121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Rage47
    ne már én is akarom :D
  • Evoluti0N
    Redditen láttam, h egyesek már ma megkapták bizonyos helyekről. Mások holnap. Not fair. :'(
  • TBTPumpa
    Konzolvilág írt, hogy a Lasszóf@sz 2-t mindenki megkapja pénteken (akár a futár viszi, akár a boltban veszitek át). Special és Collector's kiadásból meg nem kaptak annyit, mint szerettek volna, így aki azt rendelt az vagy nem kap semmit, vagy beéri a fapados verzióval.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.06.16. 16:54:57
  • Rage47
    Én sok éve a Beyond: Two Souls-t néztem végig, mikor éjszakás voltam :D mert úgy voltam vele, hogy sosem lesz PS-em úgysem.

De azt nemtom megérteni, akinek ott a gépe hozzá és mégis másokat néz, mintha filmezne :D
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.16. 16:19:41
  • j0nNyKa
    tipp csak, lehet totális baromság, de nem lehet hogy a twitch-féle streaming hamarabb volt, mint a netflix-féle? mert akkor egyszerűen úgy terjedt el, hogy az volt korábban, az volt hamarabb elérhető lehetőség
    ja meg még1 biztos van: streamet nézni ingyenes, és opcionálisan fizetsz, netflixezni nem tudsz ingyen
  • mucsácsó
    nem csak neked, magam sem értem - azt meg pláne nem, hogy ez hogy nőhette ki magát ennyire és hogy ez egy ennyire meghatározó dolog legyen, abszolút nincs benne ennyi pedig...
  • j0nNyKa
    én szeretek, és pont ugyanolyan a stream mint a tv, hogy ő mondja meg, mikor mi megy, sorozatnál meg én mondom meg mikor mit nézek - már csak ezért sem fogom fel
    az oké ha valaki kaja közben nem szereti ezeket nézni, azt totál megértem, de hogy egy lefixált élő show-t válasszon a végtelen lehetőség helyett..... nemtom
  • mucsácsó
    ez érdekes, és énsem értettem sosem...
    végigjátszásnál persze jóljöttek segítségül, de az, hogy nézzem és netán még kövessem is ezeket, meg bálványozzam a streamereket meg az e-"""""sportolókat""""""".. hát nemtom... előbb nézem az öreg Bartost youtube-on :'D

kaja közben én meg nem szeretek filmezni/sorizni, ha eszünk, akkor eszünk - de mindenki máshogy van bekötve :)
  • j0nNyKa
    de ez olyan fura, ha sorozatban szerepelhetnél, megélhetnéd, játszhatnád, azt választanád nem? mármint nem csak te, bárki..?! mi a szarért választja hogy nézi ahelyett hogy átélné? csak nekem fura?
  • Rage47
    valaki jobban szereti nézni, mint játszani, láttam már ilyet, ez van :D
    van olyan ismim is aki inkább végignézi, mint hogy letöltse stb. kajál és közben nézi mint egy sorozatot
  • Kongy
    Én egyetlen streamet szoktam nézni, az pedig a Hearthstone. :D De azt is csak azért, hogy én is megtanuljak rendesen játszani, no meg szórakoztató is. De sztori központú játékokat sosem néznék, mert egyszerűen nem érdekel ahogy más vergődik vele, meg nincs kedvem más kommentárjait hallgatni, szeretem saját magam megélni és lereagálni.
  • j0nNyKa
    számomra amúgy megdöbbentő de a korosztályom (ami majdnem a tied) rendszeresn streamet néz, innen sgről is elég sokan
    én se értem hogy minek meg miért meg mikor, de csinálják
  • ppista
    Detto. Életemben nem néztem még senkit sem hogyan játszik. Ha elakadtam valamibem, akkor megnéztem hogyan kellene hozzáállni, de azt a segitséget a Kispista is felrakhatta felőlem, vagy az amerikai elnök. Tök mindegy.
    De azt fel nem tudom fogni, amikor a gyerekek mennek, és fizetik a belépőt, mert valami "jútúb sztár" megjelenik egy rendezvényen. Beszarás.
  • TomStorm
    +1
  • Moby
    Fogalmam sincs, sosem néztem őt. Egyrészt leszarom a fortnite-ot, másrészt szerintem az én (gamer)generációm nem az, aki azt nézi, ahogy más játszik. Már csak azért sem, mert ideje sincs rá (magambból kiindulva igénye sem).
  • Mephike
    Szerintem ha az MS elengedi Ninját (kétlem, hogy ez megtörténne, felérne egy beismeréssel), akkor a Twitch perceken belül visszahívná. Mondjuk részemről teljesen mindegy hol van, mert nem nézem őt.
  • shaddam
    Mi lett ninja twitch csatornájával? Bannolták vagy ülepszik rá a por a szerződés végéig?
  • n000rbi
    Ha már mutogatták nekünk a Horizon: Forbidden West-et, én tettem egy újabb próbát az előző résszel, amit eddig már két- vagy háromszor kukáztam pár óra után. Jelentem elkezdett érdekelni, azt hiszem az első cauldron után mondtam azt, hogy van ebben fantázia. A mellékküldetésekkel nem nagyon foglalkozok, de a lendület még jelenleg is kitart, amit nem gondoltam volna :) A Tlou2 most biztosan meg fogja törni, de szerintem van elég időm befejezni a ps5-ös rész megjelenésig.
  • Moby
    20 millióért vettem meg őt az MS. 17 milliót keresett 2019-ben a mixer nélkül. Eladta magát 1 éves bevételért úgy, hogy közben taccsra vágja a karrierjét.
    Nem, én nem szeretném magam így elszámolni, ha ilyen lehetőség van a zsebemben. Nekem nincs ilyen lehetőség a zsebemben, bár nem világos, ez hogy jön ide.

