PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Nem, Hellblade early in developement, tehát majd kb 2+ év. MS sose mondta hogy jön idén
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.27. 19:39:22

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
GoT, ha arra gondolsz, az egy nyitott világ lesz mint az Infamous, ez már biztos. Nem csak pályarészek lesznek. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát Hellblade-re mondta a MS hogy idén jön a géppel együtt karácsonyi időszakban.

Cod tuti lesz, AC-be nem lennék biztos annyira.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Hát pedig nextgenbe jön még csak a java 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.27. 19:34:45

Na ennek örülök!!
AntiHero
Remélem csak annyira lesz open world mint a Sekiro.

Utàlom màr a nagy nyílt tereket.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
GoTra kíváncsi leszek milyen hosszú lesz. Milyen lesz az open world része, mennyi side content lesz stb. Lófaszt nem tudunk arról a játékról kb 😄

Elvileg "very soon" lesznek új gameplay részletek

Nekem ez a június 19-e megjelenéssel az a legnagyobb bajom, h 3 nappal előtte jön a Desperados 3 és azt most akkor nem fogom így elkezdeni, ameddig a tlou 2-t be nem fejezem. Szar időzítés. 😄
TDC Geronimo
Igen, launch címek + a szokásos év végi cod, új AC valószínűleg, új batman játék meg még amiket most be fognak jelenteni nemsokára

Hellblade az nem mostanában fog jönni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.27. 19:21:27

Kongy
Jah, tényleg a CP2077. Úgy tűnik, hogy amikor elhalasztották lerepültem a hypevonatról, meg is feledkeztem róla. <#nemtudom>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Év végén egy rakat cucc?
Hellblade, Halo, Godfall. amikről tudok eddig.

Szerintem a többiről csak bejelentés lesz majd.

TDC Geronimo
Milyen ennyi? Év végén jön majd egy rakat cucc. Most lesznek bejelentések 1-2 hónapon belül + nextgen 😄

Lesz bőven mivel játszani, túl sok minden

mucsácsó
hátjah, és így ennyi is volt 2020 gaming téren.. 😄 illetve Cyberpunk 2077 nyilván szeptember 17 - MÁRHA jön tényleg... 😄
Kongy
Legalább mérséklődik a nagy nyári uborkaszezon ezáltal 😄 Kb ez a 2 bejelentett játék érdekel idén.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Igen. 😊

mucsácsó
nyáron nem jellemző pedig ekkora címeket kidobni, pláne nem 1st party AAA+ címeket, de én nagyon adom 😄
csak ne olvadjon le majd csóri a PS4 :'D

de így legalább "tiszta lappal" lovagolnak majd be az év végi (?) nextgenbe...
darkSectorxxx
Igen. Én akkor is megvenném ha egy napon jönne, csak a sok infuenszer meg megbolondulna hogy melyik játékkal promózza a csatiját ugye. 😄

Moby
Most nem sokan mennek nyaralni.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Azért durva, hogy sony nyáron 2 ekkora címet ad ki 1 hónapon belül

darkSectorxxx
Én szerintem is érdekes hogy hirtelen kijött egy dátum 😄

darkSectorxxx
Majd ha itt lesz digitálisan letöltve a gépemen majd akkor. 😄

mucsácsó
na, fasza! 😄
kellett hozzá ez a kis leak is szerintem ;D
TDC Geronimo
Amúgy meg én megmondtam, hogy max pár hét lesz. PS5 is lesz idén szinte biztos vagyok benne

TDC Geronimo
filterem kitakarta de láttam hszeket így megnéztem. Na fasza 3 hét csúszás csak mindkettőnél

darkSectorxxx
Hát én már nem hiszek senkinek! 😄

Akkor csak majd' 2 hónapig kell elkerülni a spoilereket. 😄
darkSectorxxx
Ezt adom most! 😄

AntiHero
"The Last of Us Part II will arrive on 19th June. And Ghost of Tsushima will follow on 17th July."

Itten írjàk

Meg kb mindenhol szóval official.

