121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #108171
    Jó 1-2 helyen 29 fps ja a pro, de minden sokkal élesebb ugye.
    Ez is szerintem csak egy day one peccsig lesz így. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.13. 15:33:28
  • darkSectorxxx #108170
    Kurvajól kix 30 mind2.
  • TDC Geronimo
    Jobban, mint pron. Pron van 1-2 helyen 1-2 fps drop, de ott is 99%ban lockolt 30
  • Rage47
    jól fut sima PS4-en?
  • TDC Geronimo
  • Evoluti0N
    Kérdés: Mivel a játék igen sztori heavy, nem kéne ennek is majd egy külön topic, mint a GOW-nak? Mármint oké, h spoiler mögött lesznek a sztorival kapcsolatos hozzászólások, meg ha lenne külön topicja, akkor természetesen ott is, de szerintem jobb lenne, ha nem itt kéne több tíz spoiler mögötti TLOU 2 hozzászólást átugrálni. Vélemény?
  • TDC Geronimo
    Hibás, 96on áll nem 95
  • TBTPumpa
    Akárhogy is nézem... ez nagyon nem ment mellé, vagy a Sony megvett mindenkit:
  • AntiHero
    Direkt megnéztem most az régi "nagy szerelmeket". Hàt nem venném feleségül egyiket sem. :D
  • Ulthanito
    Aztán feleségül vetted. :)
  • AntiHero
    Ez olyan mint mikor àltalànos suliba szerelmesek voltunk az évfolyam legszebb nőjébe...aztàn elkezdett nőni és teljesen màshogy nézett ki..mire ballagtunk màr nem is volt szép. :D
  • ppista
    A 100/100 nem azt jelenti, hogy valami tökéletes,hibátlan, makulátlan, mert olyan nem létezik, és soha nem kaphatna semmi maximális értékelést(az élet semmelyik területén) , hiszen az élő fába is bele lehet kötni.
  • Ulthanito
    "Rutter állítása egészen pontatlan volt, de mégsem érdemes úgy gondolnunk Miles Morales történetére, mint a Marvel's Spider-Man második részére. Valójában egy önálló, egymagában is értelmezhető mellékágról van szó, ami méreteiben is lényegesen apróbb az előző alkotásnál. Ilyen módon leginkább az Uncharted-széria mellékágához, a The Lost Legacyhoz lehetne hasonlítani játékot, amely nem mellékes módon 60 dolláros kezdőár helyett mindössze 40 dollárért került a boltokba."
  • Ulthanito
    Az megvan, hogy tinédzserkorban milyen elképesztő változások mennek végbe egy ember testében (külsejében)? Tök jó, hogy te eldöntöd, hogy szerinted hogy kéne kinézni, meg kire hasonlítania. :-D

Ez tényleg óriási hiba. Szinte játszhatatlan lesz tőle a játék.

Ha nincsenek tökéletes dolgok, indíts kampányt Strassbourgban, hogy a 10-es skála legvégét töröljék, hisz 10-es játék nincs, így maximum csak 9 pontot kaphasson egy játék a 10-es skálán.

Csendben jegyzem meg, a 10-es játék nem azt jelenti, hogy nem lehet belekötni, ha bárki nagyon akarna...
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.06.13. 08:10:28
  • lwb
    Ja, a 30+ 100/100-as reviewt azért érdemes megnézni, mert azoknak az újságoknak egy szavát nem lehet hinni. Én készséggel elhiszem, hogy valakinek tetszik ez a játék, de hogy tökéletes legyen, hibátlan, makulátlan, az egy vicc. Ez nem review, ez fanboy ömlengés, ami egy fórumon oké, elmegy, de egy elméletben professzionális újságnál ez szánalom.

Tessék máris találok a játékban a trailer alapján két hibát: felnőtt Ellie inkább úgy néz ki, mint Ashley Johnson (mínusz pár kiló ...), a szinkronszínész és kevésbé, mint 14 éves első részes Ellie. Joel meg úgy, mint saját nagyapja, pedig csak 4 év van a két játék történései között. Nem nagy dolgok, de azon a 100/100-on, ha mást nem is találtak (muhaha), talán 1 pontocskát le lehetett volna csippenteni emiatt. Valahogy szkeptikus vagyok, amikor tökéletes dolgokról prédikálnak nekem. Nincsenek tökéletes dolgok.
  • TomStorm
    Ha van más ami érdekel akkor meg lehet ezt tenni és még jó áron vitték el.
    Kicsit sajnálom azért hogy így a végére nem lehetek ott 2 nagy címnél de bepótolom majd:)
  • mucsácsó
    +1, engem is végig rázott a hideg :D meg ráz is, ha megnézem..
    bárki bármit mond, azért jól össze volt pakolva ez a show... nyilván lehetett volna még 1-2 megaton, dehát azokból sosem elég :D

majd jövőre... vagy ha esetleg év végén lesz PSX vagy TGA, akkor majd ott fixen betonbadöngölnek megint mindenkit :D

MS felkötheti a gatyát, de szerintem már késő nekik (megint)... :D
  • n000rbi
  • Voltan
    Pusztán azért nem veszem meg most, mert a csucsima jobban érdekel, és nem lenne időm addig rendesen foglalkozni vele. Ennyi. A játék érdekel, és biztosra veszem, hogy tetszeni is fog. Most nem priorítás, ennyi.
  • Ulthanito
    De azt ugye tudod, hogy kicsit kesobb is benne maradnak a jatekban azok, amiket a kritikak kifogasoltak, szoval nem lesz a kedvetekert second edition.
  • Ulthanito
    Megneztem megint a hardver reveal trailert. Gyerekek, ez szarazon megbassza az XSX-et. De nem csak a kulso, az egesz bemutato minosege, a zene, a prezentacio, a vagas, minden.

