PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Az alapjáték platinán van, csak a dlc-k maradtak ki kompletten.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Ő is tolta csak DLCket nem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Le is töltöm..
Lehet én is folytatom!Nagyon smooth a game,jók a hangok és Marvel😊
Voltan
A Paukembör pedig bizony kibaszott jó, egyetlen hibája, hogy egy évben jött a God of War-ral, de még így is eszméletlen az éves dobogóért való harc nálam. Muszáj játszani vele.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

yesname
Nem mondom, hogy meglepődtem. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
XBOX Pope hozta is a valhalla conceptet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lwb
Úgy tűnik Neil Druckmann azért felvette a saját bónuszát idő előtt, csak a talpasoknak nem fizettek egy vasat sem. Igazi vezető ez, hiába. Egy fényes lángoszlop az éjszakában 😊 Reddit linket nem adok hozzá, mert hátha van benne spoiler (nem láttam, de fórum, fene se tudja).

yesname
Kíváncsi leszek a kinézetre és a hűtésre amire majd tippelni lehet belőle.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Tudjuk, hogy sokan mennek el notitól és akik beszélnek hasonlókat mondanak. Még bizonyíték is került ki, ha követted valamikor az első botrányt régen.
Azért, mert minőséget raknak le nem biztos, hogy angyalok. Végezhető ilyen minőségű munka úgy is, hogy kényszer alatt tartanak stb. A szenvedély az viszont tényleg kell hozzá, de nem zárja ki egyik a másikat. Tapasztalat.
Inkább azért tűrhetnek sokan, mert nagy nevű cég és jó referencia. Nagyon jó ugródeszka, hogy utána egy megfelelőbb munkakörnyezetet találhassanak. Ezt több volt dolgozó is nyilatkozta, hogy emiatt maradt a project végéig. Ami miatt pedig bírhatják végig, az pont a szenvedély.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 21:20:27

TDC Geronimo
"Last I heard, the employee beta is in June"

Ami annyit tesz hogy PSes emberkék hazaviszik a konzolt meg a szoftvert és ez azt jelenti, hogy addigra lesz rendes bejelentés. A június 4i dátum egyre valószínűbb

Moby
Miért?

Rage47
ja eléggé kiábrándító
TDC Geronimo
uhh.. hát őő ja, kinek mi 😄

Néhány éve újra elővettem a GTA 3-at PC-n, és végig is ment. Könnyebb volt, mint egy AC, mókavonat, pedig nehezebbre emlékeztem. DualShock 4-gyel és Steam Controllerrel játszottam, csak a sztoris sniperkedésnél vettem elő az egeret, ami nem sok, és nem is hozhatatlan kontrollerrel, csak idegesítő hiba esetén újra sokat autókázni a béna célzás miatt.
Moby
Nier 😊

Nier Automata ofc.
TDC Geronimo
Mi is lenne az? 😄

Hihetetlen számomra, h a világ egyik legjobb játékát ennyien nem játszottátok it végig. <#nemtudom>
Rage47
ebben egyetértek. belepörgettem aztán ennyi 😄
Moby
Vannak szemét cégek, szemét munkaadók, toxikus céges kultúrák. Ez tény. Ezzel együtt nagyon nehezemre esik elhinni azt, hogy ott, ahol 100% pure kreatív tevékenység folyik, ott fenttartható az ilyen magas színvonalú munkavégzés, bármilyen kényszerítő erővel. Magyarán nehezebb elhinnem azt, hogy az ND ilyen hely lenne, szemben azokkal a az emberekkel (akikkel napi szinten találkoztam a pályám során), akik évekig cipelnek sértettségeket, mert kerülik a konfilktusokat, mert nem mernek megszólalni, gyűlik-gyúlik, majd berobbannak, és totális őrültségeket művelnek. Én nem gondolom, hogy akár pénzzel, akár szerződéssel, akár kényszerítéssel ilyen minőségű munka elvégeztethető, amit pl a ND kiad. Ehhez szenvedély kell. Azt nem lehet megvenni, sem kényszeríteni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 20:45:00

