PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Death Stranding megjelenése előtt is lehetett olvasni, hogy nagyon sokat dolgoznak a japók még mindig rajta. Sztem meg is lett az eredménye.
ND is hasonló biztos, azért olyan a minőség.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.04.29. 12:08:19
Tikal
Egyébként meg ezt az amcsik maguknak köszönhetik, ott kb minden szakmában ez a jellemző, a túlóra, 50-60 órás hetek, mert ami ennél kevesebb az már szocializmus... de biztos lehet ott is találni normális munkaadót, még fejlesztőként is.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ezt akkor sem így kell megoldani. Ha ez igaz, akkor ez az ember százezrekkel baszott ki csak azért mert neki nem tetszik a melója. Hát akkor váltson, szerintem senki nem tartott kést a torkához hogy az ND-nél dolgozzon.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Ha dolgozó volt ugye.Mondjuk ezért fizethetett akár olyan is aki pont a ND ellen lenne esetleg, nem tudhatjuk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.29. 11:34:29

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

lwb
Azért vagyok hajlamosabb hinni a munkavállalónak, mint a ND-nak, mert a szivárogtatással a dolgozó semmit nem nyer, pénzt nem kap, legfeljebb kicsinyes bosszút áll a kiesett bevételek miatt (amelyek nem feltétlen a spoiler, inkább annak tartalma miatt estek ki amúgy is). Azért az emberek az ilyen, egyébként veszélyes és jogellenes dolgot valami felszínes sérelemért, egy beszólásért nem szokták bevállalni. A ND ezzel szemben elég híres volt már ezelőtt a botrány előtt is a munkavállalók 12-16 órás napi dolgoztatásáról, valamint ők nyernek is nyilván pénzt azzal, ha nem fizetik rendesen ki a dolgozóikat.

darkSectorxxx
Nem jó nagyon ez, mert ahogy mi is a neten sokan hajlamossak vagyunk ugye azonnal szimpatizálni a munkásokkal, mert megemlítenek egy ilyen "hihető okot".
Mostanság egyre több ilyen hír van, kitudja, nem e szimplán lejáratás.

én mindenképpen örömmel játszom végig a játékot, mert még ha igaz is, ezt a fejlesztőknek köszönhetjük, mármint a játékot, amin megdolgoztak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.29. 11:27:47

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

lwb
Így van, egyelőre minden pletyka csak. Az is, hogy "mérges ex-dolgozó" szivárogtatott, mert ez is csak pletyka szintjén jött elő. Ez sem biztos.

darkSectorxxx
Ha igazak.

lwb
Mondjuk a ND-ot sem kell félteni. Ritka nagy rohadékok a munkavállalóikkal, ha igazak a pletykák. Konkrétan elvégzett munkát sem fizetnek ki.

TDC Geronimo
Valószínűleg nem fog, ott rohadjon meg

Ez a spoiler protection addon csodás chromen amúgy.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tikal
Jól értem, hogy egy elégedetlen dolgozó szivárogtatott? Remélem soha a büdös életben nem kap munkát a szakmában.

Ezt csak úgy általánosságban írtam, nem konkrétan rád értettem, még ha neked is címeztem. Egy másik topikban is ez volt a téma, és többen mondták, hogy ők is meg szokták nézni a végét, majdnem mindennek. Nekem ez fura, másnak természetes. a TLOU2.-be remélem nem fogok beletolatni, mert akkor roppant mérges leszek, és az illető egész életében csuklani fog. Meg a legközelebbi női rokona is.
j0nNyKa
viszont nem csak te vagy a vilagban, es pl ebben a topicban ez a tema azzal indult hogy hulye aki erzekeny ra
attol hogy nem te inditottad, meg letezik

lwb
"pont mikor mentem volna moziba"
Tehát akkor még új volt a film. Ezt ki vitatta? Hogy szemétség az ilyet elspoilerkedni? Valahol ez és a között, hogy milyen rokoni kapcsolat áll fenn Darth Vader és Luke Skywalker között, e között kellene megtalálni az arany középutat. Erről beszéltem.