Moby
Mindemellett olvasni is nagyon kellemetlen amit írsz. Mindegy min teszed 😄D

darkSectorxxx
Ja így akkor rendben van, azt hittem gépelésre is. 😊

AntiHero
Ja nagyon nem szoktam írkàlni. Akiket követek azt megnézem és annyi. Ha valamit keresni kell akkor meg telefonon megkeresem, elindítom..majd ps4en folytatom.

darkSectorxxx
Ja csak mert én néha mikor próbáltam, írni nagyon kellemetlen nekem kontrolleren.

AntiHero
Teljesen jól hasznàlható kontroller is.

darkSectorxxx
De ott nehéz a kalibrálás nem? vagy bill+egérrel használod?

TDC Geronimo
Te se tolod FF7et?

TDC Geronimo
Én ott nem szoktam csak telefonon meg TVn, de most ezt a kettőt el kell felejtenem hónapokig...

AntiHero
Jó de ha ps4en youtubozok akkor nem tudom kiszűrni..

TDC Geronimo
Na találtam egy nagyon jó kis chrome bővítményt. Spoiler protection 2 a neve ez szépen elrejt mindent meg a video blockerbe is letiltottam a last of ust meg a rövidítéseit meg a neveket a játékból 😄

TDC Geronimo
Várjuk a folytatást mi is

Mephike
Ma egy éves a játék, rengeteget játszottam vele, de még nem értem a végére, talán most a 3 napos hétvégén. Általában mindig kicsit irigykedve olvasom, hogy valaki már megvette a legújabb játékot és már ideje is volt végigjátszani. Azt hiszem ennél a játéknál viszont pont megérte várni. Bár én még csak pár hete játszom vele, és a játék nem idei, ettől függetlenül nálam ebben az évben dobogós a játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Moby
Ha valaminek 40 óra után törlésre kerül a játékállása, az nem kerül piedesztálra. Jelenleg azzal is kiegyeznék, ha valaki eltakarítaná a lakásomból a lemezét.

mucsácsó
hiába is, soulsborne cuccok csak kizárólag a FROM-tól 😞
nekem az első sem adott akkorát, végét már nem is bírtam undorral/idegekkel 😄
húzzanak vissza inkább Ninja Gaident hegeszteni 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.27. 08:52:43
Ulthanito
Majd két év múlva piedesztálra kerül, nyugi! <#banplz>

PS5 II PSVR

Ulthanito
Szerintem nem kell ettől parázni, Én egyhuzamban nem szoktam nagyon 2 óránál tovább egy seggel játszani, illetve 8 órát sem nézek focimeccseket (mondjuk azt egyáltalán nem). Ha hosszabb időre pause-olnék le egy játékot (>10 perc), akkor addig inkább kikapcsolom a tévét.

Én bekapcsoltam ezt a pixel refresh vagy milyen dolgot, hogy ő "forgatja" a pixeleit, ezzel védi magát a panel.

Szerintem ne aggódj, nem tűnsz olyan felelőtlen barbárnak, aki tönkreteszi a panelt mert 10+ órát nyomja folyamatosan a bármilyen tartalmat.

PS5 II PSVR

Ulthanito
A napokban fejeztem be a harmadik végigjátszást. A végén pont gondoltam rá, hogy nagyon valószínű, hogy a következő részben a főszereplő már Atreus lesz, Kratos esetleg csak mellékszerepet kap, vagy már semmilyet.

PS5 II PSVR

mucsácsó
valahogy énsem...ha meg is jelenik idén, itthon tényleg nehéz lesz hozzájutni, vagy csak rohadt nagy szerencse (és összeg) árán, ez 99% 😄
j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Harlekin
2 éves a boxos OLED és semmit nem figyelek rá. Pont úgy használom mint egy kutya közönséges LCD-t. Van, hogy 5-6 órát áll, ugyan azon a menü képernyőn vagy kint dashon. Ráadásul ez elég sűrűn előfordul. Viszont játékban van, hogy 10 órát maxon ott vannak a HUD-ok, amik semmit nem változnak, de ezek se "égnek"-be. Semmi baja, bírják ezek...
darkSectorxxx
Aha persze. 😄

Erre csak az az egy megoldás, ha májusban kiadják a játékot. <#nevetes1>