Ebbe botlottam bele
99.999 HuF most. Valaki, aki kicsit otthon van hangban mondana rola valamit? Koszi.
PS5 II PSVR
Sose szerettem crysis játékokat
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.16. 18:17:16
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nagyon jó lenne már valami rombolhatóság, meg olyan szintű innovációzuhatag, mint amik a HL2-vel jöttek be 😞
rombolhatóság az mai napig korlátoltan van megoldva, hiába ott a Battlefield, az még mindig nem az igazi valahogy szerintem...
talán a Control volt az első játék, amire aszontam, hogy NA, ez már így egy lépés a nextgen felé 😄
nademajd talán ez a Chaos az UE-ben:
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
painkillert is nyilván
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.16. 15:56:04
De egyik se adta azt amit az első hangulata, messze nem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De nem kontentben.
Szimpla technológia (techdemo).
Amikor megjelent, ha volt is, akkor kevés otthonba vett hardver ami tudta maxon futtatni folyamatosan.
Nekem személy szerint nagyon nem jöbb be, mert randomgenerált snasz környezet volt itt-ott pár épülettel , csak 1-2 érdekesebb terület volt ami eltért az alaptól.
De technikailag magasan vert akkor mindent.
Ha ezt a fajta hype-ot nézzük akkor valós.
Sőtt évekkel később sem volt nagyon játék ami csak megközelítette volna azt ami abban volt, legalábbis látványban.
Bár ez relatív, mert a Crysis olyan értelemben nem volt részletgazdag, mert ugye az a sok pálmafa, meg bokor, meg tökömtudja mi egy kopasz területen szétszórva nem ugyanaz mint egy akár Bioshock-ban a sok effektparádé meg apróbb részletekkel tarkított környezet.
Nekem a Crysis télleg egy techdemo volt mert üresnek éreztem nagyon.
Annak viszont nagyon szép.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.16. 15:26:48
..habár FC1-ben is amikor jöttek a monszták a végefele, akkor már kicsit elbaszódott a játék, de az a játék is egy jó emlék 😊
Nekem biztosan kimarad mindenféle remasztere. Ettől SOKKAL jobb játékaim állnak sorban, és fognak sorban állni mindig.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.16. 15:18:23
nyilván nem egy 10/10-es FPS, de azért tényleg fain volt anno.. más kérdés, hogy mára már lehet túlságosan átlagshooterré redukálódott, de ahogy jonnyka is írja, sok dologban volt korszakalkotó - pl a fegyverek attachmentek/módok realtime állítgatása szerintem egyetlen egy korábbi játékban nem volt előtte, de lehet rosszul emlékszem 😄 no meg sokféleképpen lehetett megcsinálni a küldiket, sok irányból, több módon, stb... open-world se volt túlzottan divat előtte..
látvány meg a fizika az mindent alázott (darabolható fák, összedőlő viskók, stb...)..meg hát egyszerűen fun volt a nanosuittal és a képességekkel való bohóckodás 😄
részemről jöhet, én tuti lenyomom újra, nekem jó emlék 😊 és a Warhead is fasza lett, amit ugye magyar Crytek dobott anno össze 😄
viszont a 2-3 undorítóan szar lett, pláne a 3. rész... tipik azon játékok, amiknek nem kellett volna soha megjelenniük 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.16. 15:13:04
nyilvan tul volt hype-olva, de tobbe-kevesbe volt mire
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.04.16. 15:01:48
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mert az baj?
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.16. 13:07:51
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Konzolokszervízéből rendeltem én is. Árat leszarom... legyen itt novemberre a tv alatt 😄
Mondjuk ha lesz bécsben, és lesz értelme egyáltalán berántani megjelenéskor, én simán kiautózok érte.
Ugyanakkor sztem továbbra is esélyes, hogy az egész úgy, ahogy van csúszik jövőre.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"