121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    az az egy reményem már csak idénre (????) :D

Csucsimától én valamiért nem várok sokat - nem tudom miért - de sztem nem lesz annyira nagyon-nagyon ütős, pláne nem így Lasszó2 után :(
    persze azért berántjuk, de nem érzem egyáltalán, hogy annyira kellene nekem még egy n+1-edik AC-like openworld :(

btw, ha már open-world: TLOUP2 ezt is zseniálisan csinálja (amolyan UC4/UC LL módra), hogy ilyen semi-open world gyakorlatilag, és így abszolút jól halad a story, nem hullik szét az egész, nincs az az érzésem, hogy úristen még ide-oda is el kéne menni és egy kínlódás az egész..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.21. 19:29:34
  • TBTPumpa
    Jön a Cyberpunk. Majd, egyszer, valamikor, talán...
  • mucsácsó
    jaja... ezzel csak egy a baj, hogy ezután megint évekig "szar" lesz minden game, amíg nem lesz valami olyan, ami megközelítené... :D
  • Kandurex
    Teljesen döbbenet, amit az ND lerakott a Lasszóval. Mindenbe. Random dolgok is végletekig vannak csiszolva.
  • darkSectorxxx #108689
    És technikailag úgy lett csúnyább (ha nem számítod a sok effektet) hogy nongame.
  • darkSectorxxx #108688
    Nem hát az elsben csak menekültek egy nagy tüzijáték közepedte ahol világhábórú szintű dolgok történtek, de amúgy tök nyugis volt, mondhatni chilles minden :D
  • mucsácsó
    Szvsz semilyen téren nem összehasonlítható a kettő, pláne a DS egy nongaming valami, ergo innentől kezdve nem nagyon van mit hasonlítgatni ;D Detroit se volt csúnya :)
  • Tikal #108686
    nem csak MB filmek indulna így, az akció filmek indulnak általában így... ez meg nem az. Az első részben sem azzal fogtak meg...
  • darkSectorxxx #108685
    technoban szépek, szerintem Ulti arra gondolt, hogy valóban ránézésre pl egy DS-ben a felületek fémesek, csillognak, annyi flare effekt van hogy beszarás ott másképpen látszik. Itt meg nem annyira extra hely van kevés feltűnőség és a részleteket nem annyira veszed észre a szemeddel mint mondjuk mikor a DS-ben a sok fényforrás kiégeti a szemed. ez design kérdése szerintem de ez az engine jobb az tuti.

Ezért sem annyira látszik bent, ehhez ki kell menni a növényzettel teli erdős részekre na és ott összenézni a DS homályaival.
  • darkSectorxxx #108684
    Lehet design-ben igen, de technoban nem.
  • darkSectorxxx #108683
    Miért csak MB filmek indulnak így? nem tökmindegy hogy a MB féle akciótenger a játék végén vagy van egyeljén? :)
  • mucsácsó
    jaja, ez nekem is feltűnt :D brutális, hogy mikre oda nem figyeltek...
  • tomi890125
    Az is milyen már, hogy amikor a hóba megölsz valakit, lefekteted és szép lassan szétfolyik a vér és elolvasztja havat xD hatalmas játék
  • yesname #108680
    Amikor a múzeumban voltak szándékosan forgattam a kamerát, hogy ne hátulról lássam Elliet és az arcát nézzem. Emberek Ellienek rendes, a hangulatát és mondanivalóját alátámasztó arcmimikája (fintorog, viccesen mosolyog, kacsintgat, nézeget, fanyalog stb.) van az egész kib...tt játékban még akkor is ha egyébként totál nem látod az arcát (hacsak nem kavarod meg a kamerával a jelenteket), mert csak mész előre.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.20. 19:50:50
  • Kongy
    Lehet kicsit pontatlanul fogalmaztam. A helyszínre értettem a Days Gone "látványvilágot". Persze, semmi kérdés, hogy az effektek jóval túlmutatnak azon a játékon, csak épp a katonai bázisok full ugyanúgy néznek ki... :D
  • n000rbi
    Az érzés, amikor a lassan 7 éves launch ps4-ed visszatér hozzád egy újrapasztázás erejéig

• AntiHero
    Random belső terek. Biztos velem van a baj, hogy azt mondjátok nem szépek.

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.06.20. 17:20:03
  • lwb
    Közel vagyok a végéhez tizenvalahány órám van benne, kb 2/3 - 3/4 résznél lehetek saccra. Az összes "nagy csavar" már lement, szóval a kép összeállt, egyébként ugyanez ment ki leakben is, szóval nem volt meglepetés. A leak segített rákészülni, így már nem zavartak egyes dolgok annyira.

A játékmenet sokkal jobb, mint az egyben. A grafika is nyilván sokkal szebb. Kicsit viszont úgy érzem, hogy itt-ott szándékosan húzzák a játékot, órákat ki lehetne hagyni belőle és észre sem vennénk. Ettől leszámítva technikailag és mint videojáték jó, minőségi, a szokásos ND színvonal.

A történet, oh boy. Na arról majd ha a végére érek és spoilerben.
  • mucsácsó
    >>> Egyébként a facial animok párját ritkítják, magasan a legjobbak, amiket eddig bárhol láthattunk. És nem csak cutscene-ekben, hanem sima gameplayben is leteszem a hajamat Ellie mimikáján.

jaja, istentelen brutális, sztem ez már bőven a CGI szintet kapargatja, nem tudom ettől hova van még tovább egyszerűen... :D
    (majd a kövi Nóti játéknál meglátjuk egy 3-4 év múlva :D) durva, ahogy fintorog Ellie a bűzben, meg van ijedve, stb...

