121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#108572 Könnygázzal kellett oszlatni a tömeget - Brutális akciót kapott a PS4 a Lidlben :D -
#108571 Bocsesz :D -
#108570 (egyebkent szerintem piciket tultolod az omlengest) -
#108569 Nem tudom mit lehet ezen szidni..màr mint story szinten..
7 óra van eddig benne..megvolt a wtf pillanat is..eddig kivàlló minden perce a jàtéknak.
Fél infos leakeket meg hagyjuk. Kiragadnak egy fontos pontot..de, hogy az miért úgy alakult..meg mi vezetett odàig azt nem tudjàk..minden fel van építve normàlisan eddig story szinten. -
CptFlint #108568 Engem eléggé berántott. Reggel óta nem bírom letenni. -
Evoluti0N #108567 Dehogy. Vagy lehet azok is, de akkor minden PS4 exkluzív ennyin lenne. Ez ugyanaz a banda, akik kiszivárgott félinfók után elkezdték szidni a játékot és a "SJW Naughty Dog"-ot kiáltók. Nagy részük valszeg 1 percet nem játszott. Sokan szerintem soha nem is játszottak volna.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.19. 12:54:57 -
#108566 PC -sek, Boxos -ok...ennyi. -
#108565 Nyilván sok ezer gamer már ki is játszotta reggel óta -
Evoluti0N #108564 Rohadtul jó. Hajnali 4-ig játszottam. Pro-m majdnem felemelkedett. Mondjuk szerintem nem hangosabb, mint az U4 vagy a Lost Legacy alatt volt. Azt látom, h a trollok már hatékonyak nagyon. Metacritic user értékelés 3.4 több, mint 3000 negatívval. :D Azt ajánlom, h ne nézzetek rájuk, mert valszeg tele vannak spoilerekkel. -
#108563 egészségedre! :) -
#108562 Gratula! -
#108561 Àh ne kezd el. :D
Éjfélkor elkezdtem...7kor feküdtem le. Most keltem. Folytatom..
Kivàncsi vagyok azért, hogy csak engem tudott így beràntani..vagy majd titeket is "?" :D -
#108560 Mehet(ne) a menet, ha nem updatelne és töltene le több gigát.... :D
-
#108559 A VR-osok mindig a lázadókkal lesznek, mer sokkal jobb a kilátás a gépeikből :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.19. 11:03:03 -
#108557 es amennyire meg tudom itelni, nem is fog, mer szarnak bele
hasznalj valami kulso szolgaltatot -
#108556 Megjött a lasszóm :)
sajnos kép nincs, újabban ez sem megy itt (szerk. talán ez)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.06.19. 10:47:52 -
#108555 mint minden jó címüket :d na mindegy kár azért.sajnos az ubi meg az ea ilyen moslék cég lett semmit nem várok már tőlük... -
#108554 Az az EA pár évvel ezelőtt már elkaszálta. -
#108553 hát én amúgysem vagyok nagy sw fan de bepróbáltam a "soulslike" játék menet miatt sajna nem votl túl élvezhető így első bolgyó után tovább léptem :d amúgy valamit magyaráztak a dead space volt fejlesztői is hogy lesz valami de nem lett.csalódás -
#108552 Jedi Fallen Order teljesen single volt és jó is. A SW Squadrons is jónak látszik, bár attól tartok, hogy a SP kampány nem lesz túl hosszú, mivel a játék csak 40 dollár és ősszel már jön is.
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy az évek óta pletykált ME remasterről lesz-e valami. Semmi. Egy nyomorult CGI trailer nem jött a Dragon Age-ből sem és az Anthem is pontosan olyan halott, amilyennek látszik. A Bioware-nél meg gondolom mind szabin vannak, hogy az év egyik legnagyobb EA eseményén egy kurva szót sem szólnak róluk. -
#108551 én nagyon rég nem játszok már ea játékokat.imádtam pedig régebben amiket nyomtak dead space meg dragon age nfs stb.de sajnos annyira rakat szar gameket csinálnak már.tavaly bepróbáltam hosszú idő után az új nfst nem is lett volna rossz de sajnos multi fosra mentek itt is rá volt vagy 4 óra a story hát el is adtam utána xd -
#108550 Az EA Play egy jó nagy kupac szar volt idén is. Se Mass Effect remaster, se új Dragon Age, semmi a Bioware-től úgy általában. SW Squadrons és kb ennyi, egy-két kicsi játék korai stádiumban meg apex legends és sims. -
#108549 Na ilyen is rég volt, hogy ràm vilàgosodott jàték közben. Utoljàra szerintem még középiskolàs koromban.
Megyek tovább jàtszani..nem lehet ezt letenni. Pedig 2 óra utàn le akartam..hàt amilyen érzések érték a jàtékban...nem enged.
Csillagos ötös eddig a story és rendezés.
Làtvànyt meg hagyjuk..oda pakoltàk rendesen.
A harc meg baromi jó. Elhagytàk az első rész suta mozdulatait.
-
#108548 Egy faszi nagyban streameli már a TLU2 részét XD Hatalmas a chat XD -
#108547 Najó.. beszarok a menübe is. Alap dolog, de ez a felolvasàs miért nincs minden jàtékban? :O
Viszont a PS4 pro az csatlakozott az űrprogramba..olyan hangos. :D -
#108546 Najó.. beszarok a menübe is. Alap dolog, de ez a felolvasàs miért nincs minden jàtékban? :O -
#108545 brutál...
ez a Bluepoint - mondjuk tudtuk eddig is - a remakek Nótidogja:D gondolom SONY nem fogja engedni őket egy pillanatra se sehova.. :D -
Evoluti0N #108544 Nem tudom, h vótémá, de ez is jó videó, ahol a PS5-ös ray tracing megoldásra térnek ki az alapján, amit eddig láthattunk.
-
#108543 -
#108542 ICYMI: In addition to better visuals and ray-tracing, Sony confirmed #DemonsSoulsRemake will offer player two graphics modes to choose from on #PS5:
-One focused on visual fidelity
-One focused on frame rate
-
#108541 Igazából a leakek után nem mondtak semmi újat már. -
#108540 UC4 is nézett ki így -
-
#108538 azt sejtettem, hogy te ugrasz majd rájuk :D
remélem továbbra is figyel mindenki, hogy ide ne rakjon be ilyesmit -
#108537 Mindegy, még 3 és fél óra, és megtesztölöm. Mondjuk én nem fogom ideírni a véleményemet egy darabig, legyen az bármi is. Majd egy biztonsági időtávban egyszer talán, amikor már tuti végigotlhatta, aki akarta. -
Evoluti0N #108536 Természetesen így van. És azok, akik azt a tesztet veszik komolyan csak, ami szerint nem olyan jó, véletlenül se ugyanazok, akik fenntartásokkal várják a játékot, esetleg a leakek alapján szidták. -
#108535 Amúgy lesz ma éjjel EA play is. Pletykálják a ME trilogy remasztert, szal majd azé érdemes lesz ránézni tlou mellett is. -
#108534 4 óra múlva úgyis kiderül milyen. Nem érdekelnek màr a kritikàk. :D -
#108533 Tehát aki szerint kurvajó, az kamuzik, aki szerint nem jó, az nem kamu? :D
(csak sejtem, hogy az, nem, nem fogod rákattintani, nyilván)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.18. 20:05:32