PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
Miért? Nekem volt mindkettő. 65-ös OLED és csúcs QLED. A QLED-et tartottam meg végül és nem csak azért, mert a szokásaim miatt max. 1,5 évet bírt volna az OLED...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
Vásárolt itt már valaki kiszállítással a konzolgame-től? A Kresz Géza utcai üzletükben párszor jártam már, most rendeltem tőlük egy NIOH2-t, mer rohadt olcsó náluk, de egy email nem jön tőlük, hogy vették az adást vagy valami :/

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Az én kommentemre írtad válasznak.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Nem vagyok cihológus, de simán lehet 😊 Azzal együtt a szélsőségek eléggé természetes kellékei a meséknek. Mármint a bolygónak ezen a felin is sokszor megjelennek óriások és törpék a mesékben, sokszor együtt is. A meséknek alapvetően jól állnak ezek.

Voltan
Sokszor felmerült már bennem, a japók vajon a picurka fütyülőjük miatt szeretnek ilyen nevetségesen túlméretezett fegyvereket ábrázolni az anime cuccaikban? Vagy ugyan mé?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Moby
Te nem nagyon ismered fel, hogy melyik poszt szól neked, és melyik nem, ugye ? 😄

Moby
Ezt olyan emberek találják ki, akiknél ha társasági összejevetel van, akkor a konyhában csak főzésről, nappaliban csak szórakozásról,higiéniás témákban a fürdőszobában eshet szó, és a csoportok vándorolnak esténként.
Gondolom.
<#nemtudom>

darkSectorxxx
Nem szükséges odabasznia mindenkinek.
Az hogy neked nem tetszett, nem érezted jobbnak, az nem azt jelenti, hogy rá kell téged beszélni.
Csak mindenki elmondta a véleményét, én csak leírtam, mikre hivatkoztak sokan azok közül akiknek tetszett és ismerem.

Lehet többen utálják mint akik szeretik. Nem azt mondom hogy többen vannak, csak annyit, hogy milyen okok miatt tetszett, nekem, illetve azok a kommentek alapján amiket olvasgattam, vagy közeli ismerőseim mondtak.

A látványk kivéve, mert a látvány új generáción szerintem alap.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ez történt itt az Eredeti Játékaink topic-kal. Valaki kitalálta, h túl sok az off és csináltak off topicot. Most az off topic az aktív, még a játékokról is odaír a többség, az eredeti meg kb. halott. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.20. 15:25:55
Moby
Csináljatok inkább cloud kardot kartonból. Ha ki lenne fetsve, nem is nézne ki olyan szarul 😊

Moby
Az miatt azok szoktak rinyálni, akik jellemzően nulla, vagy aközeli olyannal rendelkeznek.
A csöcsöspunánál senki nem háborgott.
Mousewheel.

Ezt a topiknáci attitüdöt meg hagyjuk meg a prohardverre. Elég abból egy is. Ez itt(is) jellemzően csak a topikelhaláshoz vezet, meg az offtopikok felvirágzásához, amikben aztán továbbél az ontopik is. Jó nagy okosságok ezek, akik kitalálják, azok is jó sok embert ismerhetnek 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.20. 15:14:40

Voltan
Vagy on-topik hozzászólások? 😄

Moby
Scrollbar.

Voltan
Pontosan ezért írtam.

Voltan
Nem igazán. Csak meglepő módon nem annyira izgalmas MINDEN EGYES megjelenő játéknál 4x olvasni azt, hogy "EZ is lóbaszóan néz ki a C9-en!" Most már 5x. 😛

Elhiszem, hogy fasza, elgondolkodtam én is rajta, de jelenleg nem pálya. Ha a tévét lecserélném, azt úgyis asszony nézné továbbra is, szóval ezzel az erővel nincs értelme, mert én sosem használnám 😄 Máshová meg nem tudok még egy tévét tenni a lakás teljes átrendezése nélkül, szóval egyelőre nem. Pénz nem lenne gond, de az ár-érték arányról sem vagyok meggyőzve, még a 400 ezres modell esetén sem.

Ennyi.

Rage47
néha átmegy tv topikba ez
Ulthanito
Úgy látom, neked nagyon fáj, hogy nincs ilyen tévéd.

