121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Miért szerinted HZD 2 mikor jön? 3 éve csinálják. 3 év múlva?
  • Moby
    GEN ELEJÉN??? Ezt te honann veszed?

Arról nem beszélve, hogy konkrét gameplay nem volt. Ok, elhiszem, hogy a mutatott videó inegine volt. De őszintén. Nem volt a ps3 mondjuk KZ2 után legalább ekkora ugrás a HZD(1)? Nem szart nem :D
    Ezt a biggest generation leapet erősen megtossz a félgeneráció is. Eddig volt a ps4 tulajnak 4K@30-ra, generációt vált, és felugrik 4K@30-ra. Biggest...izé :)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:20:10
  • Moby
    Nem a kisebb játék a baj, hanem az, hogy a kisebb játék szar garfikával megy 25 fps-el. És közben az van kiírva, hogy "future of gaming".
    Ez a baj.
  • TDC Geronimo
    HZD2 videót te láttad vagy afelett elsiklottál? Szerinted, ha gen elején ilyet lepakolnak mi lesz később? Megint futjuk ugyanazokat a köröket, uncsi már
  • Moby
    Mindenesetre amit ma bemutattak, az alapján ezt a biggest generation leap-et csak az fogja elhinni, aki nem volt ott egyiknél sem eddig :D
  • TDC Geronimo
    A gaming nem csak AAA játékokból áll. Ti mindig meglepődtök, hogy ezeken a bemutatókon mutatnak kisebb játékokat is... 125. alkalommal is.

Egyeseknek sose jó semmi.
  • mucsácsó
    jah, de kell nagyon az a HDMI 2.1 / 4K@120Hz ... :DD
    majd a PS5 Pro-hoz....talán... :D vagy oda se.. :D

bár pont ma jött ki egy ilyen DiRT5-ös interjú, és ott XSX-en meg lesz a 120 FPS - de tuti, hogy FHD\QHD max..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 00:12:48
  • Seth
    Hát nem fps-re az tuti :D Gantz című anime/manga-ra emlékeztet
  • Moby
    Ez is mi??? Egy szar ps3-as Journey SE, és nincs meg a 30fps. Szakemberek... :D
    /mondjuk elég szomorú, hogy ilyenekkel tömték ki a future of gaminget. Ha ilyen lenne, akkor én nem kérnék belőle. Hatalmas mázli, hogy nem (csak) ilyen lesz.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:07:09
  • Evoluti0N
    Amúgy a Ghost Wire esetében ti is egész másfajta játékra számítottatok, mint amit itt láttunk, a 2019-es cinematic trailer alapján?
  • Moby
    Teljesen mindegy, a bemutatott játékok nagyrészén a 10 sem látszott. Most is ugyanaz lesz, hogy a sok fakezű fasznál még a 30 fps sem lesz meg. A sonys játékoknál meg igen, és lesz egy maroknyi, ami megy majd 60-al, de egyelőre ott tartunk, hogy amíg mindenből 4k videó került fel, addig a 60fps-es gt7-ből csak fullhd. Gondolom véletlenül
  • Tikal #107960
    ma elég volt 4 is
  • TDC Geronimo
    Resi 8 kegyetlen jól nézett ki. Frémet remélem kipofozzák, de minden más bueno. HZD2 meg jobban odabaszott, mint amire számítottam
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.12. 00:01:53
  • shaddam
    Milyen kuss lett a 12 tflops körül :D
  • Moby
    remélem a füleshez megint egy saját dongle kell. ami majd elfoglalja azt az EGY darab usb csatlakozó rajta

/és abban a 3 képkockában, amiben a hátulja látszik, nos hát ott sem bővelkedik portokban a masina
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.11. 23:52:54
  • Mephike
    A Demon's Souls-nak külön hálás vagyok, kb. ott dölt el, hogy nyitáskor lesz PS5 a háznál :D
  • shaddam
    Megfelelő úriembereket követek twitteren
  • Evoluti0N
    A kérdés az, h te ezt honnan tudod.
  • shaddam
    A ratchetes csajból már van rule34 kontent :D Gyors volt mint a ps5 ssd
  • Tikal #107952
    Nekem a kedvencem a rajzfilm volt a delfin fejűekkel... ilyen játékkal általában SALE-kor találkozom a 14. oldalon.

