PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Én eredetit nem toltam, de szerintem a remake egy iszonyat jó játék lett és nagyon magas minőségű cucc. Most itt a sok fan megint mérges, mert megváltoztatták a végét meg pár storyrészt. Szeirntem ha nálunk fanboyság van, akkor ott meg erős nosztalgia szemüveg.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.03. 22:10:18

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
DQXI pörög azóta is?

Adversus solem ne loquitor

Moby
Azt kizárhatjuk, hogy - tudomisén - nekik éppen tetszett? Én nem játszottam vele, a demo sem ütött akkorát, nem is kívánom egyelőre, szal itt fanbojságról nincs szó 😊

darkSectorxxx
FF7 ügyben mindenkivel egyet tudok érteni, mind2 oldal érve igaz egyszerre.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Én sajnos digitálisan vettem meg. Az eredeti meghatározó játék volt számomra és egy remake-nél elképzelni nem tudtam mit lehetne elrontani, ezért magabiztosan rányomtam a digitális verzióra. Ha lemezesen vettem volna meg, akkor szerintem a 18. fejezet közben kitépem a gépből és összetöröm. De az biztos, hogy söralátétnek végezte volna.
A fanboy fröcsögéssel alapvetően nincs baj, ha megszokja az ember helyén tudja kezelni és nem fut bele olyanba, ami nem tetszene neki. De ami szörnyű, hogy a nyilvánvaló hibái és átverése ellenére is ódákat zeng a szaksajtó róla. Akkora név, hogy egyszerűen nem mertek rosszat írni róla, bármennyire is siralmas lett.
j0nNyKa
azt hittem velem van a baj itt a fanboy fröcsögésben, de lehet mégse
rápróbáltam én is, hasonlókat éltem meg, elköszöntünk egymástól

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Igen rossz lett szerintem. Nekem nagyon nem tetszett.
Idejétmúlt játékmenet.
Hullámzó grafika.
Nagyon rossz pályafelépítés. Generációkkal elmaradott.
Brutál rossz történet. Tele következetlenségekkel.
A történetet teljesen átírták. Ez nem egy remake lett, hanem egy folytatás. Én egy remake-et vártam 15 évig.
A rajongók totális arcon köpése ez a "remake". Nem volt ekkora csalódás semmi sem az elmúlt 30 évben mióta videójátékokkal játszom kicsi korom óta.
TDC Geronimo
Onnan már nem sok. 2-3 óra max

TDC Geronimo
rossz? Egy játékkal játszottunk? 😄

Nem csodálom. Rettenetesen rossz lett.
Kandurex
17

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Hányas chapter ez most pontosan nem vágom az melyik

Kandurex
Egyébként az már a vége?

TDC Geronimo
Én már nem írok semmit, tényleg nem értek itt jó pár embert. Te tudod 😄

Kandurex
Elég volt. Soha nincs vége <#nemtudom>. És ez a boss fight is fáraszt. Nem rossz játék, de nem.

TDC Geronimo
LOL

Kandurex
Off:

Belefáradtam ebbe az FF7 -be, most járok 40 óra körül az arsenal boss-nál, de elfogyott a lendület. Azt hiszem megy a játékaimra.

n000rbi
...és tényleg 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Komolyan, nekem ez az egész TLOU2 körüli felhajtás elvette már a kedvemet a játéktól.. Előtte sem voltam érte annyira odáig, mert a zombis / fertőzöttes / posztapok témákat már unom egy jó ideje.. DE vicc, amit egyesek leművelnek itt a szósöl médiában is. Én majd akkor nyilatkozom, amikor végigtoltam. Uncharted sorozat készítőitől akkora szart úgysem kaphatunk. Elvileg. Az hogy a sztori milyen, az egy dolog. A genderhiszti megint más téma.

