PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Hát azért akadnak jó remake-k is, a tavalyi RE2 ugyebár igencsak odavert 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Hát egyénileg bármi lehet év játéka, ez jogos.

Csak van egy olyan megérzésem, annyira szerencsés nekem ez az évem, hogy túl szép lenne ha idén játszhatnék akár csak az egyikkel is. Szerintem nem adatik majd meg .... Készülök a legrosszabbra.

Hát nem szeretek viccelni ilyenekkel, régebben 1-2 hónapja mikor halasztották a TLOU-t, akkor én is azt hittem ez max egy rossz vicc lehet a megjelenés előtt kb 1 hónappal.
De nem az volt, és nem hittem volna, hogy pont ezt halasszák, inkáb a Tsushimát gondoltam mert az egy messzebbi időpontba van ugye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.22. 19:49:18

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
DS nálam év játéka volt tavaly szóval... Miért ne jönne idén tsushima meg tlou2? ne viccelj már

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Hát ahogy kinéz a dolog szerintme a Tsushima is csúszik, mert nekem ebben az évben szerencsém nem lesz már az tuti. Szóval egyik se jöhet idén már, se Lasszó 2 se Tsushima. Ha viszont nem jön, akkor még lehet majd.

Cyberpunk-ot is megkockáztatom hogy eltólják, de ha nem, egyelőre arról semmit nem tudunk, attól még hogy a CD Project csinált egy Witcher sorozatot, eddig szerintem a Cyberpunk mögött semmi nem áll, amire lehet alapozni. Legalábbis én úgy gondolom, ott olyan hype van, mint Kojima Death Stranding-ja körül.

Akár lehet reális egy FF trón, ahogy tavaly is Resident Evil 2 és Sekiro érvényesült, holott egyik se egy nyitott világú extra tartalmas játék volt, egész egyszerűen abba a kicsibe amit képviseltek abba voltak jók.
Bár a Sekiro miatt elfogult vagyok kicsit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.22. 19:45:37

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Gratula.
Miért ne érnéd meg a végét? Tudtommal nem vagy még annyira idős.
Youtube-on nézegettem a videóokat amiket feltettél. 😊

TDC Geronimo
Év játéka címmel azért ne rohanjunk annyira előre, amikor még hátravan egy lasszófasz 2 meg egy cyberpunk is. Meg aztán ki tudja lehet tsushima is ütős lesz, de tény, hogy FF7 nagyon jó lett, imádom én is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.22. 19:33:53

Tatyla
32óra 5perc volt a Final Fantasy VII remake.
Minden percét imádtam és már most nagyon várom a folytatást és remélem megérem a végét teljesen a játéknak. Eddig és ahogy eddig alakulnak a dolgok szerintem ez az év játéka. Így kell remaket csinálni nem úgy ahogy mostanában divat lett.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hajrá!Remélem én is kezdhetem hamarosan
Moby
Befutott a NIOH2-m. Már települ!

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Megköszönném <#worship>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Válaszoltam

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha hazaérek csinálhatok egy gyors videót a PSes SDR meg HDR beállításaimról, ha gondolod.

n000rbi
Ment egy kérdés 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Digital foundry youtube csatornan van fent jo par HDRes video. Azokat erdemes TV youtube appon meglesni es lathatod hogy nezne ki, anelkul hogy leszedned a jatekot.

Voltan
Tényleg nagyon sokat dob rajta. Az a prüntyögés egy szonikus szabotázs volt 😊 És még ráadásul szemét módon is kaptuk a képünkbe, mert az intró alatt a jó kis zenekari verzió ment ám, még ki is volt írva, hogy Grand Tokyo Orchestra, vagy mifasz 😄 Aztán elindult a játék, és kaptad a pofádba a midi iszonyatot.

Szóval még egyszer hála Moby-nak a linkekért, mert valóban hatalamasat dob az egész játékélményen.

Rage47
pont ezért nem vettem meg. mondom ilyen béna midi zenéket képesek voltak alárakni.. aztán kiderült, hogy nintendóra rendesen megcsinálták
Befizettem annak idején fizikai tierre. Várom, de miattam nem kell sietniük, terveim szerint nem megyek sehova előle. A Broken Age bár nem volt rossz önmagában nézve, de nem a legjobb ajánlólevél Timtől.
Moby
Fiaim is lenyomták már a demót többször 😄 Teljesen rá vagyunk csavarodva családilag. Ma az ment, hogy a nagyobbik nyomta ps4+oleden, a kisebbik meg ugyanazt switch+lcdén 😄

TDC Geronimo
Videón elég volt,de azért köszönöm 😄

Moby
Van demo mindenre. PS4-re is, usák sztórban.

