121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    HZD2 meg Rachet tuti szerintem.
    Ha jó fejek még a GT7 is bekerülhet (valami kezdetleges verzió).

Mondjuk nekem ott lesz "nyitó címnek" a Cyberpunk :D
  • Kandurex
    Közepes volt. Bár a Sony mostanában elkövetett State Of Fossantás -okhoz képest, tényleg előrelépés volt.
  • Tatyla
    Szerintem is elég gyenge show volt volt pár érdekes játék de azokon még csak megjelenési év sincs és ugye volt már olyan hogy egy ilyen "szuper" prezentácion láttuk utoljára az adott játékot mert vagy elkaszálták vagy még azóta is rajta ülnek. Maga a gép viszont tetszik és persze day one veszem bár kétséges hány nyitócím lesz végül...
  • n000rbi
    Szerintem úgy értette igényes (az otthon felvett videókból nem látszott hol készültek), egységes, összekötő animációkkal stb.

Ez itt meg az XSX eventről van, tényleg ugyanolyan :D

• AntiHero
    76gb :D

Nekem is màr ott figyel a gépen.
  • TBTPumpa
    Tanyanettel sajnos sosem jön le az a 100GB.
  • Ulthanito
    Mitol volt ez szinvonalas? Jo fellepok voltak? Nem szaggatott a stream? Jo volt a bitrataja? Megis mitol?

Hogy lehet egy elore felvett videofolyam szinvonalas? Szerintem ebbol a szempontbol az xbox eventje pontosan ugyanilyen szinvonalas volt.

Vagy a jatekok voltak szinvonalasak?
  • darkSectorxxx #108244
    Ja ez nem is kérdés, hogy drága, ezalap...
  • mucsácsó
    Sony PS5 Listed by Amazon France for 499 Euros: Launching on 20th November

bocs, ha tóvmá :(
    nov 20. sztem full reális, én is oda saccolnám - az 500 EUR meg sztem a digit lesz, drive-os meg 550-600 ajró talán..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.14. 20:33:42
  • Evoluti0N
    Digitális verzió fiúk és lányok. Nekem már lent van. Éjfélkor csak rámegyek a playre.
  • Rage47
    platinumshop legutóbb napokkal előtte kihozta nekem a FFVII-t, konzolvilág azt mondta akkor, hogy nem tudják tartani a határidőt.
    ettől függetlenül most kv-tól rendeltem, azt írta az automata mail, hogy határidőre megjön.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.14. 20:30:31
  • sgfool
    Én a konzolvilágtól 2-3 hete kaptam egy értesítést, hogy ha aznap visszaigazolom a rendelést, akkor megjelenés napján kihozzák a csomagot. Remélem tényleg így lesz , mert péntekre én is kivettem egy 1 nap szabadságot, a hosszú hétvégémet rászeretném áldozni :)
    Amúgy, ha jól tudom, valamelyik korábbi nagy játék megjelenésél azt csinálták, hogy a megjelenés előtt , 1 nappal korábban már elkezdték ki szállítani a csomagokat.
    Utoljára szerkesztette: sgfool, 2020.06.14. 20:07:36
  • j0nNyKa
    dehát tényleg ez volt a legszínvonalasabb!!!! na!!!!!444 hát értsed már
  • yesname #108238
    Úristen. Életemben nem láttam ekkora szemellenzős és vak embert. Mindig jókedvre derítesz. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.14. 19:45:26
  • Kandurex
    Jó kérdés, a konzolokszervizénél már nincs előrendelés, mind már le van foglalva, a sima példányok is.
  • TBTPumpa
    Konzolvilág kihozhatja a megjelenés idejére a Last of Us Part 2-t ?
    Vagy marad június 22. hétfő.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.06.14. 18:21:21
  • davidka003
    US store-on vannak egész jó akciók:

