121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#108131 NEWS: Spider-Man Miles Morales is *not* an expansion or enhancement or remaster, despite a Sony executive's comments this morning, a source tells Bloomberg News. Nor is it Spider-Man 2.
It is a brand-new, standalone game similar in scope to Uncharted Lost Legacy. -
#108130 Max annak nem fog tetszeni a történet aki nem szereti ezt a stílust. A túlzott brutalitàs kiverheti egyeseknél a biztosítékot.
Mondjuk itt, nem sok ember van szerintem akit a brutalitàs zavar.. ha reàlisan az történik aminek kell. (Egy jàtékban)
Az, ami nem fog tetszeni valakiknek..azt sajnos tudom, hogy mi. (Nekem tetszik)
Mondjuk szerintem pàran azért meglepődve, fejet hajtanak majd a készítők előtt amikor szembesülnek vele.
De tényleg, spoiler nélkül ennyit lehet elmondani. -
#108129 wtf? nyugi, mély levegő. ez csak egy játék.
19-én elmondom. egyébként előzetesen annyit: néha a fájdalmasan középszerű ezerszer rosszabb, mint a viccesen borzalmas. de tudomásom szerint semmi mikrotranzakció nincs benne, se loot box, se semmi. -
#108128 ez a baj.fingod nincs róla hogy mivan és spoiler nélkül nem lehet elmagyarázni hagyjuk ^^ te dolgod -
#108127 Komolyan mondom, szánalmas. Nem mindenkinek fog tetszeni a történet. És akkor mi van? Melyik játéknak tetszik mindenkinek a története? NINCS OLYAN. Ezzel az erővel az összes játék körül lehetne ilyen felháborodás, hisz jaajjjj, milyen szegények vagyunk, nem hiszem, hogy ez tetszeni fog mindenkinek, ne vegyétek meg, mert hát szentségtörés. Pokolra a Naughty Doggal, Neil Druckmannal meg mindenkivel, aki meg merészeli venni ezt a játékot.
XDXDXD
-
#108126 Komolyan, rohadt kíváncsi leszek, hogy mégis mi volt az a picsogók szerint, ami olyan szentségtörés, hogy azonnal elfordultak a játéktól. Lootboxok vannak benne? vagy mikrotranzakció? Vagy Joel levágja Elli csiklaját és a kalapjára tűzi?
Vagy a gonosz Joel elárullja Elliet? Vagy fordítva?
Komolyan mondom, körülbelül olyan szintű volt a "felháborodás", mintha a Clickerek az út szélén 10 éves kislányokat penetrálnának, közben meg Ellie a golyóikat szopkodná.
-
#108125 nem érti sajnos szegény hogy mi a probléma azzal a karakterrel de majd meglátja amikor játszik és ennyi.nem hiába vannak olyan szóbeszédek is hogy nem mindenkinek fog tetszeni a történet hát ez bizony így lesz. -
#108124 Értem. Tehát ha egy ember tömeggyilkos, akkor az egész emberi faj tömeggyilkos, hisz a tömeggyilkos példája ezt mutatja.
Brávó. -
#108123 Nem az a baj azzal a karakterrel, de hagyjuk, még a végén kicsúszik valami, aztán okkal lesz itt kiabálás a spoiler miatt. 19-e után megbeszéljük spoiler tagben, hogy mi volt. Ok?
"Azt ugye tudod, hogy ez egy városi legenda?"
Jeff Gerstmann példája nem ezt mutatja. -
#108122 Próbálna meg 4/10-et adni egy ekkora játéknak, többet lófaszt nem kapna az újság, nem egy héttel megjelenés előtti példányt.
Azt ugye tudod, hogy ez egy városi legenda? Ha dolgoztál volna valaha a gamer sajtóban, tudnad hogy ennek a fordítottja igaz.
A kiado keresi a kegyeit a médiának, nem forditva. -
#108121 Instantskip! Nagyorrskip! -
#108120 De hat izmos a csaj baszdmeg, izmos!
