121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    De egyébként szinte felesleges ez a szájkarate. Csakhogy lássuk mekkora szelet ez a gémingjövője-stream, jelenleg ez a forecast:

Magyarán egy karakterre sem érdemes téma.
  • Moby
    Totál irreleváns infókat puffogtatsz. Lényegtelen, hogy ezek a cégek mennyire keresik magukat hülyére MÁSHOL. Nem fognak érteni mindenhez.
    Ebben az iparágban ezek egy senkik. A pénz sem húzza ki őket ebből. Erre az MS a világ legjobb példája. Lehet bármennyire pénzed. Nem számít. A büdös életben, soha, évtiezed alatt nem fognak annyit keresni ezen, mint a nintendo egyetlen év alatt. Csak tolják bele azt a pénzt, amit a vállalati felhőszolgáltatásokon keresnek. Nekem ez jó, mert a szakértelem teljes hiánya miatt (amiért elsősorban Phil Spencer a felelős) én ingyen játszom mindennel tőlük, és szívesen megteszem még két-három hasonló a témához balfasz, de gazdag céggel, ha nagyon ragaszkodnak hozzá, de ezek ilyen múló dolgok. Jönnek, mondanak sok hülyeséget, amiből aztán nem lesz semmi, egy darabig elvegetálnak, majd rájönnek, hogy sokkal profitképesebbek, ha azt csinálják tovább, amihez értenek. Így múlt el a google számtalan szolgáltatása, amikbe belekezdett az évek során (és még belefog), az MS gigantikus égései (windows mobile), ésatöbbi.
    A van pénz, és az értek hozzá nem rokonértelmű kifejezések.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.16. 09:54:47
  • darkSectorxxx #108329
    Ja igen ilyen téren nem lesz sokáig mérvadó, de én előfizetek még, hasznát is veszem a potato pc-m mellett, azt meglátjuk majd. Én amúgyis xCluod-ot várom, de arra nem kell fizetnem, mert benne lesz 300-ért a Gamepass-ba, vagy lesz egy Gamepass xCloud Edition.
  • darkSectorxxx #108328
    Úgy voltál mint én az Astrobot-al! :D
  • darkSectorxxx #108327
    A legelső szerintem rohadt szép!
  • darkSectorxxx #108326
    Meglepődsz majd.
    De amúgy engem se érdekel, pedig tudom.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.16. 08:49:38
  • lwb
    Az xbox vezetőjével vitatkozol, nem velem. Egyébként, meg azért mert a stadia mai formájában szar én nem írnám le a technikát. Sem az amazon, sem a google (de a ms sem annyira) arról híres, hogy hülyeségbe tenné a pénzét. Pláne nem mindhárom együtt és csak mi vagyunk a villamos.

Sony 2019-es éves bevétel 78 milliár USD
    MS: 125 milliárd
    Google: 134 milliárd
    Amazon: 280 milliárd

Ebben a ligában a Sony nem számít nagynak egyáltalán.
  • Voltan
    Gondolod, hogy nem fognak kihozni pár év múlva egyet?
  • Ulthanito
  • Moby
    gtech?
  • Ulthanito
    Na, csutortokon jon a lasszo lemez a kezembe. Most mar nagyon kivancsi vagyok arra, mi volt az a hat hogy kepzelik mi ez micsoda ordogtol valo dolog ez nem kell a jatek hiszti.

Oszinten, az se erdekelne ha Trump-plakatok lennenek a falon helyenkent, vagy ha Joel kinyirna Elliet.

Szoval en keszen allok, elvarasok nelkul megyek neki, kivancsi vagyok ra. 3 nap mulva ilyenkor mar tolom.
  • Moby
    Balfasz MS...simán kihozhatnának egy VR szettet....ott lesz a baszó gép, minden más hülyeségre mázsaszám égetik a pénzt. Nem vinné el a töredékét sem, amennyibe az 1$-os gamepassuk kerül. Úgy sem, ha ingyen osztogatnák az XSX-hez.
    1-2 ilyen címmel akkor baszhattak volna oda, mint a ház.
  • Moby
    Büszkén viselem a sértéseket! ;)
  • j0nNyKa
    fanboy!!!444
  • Moby
    Nekem TÖKHÉLETESHEN megfelel a gyári. Csak mondják meg hol, mennyi pénzt vigyek magammal, és essünk túl végre rajta, ne tartsuk fel egymást. 20 óra van, nekem még bőven oké 21-ig! :D
  • j0nNyKa
    neonosért sok pénzt le tudnának húzni rólam
  • Moby
    Mint a szart! Day1! Baszathatnánk multiban is! SG Squadron :D
  • n000rbi
    Wait, what?? Napaszmek, akkor ezt szerintem mégis vesszük :D
  • Mephike
    PS5 koncepciók.
  • Rage47
    brutál motion sicknessem van, nálam a VR kizárt sajna
  • Moby
    Azóta megnéztem a trailert 5x, full hangerőn. És akármennyire cinematic trailer, ha jól megcsinálják, tudom milyen lesz VR-ben, mert LÁTTAM!

