PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gondolom.
<#nemtudom>#nemtudom>
Az hogy neked nem tetszett, nem érezted jobbnak, az nem azt jelenti, hogy rá kell téged beszélni.
Csak mindenki elmondta a véleményét, én csak leírtam, mikre hivatkoztak sokan azok közül akiknek tetszett és ismerem.
Lehet többen utálják mint akik szeretik. Nem azt mondom hogy többen vannak, csak annyit, hogy milyen okok miatt tetszett, nekem, illetve azok a kommentek alapján amiket olvasgattam, vagy közeli ismerőseim mondtak.
A látványk kivéve, mert a látvány új generáción szerintem alap.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.20. 15:25:55
A csöcsöspunánál senki nem háborgott.
Mousewheel.
Ezt a topiknáci attitüdöt meg hagyjuk meg a prohardverre. Elég abból egy is. Ez itt(is) jellemzően csak a topikelhaláshoz vezet, meg az offtopikok felvirágzásához, amikben aztán továbbél az ontopik is. Jó nagy okosságok ezek, akik kitalálják, azok is jó sok embert ismerhetnek 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.20. 15:14:40
Elhiszem, hogy fasza, elgondolkodtam én is rajta, de jelenleg nem pálya. Ha a tévét lecserélném, azt úgyis asszony nézné továbbra is, szóval ezzel az erővel nincs értelme, mert én sosem használnám 😄 Máshová meg nem tudok még egy tévét tenni a lakás teljes átrendezése nélkül, szóval egyelőre nem. Pénz nem lenne gond, de az ár-érték arányról sem vagyok meggyőzve, még a 400 ezres modell esetén sem.
Ennyi.
/és most már jön majd Norbi is ömlengeni! <#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.20. 13:02:50
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.20. 12:58:05
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.20. 10:26:18
Pure bullshit. Egy értelmezhető sztorival nem rendelkező játékban milyen küldik lehetnek SOKKAL jobbak, mint bármiben, amiben vannak karakterek ÉS sztori? 😄 Hagyd már az agyhalált. Volt benne csapkorászás, tehát darksector kompatibilis. Ettől volt SOKKAL jobb, mint bármi, amiben nem volt csapkodás 😄
Küldik sokkal jobbak.
Loot rendszer.
Nekem ennyi elég volt.
Amúgy az a ronda csávó Bayek volt. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.20. 09:41:47
PS5 II PSVR
Na, most indul a szívremegős összeszerelés!
Azt a két hangfalat arrébb is viheted kicsit. :-D
<#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.04.20. 09:22:49
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És mint főhős is tetszett
Legynyomorultabb AC sztori evör. Az egyik legszebb AC volt, de ezen kívül...
However, the firm has recently seen the COVID-19 pandemic disrupt its plans, including the release of The Last of Us 2, and so it’s unclear whether it will go ahead with its original marketing plans.
Én imádtam Black Flag-et!
Most játszom Odyssey-t de csak úgy elvagyok vele.Nem rossz nem is jó de kalandozok.
Arra viszont jó meg szép!
Komolytalan mégis van egy varázsa a világnak.
De hogy Assassin Creed?Semmiképpen sem..
Edwardnak még volt egy jó kis háttérsztorija ami végig is kisérte,itt,semmi nagyon
/és nem is öregszik jól. Megvettem töröksztórból xboxra az ezio trilogyt, de áh...ma éz már nem gyerebe.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.19. 23:13:03
Some are now much earlier, others much later. Some still during E3 week ofc.
The first proper next gen console/games showcase is much earlier too."
De a lényeg, hogy az AC Origins jó! MEGMENTETTE a szériát!
/kár, hogy nem emlékszem a főhős nevére 😞((
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.19. 22:31:11
Mi változott hű de nagyot azon az egyetlen nyomorult elemen kívül(harc)? Az összes, Ezio-n túli AC ugyanaz a séma: szar egybites karakter, szar egybites történet, egyre nagyobb é nagyobb bejárható terület.
Az mentette meg az AC-t, hogy ugyanaz az egybites szar sztoriban az egybites szar karakter végre tudott már nem egygombharcolni?
ÉLJEN!<#falbav>#falbav>
Ha jól tudom csak 2-3 arany fegyvert nem farmoltam ki a játékba, de minden mást összeszedtem már a játékba, ~450 órám van a játékban.
1x Hard-on maxoltam a térképet, majd Nightmare-en maxolás és volt egy Nightmare kis speedrun szerűség, amikor 25 órán bellül próbáltam gyors végigjátszani, így is sok szintet átugrottam pár küldetésnél. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.19. 21:14:41
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.19. 21:09:09
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