121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Rage47
    Mivel a világ nagy részén fos a net, nem csodálom, hogy nem látják benne a jövőt...
  • j0nNyKa
    amúgy a battlefront 2 kampánya marhajó sw feelinges cucc, azt a pár eurót amiér leolcsózva vettem, bőven megérte már csak az a rész
  • Moby
    Ok, lesz benne valami fos kampány, de a fókusz a multiplayeren van. Eddig néztem :DD
  • Moby
    SW Squadront nézitek?
  • Moby
    Nem nekik áll a zászló. Az epic lassan mindenre ráteszi a kezét.
  • darkSectorxxx #108286
    Jön sok vissza már, most van vagy 250 cím asszem. Nem vészes 1900ft-ért
  • Moby
    Az nvidia is széles mosollyal állt bele, lassan már nincs játék a kínálatban, miután a kiadók sorra tiltják le a játékaikat a platformról. Részben epic nyomásra, részben meg azért, mert nem akarják ezt az egészet.
  • Tikal #108284
    Szervert nem csak az MS vagy az Amazon tud adni, vannak még más szereplők is, mégha nem is olyan nagyok mint ez a kettő. Meg ugye a Sony nem rég írt alá az MS-nél szóval már béreltek is szervert a konkurensnél :)
  • darkSectorxxx #108283
  • darkSectorxxx #108282
    Akik nem az Arcade részét szerették a játéknak OFFLINE azoknak szuper lehetett. ;)
  • darkSectorxxx #108281
    Engem régen igen.
  • Moby
    A sony a streaming részét már bontja lefele. Kivették a sony tévékből a klienst, kivették a samsung tévékből a klienst, kivették a ps vitából a klienst, már csak ps4-en nyomható. Ez a szabadon streamelhető játék dolog megbukott. Nem érdekli az embereket. A psnow előfizetések azóta híznak, amióta kezd átmenni játékbérlésbe. Amellé el fog férni ez a streaming dolog, de ez önmagában gigantikus bukta. Pont mint a stadia.
  • Moby
    Jelenleg is a világ egyik legnagyobb cégével versenyez, és hát hogy is mondjam...
    Csatakosra szopatja :D
    Az meg hogy gyerekcipőben jár, ordenáré hülyeség. Az egyik legrégebben piacon lévő streaming szolgáltató. Nem csoda, a két őspróbálkozó ösdzeolvasztásából lett a psnow: a gaikai és az onlive. 5 éve nyomják, amikor ezek még nem is álmodoztak ilyenről. És ők még akkor is nyomni fogják, amikor a google bezárja a stadiát a faszba, amilyen jól megy nekik.
    Nem, a cloud gaming nem lett a gaming jövője. Ez derült ki a sonynak az elmúlt években. Ez az, amire a google már kezd ráérezni, és ez az, amivel majd az ms-nak is szembe kell néznie. Mondjuk ők szeretnek ilyen vesztes dolgokba, későn, elképzelések nélkül belehajtani. Majd azt is évekig lélegeztetőgépen tartják havi 300-ból. Pénz van rá.
  • lwb
    A Sonynak itt akkora játékosokkal kell majd versenyeznie, mint a világ leggazdagabb emberének a cége (Amazon) és a világ második leggazdagabb emberének a cége (Microsoft). Amikor Spencer azt mondta, hogy nekik hosszútávon nem a Sony a konurensük, hanem az Amazon meg a Google, akkor nem viccelt.
    Ez itt off, de a "majd bérelnek szervert" az egy picit bonyolultabb, ha a világ legnagyobb szerverbérletéből élő cége (Amazon) a versenytársad és nyilván nem ad neked szervert, vagy olyan áron, hogy ne tudj versenyezni, illetve ha annyit szerver kell, hogy félmilliárd gamer-t ki tudj vele szolgálni a világ minden pontján, lag nélkül. A PS Now egy gimmick és gyerekcipőben jár még.

Itt beszél erről Spencer, de kb indextől origo-ig, minden sajtót bejárt ez a hír annak idején.

• CptFlint
    A jelenlegi hibátlanul működött, amíg nem bővítették a funkciókat és nem nyirbálták meg a rendelkezésre álló ramot 2-ről 1 gigára. Elején a 8 giga GDDR 4-ből 6-ot használhattak a játékok és 2-őt a rendszer. Majd ezt megváltoztatták 7-1-re és onnantól lett szar. De még így is az XO rendszere folyamat alul múlja szerintem, bár tény hogy lesz hova fejlődniük a ps5-nél. A kérdés már csak annyi, hogy menni fog-e nekik. Hamarosan kiderül minden is.
  • Rage47
    PS Now elég szépen megy már szerintem, szóval a Sony is ott van a témában, és ha úgy látják, ez a jövő, akkor bérelnek még pár szervert a MS-től vagy Google-től és kiterjesztik globálisan a streaminget.
  • Moby
    Én nem írtam le. Illetve épp azt írtam, hogy a júliusi bemutató lehet érdekes.
  • zzeN
    Nehéz lesz alulmúlni a jelenlegit.

