PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem kell pár óra a beállításhoz, de azért pöcsölős, hogy minden contentre külön kell.
Imádni fogod.
PS5 II PSVR
<#eljen>#eljen>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
Mert ismerős kérdezte és nem akartam hülyeséget mondani neki.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.17. 13:53:21
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Viszont ha ott van szekrény egyből alatta akkor inkább a tv fölé tedd.
Lényeg hogy adj neki teret tehát körülötte nagyon semmi ne legyen ha ez lehetséges.
Ha alulra teszed fontos hogy még a soundbar alatt ne legyen semmi úgy 20centire
De a legjobb a fülmagasság ahogy Tikal írta de soundbarral ez nem lehetséges😊
Csak nézzétek meg az FPS műfajt ma...kihaltság van teljesen, a DOOM miben másabb? ott kb még ennyi story sincs és ott is játékmechanika számitott és plusba alig van FPS játék.... fogyott is.
Évente egy FPS érkezik kb...ebben az űrben szerintem sokaknak lesz hiánypótló egy Crysis. Nem hinném hogy felesleges lenne a fentebb vázolt okok miatt.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ja és "limitàlt" lesz az első évben mert nem halad a gyàrtàs.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.17. 12:13:00
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.04.17. 10:40:51
PS5 II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
egyébként gondolom az EA nem is merne perpill egy Crysis 4-et (vagy valamilyen folytatást) bevállalni, amekkora ocsortány szar bukta lett a 3. rész, és a feledésbe is merült a széria - gondolom ha kapkodják majd a remasztit a népek, akkor megfontolják a folytatást és/vagy full rebootját az egésznek..
Adversus solem ne loquitor
de igazából ha nem, akkor is érdekel, jó lesz leégetni a GPU-t valamivel 😄
Mondom, más az igényszint. Neked az audio úgymond érzékeny pontod, nekem meg nem. Elhiszem, hogy ezek távol állnak az igazi hangminőségtől, azt is, hogy átbaszás, de nekem nem kell több százezres hangcucc, helyem sincs rá, teljesen felesleges.
Ha engem kérdeznél, hogy vegyél e farmert a H&M-ben, én azt mondanám, hogy ha agyonütnének, se tenném, még a Massimo Duttiban is válogatok, ettől függetlenül sokan járnak H&M-es farmerben, és teljesen jó nekik...
PS5 II PSVR
A Cryisis alapötlete szerintem zseniális volt: A nanaoruha és annak design-ja és működése mai napig nagyon szórakoztató. Pluszba a következő 6 év legszebb grafikájával/fizikával. Egy FPS-ben túl sok nem kell, a gameplay nagyon jó volt, egy félig nyitott csőszerű játékban. A háttérsztori pedig egy ürügy volt tény, de ez action shooter-ben a játék mechania fontos graf/fizika kombóval. Ebben mind mind jót és kiemelkedőt alkotott, amiről szólnia kell egy akció játéknak: A játékmechnikáról! Csak ezt sokan nemtudták megtapasztalni mert szaggatott mint az állat 😄
Részemről van rá igény.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
100ezerért.Meg DTS lol milyen DTS hol a multichannel?
Ilyenkor mondják azt hogy inkább egy jó sztereo mint egy ilyen kamu
Ez egy átbaszás ez a soundbar.Yamaha meg max középkategoria,se..
Semmi térhangzásod nem lesz de semmi!
Inkább 2 fasza studiómonitor ami sztereóban képes hangteret képezni és ezerszer szebben szól!!
De hát ez van.Volt szép 4 hónap Codozás.Adom el.
A mohóság nagy úr már lassan mindenkinél.
Az egyik nem adja ki a játékát mert most nem vinnék 10millios példányszámba a másik ingyenessé teszi hogy legyen kicsivel több bevétele ezzel szétcseszik a régi játékos bázist.
nyomtuk most is, kurvajól álltunk, erre disconnect... szétvannak terhelve a kibaszott szerverek, mert minden cigány rámászik - amivel nem is lenne gond, de akkor rakjanak már alá még kakaót, mert olyan szerverlaggok vannak mint az állat, amióta megy ez a fos warzone 😞
mert ezzel így tényleg azok vannak szembeköpve, akik megvették esetleg a játékot...
nem beszélve az állandó többperces queueról hétvégente...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.16. 22:35:08
Rámentek f2p-re ami egy nagy f.s az alapgame meg le van xarva terhelik az egészet a 20ezres alapjátékom is lagol fos f2p miatt!!
PSN ID.: Beegabor
Új nagy update kijött NPCkel. Néztem streameket egész jól rendbe rakták. Ha le lesz árazva nyárra szerintem megveszem
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.16. 20:28:20
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
nekem egy LG SJ4 van, az kb. feleennyi volt anno, viszont azzal robbantani lehet a panelt, még soha életében nem tudott max hangerőn menni 😄 irtó brutál cucc már az is, nagyon tiszta a magasa, és dübörög rendesen a mély..
hát akkor még ez mit tudhat...
Egy 15+ éves Yamaha 5.1 az a szüleimnél van egy családiházban, de azzal is rombolni lehetne, és soha semmi problémája nem volt, pedig minden nap ment szinte, amióta megvan.. 😊 szóval tuti, hogy nem szarral gurigáznak..
esetleg PH soundbar topic, meg hasonlók 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.16. 19:46:50
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Lecserelnem a soundbaromat. Oke, mi az a soundbar?! Szar, gagyi, az nem hangzas, stb.
De masra nincs se helyem, se igenyem.
Ebbe botlottam bele
99.999 HuF most. Valaki, aki kicsit otthon van hangban mondana rola valamit? Koszi.
PS5 II PSVR