121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Az igen. Sztori ide vagy oda. Mondjuk nem játszottam még végig. Szóval személyesen nem tudok nyilatkozni róla, de mindenki tudja, h a filmekhez hasonlóan a játékoknál is csak a jó sztori számít és nincs csomó másik faktor, amit figyelembe vesznek az emberek és ami alapján sok gyengébb sztorijú játék is játékosok millióinak kedvencei közé tartozik.
  • Ainz
    Egyszerű amúgy, ha tetszett a GOT utolsó évad vagy az új SW, akkor tegyed fel és játszd, mert 10/10 játék, viszont ha nem, akkor készülj a pokolra.
  • Voltan
    Jó, hát tök egyértelmű az oka a késedelemnek, az új genre is rögtön ki akarják adni. Részemről nem bánnám már, ha túllenénk a launch-on, mert azért kicsit undi, ami megy most a genváltás miatt. Még akkor is, ha üzletileg érthető.
  • Kandurex
    Települ

Fúú, a barátlista szerint mindenki ezt nyomja.
  • mucsácsó
    ezt eddig is tudtuk, nem?:D de amúgy adom :)
  • AntiHero
    We are happy to confirm that Cyberpunk 2077 will be backwards compatible with both next-gen consoles! Your PS4 copy of the game will work on PS5 on launch day. Anyone who buys the game on Xbox One will be able to play their copy on Xbox Series X when the console launches too!

A later upgrade to Cyberpunk 2077, taking full advantage of the next-gen hardware, will be available for free.
  • Voltan
    Megvan a bömös klub is, látom :P
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.06.19. 16:15:00
  • Evoluti0N
    Engem nem.
  • TomStorm
    Instant buy,pc-re Hotas-al!!
  • TomStorm
    Most nézem 3,4-en áll aztakurva.Ez meglepett
  • lwb
    Csak neked :D

• Evoluti0N
    Jogos.
  • j0nNyKa
    na es ugye az ilyen spoilererzekeny hisztis picsak mint en, ugy vagyunk vele, hogy oke hogy volt az elozoben, de nekem az is uj info, hogy mik kerultek at az elozo reszbol, meg mik nem, illetve en szeretek meglepodni azokon, amik mar voltak ugyan, de most ujra vannak
    (ott van peldanak a desperados, ahol ugye mar a demo alapjan te is lattad, hogy soksok ismeros elem van benne pl. a shadow tacticsbol, es en minden ilyen dolognal szelesen vigyorogtam, egyfajta "reg latott jobaratkent" eltem meg ezeket, amikor elokerultek, 1-1 karakter kepesseget, vagy jatek mechanikat, stb)
  • Evoluti0N
    Más: Some infos. from a meeting that CDPR had today:

The Game will run on PS4, PS5, XBO and XSX from day 1.

The Game will look better on next-gen consoles from day 1.

A full next-gen version is planned for 2021, "more robust update". Will be free of charge for those who own last-gen version.

They expect next-gen consoles to release around same time, but they aren't worried about release titles creating competition for CP77 as release titles look to be different kind games.

Cyberpunkról van szó egyébként.
    Nekem egyre gyanúsabb, h a halasztás fő oka, h egy időben jöjjön ki az új konzolokkal.
  • Evoluti0N
    Np. Mondjuk nem spoiler sztem, mert ezek voltak már az első részben is, de np. :)
  • j0nNyKa
    sorry beleszerkesztettem, mer ha engem erdekelne a jatek, a hszed kozepso resze mar zavarna hogy spoiler
  • Evoluti0N
    Engem eddig egy dolog zavar. Nem sztori, nem film grain.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A rohadt clickerek hardon basszus sokszor komolyan mondom, h akkor is meghallanak, ha egy helyben állok. Mi ez már? :D Még jó, h van időnként encounter alatt is checpoint.
    Ez nálam már levett a 10-ből 1 felet legalább. :D
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.06.19. 15:11:21
  • Moby
    Lehet, hogy C9 miatt (bár ennek ellentmond az, hogy Ulthanito is említette, hogy zavarja), de engem absz nem zavar. Ha ő nem írja, szerintem fel sem tűnik.
  • j0nNyKa
    mondjuk vicces hogy errol kajak egyik review sem panaszkodik :D ebbol is gyanus hogy nem tul... valosagosak azok a review-k
  • AntiHero
    Amúgy ez a "film grain" effekt tényleg nem kellene a jàtékra. Remélem kikapcsolható lesz, a későbbi patchek àltal.