PS5's user interface is being measured in milliseconds and is a total overhaul of the PlayStation 4.
  • benőmenő
    Én ennyire még nem írnám le az MS-t, mert azért bevásároltak rendesen stúdiókból nem rég. Viszont a launch window játékokat akkor már javában kalapálták a Sony stúdiói. Egyszerűen a mai napig az Xbone tragikomédiát kármentik.
    Én egy megfelelően menedzselt és finanszírozott Obsidianból, vagy Ninja Theory-ból simán kinézek PS exkluzívakhoz mérhető húzócímeket. Az más kérdés hogy utóbbi még javában dolgozik valószínűleg a halva születő hero shooterén.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.06.15. 14:53:25
  • Moby
    Ettől még senkii maradnak az iparban. Igen, technológialiag meghatározóak maradnak, pénzt is fognak keresni, de olyanok lesznek, mint az akamai, a fastly, vagy a coudflare, hogy ha valaki nem ír róluk cikket, akkor az emberek szart sem tudnak róluk, miközben az egész világot kiszolgálják.
    Ebben az iparágban csupán technológiával nem lehet meghatározóvá válni.
  • lwb
    Bejelentették, hogy számukra a streaming a jövő és sajnos - hosszútávon - igazuk is van. Ma még megy a bénázás a stadiával, de a jövő akkor is a streamingé lesz. Itt meg a Sony még sehol nincs, az Amazon, a Google és a MS viszont óriási erőforrásokat tett bele.

A mostani generációt ez még nem nagyon fogja érinteni. A következőt viszont simán.
  • Rage47
    azért 1-2 teasert tolhattak volna a készülő GOW2-ből meg hasonlók

MS sztem már nem akar versenyezni, más ligában vannak (legyen mindenhol elérhető a gaming szolgáltatásként), bár ki tudja, éppen mit akarnak :D
  • n000rbi
    Volt is neki külön erőforrás, csak aztán odaadták azt is a játékoknak :)
  • Tikal #108268
    dehát ezt mondták a ps4 megjelenéskor is, nem? külön erőforrás kezeli a menüt, aztán látjuk mire mentek ezzel a fossal. Remélem nulláról irtak valamit.
  • shaddam
    Közben mennek a rumorok redditen mert az UX dizájner elkotyogott pár dolgot. Tök új UI lesz, villámgyors, milisecekben mérhető. Testreszabhatóságról is írt, lehet cserélhetőek lesznek az oldallapok, lehet állítani az RGB-t :D
    klikk
    klikk
  • mucsácsó
    +1, szerintem is jól csinálták - más kérdés, hogy az lehet, hogy kicsit túl lett tolva tényleg az indie cím, és ez az alkalmibb játékosoknál, akik még azt se tudják mit jelent az 'indie' fogalma, ez inkább azt váltotta ki, hogy "miez a sok kis szar játék/miért van ennyi gyerekjáték" - onnan is gondolom ezt, hogy élőben néztem olyanokkal, akik ebbe a kategóriába tartoznak, és ezeket többen is mondták :D

ugyanakkor én megértem SONY-t is, mert nyilván nem fogják elpuffogtatni az összes nagyágyút és launch címet sem most még, meg ezek az indie címek inkább az innovációs vonalat képviselik... ez ilyen :) de jó lett volna még 1-2 gigaex, az tény..

+az átvezető CGI-ok marhajól meg voltak csinálva, és a végére kiteljesedett az egész :)
    nekem az libabőrös volt azzal a zenével :D

