121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #108211
  • shaddam

Ezután az e3 eléggé lehúzhatja a rolót. Gondolom olcsóbb is mint kibérelni egy színházat
  • ppista
    "Kihagyhatatlan, mindenki számára kötelező, 576 Konzol favorit. Király".
  • AntiHero
    Szerintem fejlesztenek a harcon is.
    Fura lenne szép grafikàval egy suta/régi harcrendszer.
  • AntiHero
    Mikor telefonról írok, szépen igényesen. :D
  • Kandurex
    Azon gondolkodom, h a DeS Remake -be csak grafikai ugrás lesz? Pl. fejlesztenek a harcrendszeren? Sajnos az nagyon fapados volt. Új terület, új ellenfelek?
  • AntiHero
    Nekem DeS remake kell rögtön, hogy gariba kicserélték az új kontrollerrel majd. :D
  • darkSectorxxx #108204
    Amúgy én egyelőre Gods & Monsters meg Kena hype-ban égek.

Ha nem 2021 március előtti címeket nézem, akkor még: Des Remake + Horizon ZD 2
    Ez a 4 cím nekem a prioritás most.

Ezeket akkor is megveszem ha koplalnom kéne napokig.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.14. 10:32:32
  • darkSectorxxx #108203
    Nem akarok vitát ez miatt, egymás közt se, de IGN-t mertem kirakni, mert azért van nevük.
    Ha tévednek, akkor sorry. de én is meglepődtem ahogy te, nem a KENA-n mert azt tudtam , hanem sok másik játékon, de mit vártunk mikor az Unreal Engine-t a PS5-el demozta az Epic és Epic = Epic Store!

From Software is csinál PC-re meg Xbox, mégis van BB meg Des ami a Sony markába ment.

Ezért is írtam ide, hogy engem is kicsit meglepett néhány cím.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.14. 10:28:54
  • Seth
    Ok, akkor tévedek, csak nem hiszem, hogy Bethesda meg Randy "GiveMeMoney" Pitchford kihagyná a boxot :) Ha nem is azonnal, de fél,egy évre rá
    Majd elválik, de nem is értem mit rugözok ezen, mikor már eldöntöttem, hogy PS5-öm lesz :D
  • Moby
    Kena: Ps4+Ps5+Epic store.
  • FEARka
    A Godfall hivatalos oldalán is csak PLAYSTATION 5 & EPIC GAMES STORE szerepel.
  • darkSectorxxx #108199
    Nem fogják, de ezek a játékok még a cégek felvásárlása előtt kezdődhettek fejlesztés terén, nem elképzelhetetlen. Amúgy meg gondolod ennyire felelőtlenek lennének az IGN-nél?
    Xbox Logo egyik játéknál se volt szerintem.

Ennyi erővel a Resi 8-at is odairhatta volna a srác.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.14. 09:24:15
  • Seth
    Bethesda meg Gearbox játék mint PS exklúzív ? Már itt nem hiteles ez a lista, meg a PS eventen nem fogják neked odarakni az Xbox logót :)
  • darkSectorxxx #108197
    Akkor ez így érdekes.

Akkor a IGN monnyon le!

hidd el ugyanígy meglepett mint téged!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.14. 09:06:09
  • Seth
    Ezek is tutira jönnek Xbox-ra : Deathloop ,Ghostwire: Tokyo,Godfall,Kena,Oddworld: Soulstorm,Goodbye Volcano High
  • darkSectorxxx #108195
    Ne parázzatok már a 10/10-es értékeléseken, százszor el lett mondva hogy a 10/10 egy irány, egy jelzés, nem a tökéletességet jelzi, hanem azt hogy az adott időben, az adott kategóriában az adott játékban ha van is hiba, az nagyon kevés vagy pedig semmi olyan ami az élménybe beleszólna.

Nem programkódja 10/10 hanem mint élmény, mint játék, ez csak egy aktuális értékelés 2025-ben már más lesz a 10/10

Miaz istennek kell túlpörögni ez? úgyis minden szubjektív és nem azért játszotok remélem egy játékkal mert látjátok a pontszámait.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.14. 09:03:31
  • darkSectorxxx #108194
    PS5 Event lista:

Playstation 5 Only (9 játék):

- Astro’s Playroom
    - Demon’s Souls
    - Destruction AllStars
    - Gran Turismo 7
    - Horizon Forbidden West
    - Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
    - Ratchet & Clank: Rift Apart
    - Returnal
    - Sackboy: A Big Adventure

Playstation 5 & PC Only (6 játék):

- Deathloop (Timed exclusive, also coming to PC)
    - Ghostwire: Tokyo (Timed exclusive, also coming to PC)
    - Project Athia (Also coming to PC)
    - Stray (Also coming to Steam)
    - Godfall (Also coming to Epic Games Store)
    - Goodbye Volcano High (Also coming to Steam)

Playstation 5 & Playstation 4 & PC (4 játék + 2 ami nem volt bemutatva):