PS5 II PSVR

Moby
Lehet, hogy C9-en kéne újrajátszanom. Hátha azon ez a játék is játék ODABASZ! <#nezze>

darkSectorxxx
Ja neked ez nem volt értelmes, az egyéni dolog. 😊

Voltan
Ja, tényleg Norbi elírtam. Na, OK, neki még lehet, a többiek lépjenek szépen tovább, mer mocsok unalmas. Köszi 😛

Moby
MUSZÁJ!!! 😄

/és most már jön majd Norbi is ömlengeni! <#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.20. 13:02:50

Voltan
Akkor még Ulthanito kiömlengi magát a remek új tévé miatt, OK, most vette. De utána is muszáj hetente leírni mindenkinek, hogy "még mindig odabasz"? Fasza tévé, érti mindenki, lehet lapozni mán. <#miaz>
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.20. 12:58:05

TDC Geronimo
Jó hamar megjött. Várjuk a véleményeket <#vigyor2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nekem 4 hónapja van meg és ugyanezt érzem minden nap 😄

Kongy
AC: Origins-ban még próbálkoztak valami sztorit összerakni, meg összekötni az addigi részekkel, de az Odyssey-ben már ezt is telibe szarták. Nem is nevezte magát assassinnak Alexios / Kassandra. Az Isu mítosszal zsonglőrködtek, ami már az AC2-nél is a leggyengébb sztori elem volt, a jelenbeli Desmond-szállal karöltve. Odyssey-ben inkább ne is beszéljünk a jelenbeli szálakról... skippeltem az összes bullshit modernkori bejátszást ott is, meg Origins-ben is. Leszarom ki hogyan fekszik bele az Animusba százötvenedjére, meg hogy miért....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Épp tegnapéjjel akartam írni, hogy egy hónap után is pofánbasz minden nap a C9, amikor betolok valamit HDR-ben. Nem volt nehéz, nem is igazán érdem, nem kellett hozzá túl sok ész sem, ezzel együtt a legjobb vétel volt sok évre visszamenőleg. Mármint ami az elégedettségi szintemet illeti 😊 Ugyanezt kívánom neked is!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.20. 10:26:18

Moby
>Küldik sokkal jobbak.

Pure bullshit. Egy értelmezhető sztorival nem rendelkező játékban milyen küldik lehetnek SOKKAL jobbak, mint bármiben, amiben vannak karakterek ÉS sztori? 😄 Hagyd már az agyhalált. Volt benne csapkorászás, tehát darksector kompatibilis. Ettől volt SOKKAL jobb, mint bármi, amiben nem volt csapkodás 😄

darkSectorxxx
Azért ez nem ilyen egyszerűen történt a játékba, szerintem tök rendben volt a magyarázat a story-ban. 😊

darkSectorxxx
A harcrenszer bőven elég.
Küldik sokkal jobbak.
Loot rendszer.

Nekem ennyi elég volt.

Amúgy az a ronda csávó Bayek volt. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.20. 09:41:47

Ulthanito
Szerintem az volt a legalja, nem is játszottam végig. Tengerparton magához tér, majd hirtelen asszaszin lesz belőle. <#guluszem1> Oh my...

PS5 II PSVR

Ulthanito
Én mondtam, hogy kibaszott nagy! :-D

Na, most indul a szívremegős összeszerelés!

Azt a két hangfalat arrébb is viheted kicsit. :-D

<#crazya>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.04.20. 09:22:49

PS5 II PSVR

n000rbi
Mother of God...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Dehogyis.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hót ideg vagyok<#banplz>

Én nem azt mondtam hogy ő Eizo megtestesítője vagy az Assassinok őse hanem volt egy jó sztorija,hogy használta fel a leölt Assassint a saját érdekében stb..
És mint főhős is tetszett
TDC Geronimo
Nekem a syndicate tetszett nagyon.

Moby
Edward Kenway, aki 4 perc alatt lett assassin úgy, hogy "véletlenül" leölt egyet? 😄DD
Legynyomorultabb AC sztori evör. Az egyik legszebb AC volt, de ezen kívül...

