121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#108011 Nálam az irányítás a döntő. Ami jobb egérrel és billentyűvel (fps-ek, izometrikus rpg-k, rts-ek) az pc. A 3rd person akciójátékok, főleg a hack-n-slash izék vagy 3d akció rpg-k, az inkább konzol. -
#108010 én meg inkább sokszor játszom pc-n gyengébb graffal meg minden de kicsit sprólok a ps játék árán.de ez játék függű én mindkettőn szeretek játszani megvannak a játékok amikkel inkább pc-n vagy psen játszom ami természetesen nem fut már a gépemen az ps :D -
#108009 hát ebben igazad van.mondjuk sose lesz akkora gen váltás mint ps2 és 4 között de hát az sem rogtön volt a ps3at hagyjuk is :D -
#108008 Én már rég nem várok akkora egetverő ugrásokat a generációk között. Nyilván semmi olyat nem fog ez a generációs konzol sem tudni, amit egy high end pc ne tudna ma is. Én sokszor szívesebben játszok konzolon, mint pc-n, vagy pontosabban vannak olyan játékok, ahol lenyelem a szarabb grafikát és a rosszabb teljesítményt is, de szívesebben játszom konzolon, mint pc-n. Kényelmesebb a tévén, fotelből és bár nyilván a szgépet is rá lehet kötni, de azt nálam két szobán át kéne zsinórozni, amire nem vagyok hajlandó. -
#108007 "mire akkor az új konzol"
sztem arra, hogy most már erőből meg tudják oldani, amit eddig szoftveresen nem, nem kell optimalizálni, most már a Hitman 3 sem fog ezer évig tölteni meg süvíteni, mint a HItman 2.
amúgy gyenge show volt összességében, de voltak jó pillanatok, kíváncsi vagyok nagyon a géptesztekre majd ha lesz
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.12. 06:48:33 -
#108006 Én is láttam sokszor tegnap este, tök jó :) -
#108005 egyébként sajnos úgylátom ezzel a konzollal is az lesz mint a ps4el volt.körülbelül két és fél éve van ps4em is addig nem éreztem szükségét nem volt annyi játék rá ami kimondotottan érdekelt volna és csak ezen játszhattam.most egy demon souls remake miatt tuti nem veszek a többi meg annyira nem érdekel még:) viszont azért itt semmi nextgen graf nem volt tényleg és hát nem hogy 60 még sokszor 30 fps sem és ez kicsit gáz.mire akkor az új konzol :d na mindegy biztos lesznek jobban összerakott játékok is és szebbek is csak bírja el a gép -
#108004 A show tényleg nagyon rendben volt. A játékok 99%-a nem érdekel, amit bemutattak (csak a resi igazából, talán a hitman, de az se konzolra), viszont a gép szépen néz ki és van benne potenciál. A ratchet and clank gameplay a maga 20-25 fps-ével elég gáz volt, remélem ki lehet a ray tracinget kapcsolni majd a beállításoknál. El kéne ezt a dolgot engedni már végre. PC-n se használom pont ezért, konzolon sem szeretném. Inkább legyen jobb a teljesítmény.
GTA5 elég nagy lol, úgy látszik a rockstar megirigyelte a bethesdát a skyrimmel. Ez lesz a harmadik generáció, amire kitolják ugyanazt a játékot. :) Apropó, akar valaki fogadni, hogy erre a genre is kapunk majd egy skyrimet? :) -
#108003 azért ez elég vadul néz ki szerencsére sokkal szebb mint a das remastered.ott is azért vártam ilyen grafikát kb:) -
#108002 Congrats to our friends at Sony on their show today. Xbox fans should know titles like GTA V, Resident Evil Village, Hitman 3, NBA 2K21, Pragmata, etc are going to look and play great on #XboxSeriesX the world's most powerful console. #PowerYourDreams #XGonGiveItToYa -
#108001 Már töltöm is :) -
Evoluti0N #108000 In other news: Tölthető a TLOU 2. 76 GB. -
#107999 A PS4-el szerintem nincs gond a legaramlas es hutes tekinteteben. Nagyon jol megvan az tervezve, es ez is jonak tunik kivulrol. A mernoki megoldasa szerintem hibatlan. A gond a 2ft-os paszta es a 3ft-os hovezeto parna. En egy eve kicsereltem ezeket minosegire (Grizzly Conductonaut,Grizzly Minus Pad 8) es azota csak akkor hallom a ventit ha a fulem 1 cm-re van a geptol. Azelott csak fulessel tudtam pl. a Detroitot tolni mert az 5.1 bol semmit nem hallottam ugy suvitett mar. Elso alkalommal menet kozben le is pattintottam a tetot a geprol mert azt hittem, nem kotottem vissza a ventit :D PS4 pro amugy.
-
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.12. 01:23:03 -
#107997 -
#107996 Értem, hogy ironizálni akarsz, de rosszul teszed fel a kérdést.
A helyes kérdés az, hogy hol bigger a generation leap? Az 1<>2, vagy a 2<>3-nál? Így talán helyére kerülnek a dolgok.
1.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2.
3.
Egyébként nyilván kibaszott szép a DeS remaszter. -
#107995 -
#107994 Bár ezek nem official képek.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.06.12. 01:00:49 -
#107993 prevgen ez is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.12. 00:57:28 -
#107992 Recsitnél szerintem screenspace volt, de ügyesen vették fel, hogy ne bukjon le. A godfall meg full kamu.