Days Gone a mezei Unreal 4-ével sajnos köszönőviszonyban nincs az itteni látványhoz képest.. :D igaz, régebbi játék is az..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.20. 14:48:10
  • shaddam
    Fogalmam sincs hány óránál járok, de tegnap megjöttem melóból és azóta ez megy :D A hang valami gecidurva. Még a PS5 előtt veszek szerintem valami márkásabb stúdió fülest, a 10 ezres(se) superlux 668-am félelmetes milyen jól szól. Hardon elég jó be lett lőve a nehézség. Találtam pár easter egget is :D
  • Tikal #108673
    és a Days Gone látványvilága honnan köszönt vissza?
  • AntiHero
    Ezt is càfolnàm. Baromi jól kíván talàlva a story. Legalább is amit eddig làttam belőle.(jàték 2. Fele)

Nem sablonos story mesélés ez a 2. rész. Érzelmi hullàmvasút.

Az első olyan volt amilyen. Kicsit egyszerü volt a story. De itt azért mélyen összefonódnak a szàlak meg a cselekmények.

• Kongy
    Beletoltam én is úgy kb 6 órát a TLOU2-be, és eddig korrekt a játék. Nem ájultam el tőle, de abszolút szórakoztató, és szép, szokásos ND minőség. Ha lehetséges, akkor a fények és a vegetáció fejlődött valamicskét az U4 óta, de a belső terektől én sem estem hasra. U4-ben azért brutális kidolgozottság volt mindenhol, mondjuk ez lehet, hogy a helyszínből és a játék stílusából is adódik. Lehet inkább én unom csak ezeket a tipik posztapokaliptikus kliséket (karantén zóna, harckocsik, stb.) Néha egy az egyben a Days Gone látványvilága köszön vissza. A film grain rohadt idegesítő, és hála az égnek ki sem lehet kapcsolni.

Egyébként a facial animok párját ritkítják, magasan a legjobbak, amiket eddig bárhol láthattunk. És nem csak cutscene-ekben, hanem sima gameplayben is leteszem a hajamat Ellie mimikáján.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.06.20. 13:16:56
  • AntiHero
    Ne vicceljünk màr...
  • Ulthanito
    Kinek mi. A Death Stranding belső terei ezt kiröhögik hasukat fogva.
  • Tikal #108668
    én meg azt hogy kár volt azt várnod hogy úgy indul mint az U4, ez nem egy Michael Bay movie :)
  • yesname #108667
    Igen és pont az a sztori lényege. Egy sztori nem az, hogy men jel ide-oda, vidd el ezt-azt. Ahogy kialakult és előadták nem volt szar.
  • TBTPumpa
    Lék:

• darkSectorxxx #108665
    Szerintem ha a szemcsés képre gondolsz, az undoritó ja.
  • darkSectorxxx #108664
    Ezt mondtam én is.
  • darkSectorxxx #108663
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A motorcsónakba voltak és úgy a vizeken nagy banzai közepedte!
  • Tikal #108662
    ez nem U4...
  • AntiHero
    Eskü nem emlékszem, hogy indult a U4. Persze ha ràkeresnék tudnàm.
    De nem maradt meg bennem.
  • Newfronter
    Nagyon durvák a belső terek is.
  • Ulthanito
    Majd azért menj belülre is, a belső terek azért azzal, amit leírtál, nagyrészt köszönőviszonyban sincsenek.
  • Ulthanito
    A sztori az első részben is egy kalap szar volt, miért lenne most másként? Vidd el Elliet- A-ból B-be. Ha kicsontozod, ez az első rész sztorija.
    Minden, ami emögött van, arról meg szól a játék. Az igazán lényeges dologról. Hogy egy apa, aki a lányát elveszti, hogy kezd el érzelmileg kötődni egy idegenhez, és ebben a szétzombizott, szinte elviselhetetlen világban hogy hoz meg a játék végén egy olyan döntést, ami teljesen irracionális, egy egész világ sorsára kihat, és mégis. Mert az, hogy érzelmileg kötődik valakihez, hogy valakiről gondoskodik, az még olyan áron is fontosabb lehet egy embernek, hogy egy egész világ sorsát hagyja magára cserébe.

• Ulthanito
    Néha nekem nagyon zavar, van, ahol fel sem tűnik. Én szép tükörsima képet várok egy játéktól, sosem értettem a film grain minek kell, mit ad hozzá. Semmit, csak elvesz.

Ha már annyi custom cucc van a beállításokban, erre is dobhattak volna egy kapcsolót.
  • Ulthanito
    Itt most a játékot vagy a kormány logóját tartod fontosabbnak? :-D
  • darkSectorxxx #108655
    Bocs de nekem minden hardver van, és pro-n játszottam, akkor is az a bizonyos pár perc utáni más résznél nekem sokkal smothabb a grafiksz, én elhiszem hogy detto egy poligonszám megy kis a hdmi-n a tv-re de mégis fényévekre látom a kezdéstől, vagysis a prologtól, de ez is csak egy szubjektiv szösszenet, nem is kell egyetérteni feltétlen .

Visont jelzem a Capcom felé hogy itt egy Engine, ami messze szebb Resident Evil-t tudna lefesteni! és nem is lenne szükség a tetvedék vignetta efektjükre, ami pc-n kikapcsolható amúgy.....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.20. 08:58:19
  • darkSectorxxx #108654
    Nem véletlen, Base ps4-en is minden Ex brutál jól van optimalizálva, amiben picit eltérnek a Pro-nál azt te lehet akciók közben észre se vennéd ha nem mutogatná neked a foundry.