TDC Geronimo
VGC: One person with knowledge of Sony’s plans told VGC that the company was recently planning to hold its significant PlayStation 5 reveal in May.
However, the firm has recently seen the COVID-19 pandemic disrupt its plans, including the release of The Last of Us 2, and so it’s unclear whether it will go ahead with its original marketing plans.

Ha AC nekem mindig Edward Kenway jut eszembe.
Én imádtam Black Flag-et!
Most játszom Odyssey-t de csak úgy elvagyok vele.Nem rossz nem is jó de kalandozok.
Arra viszont jó meg szép!
Komolytalan mégis van egy varázsa a világnak.
De hogy Assassin Creed?Semmiképpen sem..

Edwardnak még volt egy jó kis háttérsztorija ami végig is kisérte,itt,semmi nagyon
Moby
Már belőlem sem, csak mint tényt állapítottam meg.

/és nem is öregszik jól. Megvettem töröksztórból xboxra az ezio trilogyt, de áh...ma éz már nem gyerebe.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.19. 23:13:03

Ezio nevére még én is emlékszem. Rajongást vagy nosztalgiát viszont nem tud belőlem kiváltani.
TDC Geronimo
Izgulsz már? 😄

n000rbi
Valami Balek, vagy mi... nem tudom, a gépemben olyan fél órát töltött a lemez, engem nem győzött meg a wannabesouls harcrendszere.

TDC Geronimo
"With E3 cancelled, a lot of the planned reveals / announcements have been moved out of that single week.

Some are now much earlier, others much later. Some still during E3 week ofc.

The first proper next gen console/games showcase is much earlier too."

Moby
Az ÖSSZES nagygépes AC-vel játszottam. A nagyrészüket többször is végigjátszottam. De csak egyetlen nevet ismerek a sorozatból kívülről. Vagyis kettőt: Ezio Auditore da Firenze (Desmond Miles).
De a lényeg, hogy az AC Origins jó! MEGMENTETTE a szériát!

/kár, hogy nem emlékszem a főhős nevére 😞((
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.19. 22:31:11

TDC Geronimo
Ja ezio trilógia óta nem volt rendes story meg karakter AC játékba sajnos

Moby
Én nem nagyon értem ezt a origins-el hű de nagyot változott az AC dolgot.
Mi változott hű de nagyot azon az egyetlen nyomorult elemen kívül(harc)? Az összes, Ezio-n túli AC ugyanaz a séma: szar egybites karakter, szar egybites történet, egyre nagyobb é nagyobb bejárható terület.
Az mentette meg az AC-t, hogy ugyanaz az egybites szar sztoriban az egybites szar karakter végre tudott már nem egygombharcolni?
ÉLJEN!<#falbav>

Szerintem jobb lett az Origins, mint az Ody. Úgy, h Ody-t nem csak kiplatináztam, de az összes DLC-t is végigvittem és azokban is az összes trophy-t megszereztem. Lehetett volna jobb az Ody, mert a plusz játékmeneti megoldások, mint a még jobban RPG irányba vitel, nagyon tetszettek, de az Origins mégis vhogy jobban összerakott volt. Az Ody-val kapcsolatban nekem többek között az nem tetszett, h túl nagy lett a map és túl sok volt az ismétlődő játékmenet ez miatt, mint pl. a kismillió bázis kipucolása.
darkSectorxxx
Nekem is az összes között az Origins a kedvenc, úgy ever, de még az Ody mellett is.

Ha jól tudom csak 2-3 arany fegyvert nem farmoltam ki a játékba, de minden mást összeszedtem már a játékba, ~450 órám van a játékban.
1x Hard-on maxoltam a térképet, majd Nightmare-en maxolás és volt egy Nightmare kis speedrun szerűség, amikor 25 órán bellül próbáltam gyors végigjátszani, így is sok szintet átugrottam pár küldetésnél. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.19. 21:14:41

Kandurex
Az összes AC közül csak az Origin ér valamit, a többi hulladék. (BF még talán)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.19. 21:09:09

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Valaki pont az Origins miatt fordult el a sorozattól, minden változásnak van aki örül, és van aki nem, nekem konkrétan az AC 2 után az Origins hozta el azt hogy újra visszatérjek a játékba.