TDC Geronimo
Megnéztem miaz a trials of mana. uhh nekem az már túl weeb 😄

TDC Geronimo
Azzal nem fognak, de első óra után már le se szarja az ember, mert a többi része annyira jó

Moby
Ráér. Várok vele, hátha vallamit kezdenek ezzel a kétarcúságával. Annyira nem remegek érte. Trials of Mana jobban izgat 😄

TDC Geronimo
FF7!

j0nNyKa
deal!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
Holnap mondjuk megjön a Nioh2, pénteken meg a trials of mana.

Addig meg nem merek már semmit elkezdeni 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.21. 21:53:11

Moby
A KG volt a jobb deal. Ingyen szállítással. Jó, mondjuk a másik helyről is 700Ft-al lett volna drágább (de legalább már megkaptam volna, ezek meg ma adták csak fel).

Pontosabban visszaárazták 17K-ra😄
Remélem én megkapom AV-től ezen az áron:/
Moby
Hát a fasz belém <#rinya>
Viszont ha máskor időben kérdezel, akkor nem kell belémálljon a fasz! <#banplz>

Nem onnan rendeltem.Árukereső jobb dealt dobott😊
KG-től meg te már elvitted,ki is vették
j0nNyKa
fasz beléd Moby, megnéztem ezt a zene pakkot a PCs dragon questhez, most kezdhetem újra ott <#idiota> nagyon nagyon nagyon sokat dob a játékon <#eljen>

Moby
#105117 😄

Ja nem is gondolkozok tovább.11K kosárba,megrendelve!Mondjuk innen még sose rendeltem😊
Nagyon gondolkozok nekem is meg kellene venni!
TDC Geronimo
Holnap folytatom FFet szerintem csütörtökön vége is lesz 😞

De ahogy nézem rakat summon meg limit breaker stb nincs meg, majd chapter selectbe visszamegyek azt megcsinálom mindet
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.21. 20:47:38

TDC Geronimo
Ilyet se hallottam még 😄

Moby
A 3 éves entrylevel 6-os samu 4K LCD, amin eddig nyomattam a játékokat, azt csinálja, hogy a nejem délután homeoffice-excelezik rajta, akkor én este bámulom a cellanyomokat. Pár hónapja vettem észre először, amikor az RDR2-t újrajátszottam, hogy a cutscenek végén, amikor eltűnik a csík alul-felül, nos az nekem még 1 percig ottvolt a nyoma. És egyre csak romlik. 3 éves sincs még.

TDC Geronimo
Jövőre fog jönni más platformra is. Folytatás meg így is garantált hisz feldarabolták. Remélem köv rész nextgen only

Kandurex
Kicsit sajnálom, h nem minden platformra jelent meg. Még jobb lenne az eladás és garantált következő rész már nextgen-re. Baszna!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
nem csodálom
TDC Geronimo
Final Fantasy VII Remake sells 3.5 million copies in 3 days

TDC Geronimo
Szegény OLEDet mindentől óvni kell dehát valamit valamiért 😄

Moby
tv topik vol. végtelen
OLED tulajok:
Nemtudom mennyire ismert itt, de a mai verőfényes napsütés kapcsán jutott eszembe, hogy talán erről még nem volt itt szó: ügyeljetek rá, hogy a panelt ne érje közvetlen napfény! Nagyon csúnyán elbánik vele.

Pedig nincs is jobb időtöltés annál, amikor oldalakon keresztül vitatkozik valakivel az ember és sikertelenül próbálja meggyőzni a másikat a saját igazáról. <#banplz>
j0nNyKa
nem róla van szó és ne csinálj belőle légyszi témát, köszi

Voltan
Ki lett tiltva, aztán vissza lett engedve, de nem akar visszajönni egyelőre tudtommal. Legalábbis Imy ezt írta az EJ topikban. (Igaz, ez mostanában volt, nem novemberben.)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.21. 16:11:23

Kongy
Én is általában read only-ban vagyok, és sokszor olvasok olyanokat, hogy ketté áll a fülem, mégsem szólok hozzá, mert egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy magyarázzak szerintem miért és miben téved az adott illető. Elengedem. Van nekem elég dolgom enélkül is. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Máshova jár. De ott is csak olvas.

mucsácsó
btw, Psychonauts 2-t csak én várom innen, mint a messiást? 😄 elég nagy csönd övezi azt is, eddig is elég hányatott sorsa volt, de már meglepne, ha idén jönne egyáltalán... 😞
Ulthanito
Fura ez a read only nekem, én biztos nem bírnám ki, hogy ne szóljak hozzá. Mármint, pont azért olvasom, mert érdekel, de azért is érdekel, mert aktívan részese vagyok azzal, hogy én is beleteszem a magamét.

Csak azért nem olvasgatnám, hogy lássam, mit gondol Darky vagy Norbi. Vagy a bádogember. Na, azért pláne nem. :-D

November 5. óta itt sem járt.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.04.21. 13:57:20

PS5 II PSVR

Moby
Átment readonlyba.