/mybodyisshakin'
  • Moby
    Nekem is sokkal. És mégsokkal jobban tetszene, ha jönne vele a psvr2, és mindez a SW:Sq launchra :DD
  • Rage47
    áh nekem a fehér jobban tetszik, futurisztikusabb
  • j0nNyKa
    na így már én is beleszerettem nice.
  • benőmenő
    Pont az volt az egyik első gondolatom a trailer alatt, hogy ha ez nem jön VR-ra akkor annak leáldozott. :D
    Elnézést ha volt már, de érthetetlen miért nem ez a full sötét lett a default PS5 szín:

Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.06.15. 19:22:29
  • Rage47
    dettó nálam, lemondtam a foundert, mert ki tudja, melyik játékomat veszik majd el
  • j0nNyKa
    hja úgy más, sikerült akkor elkapnom az infókat belőle :D (főztem közben, félfüllel fél szemmel, anyway)
    úgy... jól hangzik
  • Moby
    Szerintem az alapvető probléma az, hogy j0nNyKa FPS lövöldére gondolt, ami lesz 2d és VR is. De a Squadrons nem fps lövölde, hanem ürrepszim. SW ürrepszim.
    VR-ban.
    ÁZTÁKURVA! Istenem, add, hogy ne basszák el!
  • Evoluti0N
    Half Life Alyx only VR. Egyik legjobb FPS evör.
  • Moby
    Geeez...ez lesz a PSVR történetének legnagyobb dobása, ha el nem basszák!
  • Moby
    SWBF1-ben van egy 15 perces VR dlc kampányrész. Hát már az is annyira baszó, hogy nemigaz. Azóta várom, hogy jöjjön végre ebből egy nagyobb. És lám. Meghalgattatott! :D
  • j0nNyKa
    nemtom, nem?
  • Moby
    FPS??????
    Ez nem fps, hanem egy SW űrharcszim. Ott fogok ülni a VR sisakban, és üvöltöm bele a mikrofonba a "VÖRÖSÖTÖSVÖRÖSÖTÖS RAJTAD VANNAK!" -ot
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.15. 18:53:13
  • j0nNyKa
    hátööö az mennyire lehet fasza fps amit végig tudsz nyomni vr módban? mmmmmhm
  • Moby
    You Can Play the Entirety of Star Wars: Squadrons with PSVR
    !!!!4!!!!NÉGY!!!

Immerse yourself in the pilot’s seat completely with the option to play the entirety of Star Wars: Squadrons in virtual reality (VR) on PlayStation 4 and PC with cross-play support.

/mkay, ezzel azért visszajöttek nem kicsit :DD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.15. 18:47:05
  • n000rbi
    Néztem, sajnos nem csalódtam az EA-ban.
  • Moby
    3 hónapig voltam founder. Most járt le. Az elején egy csomó játékom volt meg. A végére semmi. Acti, Bethesda, Microsoft, Codie, Warner, Capcom, Rockstar, lassan mindenki kivonja onnan a játékait. És ha nem most, lemossa őket valamelyik nagy. Esélyük nincs a piacon maradni.
  • Moby
    Nem ez a baj. Ez cloud gaming olyan dolog, amire a technológia kézenfekvő, meg lehet csinálni*, de nincs rá valós igény. Egyszerűen a mobilgéming bőőőven kiszolgálja a hordozhatóság igényét, és ha nem, még akkor is inkább 50 emberből 49 inkább megveszi százezerért a switchet a nintendóról, minthogy előfizessen erre.
    Az otthoni igényeket meg lefedik az eszközök. Nincs olyan lyuk, amit be lehetne tömni ezzel a kézenfekvő technológiával. Csak mindenki nekifut, pláne akik CDN-be utaznak, mert ott van, le kell csak érte hajolni. De ettől még nem lesz rá valós igény. A játékosokat a tartalom érdekli, nem az eszköz, vagy technológia, amivel odaadják nekik. És ezek egyike sem tartalomgyártó. Van eszköze, van hálózata. Ezt a részét viszont már nem ismerik.

/*de szarul. Aza alapvető probléma az, hogy a CDN arra épül, hogy a lokális terhelést globálisan el lehet osztani. Ez viszont nem működik a cloud gamingnél a latency miatt. Az excelnél nem számít, hogy olyan helyről szolgálod kia munkában lévőket, ahol épp alszanak a népek. Itt mindent lokálisan kell kiszolgálni, és a terhelés egyszerre jelentkezik.
  • Kandurex
    Mit vártál? Fos multiban van a vitamin. Semmi baj, instant skip.
  • Probatbicol
    Igazából már az Epicen vásárolt játékok is elérhetők a geforce now-ban , szóval az inkább bővülget.