mucsácsó
dettó, nekem egyszer untig elég volt... végét már kifejezetten vártam, tudom, hogy a többi endinghez végig kéne tolni még vagy 5x, de nekem elég volt egy életre abból a fakó barnás-sárgás látványvilágból 😄 ettől függetlenül egész jó kis játék, nade 1x max... 😄
yesname
Ha kárt okoztak neki, akkor gondolhatta úgy, hogy Ő is. Ha pofán vág valaki, én is pofán vágom. Ez a korrekt. Pontosan. Azok szokták erősen ellenezni az ilyent, akik szeretik ha a jót viszonozzák, de azt nem ha a rosszat is, mert van okuk tartani ettől... It is a fact.
Nem tudni milyen szituja volt és mennyi idő alatt milyen mélységekbe jutott, de el tudok képzelni olyan helyzetet, ahol tényleges a munkaadó, maga a tulaj szivatta meg és ez jött ki az egészből. Mint lentebb írtam, egy cégnél ha vannak normális emberek és nekik bármi kára lenne vagy büntetőjogi törvény szeg az elítélendő.
Azt nem tudom, hogy feltörte-e bármit is vagy lopott stb. De pl. ha nála van volt az anyag és szivárogtatott az ebben az esetben szerintem nem lopás. Nem ipari titokról van szó, nem is kémkedésről, de nyilván polgári per és gatyája rámehet az NDA miatt.
Az biztos, hogy ilyenhez nagyon és hosszú-hosszú időn át kell vágni normális embert. Viszont, akkor meg hagyta magát ahelyett, hogy időben lépett volna elfelé. De ki tudja... Lehet akart, csak... Vannak ám nagyon szemét cégek. Ismerek olyant, ahol ha szépen válsz el, de a cég nem szeretné utána a HR jól megszívatja az dolgozót.
Sőt olyant is ahol még felmondáskor megmondják, hogy jól gondold meg, mert ez+az lesz.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 20:35:59

Moby
Azóta sem indítottam el. Az idén csak hülyeségeket vettem játék címszó alatt. 😞

TDC Geronimo
áh nekem nincs ahhoz már se türelmem se hangulatom

Seth
Nem ment le ;D
Told még tovább, lesz ott még bőven meglepi

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Közben 1 hete kb lement a nier is. Elkezdtem másodjára is és az a része tetszett, ahogy az eleje már más volt, de aztán odaért a story, ahol megint ugyanazt kellett volna tolni...nope elég volt. Valahogy én nem estem hanyatt ettől a játéktól. FF7 nálam fényévekkel ezelőtt jár

Moby
Nem csak ez a baj. Ezzel párhuzamos e pillanatban is pörög a BOTW, mert a gyerek rákapott, és ha már rákapott, elkezdtem megint. És valami félelmetes mennyire van messze az egész AC széria attól, amit az a játék kikanalaz ebből a zsánerből, és teljesen biztos vagyok benne, hogy azt is még bármeddig lehet fokozni (akár a graf miatt). Nem kellene főtalálni semmit, csak ügyesen lopni, meg kicsit hozzágondolni.

TDC Geronimo
Ja hát ha most toltad úgy érthető. Origins után nekem se volt kedvem egyből odysseyhez

Moby
Nálam viszont nem rég ment le az ody, és az is már a második nekifutás volt. A végére annyira untam az egészet, hogy gold ide vagy oda, a dlc-k már nem mentek le. Ebből a idétlen történevezetésből hosszú időre elegem is van. Legyen tizedakkora, mint az ody, legyen hatod olyan hosszú, de legyen valami feszes sztori benne, legyen progressz, ami nem az, hogy felfedezem a bokrokat széles e világon.

TDC Geronimo
Szerintem nem kell semmi radikális változásra számítani. Én szerettem mindkettőt és az 1 év kihagyás nagyon jót tett. Én ezt várom már, setting miatt is meg amúgy is. PS5ön SSDvel talán nem lesz 2 perc a "gyorsutazás" 😄

Moby
A setting az jó, ezzel együtt arra tippelek, hogy - reszben épp a GoW miatt - erős lesz a kontraszt. Viszont ha tényleg nem lesz több, mint az orig, meg pláne mint az ody, csak nagyobb, akkor nálam skip.