Az egyetlen, ahol volt RT tükröződésre biztosan (bár én nem csak erre gondoltam a kérdéssel), az az fps nézetű Tokyo-s, varázslós fos Mikamitól.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:51:56 -
Evoluti0N #107991 El nem hiszem, h tudsz a TLOU 2-vel addig várni. Én már húzom át a napokat a nem létező naptáromon. -
#107990 2021 év végén lesz elérhető a fejlesztőknek az Unreal 5 és akkor sem lesz még tökéletes állapotban, 2024-5 előtt nem érdemes várni igazi U5 gameket, az hogy a most 4-es alatt készülő Hellbladet majd megjelenés előtt átrakják 5-re még nem jelenti azt, hogy abban is készült. -
TomStorm #107989 Én már el is adtam.TLOU2 meg Csucsi is majd Ps5-ön -
Evoluti0N #107988 All black.
-
#107987 Tudom azért mondom. Unreal 4 tech demo szintet se értük még nagyon el. -
#107986 Elkezdődött :D
-
#107985 Ratchetnél meg Godfallnál látszódott a tükröződésnél, de másutt annyira nem vettem észre/nem tűnt fel :D
...Godfall, jézus.. :DDD
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 00:48:57 -
Evoluti0N #107984 Az szinte biztosra vehető, h a legtöbb multiplatform játék legalább még jövőre crossgen lesz. Szóval lesz itt a PS5 megjelenése után még legalább 1 év, amikor a multiplatform játékokat visszahúzza még a jelenlegi generáció.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.12. 00:48:42 -
#107983 jó, ez igaz :D
PS4-et én már most se használom, nyugdíjaznám is, ha nem kéne Netflixre vagy nem jönne a lasszófasz2.
nekem csak PC mellett "fölös" így day1 minőségi ex nélkül, de úgyis day1 veszem én is, majd pont én maradok ki ebből:D -
#107982 >amit lehetett is látni a legtöbb videóban
Hol? Rohadt kíváncsi vagyok, hogy el tudod-e egyáltalán dönteni, hogy amit látsz az RT-e, vagy nem :) -
#107981 szerintem nem kell befosni, tessék megvárni a többi 1st party studió cuccait (főleg Santa Monica/Nóti) egy ~2-4 év múlva, valszeg ott kezdjük el majd igazán keresni az állunkat :D
most ez még ilyen crossgen-szintű minőség lesz szerintem még 1-2 évig, direkt lebutított PS4-es verziókkal és RT-vel pimpelt PS5-ös verzákkal - illetve emellé 1-2 odabaszósabb grafikával bíró exkluzívval (Ratchet/Horizon)
szerintem nem elképzelhetetlenek az Unreal 5-ös demoban látottak - Hellblade 2 alatt is UE5 lesz, és meg is tosz azért -
#107980 Nekem day1 lesz, akármi is jön rá. Ez egy percig nem volt kérdés, és nem függött attól, hogy mit mutatnak be ma. Egy perccel nem akarom tovább használni a ps4-et, mint ameddig feltétlenül szükséges.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:42:15 -
#107979 Az Unreal engine 5 tech demó grafikát el lehet felejteni, elég megnézni az Otherworldos videót, ahol Phelan beszél róla (dolgozott a Witcher 3-on is) Most csak RTX gamek fognak kb jönni, amit lehetett is látni a legtöbb videóban, olyan grafika meg ami a demóban van, még konzol végén sem valószínű, maximum ahhoz hasonló. -
#107978 hát úgy lenne a real, ha ez mind launch cím lenne - dehát soknál ott volt a 2021 :( :D
csak így elgondolkozik az ember, hogy miért vegyen day1 konzolt? vagy akkó mit tolunk rajta tulajdonképpen első naposan?
mondjuk biztos nem mutattak még be mindig mindent, dehát..
amúgy gyanús, hogy ez az új Póki ez csak egy ilyen rövidebb spinoff-szerűség lesz...
ha jön Horizon 2, akkor veszem day1 - de most picit kétségeim vannak :D -
Evoluti0N #107977 Az Astro Bot videók amúgy nem egy új Astro Bot VR játékból, de még csak nem is egy teljes nem VR Astro Bot játékból voltak, ahogy gondoltam, hanem az Astro's Playroomból, ami ingyen jár majd minden PS5-höz, ahogy a Playroom jár a PS4-hez és főleg az lesz a szerepe, h a PS5 kontrollerének új funkcióit prezentálja.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.12. 00:35:15 -
#107976 A HZD2 a látottak alapján még túl is dobja azt bizonyos tekintetben.
És hát ez sem csúnya, meg részletesség az van itt is dögivel:
-
#107975 Én nem leszólni akarom amit láttam, nem kaptam kevesebbet, mint amit vártam. Az lett, amire reálisan lehetett számítani. A generációváltásos csodavárással meg az lett, ami a generációváltásos csodavárással szokott lenni. Ennyi történt. -
#107974 Ebben igazad van.
Nem lesz unreal 5 engine demo szintű grafika. Max a ps5 gen vége talàn közepe felé...vagy akkor sem. -
#107973 Szerintem? Fogalamam sincs. Nem tippelgetek. Egy kurva dátumot nem toltak be. Senki nem tudja mikor jön.
Ha jönne launchra, szerintem megvillantották volna, ahogy a szopókembernél. Nem tették. Én csak ezt láttam. -
#107972 Najó - fav, mert itt is megy a fikatenger, mint manapság mindenhol az interneten. Elegem van már az állandó negativitásból, nem csodálom, hogy ott tart a világ ahol