- ||Bugsnax (Also coming to PS4 and Epic Games Store)||
    - Jett: The Far Shore (Also coming to PS4 and Epic Games Store)
    - Kena: Bridge of Spirits (Also coming to PS4 and Epic Games Store)
    - Oddworld: Soulstorm (Also coming to PS4 and Epic Games Store)
    - ||The Pathless (Also coming to PS4, Epic Games Store, and Apple Arcade)||
    - Solar Ash (Also coming to PS4 and Epic Games Store)

Xbox-ra csak 5 játék lesz elérhető a bemutatottak közül:

- Hitman III
    - Little Devil Inside
    - NBA 2K21
    - Resident Evil 8 Village
    - Pragmata

2 játék nem volt az Even-en, a listából.....
  • darkSectorxxx #108193
    baszki. :D a terror az amit te csinálsz! :D
  • grebber
    Darksector terrorja is volt

Mondjuk ebből a videóból nem derült ki hogy ", elvégre ki fogja használni a PlayStation 5 erejét" Mert ez a ps4 gen leges legelején is már csak futottak még kinézett lett volna
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.14. 08:45:57
  • lwb
    Nekem ez vitte el a showt. Meg az az a-betűs rpg, amihez Chris Avellone írja sztorit. Fél percre mutatták csak, de MCA neve garancia. A Weird West is jó lehet.
  • lwb
    Mi a fenét jelent akkor a 100/100, ha nem azt hogy tökéletes? Nem azt jelenti, hogy 1 százalékpontnyi hibát sem talált? Amiben nincs egy 1% hiba sem, az tökéletes.
  • Moby
    Az nem sok tartalom. Az alapjáték sem volt valami hosszú.
  • Mephike
    A Godfallhoz nagyon nagy reményeket fűztem, de mostanra, ahogy egyre többet látni belőle úgy veszítem el a maradék érdeklődésemet is iránta.
    A Mortal Shell-ből ha jól emlékszem lesz béta is, ha oda be lehet jutni, azt jó lenne kipróbálni.
    Számomra a bemutatott játékokból a Remnant from the Ashes DLC jött be a legjobban.
  • Moby
    De legalább kb helyesen árazták be ezt a szart. Valahol ennyin kéne nyitni a a godfallnak is, hogy 3 hónap múlva elérjék az 5 eurós árát, ahova ezek valóak.
  • AntiHero
    Mortal Shell: Coming this year to the Epic Games Store, PS4 and Xbox One at $29.99.
  • AntiHero

• shaddam
    Azért a ps5 stream indie részeit így utólag felértékeli ez a pc gaming show a kraftolós űrfavágóságokkal.
  • Rage47
    huh libabőr trailer végén :D nagyon szerettem régen
  • AntiHero
  • AntiHero

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.06.13. 21:17:13
  • n000rbi
    Közben megnéztem a DF spoilermentes Tlou2 tech-elemzését: na ez az a kinézet, ami nálam abszolút nyerő, ez a realisztikus bevilágítás beszarás jól mutat. Aminek külön örülök az az, hogy bár támogatja a HDR megjelenítőket, de nem az a fölöslegesen túltolt szemkiverő HDR van benne, hanem ezt is inkább próbálták valósághűre csinálni. Alig várom a pénteket.
  • Evoluti0N
    Alig van néhány játék, ami konzolos megjelenés után jelenik meg később PC-re. Max ideiglenes PS exkluzívok. Ami nem exkluzív az legtöbbször vagy mindhárom nagy platform (PC, PS, Xbox) vagy PS és PC vagy Xbox és PC.
  • n000rbi
    Igen, jó eséllyel fél/1 évvel a konzolos megjelenés után. Egyébként ez nem is volt kérdés, erősebb hardveren nyilván szebb/jobban fut minden. Ami meglepett, hogy ezen a csodáslatos shown az első 5 bemutatott játék ugyanaz az egy kaptafa "multirandomsurvivor" hulladék volt, amit bottal se piszkálnék. Na de mindegy, szóra sem érdemes.

/na most megy az ömlengés, mert kapnak egy Persona portot :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.06.13. 20:27:14
  • Evoluti0N
    PC gaming = multiplatform címek szebb grafikával és magasabb FPS-sel, mint konzolokon.
  • shaddam
    Hát erre van igény, mert másképp nem csinálnák
  • n000rbi
    OFF

PC gaming show 2020

Kulcsszavak: Survival, procedurally generated, multifos, minél igénytelenebb graffal. Tényleg ez a pc gaming 2020-ban?
  • Tikal #108174
  • yesname #108173
    Izé. Ugye nem beszél angol? Mondják a videóban is, hogy totál ugyanolyan mindkét gépen. Nem is élesebb.
    Azért látod homályosnak a PS4 verziót, mert az felskálázott 1080p míg a Pro verzió 1440p 4K-n. A felskálázás elhomályosít (kivéve az integer skálázás) minden szart.
  • Rage47
    áh szuper thx