Meg még arról, hogy a TLOU1 története amúgy is nehezen elspoilerezhető, mert nagyon egyszerű és nem a történeten, hanem a karaktereken van a hangsúly, azok viszik a játékot. Character drama-nak hívják ezt a filmeknél. Mint pl. a tavalyi Oscar-jelölt Marriage story. Azt se a története miatt nézi meg az ember, hanem a két színész nagy alakításáért. Ezért kapott díjat Ashley Johnson a VO alakításáért is a TLOU1 után. Mert kiemelkedően jó munkát végzett és mert maga a forrásanyag is olyan volt, hogy erősen támaszkodott a színészre.

Mindegy, hagyjuk ezt itt. Használtam a spoiler tag-et, legyen ennyi elég.

lwb
Hol írtam, hogy mindenki hülye, aki érzékeny a spoilerre? Hétéves játékról beszélünk, tökegyszerű, lineáris történetvezetéssel. Aki 7 évig nem szaladt bele spoilerbe, az megoldja majd valahogy most is. És használtam a spoiler tag-et.

Egyszer, vagy 10 éve pont itt az sg-n egy fps játék topicjában arról beszéltem valakivel, hogy milyen fasza, hogy ez meg ez a fegyver van a játékban. Erre jött valaki, nem tudom, már ki, aki szó szerint full caps lock sikítva anyázott, hogy elrontottam neki a játékot, mert elmondtam, hogy X fegyver van benne. Enyiről beszéltem. Van egyébként erről egy egész jó Jim Sterling video, a túltolt spoiler-hisztiről. Ajánlom a figyelmedbe.

Mindennek semmi köze a TLOU2 leakhez, nem fogom elspoilerkedni senkinek. Akit érdekel, egy google-keresésre van tőle. Szerintem megéri beleolvasni.

Engem rohadtul idegesít, és még finom voltam és nőies, ha valaki elárul a végéről valamit. Lehet könyv, film, vagy játék. Egy kollégám azt hitte vicces, amikor elárulta a Hatodik érzék végét, pont mikor mentem volna moziba. Amikor nyakon vágtam, úgy parasztosan, még meg volt sértődve. Annyit legalább elértem vele, hogy többet ilyennel nem szórakozott.
Fogalmam sincs mi abban a jó, ha valaki megtudja a finálét, de nekem is vannak perverz szokásaim, ezért nem itélem el az illetőt. Csak nekem ne mondja el.
Tatyla
Tegnap megvettem ezt a Ni No Kuni remasteredet és még nagyon az elején vagyok de már imádom. Nincs túl tolva a cukiság és mivel a Ghibli stúdió animéire támaszkodik így alapból csodás. Anno a lányaimmal az összes Ghibli filmet láttuk többször is. Nem tudom hogy nézett ki ez anno PS3-on de szerintem ez így nagyon szép.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

j0nNyKa
pont azokrol az esetekrol beszelunk amikor valaki nem kerdezi meg, megis pofanbassza a spoiler, aztan meg jonnek a megmondoemberek, hogy mindenki hulye aki erzekeny a spoilerre 😊 aranyos meg minden

lwb
Ha megkérdezi, el. Egyébként miután 328-szor megfilmesítették (még ex-James Bond Pierce Brosnan is játszotta egyszer) és még többször lemásolták filmben vagy sorozatban, ezért sanszos, hogy a tévé elspoilerezi neki mire odajut, hogy kötelező olvasmányként elolvassa valamikor a középiskolában. Az Egri csillagok dettó. Mire odaértünk, hogy kötelező lett volna, már mindenki látta a filmet. Ettől még a könyv nagyon jó volt, azon kevés kötelezők egyike, amit azóta is újraolvastam. Cseppet sem zavart, hogy tudom, mi a vége.

Ulthanito
A Robinson Crusoe-t meg már 300 évvel ezelőtt írta Defoe. Ha majd a gyereked olvassa, akkor majd elárulod neki, hogy végződik?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Én is így vagyok vele. Nem akarom tudni azt sem, hogy izgalmas, vagy unalmas, vagy rövid vagy hosszú. Semmitse.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen. Menj el A-ból B-be, és vidd el a lányt. Ennyi.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Héten AC bejelentés is jön pletykák szerint. Kíváncsi leszek rá

darkSectorxxx

Moby
Hatszázszor átrágott téma: nem egyformán vagyunk erre érzékenyek. Ebből spec én sem szeretnék tudni semmit. Akkor sem, ha nincs benne fordulat.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Pontosan, de tudod milyen a newgen user. Szereti ha hallathatja ahangját a neten meg szeretnek szart dobálni csoroptokba szegődve.