Libaboros lettem tole.
  • Voltan
    Köszi a linket, nagyon profi review, tökéletes kerülésével a spolilereknek. Elolvastam pár másikat is a Metacriticről, kihagyva az összes 100 pontos flawless reviewt, mert azért legyünk őszinték, az egy marhaság. Több, mint 30 éve játszom, és van rengeteg játék, amit bármikor előveszek, és széles vigyorral játszom a mai napig, de egyetlen játékra sem adnék 100 pontot.

Amit a kritikák kifogásolnak, nagyjából egybevágnak a linkelt videóval.
    Biztos, hogy a játék nem rossz, sőt. De én most ezt kihagyom, azt hiszem. Más játékok futnak pillanatnyilag, és a Csucsima kicsit jobban bizgeti a csőröm. Nem kérdés, hogy megveszem a LoU2-t is, de kicsit később, amikor már leült a por.
  • Moby
    DeS-ben lesz 60fps mód. (vagy mótvá?)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 22:46:58
  • mucsácsó
    jhah, ez elég egyértelmű volt.. engine is szerintem 1:1 ugyanaz, maximum az RT be van dobva alá +particle effectek, és kb ennyi az egész (nem mintha ez kevés lenne, mert baszott jól nézett ki, de megértem ezt a tisztázást is részükről, mert sokan Spiderman 2-nek hiszik ezt, pláne akik most ugranának be az egész PS-szcénába...)

nekem Infamous First Light ugrott be inkább erről :) de jah, UC LL is jó hasonlat - mind2 egy nagyon meghízott DLC/kieg lehetett volna..

nem tartom kizártnak, hogy ez PS4-re is jönni fog még ugyanúgy..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 22:42:14
  • AntiHero
    Engedjük el szerintem ha valakinek nem jön be a tLoU2. Nem a mi bajunk.

Death Streaming se tetszett mindenkinek. Nekem meg végig katartikus élményem volt. Imàdtam.

Na most a tLou2 is ilyen lesz remélem. Katartikus.
    Aki meg kihagyja az magàra vessen.
    Nem tudom sajnàlni..de még megvetni sem. Ő dolga.

• Ulthanito
    Melyik téma? A clickeres? Az első is az volt. Toltad?
  • Moby
    Kétlem, ilyen lagymatag érdeklődés mellett, ami a playstationt övezi mostanság:
    The PS5 reveal event was a huge success for Sony in terms of visibility. YouTube Statistics Manager Millie Amanda confirmed on her personal Twitter account that it was the most watched gaming live stream event to date on YouTube.:
    A total of 7.32 million people tuned in via YouTube to watch the #PS5 reveal event.
    Can confirm that yesterday’s #PS5 reveal event was the most watched gaming live stream in YouTube history. It surpassed all previous console reveals and E3 shows.

• lwb
    Bőven eléri a 10 milliót majd, ne vicceljünk már. Azok is megveszik, akik szkeptikusak (pl. én), már csak az előző rész miatt is.
  • Evoluti0N
    Ezt a képet nézve eszembe jutott valami, amire eddig nem gondoltam. A PS4 esetében sokszor azzal bajlódok, h ütögetem a lemezzel a konzol elejét, mire megtalálom, h hol kell pontosan berakni. :D Itt ez nem lesz gond. Nagyon szépen látszik a lemezolvasó.
  • ppista
    Veszek helyetted is egy példányt, nehogy ezért ne érje el a tizmilliót.
  • Tikal #108141
    :D
  • j0nNyKa
    mémz
  • Myselor
    bizony!
  • AntiHero
    Gondolom melyik spoiler az.

Te tudod. Te döntésed.

Téma lezàrva részemről.
  • Myselor
    megnéztem azt az egy dolgot amit hallottam hogy benne van.benne van nálam ez döntötte el hogy nem kell köszi.
  • Myselor
    van aki cirkuszol valaki nem.nekem nem jön be a téma és skippelem olyan filmet se nézek amiben nem tetszik a cselekmény.
  • Evoluti0N
    Az a baj, h a spolerek, amik kiszivárogtak csak egy részük igaz. Meg azok, ami igazak is, nincs senkinek se teljes kontextusa, h pontosan mi történt a játékban, ami azokhoz a részekhez vezetett és miért vezetett oda. Szóval egy dolog, h egyeseknek, akik tudják a spoilereket, van némi fingjuk, h mi van, de az a baj, h úgy tesznek, mintha az egész dologról lenne fingjuk, meg szentírásnak vesznek minden kiszivárgott spoilert.
  • zzeN
    Volt már fektetve?
  • Ulthanito
    És akármi is van, ez tényleg olyan bűn, hogy ezért nem kell megvenni a játékot, és tele kellett cirkuszolni vele az internetet az elmúlt két hónapban? :)

Olyan ez, mintha azt mondanád, hogy nem játszol a God of War-ral, mert Kratosnak fia van.
  • Moby
    Szerintem ez itt mindenkinek világos volt.