PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ND is hasonló biztos, azért olyan a minőség.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.04.29. 12:08:19
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.29. 11:34:29
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mostanság egyre több ilyen hír van, kitudja, nem e szimplán lejáratás.
én mindenképpen örömmel játszom végig a játékot, mert még ha igaz is, ezt a fejlesztőknek köszönhetjük, mármint a játékot, amin megdolgoztak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.29. 11:27:47
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ez a spoiler protection addon csodás chromen amúgy.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
attol hogy nem te inditottad, meg letezik
Tehát akkor még új volt a film. Ezt ki vitatta? Hogy szemétség az ilyet elspoilerkedni? Valahol ez és a között, hogy milyen rokoni kapcsolat áll fenn Darth Vader és Luke Skywalker között, e között kellene megtalálni az arany középutat. Erről beszéltem.
Meg még arról, hogy a TLOU1 története amúgy is nehezen elspoilerezhető, mert nagyon egyszerű és nem a történeten, hanem a karaktereken van a hangsúly, azok viszik a játékot. Character drama-nak hívják ezt a filmeknél. Mint pl. a tavalyi Oscar-jelölt Marriage story. Azt se a története miatt nézi meg az ember, hanem a két színész nagy alakításáért. Ezért kapott díjat Ashley Johnson a VO alakításáért is a TLOU1 után. Mert kiemelkedően jó munkát végzett és mert maga a forrásanyag is olyan volt, hogy erősen támaszkodott a színészre.
Mindegy, hagyjuk ezt itt. Használtam a spoiler tag-et, legyen ennyi elég.
Egyszer, vagy 10 éve pont itt az sg-n egy fps játék topicjában arról beszéltem valakivel, hogy milyen fasza, hogy ez meg ez a fegyver van a játékban. Erre jött valaki, nem tudom, már ki, aki szó szerint full caps lock sikítva anyázott, hogy elrontottam neki a játékot, mert elmondtam, hogy X fegyver van benne. Enyiről beszéltem. Van egyébként erről egy egész jó Jim Sterling video, a túltolt spoiler-hisztiről. Ajánlom a figyelmedbe.
Mindennek semmi köze a TLOU2 leakhez, nem fogom elspoilerkedni senkinek. Akit érdekel, egy google-keresésre van tőle. Szerintem megéri beleolvasni.
Fogalmam sincs mi abban a jó, ha valaki megtudja a finálét, de nekem is vannak perverz szokásaim, ezért nem itélem el az illetőt. Csak nekem ne mondja el.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS5 II PSVR
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.28. 20:46:37
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.28. 20:17:52
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Egyébként egy újabb alkalom, amikor kiderült, hogy az internet feneketlen pöcegödör. Nem nézem már a twitterüket sem, gyomorforgató, ami ott megy. Nagyon sajnálom őket, absz együttérzek velük. Hét év kőkemény munkája, jön egy sértődött barom, és feltüzeli a sok idiótát. Vajon mennyire lehet rajongó, aki képes elolvasni előre a sztorit? Megnézni belőle videókat, stb.
Mit szólt volna az internet, ha előre valaki pár mondatban leírja a God of War történetét? Mennyire röhögték volna ki előre Cory-t?
Okádék, ami megy 😞
Lehet Ő szivárogtat. Gyanús. Az orákulum. 😊
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.28. 18:59:38
Salen szokott lenni a GTA trilógia jó áron, 2 résznél már jobban megéri mindhármat venni mint külön-külön
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.28. 16:48:36
Ez tipikusan azok közé tartozik, amire szerintem még 10+ év múlva is emlékezni fogok
Nekem Pro-n is beszaggat sokszor a BB mint a szent isten.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.28. 16:01:41
nem is tudom melyik a kedvencem, mindegyik kicsit maskepp erint meg, josag 😊
PS5 II PSVR
/szerk.: nos, ha olvasnék is, nem csak írnék, akkor nem mondtam volna el harmadszor, hogy magyar az egyik, de legalább a nevüket is tudjátok már 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.28. 15:37:18
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
The Secret War volt a magyar, az is egész jó rész volt 😊
amúgy érdemes végignézni az összeset, ahogy Seth is írta, van pár állejtős (mind animációra, mind storyra), de van pár felejtős - de mivel mindegyik 10-15 perces, így nem nagy érvágás az se, ami szarabb kicsit 😊
PSN ID.: Beegabor
Flixin elérhető egy animációs sorozat, Love, Death & Robots a címe. Megnéztem az első részt, letettem a hajam, gamerek előnyben!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.04.28. 15:11:08
PS5 II PSVR
Persze nehezebb már, mert ugyanakkora szemmel látható változáshoz már SOKKAL nagyobb teljesítmény ugrás kell.
DE én azért észreveszem ha egy fotoreal, fasza fizikás játékkal játszok, vagy egy robotszerű animációval megáldott moslékkal.
Lehet BŐVEN látványban előre lépni, csak lehet nem 1 vagy nem 2 generáció közt, hanem több lépcsőfok kell.
az RT meg nem lesz annyira nagy kunszt sokak számára, most is tudja jópár játék PC-n (aminek ékes példája a Control), és azért az sem egy 2D -> 3D szintű ugrás 😄
de várjuk ki a végét, az új GoW meg majd a kövi Nóti játék fixen felmossa a padlót, ha más nem is 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.28. 13:14:35
Sajnos soha nem fog megismétlődni a ps1->ps2 generációváltás. Ráadásul a 2D->3D váltás nem egy robbanás volt. Az egy folyamat volt, amiben a folyamat elején a 3D játékok a 8 bites rendszereken, hogyismondjam...nem néztek ki jól, legalábbis nem annyira, mint a 2D játékok (Elite, Mercenary, stb).