lwb
Ez igaz úgy általánosságban, de a TLOU 1-ben nem nagyon voltak fordulatok. Bekapcsolom a spoilert, akármekkora vicc is egy 2013-as játéknál, de a hisztit elkerülendő.
Joel lánya az introban meghal, Tess meg lényegében még az előtt, hogy a történet beindulna. Azt a tutorial végén megtudjuk, hogy Ellie immunis. És a vége sem nagy fordulat, hogy Joel amint megtudja, hogy Ellie bele fog halni a műtétbe, inkább Ellie-t választja és kihozza a műtőszobából. Lényegében nincs benne semmi fordulat, a zseniális Joel és Ellie kapcsolata, annak fejlődése. A történet full lineáris zombimese.

yesname
Így van, de azért a fordulat(ok) bármilyen elcsépelt is hozzá tudnak tenni.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.28. 20:46:37

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

lwb
Egyébként ez az egész leak-es hiszti nagyon fel van fújva. Ha valaki elspoilerkedi nekem előre a Last of Us 1. történetét, az semmit nem vont volna le a játék élvezeti értékéből. Nem beszélek róla, mert valaki egy 7 éves játék kapcsán is sikítófrászt kap, ha a történetről beszélünk, de a lényeg, hogy faék-egyszerű története volt. Nem ettől volt jó, hanem ahogy azt a történetet elmondták.

yesname
Ha igaz amiket írnak a ND munkakörülményeiről és hogy ezt nem is honorálják kellőképpen (sőt), akkor én nagyon nem sajnálom őket és tán még igaza is van a baromnak. Ha igaz persze... akkor kapják csak a pofonokat, de keményen. Nem kedvelem a kizsákmányolókat, a képmutatókat, és helyzetükkel visszaélőket. Persze, ha igaz... de nagyon sokan egybehangzóan mondanak hasonlókat.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.28. 20:17:52

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

lwb
Uhh, hát én beleolvastam a leakbe, csak a sztoriba, videókat nem néztem és elég gáz, ha tényleg ez lesz. Megveszem, persze, de ez eléggé kiábrándító. 😞

Moby
Ez biztos én vó'tam? Nem emlékszem ilyenre 😊
Egyébként egy újabb alkalom, amikor kiderült, hogy az internet feneketlen pöcegödör. Nem nézem már a twitterüket sem, gyomorforgató, ami ott megy. Nagyon sajnálom őket, absz együttérzek velük. Hét év kőkemény munkája, jön egy sértődött barom, és feltüzeli a sok idiótát. Vajon mennyire lehet rajongó, aki képes elolvasni előre a sztorit? Megnézni belőle videókat, stb.
Mit szólt volna az internet, ha előre valaki pár mondatban leírja a God of War történetét? Mennyire röhögték volna ki előre Cory-t?
Okádék, ami megy 😞

yesname
Az a komoly egyébként, hogy Moby megjósolta mire kijön a TLOU2 addigra YouTube-on már végig is játsszuk. Beteljesül a jóslata úgy néz ki.
Lehet Ő szivárogtat. Gyanús. Az orákulum. 😊
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.28. 18:59:38

TDC Geronimo
június 4 a jelenlegi PS dátum. Aztán ki tudja ténylegesen mikor lesz 😄

shaddam
Pár hete platináztam a Vice city-t, gondoltam utána nekiállok a GTA3-nak. Na nem platinázni hanem végigvinni, mert talán 5 küldetésig jutottam pécén pár éve. Rohadt nehéz játék, pillanatok alatt agyonlőnek kocsistul. Ingame térkép nincs, a minimapon nem látszik az átfestő meg az ammu nation.És mivel nem volt benne kis szarosként több száz órám mint vice cityben meg san andreasban eléggé sokszor elvesztem.A küldetések hihetetlen hogy néha mennyire nem fogják az ember kezét. 2001 táján biztos eladott pár gémer újságot a végigjátszás 😄 A térkép viszont durva mekkora, igaz sok az üres rész benne a folytatáshoz képest. Ami rohadt jópofa szerintem hogy a villámlás után pár másodperccel jön a dörgés, ami megrezegteti a kontrollert <#taps>. A következőnek jön majd a san Andreas(ott legalább minden utca a fejemben van több száz óra multi után), de előtte sorra kerül ps3-on a sorcery meg a days gone.