Moby
Azzal csap vissza, hogy mondjuk lop, feltöri a volt munkaadója rendszerét, kárt okoz, stb? Kemény...Ehhez aztán tényleg kell önbecsülés. 😄
Korrektség meg önbecsülés! Ojvé! 😄D

yesname
Aki benyeli a dolgokat az vagy 1. önbecsülése nincs vagy bátortalan, 2. önző érdek vezérli és ezért tűr, 3. nem jó azon a területen, ahol vissza akarna "csapni" és azért nem akar, mert nem tud választani, ugrálni vagy saját lábra állni. Valóban a korrektség jegyében 😄. Ha valaki szórakozik valakivel, akkor kapja vissza azt, amit ad(nak). Ha valaki normálisan áll a másikhoz, akkor azt kapja vissza. Ez így korrekt.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 19:30:54

mucsácsó
hát szerintem jó eséllyel az lesz, mert kétlem, hogy akkora változásokat kéne várni az egésztől, mint annak idején az Origins hozott ...
valszeg szokás szerint hoznak mindent az elődből (Ody), és hozzágyúrnak pár újítást, amit megint majd továbbviszik a kövi AC-re - a trailer alapján ugyanúgy jelen lesznek a háborúk és a megszokott hajókázás, stb...
engem ígyis-úgyis érdekel, mert GoW óta valahogy nagyon bevonzott ez az egész nordic téma, szal én ennek a vikinger settingnek örülök 😊

kíváncsi leszek, hogy a kövi téma mi lesz... gondolom a feudális kínát egyszer meglépik, de egy jövőbeli cyberpunk AC is sztem k nagy kihagyott ziccer lenne 😄
yesname
Semmi ilyesmi. Isten ments. Ott cégről van szó, több dolgozóval, olyanokkal is akik normálisak és korrektek stb. De ha valaki cseszekedett, akkor azt is kapta vissza és mindig én jártam jobban. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 19:30:06

Moby
Ok. Addig gondolkodtam a Spider-man goty-n, hogy vége az akciónak.... Én marha! 😞((

Moby
Szenvedem, igen. A kutyának nem kell 😞( Úgy fogok vele járni, mint a doom eternallal.

n000rbi
...de legalább mindenki tartotta a száját, hogy ezen dolgoznak. A hülyék, pedig mennyivel jobban jártak volna. 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Igen, csak ez a világ legnagyobb átverése, hogy ezek ontják magukból az igényes cinematik műveket a játékokhoz, amik aztán megjelennek retek minőségben.

Moby
De csak totál korrektségből <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 19:08:27

mucsácsó
TDC Geronimo
"Jason Schreier says that PlayStation 5 reveal is few weeks away"

soon

Tikal
Kiszivárogtattál belsős infot, hogy így bosszulj meg valamit amit legális uton nem akartál?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

n000rbi
Azért mert büszkék lehetünk rájuk: ez a trailer is a magyar Digic műve. Elképesztő.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

yesname
Párszor már megtettem csak nem ilyen nagyban természetesen. És nem ment tönkre a karrierem, nem nulláztam le semmit soha. Sőt... Ellenkezőleg.
Igazából a korrekt emberek ilyenkor is korrektek és értik a szitut. A nem korrektek... ne is akarjanak tőlem semmit se. Nem arról ismernek, hogy az önös érdek vezérel és ez így van jól. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 18:40:23

lwb
History Channel's Vikings: The Game.
Ha ugyanolyan grindy izé lesz, mint az Odyssey (99%), akkor nekem skip.

TDC Geronimo
xbox kezdi

Seth
Látom a Nioh 2 sem ereszt, vagy már csak azért is végigszenveded ? 😄

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
<#wilting>

Tényleg sokszor nem értelek