121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • yesname #108411
    Nem biztos. Van aki BluRay lemezt is nézne ha már van.
  • Moby
    Igen, fektetve határozottan jobb a lemezes. Nálam viszont állítva lesz.
  • n000rbi
    Szó sincs erről, mindenképp lemezes lesz, ezzel csak nyugtattam magam :)
  • lwb
    Én nem láttam egy spoileres képet se, csak a trailerből kiszedett állóképek vannak. Pedig direkt rá is kerestem. A spoileres dolgokat leszedték youtube-ról, máshol még elérhetőek, de yt-on nem.
  • Evoluti0N
    Akkor mindenki az alapján fog választani a lemezes és az only digital között, h fekve vagy állítva használja-e majd a konzolt?
  • n000rbi
    Jaja, de nálam valszeg feküdni fog, állítva nem nagyon van hely a tv mellett.
  • mucsácsó
    amúgy igen, határozottan :D
    de állítva meg fordítva van a helyzet :D
  • n000rbi
    Fektetve a lemezes jobban mutat, szerintem.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.06.17. 16:44:39
  • Evoluti0N
    Akkor ne yt, ameddig végig nem viszed a játékot.
  • Rage47
    gépen yt-ozok a legkevesebbet
  • Evoluti0N
    Ha youtube-ozni akartok, akkor szigorúan számítógépről és rakjátok fel a spoiler protection 2.0 kiterjesztést, majd írjátok be a blokkolandó, TLOU 2-vel kapcsolatos kulcsszavakat. Szóval ilyesmiket, h The Last of Us, TLOU, Joel, Ellie és hasonlók. Én azóta használom, mióta kiszivárgott az a néhány spoiler. Ezután, ha a TLOU 2-vel kapcsolatban ajánl valamit videót, akkor abból ennyit fogtok látni.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.17. 14:44:51
  • Rage47
    ah de jó :( kösz
  • AntiHero
    Na akkor aki nem akar TLOU 2 spoilert az kerülje el a youtubet. :D

Tele az egész premieres, spoileres index képes videókkal...

Nem tudom miért kell index képre spoilert kirakni..
  • Rage47
    TLOU2 előtt direkt nem vettem meg a Days Gone-t. :)
  • Evoluti0N
    Úgy hangzatok, mint valami boomerek, akik nem értik a mai fiatalságot.
  • Ulthanito
    Én Darkyt szívesen elnézem, bár őszintén max szarás közben szoktam 3-4 havonta megnézni egy-egy DaS-streamet a nagyvilágból. Ami persze nem azt jelenti, hogy csak 3-4 havonta szarok.
  • hvitya
    Days Gone-t szedtem le végül. Viszont Last of Us 2 és ezután egy darabig biztos elég lesz a post apok környezetből az is tuti.
  • darkSectorxxx #108394
    Ha nem ismerősöm valaki akkor én is challange-eket nézek, de ha magyar és lehet beszélni az illetővel akkor oké.

VR-hoz nem azért nem járok mert lenézem őket, hanem mert eltekirik a chat-en amit esetleg kérdezni szeretnél tőlük.

Ilyen buzi ostoba 1 betüs meg 1-2 emotikonos kommentekkel szemetelik tele a chat-et.
  • lwb
    Gondolom valami social dolog az ilyen multi játékok streameit nézni, ez nem tudom. Én egyedül speedrunokat meg challange runokat szoktam nézni, meg Hearthstone-t, de ugye ott is profi játékost csak. Ezekből egyrészt lehet tanulni, másrészt szórakoztató nézni egy jó játékost, aki simán megcsinálja azt, amin én órákat szoptam. Olyan ez mint a sport, jó dolog otthon focizni, de azért egy profi játékost bravúrjait nézni az egész más. Elfér mindkettő egymás mellett.
  • Kongy
    Na, aki a VR-t nézi az nálam súlyosbító tényező. Nemhogy hozzátennének az élményhez, hanem csak elvesznek belőle.

Illetve én is a Death Stranding-et javaslom, ha jó sztorit akarsz. A gameplay eléggé megosztó lett, de én azt is imádtam. Days Gone-t kb felénél abbahagytam, mert halálosan ráuntam, RDR2 is remek játék, csak enyhén túlnyújtott, és helyenként iszonyat vontatott.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.06.17. 08:21:28
  • darkSectorxxx #108391
    Ez igaz. Ha nem akarja magát megkímélni 40 óra unalmas mendegéléstől. :D
    Egyedül az átvezetők jók benne.
    Meg az első 5-10 konfrontáció a szellemekkel utána full repetatív szarság már elnézést.

Egyedül a 8. scene-ben éreztem hogy kicsit ki szeretnének mozdítani a fotelből.