/tökéletesen biztos vagyok benne, hogy mindkét fél nagyon szívesen csinálná vissza az egészet, ha volna rá mód, mert abban teljesen biztos vagyok, hogy nem erre jött létre ez a deal, ami végül kisült belőle :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.16. 13:21:24
  • Ulthanito
    Igen, annyira elszámolta magát, hogy most van 6 (10?) millió dollár a zsebében. Szeretnéd így elszámolni magad az életben, bármikor is. Sose fogod.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.06.16. 13:06:33
  • Ulthanito
    A tévedés jogát fenntartva úgy érzem, hogy bármi is lesz az, nem lepődök meg.
  • Moby
    Így értettem én is. Ezzel együtt szerintem ninja is, shroud is, meg mindenki aki átment ugyanúgy elszámolta magát, mint az MS ezzel az egésszel. Mindenki szentül hitt benne, hogy a sztárok viszik magukkal a nézőket, dehát ez nem történt meg. A brandingből meg csak addig van lóvé, amíg népszerűek. Deeee hogy lehet egy streamer népszerű úgy, hogy nem nézik? :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.16. 12:33:27
  • ppista
    Biztos megkérte az árát a nézettség csökkenésért, szóval ez csak az Ms-nek bukó rövidtávon. Hosszútávon valószínűleg mind a kettőnek, ha addig valami csoda nem történik.
  • Moby
    Epik Fail lvl. végtelen (isten bizony nem direkt, tök véletlenül futottam bele indexen:
    8 millió ember nézte élőben a Fortnite évadzáró eseményét.
    ...több mint 6,1 millióan a YouTube-on és több mint 2,3 millióan Twitchen nézték a játék világát átalakító kataklizmát. Ja, és a Microsoft sztárokkal felfújt, de nézőket mégsem nagyon vonzó platformján is:
    NINJA, A NÉPSZER STREAMER ARRÓL BÜSZKÉLKEDETT, HOGY VOLT, HOGY EGYSZERRE 50 EZREN NÉZTÉK MIXEREN.

• Probatbicol
    Én úgy látnám a cloud gaming-ben a jövőt, ha nem arról szólna hogy a steamen megvásárolt játékodat tudod kicsit szarabbul futtatni rajta, hanem ha direkt erre a platformra fejlesztenének játékokat. Rengeteg tőke kellene hozzá a szolgáltató részéről, de a fejlesztőknek a rendelkezésre állhatna a ma elérehtő legmodernebb technológia, tulajdonképpen korlátok nélkül, nem kellene optimalizációval törődni a különböző konfigurációk miatt. Pl. a PS5 is lehetne 5-10-szer erősebb, csak nyilván senki se venne 1,5-2 millióért konzolt. Ha a szerverközbontban a legbrutálabb szuperszámítógépek lennének és direkt arra fejlesztenének, azzal nem nagyon tudná egy lokál gép felvenni a versenyt. Ráadásul nem kellene 7 évet várni a generációváltásra, mert folyamatosan fejleszthetnék.
    Majd biztos az Apple csinálja meg ezt is.
  • darkSectorxxx #108346
    Ez meg Xbox tolta telefonra nekem:

• darkSectorxxx #108345
    Hát lehet kevés a felhozatal meg Stadia leparkolt, de én használom Nvidia-t meg xCluod-ot, az azért nem gyenge. Nem realtime, de basszameg kategória.

Nekem se váltja le soha a konzoljaimat, de nagyon durva. PC helyett használom pl az Nvidia-t.