az MS fényévekre van tőlük továbbra is minden téren a "world's most powerful console" dumájukkal együtt, dehát inkább legyen "konkurencia" a piacon és legyen verseny... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.15. 11:14:36
  • Moby
    Jaja, az egy érdekes pont lesz ebben, amikor a márelőrenagyonbeharangozott júliusi MS eventen mit tudnak mutatni. Az előzőt nyilvánvalóan elbaszták. Ezt mostmár tudják, csak közben az van, hogy annyi mindent elbasztak a múltban, és mindig tudták utólag, mindig vártuk, hogy tanuljanak belőle, és sohasem történt meg. Hát talán majd most.
  • shaddam
    Hát a filmekből kiindulva ha az index szerint jó akkor a valóságban szar
    Jaj legyen már péntek
  • Ulthanito
    TLOU2 Index
  • Ulthanito
    whatever...
  • lwb
    Nem értek egyet ezzel a fanboysággal, de az tény, hogy az xbox előzőt eventje leginkább egy Zoom konferenciahívásra emlékeztetett (lopom a hasonlatot, de találó). A bejelentkező MS alkalmazottak szó szerint a saját nappalijukból skype-oltak be. Ennél egy fokkal jobb volt a PS prezentációja, a gép reveal stb. A trailereknél is sokat számított, hogy valóban mutattak játékmenetet is, ellentétben a box-szal.

A MS mentsége,hogy az ő bemutatójuk nem is arra volt kiélezve, hogy az legyen a nagy, mindent eldöntő esemény. A 1st party cuccokat pl be se mutatták még, a gépet meg már korábban bemutatták.
  • Tikal #108260
    Pedig a GT Sport a legjobb autos multi, Forza fasorban sincs. Az a single rész ami eddig is volt ezekben, talán jobb is ha kimaradt, a körbe körbe versenyzés ostoba gép ellen már elég ciki... ez a többire is igaz.
  • Ulthanito
    Nekem meg egyetlen autós játék sem jó. Ez nem azt jelenti, hogy nem játszottam ilyennel, igazából egy-két óránál tovább sosem kötött le.
  • darkSectorxxx #108258
    Ez így igaz.

"Ez a GT7 egy külön fejezet, hogy amekkora húzócím volt ez pár generációval ezelőtt, a fanokon kívül szerintem ember nem emlékszik, hogy volt."

Én a 3. rész óta nem tartom már jónak, a Forza mellett, a multkori online Sports meg, hát kegyelemdöfés.

Pedig a GT2 szerintem a helyén kezelve a létező egyik legjobb és tartalmasabb autós játék.
  • darkSectorxxx #108257
    Szerintem maga a kontent kurvajó. Az viszont nem E3 szint semmi esetre se hogy egy zöldháttér előtt mesélnek.
  • darkSectorxxx #108256
    Mondjuk igen! Szerintem is helytelen kifejezés, a színvonal a trailerekre igaz max, ez a homeoffice stream egy E3 csicsedlihez képest. Meh
  • AntiHero
    PS4re is csak azért van GT nekem mert a pro mellé adtàk. :D

Ez az 1 lemezes jàtékom van azóta is. :D
  • Moby
    Ez a GT7 egy külön fejezet, hogy amekkora húzócím volt ez pár generációval ezelőtt, a fanokon kívül szerintem ember nem emlékszik, hogy volt. És ez nem is feltétlenül Jancsimuncsiék hibája (bár azért szerintem a menü, a hud meg úgy minden rohadtul megúszósra sikerült). Valahogy nem igazán vonzza széleskörben a figyelmet ez a kőrözgetünk veresenyautókkal pályákon, mert már mindenki látta milliószor, és a gépek, és az egyre újabb játékok nem tudtak ehhez hozzátenni semmit. És amennyire mainstream volt ez kettő-kettőésfél generációval ezelőtt, mostanra rohadtul rétegigény lett.
    Átrendeződnek a viszonyok egy évtized alatt. A DeS remaszterből szerintem lényegesen több fog fogyni, mint a GT7-ből.
  • Moby
    A legjobb E3-akhoz képest ez ugyanolyan fossantás volt. És végtelen számban lehetne az E3-as eventeket mesélni, de ott voltunk, láttuk. Felesleges. De drága, és ezt is megnézik sokan.
    Tartalom szempontjából vegyes volt. Voltak jó játékok, amik viszont kiszivárogtak, így meglepetés nem igazán volt. Volt néhány hullladék, ami absz nem volt méltó az esemény jelentőségéhez. Viszont kevés volt a konkrétum. Értem, hogy az a strat, hogy több event lesz, de azon az eventen, amin A GÉP bemutatkozik, szerintem több kéne. Konkrétumból. A gép, viszont jött, és baszott rendesen. Talán egy kicsit ez is a startégia része, hogy szándékosan nem durrantottak olyan nagyot, hogy a A GÉP-ről semmi ne terelje el a fókuszt.
    Ezt kell megszokni, mert ez a jövő. Legalábbis ha nem is feltétlenül ez, de ilyen. Ilyen kis izé.
  • Rage47
    ha nem is lesz sok nyitócím, a régi játékokkal tolhatod kicsit jobb minőségben és halkabban :D