Ezt megis hogy képzelik??? Az orra is nagy!!! -
#108119 A leakekkel kapcsolatban az van, hogy van egy rakás dolog, ami nem volt benne, csak az emberek gondolták hozzá. Ezek közül több olyan lehet, lesz is, ami nem jön be. De ha nem másokat hallgattál meg róla, hanem te is megnézted ezeket a leakeket, akkor ezt a hibát el tudtad kerülni.
"Nem hiàba vàltoznak meg a vélemények pozitív irànyba kijàtszàs utàn sokaknàl."
Majd meglátom, ha kijön. Nem nagyon érdekel XY fizetett IGN "újságíró" véleménye. Próbálna meg 4/10-et adni egy ekkora játéknak, többet lófaszt nem kapna az újság, nem egy héttel megjelenés előtti példányt. Ezért is szomorú a videójáték média állapota. Annyira függnek az "újságírók" a kiadóktól, hogy az egészen elképesztő. Egy szavukat sem hiszem. A Gerstmann botrány 10+ évvel ezelőtt volt és a helyzet azóta csak romlott. Mindegy, ez itt off, hagyjuk. Majd eldöntöm a játék alapján és leírom ide. Spoiler tag-ben, de leírom majd. -
#108118 Ralph? Jobbnak tartotta, mint a második részt. Nem szerette az első rész játékmenetét, a harcot és a lopakodást, de a sztorit és a karaktereket igen. Nem volt óriási rajongó, de jó játéknak tartotta. Ezért is számít picit jobban a véleménye, nem valami óriási fanboy, akinek volt egy elképzelése, hogy merre menjen a sztori és nem azt kapta, ezért a hiszti. -
#108117 Annyit elàrulok spoiler nélkül, hogy a leakek nagy része nem volt igaz. Legalàbb is, sok része csak kitalàlt dolog volt, 2 story pont között. Ezt többen jelezték hivatalosan is.
Nem hiàba vàltoznak meg a vélemények pozitív irànyba kijàtszàs utàn sokaknàl. -
Evoluti0N #108116 Nem fogom megnézni, ahogy pozitív értékekéseket sem, meg semmilyent. Egy kérdésem azért lenne. Az első rész értékelte anno a fickó? Azt élvezte? Csak a címét láttam ennek a rivjúnak. -
#108115 Na mindegy, belinkelem. Nem spoileres, illetve szerintem nem, de ma már a fene se tudja kinek, mi a spoiler. Mindegy, aki akarja, nézze meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#108114 Előrendeltem és végig is viszem. És nem, nem voltam elájulva, de nem keresek megerősítést. Nem vagyok a saját szórakozásom ellensége, örülnék ha a játék rácáfolna arra, amit eddig tudok róla. Nem fog szerintem, de én leszek az első, aki idejön és leírja, hogy minden leak meg minden info faszság volt, ha így lesz. Nem esik le az aranygyűrű az ujjamról. -
#108113 Evileg az Sony embargó alatt van, tehát ha olyat látsz, akkor az a reviewer megszegte a vállalt szabályokat. Én nem találkoztam ilyennel, de persze nem tudom kizárni, hogy van ilyen. -
#108112 Igen, ez nagyon ígéretes. Nem mellesleg szerintem nagyon jó az alatta futó motor, általam is az egyik leginkább várt cím. Ahogy nézem, hangulatilag mintha a 4 felé kanyarodtak volna vissza, de nyilván ez csak a setting alapján van egyelőre -
Evoluti0N #108111 Te a review-ek előtt se igazán voltál elájulva a játéktól. Meg a félinfók alapján leírtad. Javíts ki, ha rosszul emlékszem. Szóval természetes, h ez alapján a negatív értékeléseket fogod előnyben részesíteni, h ezzel meglegyen az önigazolás. Ugyanúgy, ahogy azok, akik nagyon várják, a pozitív értékeléseket fogják figyelembe venni. Már csak ilyen az emberi természet. -
#108110 Jó, de van olyan review ahol a jàték 2. Feléből van bent részlet. Ami szimplàn spoiler képileg is. -
#108109 Mindegyik review spoiler mentes, az volt az elvárás, hogy nem beszélhetnek a játék második feléről és nem mutathatnak videót vagy képeket kb 5 órányi játékon túli részről. Szóval spoilert nem nagyon fogsz találni egyikben sem. Legalábbis story spoilert.
