121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Nincs sajnos. Egy pár frame van róla a videóban, de az alapján felmerült a gondolat, hogy esetleg külsőtápos. Legalábbis a valószínűsíthető tápcsatlakozó nagyon-nagyon fura. De az egész nagyon-nagyon rossz szögből látszik, semmi sem biztos.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 10:11:26
  • Moby
    már egy ideje amúgy sem tolom a kormányos fotókat. Ideje generációt váltani :D
  • lwb
    Én megvárom a játékfelhozatalt meg a teljesítményt, mielőtt leírom az új xboxot. A PS5 szebb, ez tény, de nem a szépség lesz a döntő szempont. Meglátjuk, boxból alig láttunk még valamit, az ő legutóbbi showjuk egy vicc volt.
  • shaddam
    Hátulról nincs kép a konzolról? Érdekelnének a portok, meg hogy belső tápos marad-e
  • Ulthanito
    Mintha csak a saját gondolataimat hallanám. :-D

Az XSX bejelentésekor tátva volt a szám, hogy ez milyen gyönyörű. Aztán tegnap este 11-kor valahogy már annyira nem is érdekel. A gyönyörűnek új fogalma lett, dudorostól. A csajom is nagymellű, miért pont a PS5 ne lenne az? :-D

Szóval nem kell az XSX. Ja de, nem, dehogynem. Mondom, na.

Egymás mellett lesznek ezek, magamat ismerve.
  • Ulthanito
    Elmondom, hogy lesz. 0 day megveszed a lemezes verzát, mert különben az sg a kormányos fotóidat kénytelen lenne mellőzni!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Utána meg jön a kénköves pokol, megfeszíted a Sony dizájnereit virtuálisan, és beszerzel egy all digitalt, a lemezest eladod.

Utána meg azt adod el, mert rájössz, hogy azért szereted te 3 ezerért kijátszani a játékokat, és megválni tőlük, meg különben is, hogy nézne ki az SG a kormányos fotók nélkül, szóval visszaveszed a dudorost. Teccikérteni?
  • Moby
    Közvetlenül az XSX mellett. Ami elég vicces, hogy tökre tesztett amikor bejelentették, és még most is tetszik, de valahogy nagyon nyomasztó zárójelbe került a PS5 bemutatásával. Egy nagyon nagy, szigorú, már-már megsemmisítő zárójelbe. Aminek a végső csapást az fogja adni ha ezek ott fognak állni egymás mellett. Jajszegény XSX :DD

/félreértések elkerülése végett tisztáznám, hogy itt csak a megjelenésükre gondolok :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 10:01:50
  • lwb
    Én mainstream oldalra Jeff Gerstmann balhéja óta nem hallgatok. Azok annyit adnak egy játékra, amennyit fizetnek nekik. Megvárom a laikusokat és majd abból levonok következtetést.
    Egyébként meg elő van rendelve, szóval végigviszem.
  • Voltan
    Ez amúgy tényleg igaz :)
  • Moby
    Ilyen "előélettel" annyira hiteltelen minden teszt minden irányban, hogy az egyetlen valós teszt, hogy letolom :DD
  • Moby
    Tökre az látszik, hogy az alapvető design a digital version volt. És ahhoz képest toldozgatták bele a drive-ot. Amitől valahogy tök nem harmonikus már ez az alapvetően nekem szép forma. Annyira zavar, hogy lehet, hogy belekezdek a lemezeim digitalizálásab inkább, de én nem akarom A DUDOR-t bámulni éveken keresztül

/ráadásul nálam állítva lesz. Fektetve még nem is lenne annyira gáz, mert lefelé eltűnik A DUDOR.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 09:57:26
  • Ulthanito
    A játék 19-én jelenik meg, 20-án elutazunk az asszonnyal. :)

• Ulthanito
    Túl izmos, baszd meg! Túl izmos!
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.06.12. 09:49:33
  • TBTPumpa
    Van már "kritika", de nekik is tetszett, ahogy elnéztem.

• Voltan
    Vicces az a sok 100 pont :) Sok a felelősségteljes kritikus.
    Ugyanakkor meg a Gamespot 80-a nagyon kilóg a sorból, igaz, őket nem nagyol lehet komolyan venni már jó régóta.Biztos másnapos a szerző.