Ha a játékmenet elviszi a hátán a cuccot, akkor engem megvettek. Számtalan olyan játékot tudok mondani ahol a gameplay vitte a hátán a sz.r sztorit. Ott van pl a közelmúltból az AC😮dyssey, ahol komplett jeleneteket ugrottam már át, mert annyira untam. DE a gameplay meg a világa elvitte a hátán és rohadtul élveztem vele játszani.

De még mindig ND-ról beszélünk ugye. Szóval felesleges itt előre temetni a dolgot.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.03. 19:22:37

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha refresh van abban a másodpercben világ ahogy kikapcsolod a tvt. Amikor nem refreshel, akkor meg akkor kezd el világítani pár másodperc múlva, ahogy hallod a kattanást 😊

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.03. 18:45:48

n000rbi
A piros led az mindig azonnal világít, függetlenül attól, hogy jön-e refresh vagy sem, legalábbis nem vettem észre, hogy máshogy viselkedne, ha refresh van.

TDC Geronimo
Ne nagyon áramtalanítsd csak ha tényleg muszáj, de amúgy igen. Ha kikapcsolás után kattan szinte egyből akkor oké, de ha a piros led egyből felvillan akkor csinálja a szokásos ciklust pár percig

n000rbi
Én folytatom a Resi 7-et, RE engine még mindig rohadt jól mutat hdr-ben.

Egyébként a tv áramtalanítása csak akkor gond, ha épp túl vagyok egy 4 órás cikluson, ugye? (tehát nem kattan, amikor stand by-ba megy, hanem csinálja a refresh-t és csak később kattan) Mert ebben a viharos időben meghallok egy villámlást és nyomom ki, ha pedig kattan, tehát nem frissít, akkor ki is húzom.

TDC Geronimo
valamivel el kéne töltenem az időt júniusig. Lehet lekapom spidermant és kiplatinázom meg letolom a DLCket, bár nem szeretek utólag visszamenni, mert tanulhatom újra egész irányítást 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.03. 18:15:25

Seth
1. Sajnos Magyarországon nem elérhető, de ha csinálsz pl amcsi vagy német vagy akármilyen európai account-ot, akkor azon keresztül elő tudsz fizetni. Bár a mai árfolyamokon kis buktával 😄
2. Sajna visszamenőleg nem kapod meg a játékokat, csak az adott hónaptól, hogy elkezded az előfizetést
3. Egyén válogatja. Nekem megéri. Rengeteg PSPlus only akció szokott lenni, meg ugye a multiplayerekhez is kell

Ja és a PSNow-ban lévő multis játékok miatt nem kell külön psplus

PSN ID.: Beegabor

Halihó mindenkinek, csak most (jövő héten) kezdek bele ps4-es karrierembe, és ismerkedem a lehetőségekkel. Látom, hogy van a ps now és ps plus szolgáltatás, és próbálom értelmezni, hogy miről szólnak ezek.

Ha jól értem, akkor a ps now egy idehaza közvetlenül el nem érhető dolog, amiben vannak állandóan (az előfizetés fenntartásáig) és csak bizonyos ideig elérhető játékok.
A ps plus pedig havonta letölthetővé tesz 2 játékot, amikkel addig lehet játszani, amíg megvan az előfizetés.

Amiket nem tudok:
1. van lehetőség a ps now hazai használatára?
2. a ps plus régebbi játékai később regisztrálóknak már nem elérhetőek?
3. van értelme ezekre előfizetni, vagy csak a marketing csábít?

Előre is kösz.
TDC Geronimo
Majd PS5re veszünk PSVR2őt 😊

Moby
jóvan, alakul a psvr2 controllere 😊

Moby
Frappáns lenne most azt írni, hogy dehát kinek van erre ideje, de az igazság az, hogy most a karanténokós időben szinte bárkinek 😊