Salen szokott lenni a GTA trilógia jó áron, 2 résznél már jobban megéri mindhármat venni mint külön-külön

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Amúgy random kedd van. Sony ilyenkor szereti dobálni a híreket
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.28. 16:48:36

TDC Geronimo
Nézem elajjaz tolja megint. Istenem ez a játék 😞

Ez tipikusan azok közé tartozik, amire szerintem még 10+ év múlva is emlékezni fogok

darkSectorxxx
Az szép. 😄
Nekem Pro-n is beszaggat sokszor a BB mint a szent isten.

TDC Geronimo
Valami modder bepatchelte bloodbornet és unlocked frammel úgy fut alap PS4en, mint a DS3 kb pron a patch után.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.28. 16:01:41

j0nNyKa
nem mindegyik resze olyan jo, de a legtobb az hozza az elso szintjet

nem is tudom melyik a kedvencem, mindegyik kicsit maskepp erint meg, josag 😊

Ulthanito
Akkor csak én vagyok lemaradva. 😊 Asszony javasolta, ő megnézte egyedül pár hónapja, gondoltam akkor megnézem. De az első rész állat jó volt! Tuti lepergetem még párszor.

PS5 II PSVR

n000rbi
Persze, már jó ideje fent van, az egyik részt a magyar Digic csinálta 😊

/szerk.: nos, ha olvasnék is, nem csak írnék, akkor nem mondtam volna el harmadszor, hogy magyar az egyik, de legalább a nevüket is tudjátok már 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.28. 15:37:18

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
Sonnie's Edge <3333333333 a legeslegfaszább rész, szerintem már vagy 10x láttam 😄

The Secret War volt a magyar, az is egész jó rész volt 😊
amúgy érdemes végignézni az összeset, ahogy Seth is írta, van pár állejtős (mind animációra, mind storyra), de van pár felejtős - de mivel mindegyik 10-15 perces, így nem nagy érvágás az se, ami szarabb kicsit 😊
Seth
Minden rész teljesen más stílusban készült, nem összefüggőek. Van köztük pár kiváló darab, de akad pár "meh" is. Asszem az egyik fullCG epizódot magyarok csinálták, ami úgy tudom valami díjt is nyert

PSN ID.: Beegabor

Ulthanito
Tipp:

Flixin elérhető egy animációs sorozat, Love, Death & Robots a címe. Megnéztem az első részt, letettem a hajam, gamerek előnyben!

C9-esek pláne, Dolby Vision

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.04.28. 15:11:08

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Nem csak a 2-3D-nél, hanem ahogy az élek egyre jobban kerekedtek, és a részletek egyre jobbak lettek.

Persze nehezebb már, mert ugyanakkora szemmel látható változáshoz már SOKKAL nagyobb teljesítmény ugrás kell.
DE én azért észreveszem ha egy fotoreal, fasza fizikás játékkal játszok, vagy egy robotszerű animációval megáldott moslékkal.
Lehet BŐVEN látványban előre lépni, csak lehet nem 1 vagy nem 2 generáció közt, hanem több lépcsőfok kell.

mucsácsó
persze... azt nem fogja egyik se mondani, hogy ne várjunk nagy durrt a nextgentől 😄

az RT meg nem lesz annyira nagy kunszt sokak számára, most is tudja jópár játék PC-n (aminek ékes példája a Control), és azért az sem egy 2D -> 3D szintű ugrás 😄

de várjuk ki a végét, az új GoW meg majd a kövi Nóti játék fixen felmossa a padlót, ha más nem is 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.28. 13:14:35
Moby
Sőt, már ezeket megelőzően is voltak 3D képes játékok, csak azok még nem pixelesek voltak, hanem tisztán vektorosak(oszcilloszkóp).

Moby
MerketingBS.
Sajnos soha nem fog megismétlődni a ps1->ps2 generációváltás. Ráadásul a 2D->3D váltás nem egy robbanás volt. Az egy folyamat volt, amiben a folyamat elején a 3D játékok a 8 bites rendszereken, hogyismondjam...nem néztek ki jól, legalábbis nem annyira, mint a 2D játékok (Elite, Mercenary, stb).