GT7 ugyanugy nézett ki mint a GT SPORT, és ugyan látni lehetett mozgó felhőket, de annyira nem vették a fáradságot hogy mutassák, végre lesz változó időjárás és eső!! De reméljük PS5-re csak össze jön ez már nekik is...
  • Moby
    Hát ez a godfall...istenem. A generic FOS. Kiváló mondjuk a zeneválasztás is hozzá :D
  • AntiHero
    Minimum 2 évig nem is fogsz olyat grafikàt làtni amit eddig nem làttàl. TLoU2 grafika szintje lesz jó darabig..vagy még olyan sem.

Itt csak a gyors töltések lesznek meglepőek ilyen grafika mellett.
  • Moby
    Meg a ratchet. Az volt ilyen ssd tech showcase, ezzel az utazgatással. De az tuti, hogy azért is csinálták ilyenre.
    Viszont aki 4K@60 fps-nek álmodott mindent ps5-re, az most remélem felébredt.
  • shaddam
    A furry meg az epres játék elég wtf volt. A pókmanuson meglepődtem hogy még idén jön, gondolom ilyen rövidebb. átkötő rész lesz. Az űrhajósnéni meg az űrhajósbácsi játék felkeltette az érdeklődésem. Jó volt látni hogy alig 1-2 folytatás volt csak. A konzolból remélem lesz fekete

A godfall eddig se hype-olt engem, ezután meg nem is fog. Majd ps pluson jöhet ingyen
    Utoljára szerkesztette: shaddam, 2020.06.11. 23:40:53
  • Evoluti0N
    Igen. Nekem is az járt a fejemben, h grafikailag nem igazán láttam semmi olyant, amit ebben a genben ne láttunk volna. Persze tudom, h köv gen eleje, de amikor azzal kezdik a show-t, h legnagyobb ugrás az új gen, akkor azt valamivel utána mutassák is meg.
  • Moby
    A gép design meg k-jó, de ez izlés kérdése, viszont megint 7 évre RIP halk esték :(( Megint a forma győzőtt a hűtés felett.
  • Moby
    Volt pár cím, ami jó volt, de ami igazán jó volt, abból szinte semmit nem láttunk, az meg egyenesen szégyenletes, hogy ezt a szaggatós resi8-at ebben az állapotban be merték mutatni. Ahogy a sok kiló indiszart future of gaming címszóval.
    Kicsit olyan langyos húgy volt ahhoz képest, hogy eddig húzták. Lesznek j játékok igen, de itt kb az a HZD2 volt az egyetlen, amire rá tudám mondani, hogy ezt nem ps4-ről vették fel :D
  • Evoluti0N
    Nekem az új Pókembör miatt valszeg megjelenéskor becsúszik egy. Habár néz ki ez inkább önállóan futtatható kiegészítőnek, mint új résznek.
  • TBTPumpa
    Ahhoz képest, hogy a korona miatt minden belassult, illetve jónéhány dolog haza is vágódott, eléggé tisztességes show-t csináltak. Bár én nem fogok sietni a vásárlással. Majd akkor, ha jön a Horizon 2, hisz így tettem a PS4 (Pro) esetében is.
  • TomStorm
    Nekem így jön sorba:
    1:PS5 Design:D
    2:RE8
    3:Horizon 2
    4:Hitman 3
  • Moby
    Na, látom vót pár komment :D
  • CptFlint
    Szerintem a show nagyon jó volt. A gép az túl futurisztikus, de a tv alatt kb. tök mindegy hogy néz ki. Spiderman, Horizon2, Ratchet, GT7, Astrobot ezek nagyon tetszettek. És volt jó pár új cucc, ami ígéretesnek néz ki. Odabaszott a show szerintem.
  • TDC Geronimo
    Az, húzzák is le a rolót. Nehány ember itt...
  • Ainz
    Ez egy kalap szar volt, kb DS remake meg Horizon 2 volt ami értékelhető, de next gen grafikát sehol nem mutattak.
  • AntiHero
    Ilyen :D csúnya

• Evoluti0N
    Kena gyönyörű. A Little Devil Inside is baromira hangulatosnak tűnik. A trailer hozzá meg valami zseniális volt. :D
  • TBTPumpa
    Kérdések órája:
    Használt játékok is menni fognak az új gépen (lemezes verzió)?
    Illetve visszafelé kompatibilitás? Ha beteszek egy PS4-es játékot, azzal is tudok majd játszani?
  • n000rbi
    Na, jöhettetek volna discordra. A végéig azért húztam a számat, hogy ez nem future of gaming, de aztán odabaszarintottak rendesen. Day fuckin’ one.
  • AntiHero
    Nekem is digi verza jön majd. (Lehet az olcsóbb is lesz)
  • TBTPumpa