Nekem ezek a vélemények (otherworld? az mi a fasz?) nem sokat jelentenek, megnéztem SkillUp videóját, okos ausztrál gyerek, követem egy ideje. Az ő véleményére adok és neki már nem volt olyan rózsás a véleménye a játékról. -
érdemes megnézni! :) van benne 1-2 in-engine jelenet, baszó!
jha, és PS5, XSX és Steam only..
nekem felkerült az egyik legjobban várt címek közé <3
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 15:28:40 -
#108107 A logóján is ott a római 2-es amúgy, ezt ma vettem észre :D Horizon II, de Guerrilláék is csak Horizon: Forbidden West-ként írják mindenütt -
#108106 El is spoilerelhették volna valamelyik polcon. Nem tűnt volna fel senkinek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#108105 nemtom, megnézném vagy teljesen fehérben vagy teljesen feketében az egész szettet, szerintem úgy énis rajonganék -
#108104 A docking stationért külön pirospont! Nagyon hasznos, nagyon kell, és nagy fancy az is.
A kamerától viszont megállt a szar bennem keresztben. Rémisztő. Mármint nem a kinézete, az nagyon baszó annak is. Hanem a két optika.
Twiccseléshez nem kell két optika. És ha nem a PSVR1 kompatiblitás miatt lett benne két optika, az viszont azt jelentené, hogy a PSVR2 ie ezt az moslék optikai trackinget fogja kapni. Ami annyira ijesztő, hogy ha esetleg igazam lenne, akkor én itt elbúcsúzok a VR-tól. -
#108103 Faszér olvasom mindig a hülyeségeidet, most nekem is szöget vert a fejembe az all digital. :(
pedig szeretem a nagy csöcsöket. -
#108102 Én nem tudok betelni vele, aranyba kéne önteni a faszát annak a japó dizájnernek, aki ezt megálmodta. egyszerűen zseniális, na! -
#108101 Hámicsináljak? Tetszik. Rohadtul!
Mármint a digit verzió. A másik nem. DUDOR. Blöe -
#108100 gero te vagy az? adjad vissza józanészmoby jelszavát -
#108099 Nekem iszonyúan tetszik. Egy-az-egyben mintha a Detroit: Become Human-ból húzták volna ki. A valaha volt leginkább videó-játéknak kinnéző videójáték eszköz. Nem tudtam mivel fognak előállni, de nem voltam felkészülve, hogy ennyire baszó cuccal jönnek. -
#108098 nekem amúgy a designt tekintve így egyben a cuccok túl... sterilek, nem tudom mit hiányolok, de valami nem ok -
#108097 Megint felhozzák negatívumnak hogy csak ps4-re jön mint az elődnél a ps3-at? Kattintást nem adok nekik -
#108096 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Evoluti0N #108095 Stupid, sexy PS5. NSFW kép a spoiler mögött.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#108094 Aki akar tesztet nézni annak a GameStar videót ajànlom. Rövid velős, spoiler mentes.
Direkt linkbe teszem azért.
tLoU2 GameStar videó teszt -
#108093 Bizony. :D 11et adott rà a 10ből. :D
A videó tesztet ne nézze senki. Mert azért sikerült neki spoilert belerakni...a videó bevàgàsoknàl. -
#108092 "Bukhat a The Last of Us 2 | Ennyi volt a Naughty Dog?"
pár kattintásért megkúratta magát...