Thief - 2 dollár
    Battlefield™ 1 - 3 dollár
    Batman™: Arkham Knight - 4 dollár
    DiRT Rally - 5 dollár
    Project CARS - 5 dollár
    Need for Speed™ Rivals - 5 dollár
    METAL GEAR SOLID V: THE DEFINITIVE EXPERIENCE - 5 dollár
    Rayman® Legends - 5 dollár
    Mortal Kombat X - 6 dollár
    TALES OF BERSERIA - 6 dollár (egész jó JRPG)
    Alien: Isolation - 6 dollár
    Alien: Isolation - THE COLLECTION - 8 dollár
    The Crew - 6,59 dollár
    Far Cry® 4 - 6,59 dollár
    Watch Dogs - 7 dollár
    DRAGON BALL XENOVERSE 2 - 9 dollár
    Watch Dogs 2 - 10 dollár
    DOOM - 10 dollár
    Uncharted 4 - 10 dollár
    UNCHARTED: The Lost Legacy - 10 dollár
    The Last Of Us™ Remastered 10 dollár
    RESIDENT EVIL 7 biohazard 10 dollár
    Yakuza 0 - 10 dollár
    Yakuza 6: The Song of Life - 10 dollár
    DARK SOULS™ III - Deluxe Edition - 13,59 dollár (összes DLC-vel)
    Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Campaign Remastered - 15 dollár
    F1® 2019 - 15 dollár
    The Sinking City - 15 dollár
    RAGE 2 - 18 dollár
    Assassin's Creed Legendary Collection - 60 dollár (Includes Assassin's Creed® IV Black Flag®, Assassin's Creed® Rogue Remastered, Assassin's Creed® Unity, Assassin's Creed® Syndicate, Assassin's Creed® Origins, and Assassin's Creed® Odyssey.)
  • Moby
    Bár ez eddig is jól leszűrhető volt abból, hogy a nintendo eddig is messze kerülte ezeket, és hát hol tartanak mégis az eladásokkal...
  • Moby
    A nézettség szempoontjából teljesen irreleváns, hogy mi miatt nézték. Ennyien érdeklődtek az esmény után. Pont. Amikor két éve azt mondta, hogy az E3 drága és hülyeség...nos. Igaza volt. Bármennyire szerettem az ilyeneket. Nem éri meg. Tökéletesen érthető.
  • mucsácsó
    hát ez valami borzasztóan fantáziátlan generic fosnak tűnik így elsőre szerintem :D és még grafra se nagy kunszt.. :(
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.14. 17:10:02
  • darkSectorxxx #108231
    Én nem azt mondtam hogy többen nézik, hanem azt hogy szerintem amikor új gépek vannak mindig sokan nézik E3-at is. Most az egy dolog hogy a vírus geci miatt még öreganyám is ezt nézte.
    Mert a nagy semmittevésben kurvasokan nézték végig azokis akik eddig leszarták a videójátékos eventeket.

Én csak tippeltem. Nem ismerem a régi adatokat.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.14. 17:03:11
  • darkSectorxxx #108230
    Nem azt jelenti hogy akkor mindenkinek sietni kell. Az élmény másnap is ugyanaz lesz ;)
  • Moby
    Minden idők legnézetebb gémeresemény-közvetítése volt a youtube-on. Akkor hogy nézhették többen az e3-at? :D
  • darkSectorxxx #108228
    Szintén zenész! :D
  • darkSectorxxx #108227
    Ja ez eddig oké.
  • darkSectorxxx #108226
    De arra értem, hogy szerintem egy E3-at többen néznek, már ha éppen van GENVÁLTÁS, generációk közepén E3 adatok nem mérvadóak. :)
  • Moby
    Vannak dolgok, amiket nem pótol a videójáték :) Bár az összefüggés nem világos, én azért szoktam játszani éjfélkor :D
  • TBTPumpa
    Az biztos. :)
    Én is egyedül élek, de sajnos nincs annyi időm játszani, mint szeretném. Haza is kell vinnem a munkát és otthon is dolgoznom kell, mert kevés az ember a cégnél és kellenek a számok a vezetőségnek... Új emberek felvétele és esetleges oktatása pedig elképzelhetetlen ezekben a koronás cukorral megszórt időkben.
    Pedig milyen jó is lenne néha félredobni mindent és játszani reggeltől estig.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.06.14. 16:22:10
  • AntiHero
    3 nap szabi ki is van véve. Csütörtökön 11re haza esek a melóból..éjfélkor meg tLou2 :3 .

Ilyenkor kicsit àldom az eget, hogy jelenleg egyedül élek. Mert asszony mellett nem lenne jàték éjfélkor. :D
  • AntiHero
    De azért lehet lesz 1-2 olyan cím amit bejelentenek. Aztàn majd jön 2021-22re.

Mondjuk jöhet bàrmi..én ps5öt veszek akkor is. Max egy Bloodborne vagy souls Xbox only cím vàltoztatna a döntésemen. Az meg nem lesz. :D
  • TDC Geronimo
    ja és már csak 5 nap...
  • TDC Geronimo
    Szerintem náluk a 1st party még messze nem áll készen. Engem pl egy halo annyira hidegen hagy, hogy elmondani nem tudom, lesz megint egy forza... persze szép az is, de szerintem ott még 2 év minimum mire a nagy bevásárlás meghozza az eredményét
  • shaddam
    A dinós játék eléggé megihletett pár kreatív elmét
  • Kandurex
    Igen, csak mondjuk egy színházas 16’ event minden idők legjobb bemutatója, ez meg...
  • AntiHero
    A kövi Xbox event szerintem azért oda fog pirítani. Nem kell őket temetni.
  • TDC Geronimo
    Ez a show minden eddigi rekordot megdöntött. Egyik legszínvonalasabb event volt, amit láttam. Nagyon össze volt rakva. PS egy behemót brand már, ezt mutatja az online érdeklődés is minden PSel kapcsolatos cucc iránt. Legyen az insta, FB, youtube, akármi. Szerencsétlen xboxot már kicsit sajnálom is.
  • AntiHero
    Dehogy van ennyi. Pl a TheVR-t nézték most csak 21.000ren..és ez csak 1 magyar re-stream volt.
  • darkSectorxxx #108214
    Stream. E3-nál is van stream-eet nézők. Lehet még többen is.
  • TBTPumpa
    Ez van, amikor olyan dolog történik, ami érdekli a japánokat is.
  • darkSectorxxx #108212
    Igen minden új lesz, nem csak skin.