Zavaró..főleg belső, sötét helyeken.
  • AntiHero
    Nàlam az pont kimaradt màr. Ütött ez így is. Ha copy volt ha nem.
  • j0nNyKa
    igen irjal koszi
  • Moby
    Majd privátban írok valamit róla, ha lement. Ha kell. De az soká lesz, én nem tudok napi 4-6 órát játszani egy ilyennel, ami cak akkor pöröghet, ha a család már alszik. Szal ez nekem lesz két hét simán.
  • Moby
    Akik viszont bizonyíthatóan végig is játszottak, azok nagyobb része majd napok múlva fog tudni írni bármit. De őszintén szólva az értelmesebbje amúgy is kerülni fogja a szardobálás miatt már ezeket a platformokat. Lesz egy két fanboy, aki vitába száll majd ezekkel a barmokkal, de a többségnek nem ér ennyit. Nekem sem. Nem fogok dobni sehova értékelést, nem is megyek oda most sem, nem vagyok kíváncsi erre, ami most, és az elmúlt hetekben ment.
  • j0nNyKa
    jo stimm kosz sracok, ezt total el tudom kepzelni, hogy youtube alapjan fikaznak
    ezzel a szemszoggel olvasva a review-kat... mukodik, mer minden amit leirnak, siman latszik videorol, nem is kell hozza megvenni se a jatekot :D
  • Moby
    De, nem hiszem, hogy akár hetek múlva releváns userscore stat levehető lesz. Egyszerűen ez a sorsa a játéknak. Ugyanezt fogja kapni a CP2077, stb. Nincs értelme vele foglalkozni.
  • Evoluti0N
    Vagy megnézte Youtube-on. Ha csak valaki nem játszotta alvás nélkül folyamatosan, akkor képtelenség, h végigjátszotta. USA egyes részeiben 6 órája jött ki csak a játék és tudjuk, h mekkora a játékosbázis része az ottaniak.
  • j0nNyKa
    ezt ertenem teljesen, ha nincs Moby hsze - merthogy tobb review ugy ir, hogy a jatek veget is kritizalja, szoval jo resze az embereknek mar vegig is jatszotta - legalabbis ezt allitja
  • Voltan
    A kérdés nagyon jó. Szerintem nem lehet mindezt a leak-ek miatti felháborodás számlájára írni. Itt is voltak linkelve olyan kritikák, amik pártatlanul leírták, mi egyéb probléma van a játékkal, spoiler nélkül, nagyrészt. Mindenki leszögezi, hogy tech szinten ragyogó. Design szinten is. De vannak azért szép számmal kifogások a játékmenettel kapcsolatban is. Nem igazi spoiler, de az érzékenyek miatt:
    Pl. túl hosszú ahhoz képest, amit nyújt, a mészárlás egy idő után monotonná válik. A karakterek mintha csak kivágott karton bábok lennének az előző részhez képest, nincs igazán logikus oka a történéseknek, nincsenek árnyalva a dolgok - az előző részhez képest "megölök mindenkit aki szembejön, mer bosszúúú". Ami OK, csak az első rész azért ebből a szempontból is magasabbra tette a mércét, stb. Javarászt ezeket kifogásolták az emberek.

Akárhogy csűrjük-csavarjuk, ezek azért elég valós kifogásoknak tűnnek.
  • Moby
    A valóság az, hogy a népek ennyi idő alatt akkor sem játszhatták végig, ha amúgy csak ezzel foglalkoztak. Hivatalosan MA jelent meg egy 30 órás játék. Akik meg hivatalosan megkapták idő előtt a sajtópéldányt, azok az értékelés másik oldalán vannak. Biztos vannak olyanok, akik idő előtt játszhattak vele, de szerintem ők is inkább még tolják. Szal amikr most vannak user reviewk, azok nagyrészt azok a haterek, akik hetek óta ott toporognak összeszorított segglyukkal, hogy végre leírhassák, hogy a játék szar.
    Szerintem.
  • j0nNyKa
    figymar nep, most igy teljesen oszinten kerdezem, a metacritic score-ok miert egyontetuen irjak azt, hogy szar a last of us 2? vannak spoilerek, ne nyisd meg ha erzekeny vagy ra
    egyontetuen azt irja a legtobb review, hogy:
    egy walking sim a jatek, ahol a story szar, a jatekmenet kb ugyanaz mint az elso resznel, semmi extra, a grafika szep, overall mivel a jatekot a sztorinak kene vinnie a hatan, ezert szar
    ez... miert?
    a 0 pontos review-kra elfogadom hogy ragekidek, de a 3-4 pontosok ertelmes, eszervekkel alatamasztott irasoknak tunnek
    mi a... valosag?
  • lwb
    Ha megvolt a wtf jelenet, akkor le is írom az egyik bajom:

Eredetiség hiánya. Negan jelenet a TWD-ből. Csak más sporteszköz.
  • AntiHero
    Gondolom a felszedett tàrgyak/dokumentumok utàn.
  • Evoluti0N
    Valaki rájött már egyébként, h mi alapján kapjuk a pontokat, amiért fel lehet oldani a concept artokat és a 3d modelleket a főmenüben?
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.19. 13:39:16
  • Evoluti0N
    Nem emlékszem már melyik játék volt az, de direkt tolták valamikor későbbre a megjelenést a Cyberpunk szeptemberi megjelenése miatt. Most kicsit sajnálom őket. :D
  • j0nNyKa
    mivel toltak a cyberpunkot, a backlogom csak 2089ig tart ki, nem pedig 2090-ig iszonyat mennyisegu josag jon ki a kovetkezo idoszakban, embernek nincs annyi ideje amennyi kene csak gamingre
  • Voltan
    MIvel tolták a Cyberpunkot, én most erősen szemezek vele, mert egyébként is listás a játék, csak későbbre terveztem, mert nem elsődleges. De most megürült így némi játékidő, szóval elképzelhető, hogy berántom. Csinálok egy kis költségvetést is :)
  • darkSectorxxx #108575
    Azt a mocskos K életbe bele!!!!!

Crash Bandicoot 4

udjskalvsbsjjxjdkridjbrndpxobdbegszsbhshebdjdijejr
  • j0nNyKa
    max ha tenyleg jol sikerult, akkor eltolodva a 100 pontos fele
    de igen, kurvanehez valos kepet kapni valamirol, amit vagy egy isteni jelensegkent kezelnek, vagy valami ordogtol valo cuccnak :D de azert ha az itteniek eddig egyontetuen szeretik, akkor valami csak el lett talalva
  • Voltan
    Nem kell kijátszani ahhoz, hogy véleményt írj róla. Ha valaki elunja 8 óra után, az ugyanúgy megírhatja, hogy neki nem jött be. Az már nagyobb baj, hogy "hivatásos" reviewerek sem játszák mindig végig a játékokat.

Amúgy meg, mint rendesen, az igazság valahol a hozsannázó 100 pontos kritikák, és a 2-3 pontos fikázások között lehet :)