Várom már az Otherworld kritikát, azok mindig nagyon "tanulságosak" :D
  • TBTPumpa
    Easy Allies tesztet néztem, ott 9.5 ponton végzett, szuperlatívumokban beszéltek róla. Lehet, hogy mégis meg kellene vennem 0day?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.06.12. 09:49:32
  • Kongy
    Metán van 3 sárga review, de még így is 95%.... :D Mert nyilván muszáj lehúzni a balhé miatt. Amúgy pont leszarom a pozitív / negatív véleményeket, én tolni fogom kérdés nélkül, mert ND játékok eddig nem okoztak csalódást.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.06.12. 09:48:02
  • Mephike
    Már csak pár nap és széjjeljátszom az agyam vele :)
  • Voltan
    Pókembert is játszottam, GoW-t is játszottam. Neked mi a töcs bajod van amúgy?
  • Ulthanito
    Én is pont azt néztem, hogy mennyivel slick-ebb az all digital. De amíg mobilneten tolom itthon, addig nem akarok all digitalt.
  • Kandurex
    most már 96%....
  • mucsácsó
    72 review alapján 95 :D
    "Szar" :(
    Amúgy a God of War 2 még ezt is überelni fogja :D
  • Kandurex
    Gyünnek a lasszófasz review-ok. Eléggé szopkodják...
  • Moby
    A játékban egy arctalan poligon ruha a pókember, és egy hozzátarozó hang a pókember.
    Vagy a GoD of Wart is azért nem játszottad, mert fekete színész játssza a poligonkratost? :D
    Agyrák. Ne hagyd tovább terjedni, mer megrövidíti az életed.
  • Myselor
    nekem meglepő módon szimpi a srác.normális arcot raktak össze neki :d
  • Moby
    Persze, de itt most arról van szó, hogy annak is világosnak kéne lennie, aki csak videójáték oldalról közelíti a témát.
  • Voltan
    Tudom. De nálam Peter Parker a pókember, és kész. Ez van. És tudom, hogy ez a srác volt az előzőben is, meg a Spiderverse-ben is (ami egyébként egész fasza volt). De nem érdekel, nem tartok rá igényt. Ennyi. Azért mert fekete? Nem. Azért, mert ez nem az a spiderman akit szeretek, ennyi. Bonyolult? Nem.
  • mucsácsó
    Hát meg Into the Spider-Verse-ben is ő van :P
    Először azt hittem, abból lesz a játék:D

@Moby:
    a BR meghajtó sztem is nagyon elbassza az összképet, olyan mintha ezt utólag csapták volna hozzá:D
  • Myselor
    meg úgy különben már jópár éve létezik Miles Morales mint Pókember xd
  • Moby
    >Paukemberből nem láttunk semmit, de itt is BLM van, szóval lehet, hogy nem fog érdekelni :P

Itt is ez az agyrák...Nyilván nem fog érdekelni, mert a korábbi sem érdekelt. Ezt onnan tudom, hogy ha érdekelt volna, akkor tudnád,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy a feka srác gyakorlatilag abban lett pókmanus
    , teljesen nyilvánvaló volt, hogy fog kapni egy DLC-t.
  • Voltan
    Hát, ami bejött a felsoroltak közül, vagy legalábbis esetleg érdekel az a RE8, az nagyon hangulatosnak tűnik, tetszik az új Oddworld is, a Little Devil Inside-ra is felkaptam a fejem. Horizon 2, természetesen. Meg az a másik cukiságos, a kis szőrmókokkal, az is jópofának tűnik. Demons Souls remake is érdekes. Nagyjából ennyi.

Paukemberből nem láttunk semmit, de itt is BLM van, szóval lehet, hogy nem fog érdekelni :P

Ezek nagy része viszont nem exklu lesz, szóval emiatt én se fogok sietni a vásárlással, főleg, hogy a többi cucc erősen "meh" kategória. Alighanem itt is az lesz, hogy 3-4 évvel a megjelenés után veszek majd egy akkori pro gépet, ha lesz.
  • Moby
    Nagyon-nagyon kár, hogy elcsúfítja a drive-dudor ezt a szép formát :(((
    És muszáj a csúnyábbikat vegyem
  • j0nNyKa
    hyperx alphaval viszont adja
  • Moby
    A sony meg a palystation headsetek, istenem...
    Kösz, de nem. Kösz.
  • Rage47
    lehet ezért adnak hozzá szuper zárt 3D fejhallgatót, hogy ne halld a repülőt melletted
  • Moby
    A ps4 hűtése egy kabaré. Mérnöki, és minden releváns szempontból. Az okát számtalanszor leírtam. Többé nem fogom, mert ezzel az ipari hulladékkal már elméletben is csak egy korlátozott ideig kell foglalkozzak.
    Aztán jöhet a következő iprai hulladék. Már nagyon várom a teardown videókat, szerintem lesz megint kacagás a remek mérnöki megoldásokon :D (bár ne így lenne)
  • Myselor
    mi volt vele a baj?szép jó kis techdemo van benne lány recsit.nem értem :d bár én az előzőt se nyomtam mert nem érdekelt annyira de ott a Kena az cuki kis szőrmókos kaland móka:)
  • Ulthanito
    Ez a recsit amúgy valami vicc? Én sosem játszottam egyikkel se. Tegnap az asszonnyal néztük végig a showt, neki nagyon bejönnek a cuki játékot, de a recsitnél inkább a kezébe vette a telefonját, és válaszolt a barátnője üzeneteire...
  • Ulthanito
    Olyan vagy, mint egy hisztis kisgyerek. Azért, mert te felszopod az egészet (amit a TLOU2-vel is csináltál, mint egy óvodás, komolyan), azért fogadd el, ha más kicsit józanabbul gondolkodik nálad.

Nem hisztizni kell, viselkedj felnőtt módra. Neked tetszik, neki nem. Ilyenkor a reakció nem az, hogy elkezded győzködni a másikat, hogy de mi az, hogy neked nem tetszik, hanem az, hogy elfogadod, hogy neki nem. Attól még neked nem fog kevésbé tetszeni.
  • Myselor
    igen nekem is leginkább ez a döntő meg hogy elfut e ugye:) na mindegy várom nagyon a dolgot azért,különben rájöttem hogy az új póki trailer tette rám a legnagyobb hatást.egyszerűen az a hangulat tejóég a zene minden nagyon egyben van.nemtom hányszor néztem újra