PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor elkezdtek arról cikkezni, hogy last of us 2-ről spoileres tartalmak szivárogtak ki, én már azokra a cikkekre rá se kattintottam, semmit nem akarok róla tudni a megjelenésig. Erre tegnap, belenéztem néztem abba az assassin creed-es photoshoppos live streamre, , pár másodperc telt, ép akkor mikor beakartam zárni a chat ablakot, a sok fingszagolgató fasz paraszt. bespamelte a történet végét.....
Úgyhogy nem csak azok múlik, hogy aki nem keres rá, az nem is szembesülhet vele. Ez az egész azoktól a barmoktól függ, akik képesek más szórakozását elrontani
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha kapnánk minden elhangzott "to see the consequences of their actions" után egy százast, már rohadt gazdagok lennénk a gémingből 😄
Tehát pert akasztatnál a nyakadba, tönkretennéd a karriered, lenulláznád több évnyi munkádat, önérzetességből, hogy elmondhasd egyszer majd magadnak, hogy veled aztán senki nem packázhat(majd visszamennél a pultokhoz árut pakolni)? 😄
Sosem értettem, hogy a hülyeség miért ennyire vonzó sokak számára.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 17:16:25
Ez szerepel a leírásban. Persze nehezen tudom elképzelni, h PS5-re meg Xbox X-re ne jönne szintén.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Eszméletlen jó volt, jöhet a folytatás. Iszonyat meló ment ebbe, 0 patchel sony 1st party minőségű termék
nemtom, egy önzőgeci vagyok biztos, de én továbbra se sajnálok senkit... 😄 _MI_ úgysem fogjuk soha megtudni, hogy mi az igazság...
az összes crunchos és szexuális zaklatós téma is mindig el lett simítgatva az összes studiónál, itt se lesz ez másképp...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 16:15:19
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az meg, hogy sokat dolgozik lehet úgy volt ám, megfizetik érte aztán mégsem. Valószínűleg én sem tennék máshogy megmondom őszintén.
Spoilerbe meg csak az tud belefutni, aki keresi. Mivel engem érdekelt a játék semmire sem kerestem rá, semmit sem nézetem meg ami kapcsolatos ezzel. Viszont most, hogy kikerült és sokak szerint nem jó a sztori csak rákerestem... Na így lehet belefutni. 😄
Amit én megtudtam az a játékélményt szerintem nem befolyásolja és még lehetnek fordulatok. Sajnos azonban azok között vagyok, akiket a sztori ismeretében már annyira nem érdekel, mint eddig. És itt jön az, hogy köszönöm az emberkének. Lehet megspórolt nekem egy játékra való pénzt, mert így most nem lesz day 1. A végfelhasználót nézve is két oldala van az érmének.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.30. 16:09:14
Te most tényleg kötekedni akarsz? Csak mert az emojik ezen nem tompítanak, csak szólok.
"A régi ND 70%-a felállt" után ez elég erős felütés éppen tőled 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 15:52:43
offolni nem offolnám, de női karikat valahogy nehezebben lehet komolyan venni az akciójátékokban, ez tény 😄 tudom Lara Croft, Jill, stb... na de na!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.30. 15:10:11
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
És ha én szemét szarházi vagyok vele, akkor cserébe sem várhatom el, hogy ő viszont legyen korrekt. Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten. És igen, tudom, hogy ha kiderül és bizonyítható, hogy ki szivárogtatott, akkor neki lesznek következményei, akár bíróság elé is állhat. A morális részéről beszélek csak és kizárólag. Ha emberként kezeled a munkavállalóid, akkor van meg a morális alapod arra, hogy számon kérd őket, hogy ők is így viselkedjenek.
Ez a fickó pontosan ezt tette.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.30. 13:00:27
Az első küldetés legyen mondjuk egy Izland közeli hajócsata, ahol a főhős hajója elsüllyed,akinek el kell úsznia, gyalogolnia, eveznie Madagaszkár mellé, ahol várja a következő misszió, ami elküldi Pekingbe egy térképdarabért, amivel minden segítség nélkül meg kell találnia a következő fő történeti pontot. Elárulom, a Déli-sarkon lesz.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.04.30. 12:46:07
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
+egymillió 😄D
Amúgy meg mindennapos tapasztalatom van azzal, hogy a munkavállalók mindig mindent jobban tudnak, hogy kéne egy adott céget vezetni. Ők tudják, mikor van kész egy játék, mikor kell azt kiadni, mikor melyik céget kell felvásárolni, projektre szerződni, mindent IS tudnak.
PS5 II PSVR
"Of the 20 non-lead designers in the credits of 2016’s Uncharted 4, a whopping 14—70 percent—are no longer at the studio"
Szerintem a féligazságokból megfejteni történeket, igazságot osztani, megmérni dolgokat, na az nem normális. Meg amúgy szerződésbe ütköző, morálisan nem támogatható cselekedetekkel elégtételt venni, az sem nomális dolog. De hogy őszinte legyek, ezt támogatni sem az. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 12:36:35
Ez azért szerintem nem normális. Már Amy Henning lelépése se volt az egyébként. De lehet szerinted belefér, minden oké.
Nem értem én ezt. Mennyivel jobb lett volna ha mindegyik csinált volna egy saját, egyedi játékot a tizensokadik totál egyforma AC-k helyett.
Ebből az lett, hogy a régi 70%-a felállt....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mindenki reménykedjen, aki itt van, hogy az 5%-ba tartozik. :-D
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.04.30. 12:16:28
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.30. 12:11:35
The Last of Us II
1 player. 2 discs. 100 GB minimum. DUALSHOCK®4 compatible. "PS4™ Pro Enhanced" features vary from title to title.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.30. 12:07:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT