PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adversus solem ne loquitor
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Azért, mert minőséget raknak le nem biztos, hogy angyalok. Végezhető ilyen minőségű munka úgy is, hogy kényszer alatt tartanak stb. A szenvedély az viszont tényleg kell hozzá, de nem zárja ki egyik a másikat. Tapasztalat.
Inkább azért tűrhetnek sokan, mert nagy nevű cég és jó referencia. Nagyon jó ugródeszka, hogy utána egy megfelelőbb munkakörnyezetet találhassanak. Ezt több volt dolgozó is nyilatkozta, hogy emiatt maradt a project végéig. Ami miatt pedig bírhatják végig, az pont a szenvedély.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 21:20:27
Ami annyit tesz hogy PSes emberkék hazaviszik a konzolt meg a szoftvert és ez azt jelenti, hogy addigra lesz rendes bejelentés. A június 4i dátum egyre valószínűbb
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 20:45:00
Nem tudni milyen szituja volt és mennyi idő alatt milyen mélységekbe jutott, de el tudok képzelni olyan helyzetet, ahol tényleges a munkaadó, maga a tulaj szivatta meg és ez jött ki az egészből. Mint lentebb írtam, egy cégnél ha vannak normális emberek és nekik bármi kára lenne vagy büntetőjogi törvény szeg az elítélendő.
Azt nem tudom, hogy feltörte-e bármit is vagy lopott stb. De pl. ha nála van volt az anyag és szivárogtatott az ebben az esetben szerintem nem lopás. Nem ipari titokról van szó, nem is kémkedésről, de nyilván polgári per és gatyája rámehet az NDA miatt.
Az biztos, hogy ilyenhez nagyon és hosszú-hosszú időn át kell vágni normális embert. Viszont, akkor meg hagyta magát ahelyett, hogy időben lépett volna elfelé. De ki tudja... Lehet akart, csak... Vannak ám nagyon szemét cégek. Ismerek olyant, ahol ha szépen válsz el, de a cég nem szeretné utána a HR jól megszívatja az dolgozót.
Sőt olyant is ahol még felmondáskor megmondják, hogy jól gondold meg, mert ez+az lesz.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 20:35:59
Korrektség meg önbecsülés! Ojvé! 😄D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 19:30:54
valszeg szokás szerint hoznak mindent az elődből (Ody), és hozzágyúrnak pár újítást, amit megint majd továbbviszik a kövi AC-re - a trailer alapján ugyanúgy jelen lesznek a háborúk és a megszokott hajókázás, stb...
engem ígyis-úgyis érdekel, mert GoW óta valahogy nagyon bevonzott ez az egész nordic téma, szal én ennek a vikinger settingnek örülök 😊
kíváncsi leszek, hogy a kövi téma mi lesz... gondolom a feudális kínát egyszer meglépik, de egy jövőbeli cyberpunk AC is sztem k nagy kihagyott ziccer lenne 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 19:30:06
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 19:08:27
soon
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Igazából a korrekt emberek ilyenkor is korrektek és értik a szitut. A nem korrektek... ne is akarjanak tőlem semmit se. Nem arról ismernek, hogy az önös érdek vezérel és ez így van jól. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 18:40:23
Ha ugyanolyan grindy izé lesz, mint az Odyssey (99%), akkor nekem skip.