/lehet, hogy meg is nézem miket pakoltak össze vele

Moby
Deee deee Druckmann felvette a bónuszát!!4!négy!
A KÖCSÖG! AKKORISKÖCSÖG! 😄D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.03. 15:42:05

darkSectorxxx
Nyugi ilyen nem lesz.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Szóval limit break. Úgy tűnik csak a straggered - kiütés, esetén megy a limit használhatóan,...csak épp a harcrendszer és a csaták működése nem alapoz alá. Szóval vagy nagyon figyelve, felesleges MP pazarlással, kivitelezhető, de egyébként nem túl eltalált rész, mint ahogy a GF-ek működése.

shaddam
"Hackers found a security vulnerability in a patch for an older Naughty Dog game and used it to leak TLOU 2 "

Na elmehetnek a faszomba a juj mérgező céges kúltúra miatt leakelt a hős robinhood

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

j0nNyKa
instant törlöm userestől 😊 persze megtörténhet, de have faith

Mephike
Időnként félek már feljönni ide olvasni a hsz-eket, mert attól félek, hogy valaki képes lesz elspoilerezni valamit, csak hogy bizonyíthassa az igazát...

j0nNyKa
nem

TDC Geronimo
Van fent Dreams trial. Meg lehet lesni, ha valakit érdekel

Ugye nem ez fog itt menni június 19-ig?
j0nNyKa
jó elég lesz, kösz

darkSectorxxx
Spoilermentesen, néztem ahogy kinéz amikor craft-ol, ott aztán látszanak a "részletek" még szar minőségben is, hogy kb milyen aprólékos.

darkSectorxxx
😄 Netflix-es film. 😄

yesname
HAHAHAH. És még mindig nem érti. MÉG MINDIG! 😄😄😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
láttad a 20+ órás játékot végig? végigtoltad elejétől a végéig? Vagy csak olvastál pár fordulatot és elkönyvelted, hogy ez szar lesz? Gondolom az utóbbi. Hány szar játékot is csinált ND? Pontosan.

Tőlem aztán az veszi meg nem veszi, aki akarja, ő veszteségük lesz, ha kihagyják
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.03. 12:56:56

yesname
Még mindig nem érted. Ennyire elvakultak vagytok tényleg? Vagy csak ostobák? Nem, nem feltétlen azért nem veszik meg, mert spoilert tudtak meg. Hanem azért, mert a sztori nem tetszik nekik. Tényleg ennyire NEHÉZ? 😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Nem az szalad bele aki youtubezik stb. hanem aki a témával kapcsolatosan csinálja és olyan fórumokat olvas, amiről tudni hogy spoiler vesztélyesek.

TDC Geronimo
Amit kapni fogsz last of us 2től. Állszaggató grafika, brutális animok, jó karakterek, elsőosztályú writing, performance capture, jó gameplay és egy story tele fordulatokkal. Kicsit vicces olvasni neten, hogy páran nem veszik meg azért, mert elspoilereződtek 1 vagy 2 dologgal, amikor ott van még egy 20+ órás játék mellette, ami valószínűleg a gen egyik kiemelkedő darabja lesz

AntiHero
Az szalad bele aki youtubozik vagy redditezik vagy forumozik.

Itt is a videóban màr az elején mondja, hogy nincs spoiler..vagyis elvicceskedi utólag.
Ennek tükrében ment a videó a hàttérben hàtha mond valami okosat a cégről..meg ami történt most.

De lényegtelen màr, hogy megtudtam ezt a 2 csavart a jàtékból. Akkor hírtelen felidegesített, de azóta meg agyalok... ,hogy is lesz ez tàlalva/megvalósítva(?) .

Ugyan úgy megveszem a jàtékot ettől.
Majd utàna elmondom mennyire is tetszett, ha végigjàtszottam.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Pedig màr régen megmondtàk.

Ne menj a magas fűbe! 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Engem se tántorít el semmi, aki szeretne neten harcoljon, én vígan játszok a játékkal és rambózok a magas fűben. 😄

Viszont ettől független Tsushimát várom jobban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.03. 12:49:10

TDC Geronimo
Mondjuk ilyen videókra alapból nem kattint az ember. Bármi amiben last of us van messziről kerülendő