A Sony valszeg 2 kézzel kapaszkodott a játékba mikor PC-re elengedte. :D

RDR2 meg fasza élmény western stb csak nem szabad elmerülni a gyüjtögetésbe mert kiég benne az ember.
    Nem beszélve az ostoba megoldásokról amikor elvezsted a cuccaidat meg a fegyvereket hiába állítod be, felülsz a lóra vagy leszállsz azt mintha egy rulettasztalon pörgették volna ki hogy éppen melyik fegyvert fogod elővenni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.16. 23:21:52
  • Moby
    Gondolj arra, hogy te még játszani fogsz vele, amikor ő már nem :D
  • Rage47
    darksectorra nem szabad hallgatni :D
  • Evoluti0N
    Áh, nem. Nem szeretek játékot elkezdeni és aztán félbehagyni. Desperados 3 majd TLOU 2 és Tsushima között valamikor. Péntekig tuti nem játszanám végig. :D Most így tengek-lengek. Végigjátszottam megint a HL Alyxet, h összeszedjem a maradék acsikat, most meg majd egyéb foglalatosságokkal lefoglalom magam a maradék kicsit több, mint 2 napban. :)
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.16. 20:40:13
  • TBTPumpa
    Addig mehet a Desperados 3.
  • Evoluti0N
    El-fo-gad-ha-tat-lan.
  • darkSectorxxx #108385
    Death Strandig-et fejeltsd el.
    RDR2 is unalmas nagyon ha nem a story-t kergeted, nekem a DG tetszett a legjobban, RDR2 csak a látványban durvább a többitől.

DS-et meg nézd meg Youtube-on cska tekerd el a 40 óra gyaloglást. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.16. 20:00:14
  • darkSectorxxx #108384
    Meg fogsz hidd el és nem felejted el. :)
  • Moby
    Hűha, és most akár 2 nappal és később fogod kezdeni :D
  • Evoluti0N
    Fákszejk. Ha én ezt tudom, akkor dobozosan veszem. Elsősorban azért vettem digitálisan, h éjféltől már játszhassam.
  • kutyakiki81
    Angol földön úgy fest holnap megkapjuk. Ma jött az e-mail, hogy postázva lett.
  • Rage47
    Death Stranding
  • benőmenő
    Pl. speedrun-t betanulni sose fogok, de néha tud érdekes lenni ahogy egy ügyes runner játszik. Vagy egy régi kedvencet közösségben újra átélni kb. 2 délután alatt, amíg tudok házimunkát, stb.-t csinálni. Ráadásul ha én játszom újra az kb. 2 heti géming időt venne el az új címektől.
    Lényegében nem a kertévé, az emegy, vagy a sláger rádió zúg a háttérben, hanem a twitch.
    Mondjuk én filmet, sorozatot is viszonylag ritkán nézek.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.06.16. 17:50:11
  • j0nNyKa
    áh valóban, ott van cset, tehát akkor már együtt csinálják... sajnos makes sense
    még ha az együtt csinálás a hülye szmájlik spamelése is... lol
  • n000rbi
    Ezek közül a Days Gone, ami leginkább a hagyományos értelemben vett videojáték, szerintem arra menj rá. A másik kettőhöz türelem is kell és nem úgy szórakoztatnak, mint a DG.
  • shaddam
    Twitteren össze is vettem egy biszex gémerlánnyal, mert mindig a thevr gameplayt nézte, de játszani sose játszott volna semmivel. De ő ő gémer.
    Szerintem sokaknak ilyen közösségi élmény vagy mifene
  • TBTPumpa
    Magyarországon ez nem fog megtörténni.
  • hvitya
    Igaz ez a hét a LoU2rol szol nekem is de szeretnék behúzni egy játékot psn-ről amíg tartanak az akciók.

Eközött a 3 között vacilálok segítsetek dönteni:D

Red Dead Redemption 2
    Death Stranding
    Days Gone

Melyiknek van a legjobb tortenete?
    Melyik a legszorakoztatóbb?
    Hosszúság és újrajátszhatósági faktor annyira nem számít a lényeg, ha kipörgetem a végén azt mondhassam na ez egy jó cucc volt.

Grafikaba ahogy látom mindhárom AAA kategória

• Rage47
    ó mukbang, nem tudtam, hogy ennek neve is van, csak láttam 1-2 instás videót, hogy zabálnak :D
  • Moby
    Tuti, hogy valami nagyon egyszerű, a társadalom berendezkedésében gyökerező válasz van rá, minthogy miért olyan rohadt népszerűek a mukbang videók (1-2 azokból még nekem is oké). Sosem néztem utána.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.16. 17:14:41