PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Csak van egy olyan megérzésem, annyira szerencsés nekem ez az évem, hogy túl szép lenne ha idén játszhatnék akár csak az egyikkel is. Szerintem nem adatik majd meg .... Készülök a legrosszabbra.
Hát nem szeretek viccelni ilyenekkel, régebben 1-2 hónapja mikor halasztották a TLOU-t, akkor én is azt hittem ez max egy rossz vicc lehet a megjelenés előtt kb 1 hónappal.
De nem az volt, és nem hittem volna, hogy pont ezt halasszák, inkáb a Tsushimát gondoltam mert az egy messzebbi időpontba van ugye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.22. 19:49:18
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Cyberpunk-ot is megkockáztatom hogy eltólják, de ha nem, egyelőre arról semmit nem tudunk, attól még hogy a CD Project csinált egy Witcher sorozatot, eddig szerintem a Cyberpunk mögött semmi nem áll, amire lehet alapozni. Legalábbis én úgy gondolom, ott olyan hype van, mint Kojima Death Stranding-ja körül.
Akár lehet reális egy FF trón, ahogy tavaly is Resident Evil 2 és Sekiro érvényesült, holott egyik se egy nyitott világú extra tartalmas játék volt, egész egyszerűen abba a kicsibe amit képviseltek abba voltak jók.
Bár a Sekiro miatt elfogult vagyok kicsit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.22. 19:45:37
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Miért ne érnéd meg a végét? Tudtommal nem vagy még annyira idős.
Youtube-on nézegettem a videóokat amiket feltettél. 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.22. 19:33:53
Minden percét imádtam és már most nagyon várom a folytatást és remélem megérem a végét teljesen a játéknak. Eddig és ahogy eddig alakulnak a dolgok szerintem ez az év játéka. Így kell remaket csinálni nem úgy ahogy mostanában divat lett.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval még egyszer hála Moby-nak a linkekért, mert valóban hatalamasat dob az egész játékélményen.
Adversus solem ne loquitor

Addig meg nem merek már semmit elkezdeni 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.21. 21:53:11
Remélem én megkapom AV-től ezen az áron:/
Viszont ha máskor időben kérdezel, akkor nem kell belémálljon a fasz! <#banplz>#banplz>
KG-től meg te már elvitted,ki is vették
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De ahogy nézem rakat summon meg limit breaker stb nincs meg, majd chapter selectbe visszamegyek azt megcsinálom mindet
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.21. 20:47:38
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
OLED tulajok:
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.21. 16:11:23
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Csak azért nem olvasgatnám, hogy lássam, mit gondol Darky vagy Norbi. Vagy a bádogember. Na, azért pláne nem. :-D
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.04.21. 13:57:20
PS5 II PSVR