Ez pici kép de, nah telefonon is? :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.16. 11:32:49
  • Moby
    Amúgy nem tudom használtátok-e itt. Minőségben nagyon durván megbasz mindent. Ráadásul ahányszor náluk nézel valami eseményt, kapsz valami ajándékot érte. Grebber szerintem ebből űz sportot :D Lassan pénzt fognak utalni annak, aki nézni. És előreláthatólag soha nem fognak annak a közelébe se érni, hogy a twitch csizmatalpáról lekaparhassák a sarat.
  • Moby
    Áh, ez nem erről szól. Ez ugyanaz mint amikről eddig beszéltünk. Kézenfekvő volt. Mindenük adott hozzá. van egy nagyon bitang CDN rendszerük. A piac egyik legjobb videótechnológiájával rendelkeznek. Technikailag sikerre vannak predesztinálva. Rengeteg pénzük van. Minden adott. Le kell csak hajolni, és...
    ...és hát ez nem így megy.
  • Moby
    Persze, lehet még ebből valami. De ha lesz is, tíz-tizenpár év múlva ebből valami sikersztori, hogy azt akkor ki fogja sikerre vinni...
    De - és ez a személyes véleményem - az egészből nem lesz semmi. Addigra olyan power lesz a mobilokban, hogy már senkit nem fog érdekelni különösebben, hogy kihelyezehető-e a computing valami távoli helyre, ha elfér a zakózsebemben is. Az otthoni eszközökről meg nem mondanak le az emberek. A technológiai piacon az infrasturktúra fejlődik a leglassabban, és a cloudgaming kitettsége szinte száz százalékos az infrastruki felé.
  • AntiHero
    Valahol kell mosni a piszkos pénzt.:D
  • Moby
    Vagy ez a mixer is, édesistenem...lapátolják bele a pénzt, megvettek lassan minden streamertt, közben akkora epik fail az egész, hogy az ember csak fogja a fejét. Ez icsak egy újabb, az MS végtelen sorban. De legalább van pénz erre is :D

• AntiHero
    Nyílvàn minden lehetséges. Idő kérdése csak.

De a cloud gaming még bőven gyerekcipőben jàr. Nyilvàn próbàlkoznak a cégek vele, mert nem hülye ötlet. A többit meg màr leírtàtok a témàval kapcsolatban.
  • lwb
    Emlékszel még arra az időre, amikor az online streaming még kockacukor nagyságú, gatya felbontású videókat tudott csak kezelni? Ma már 8K is elérhető.
    Soha ne mondd, hogy soha a techiparban.
  • lwb
    Ebben egyetértünk. Nem gondolom, hogy a következő 5 évben érdemi változás lenne a piacon. Lehet, hogy 10 évben sem. De a jövő szerintem akkor is az, hogy minden kütyün streamelhető lesz minden és a konzolok helyett legfeljebb a pc marad csak otthoni vasnak. Ezzel többszörösére lehet majd növelni a potenciális vásárlók számát és a felhasználóknak is jobb, mert elég lesz egy tévét megy kontrollert venni, gépet már nem kell majd. Ráadásul a backwards compatibility sem lesz gond, mert ugye megy majd minden a szerverparkban.
  • j0nNyKa
    + ugye crossplatformsag, tehat ha epp konzolnal ulok, ha epp macbook elott ulok, ha epp asztali gep elott ulok, tudjam onnan folytatni ahol abbahagytam
    de valahogy ez nem hangzik realisan kicsit se, netflixet csak nezed, jatekot iranyitod
  • Moby
    Mondjuk nekik már volt egyszer egy ilyen sírvaröhögős epizódjuk az xbox one-nál, hogy a felhő fogja számolni a fizikát :D
    Hát izé...Hol vannak most azok a felhőkök, amikor a one generáció már a végéhez közeledik? :D Annyira nem jött össze a felhőcomputing, hogy elkezdtek inkább abba az irányba tolódni, hogy lehető legtöbb powert telepítsék le az ügyfélhez, ami csak elérhető. Ez azért többet mond ezer Phil Spencer aranyköpésnél :)
  • AntiHero
    Sose lesz a géming jövője a cloud.

Max akkor, ha egy csoda folytàn úgy működne mint a netflix.

Van előfizetésed, belépsz, elindítod a jàtékot. Megy zökkenőmentesen, nem lagol, nem szar a minősége, nem ér semmi negatív vagy 2 kattintàstól több inger.

Ha ezek közül bàrmi is fenàll akkor az emberek nem hasznàljàk.

Kényelem..ezért működik a netflix. (Nem kell letölteni, nem kell feliratot keresni..stb..)
  • Moby
    Nem, a sony sem villamos. Ők is inkább csak jelen vannak ebben, hátha lesz kiugrás. Úgy vannak vele szerintem, mint a VR-al. Ott kell lenni, hátha lesz egyszer kitörési pont. Ez viszont nagyon messze van attól, hogy a google meg az amazon erre próbálja meg felépíteni az egész platformját. Az MS is így lehet ezzel. Csinálják, mert kézenfekvő, és meg van hozzá mindenük. De azért erre a lapra nem tettek fel mindent. Óriási szerencséjükre.
  • lwb
    This is like your opinion, dude. :) A helyzet az, hogy nehezen hiszem el, hogy három legnagyobb tech cég a világon egyszerre hibáznak egy óriásit és csak a Sony a villamos. Ezt nem hiszem, ne haragudj. Windows mobile ide vagy oda.

Mielőtt megjelent a netlfix a piacon hasonló előrejelzésekkel nyugtatták magukat a kábeltévés cégek is. Aztán meg ma nézd meg, hogy mi van.