PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tapsolni nem tapsolok hozzá, de engem valahogy abszolút hidegenhagy ez az egész, spoiler elkerülésre meg milliomegy opció van már manapság, persze némi effort lehet, hogy elkapja az ember a szemét minden TLOUP2 hírnél/kommentnél..
én csak annak örülök, hogy előbb jön 😄
Az egyernesen meg szórakoztató, hogy mostmár a fejlesztők, meg a internet népe fogja megmondani, hogy mikor is kell kiadni egy játékot, nem annak a tulajdonosa, aki csilliárdokat tesz a marketingbe, meg mindenbe.
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A spoilerek másfél hónapig való elkerülése bennem nem vált ki ilyen gyűlöletet, ne haragudjatok. Tökéletesen megértem a fejlesztőt, akivel éppen ki akart a nagy cég baszni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 10:50:53
<#nemtudom>#nemtudom>
Hajrá!
1. Bónusz a fejlesztőknek megjelenés után 6 hónappal.
2. Eredeti megjelenést eltolta Sony a vírus miatt korlátlan ideig (év végét beszélték).
3. Leak
4. A Sony előrehozta a megjelenést júniusra.
5. A team megkapja a pénzét lényegében csak egy hónap (május - június) késéssel.
Szóval, ha nem is a leakelő ember személyesen, de maga a fejlesztőcsapat igen, jól járt, megérte nekik.
Totális őrület. Én meg kerülgessem a másik szarát, ha esetleg ugyanazt a lépcsőt használnám.
Ott rohadjon meg
Jól tette???<#wilting>#wilting> Mi az isten faszát tett jól? Ne kúrjatok már fel ezzel a kisember robinhúdja hozzáállásal! Jól tette voln ha,
-jelezte volna a munkaadójával, hogy nem a szerződésének megfelelően jár el
-ha a munkaadója nem ezt nem veszi figyelembe, akkor jogi úrta tereli
-ha meg benne volt a szerződésében, és ő ezt alá is írta, akkormeg...még akkor van lehetőséges
AZT TETTE JÓL, HOGY FULLBA TOLTA A KRETÉNT? <#wilting>#wilting>
Ezzel most a pénzénél lett? Nem. Sőt, szerintem rohadtul meg lesz baszval. Elbaszta egy csomó ember szórakozását? El. Elbaszta a karrierjét? El. De legaláb megmutatta végre valaki, hogy hol lakik az úristen!!!!
Fúdeténylegdemennyirejóltette! Mindekeinekígykellene! <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
El sem tudom képzelni, hogy lenne, lehetne, létezhetne (valami párhuzamos univerzumban, amit felnőttek laknak) a vitás kérdések rendezésére jobb megoldás!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 10:08:34
wow 😄
a Store szar szinte minden platformon
ha igazak a leírtak, akkor jól tette a tag, gyanítom bent többen áldják, mintsem átkozzák a nevét 😄
ezzel egyedül az a gáz csak ránk nézve, hogy most a spoilerekbe mégkönnyebben futhat bele az ember valszeg, de szerencsére engem elkerültek eddig ezek.. 😛
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.30. 08:44:51
Sok fejlesztő számolt ezzel a pénzzel és a "határozatlan idejű" halasztással kapcsolatban olyan hírek voltak házon belül, hogy év vége, karácsony környéke is lehet a megjelenés. Ez jövő év közepi bónuszt jelentett volna a TELJES teamnek. Aki leakelt (ha egy ember volt és nem több vagy akár a teljes csapat) pont azért leak-elt, hogy a Sonynak ne legyen választása és kiadja előbb a kész játékot.
Be is jött, júniusban jön a játék. Leak nélkül aligha jött volna.
(egyébként a dolgozók próbálkoztak előre elkérni legalább egy részét ennek a pénznek, de nem kaptak mást, csak fenyegetést, hogy ki lesznek baszva)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.29. 23:27:49
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.29. 19:57:04
hát én nemtom jonnyka, lehet az is furcsa benne - én azért bízom a CDPR-ben 😊))
(© j0nNyKa 2020.04.29)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
viszont ez a gunplay, jááááj :S egy COD MW után ezt nagyon siralmas látni, remélem kezdenek valamit majd ezzel azért szeptemberig, mert rohadtul erőtlen, amolyan Fallout 3-jellegű az egész - de félő, hogy ez már nagyon nem fog akkorát változni :\
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.04.29. 18:54:35
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.29. 19:35:16
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.29. 17:32:35
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.29. 17:00:06