PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Az szalad bele aki youtubozik vagy redditezik vagy forumozik.

Itt is a videóban màr az elején mondja, hogy nincs spoiler..vagyis elvicceskedi utólag.
Ennek tükrében ment a videó a hàttérben hàtha mond valami okosat a cégről..meg ami történt most.

De lényegtelen màr, hogy megtudtam ezt a 2 csavart a jàtékból. Akkor hírtelen felidegesített, de azóta meg agyalok... ,hogy is lesz ez tàlalva/megvalósítva.

Ugyan úgy megveszem a jàtékot ettől.
Majd utàna elmondom mennyire is tetszett, ha végigjàtszottam.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

yesname
Na látod erről hadováltam folyamatosan. Csak az szalad bele véletlenül is, aki keresi a TLOU2 dolgokat. Én sosem kerestem, amíg nem akartam belefutni. Ezért nem lehet mást hibáztatni.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.05.03. 11:56:21

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
Bár jobban végiggondolva, összesen egyszer volt refudom (remnant from the ashes), az speciális eset volt, mert a játékot visszahívták a store-ból megjelenés előtt, így "automatikus" refund nem volt lehetséges, csak a supporton keresztül lehetett refundot kérni. Ők viszont a kártyára utalták vissza.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Őrületes érzékkel egy képben minden lényeges infó 😄 pushsquare-en van a contest, gondolom egyértelmű mire szavaztam 😄

TBTPumpa
<#banplz>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Moby
De ez éppen arról szól, hogy még nem tudod, hogy kell-e a full. Szerintem ez egy rohadtjó feature (lenne?). Persze még ez sem kellene, meg demo sem kellene, ha lenne normális refund... (ok, nem kell CDPR módú, bármikorrefund, de legalább egy 24 órás).

/a normális refund alatt azt is értem, hogy kártyára kapod vissza a refundot, nem a walletbe.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.03. 10:40:51

darkSectorxxx
Mifaszról bezsélsz? Milyen figyelem? Kettőnk közül te parádézol!

SOHA a kurva életbe nem kellett figyelem semmire, senkitől.
Nem tudom honnan a faszból mersz te ilyeneket írkálni nekem, mert ezekszerint kurvára nem ismersz, ami szomorú egy kicsit.

Én max ahogy más átlag játékos poénkodok, vagy ha mutatok valamit, eredményt stb az egy egészséges kis öröm, ha sikerül valami egy trófea, vagy végigjátszani valamit, valahogy.
Ennyi erővel a net 99% ilyen.

A kibaszott tv-d is sok embert érdekel gondolom. Amikor fröcsögsz. légyszíves tisztelj már meg annyival amennyivel én titeket. Kösz.

Hogy megismerj.
MEGVETTEM VOLNA, ha nem akkor nem nézem a deluxe opciókat hanem leszarom.
KÉRDEZD meg Antit mielőtt engem lekezelően kritizálsz, mert nincs jogod parasztnak lenni, nem bántottalak egyszer sem, az hogy te itt irányítani akarsz, azt otthon tartsd 4 fal közt.

Megvezsem a Tsusimát is Deluxe-ba, ha szeretnéd tudni.
Megvettem vagy 30-40 deluxe játékot az elmúlt pár évben, ha nem tudnád. a Resi 2-őt deluxe-ba vettem 3 platformra is.
Mielőtt eltaposnál kicsit ismerj már meg, ne légy előítéletes.
De nem muszáj megismerni, csak ha követnéd PONTOSAN amiket szerinted írok feltünősködésnek, akkor ezt is tudnád mennyiszed fizetek tartalmakért. DELUXE-ba.

Én azt hittem sokszor tolerálsz embereket akik nem olyanok mint te de nem is gonosz patkányok, ahogy te kezeled őket, megbántazs embereket.

Leszarja mindenki mennyire vagy agyas, a stílusod paraszt!
Remélem ezekután kicsit odafigyelsz. Ha valamiben igazad van elnézést szoktam kérni, most nem, de bízom benne hogy tudsz kicsit erre figyelni , nem hiányzik nekem hogy bárkivel rosszba legyek, mert van elég gondja így is az embereknek hogy ezt kelljen elviselnem, de ha kell letöröltetem a faszra a profilomat, nem gond.

Nem kell a seggem nyalni, csak a minimális tisztelet, amit vagy 1000 szer kértem tőletek. mert én is tartom magam , persze addig míg azt látom, hogy bármi jogos kérés van felém vagy kritika.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.03. 10:31:38

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Sírok 😄DD

Moby
>Szerinted én vettem valaha Deluxe-ot valamiből?

Már az témanyitónál is világos volt, hogy csak figyelemre vágysz. Megkaptad. Pontosan tudom, hogy eszedbe sem jutott valah megvenni. Akkor sem, ha lett volna benne armour set. A 21 ezerhez meg hozzá kell szokni, de ez a 360-as árfolyamnak szól, nem a játéknak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.03. 10:20:05

lwb
Ha négyszer is konkrétan lehülyéz valaki, akkor hadd válaszoljak rá. Megengeded?

j0nNyKa
nem ez volt a téma amit már háromszor befejeztél? csak kérdem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

lwb
A szórakozásomat az rontotta el, amit megtudtam. A spoiler mint olyan kellemetlen, de annyira nem érdekelt volna, ha amit megtudok az legalább közepesen oké.

lwb
Kurvára nem erről van szó. Messze nem erről van szó.

lwb
Fent vannak teljes videók, gameplay, cutscene, az egész ending. Beszopni? Kétkedés? Mit kétkedjek? Valaki leforgatott ND szinten egy teljes játékot, feltette az internetre, valahogy meggyőzte Ashely Johnsont, Troy Baker meg Laura Baileyt, hogy adják már a hangukat, hogy jól megszopassanak mindenkit.

Ne haragudj, de befejezem veled a beszélgetést. Ez a szint már egy vicc kezd lenni. Gondolj, amit akarsz, leszarom.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.05.03. 10:13:40

darkSectorxxx
God of War Deluxe:

Description
Bonus content
• Death’s Vow armour set.
• Exile’s Guardian Shield.
• Dark Horse digital comic.
• Dark Horse digital art book.
• Dynamic PS4™ theme.

Spiderman:

Digital Deluxe Edition Includes*:
• Full Game
• Three chapters in Marvel’s Spider-Man: The City that Never Sleeps series – Available post launch, each chapter contains:
• Additional missions
• Additional characters from the Spider-Man universe
• Additional suits for Spider-Man
• If pre-ordered before September 7, 2018, receive all Pre-Order Bonus Content

Uncharted 4:

The Digital Deluxe Edition includes:
UNCHARTED 4: A Thief’s End
UNCHARTED 4: A Thief’s End Triple Pack: Includes future access to three pieces of content: the first ever single-player story add-on for the UNCHARTED series and two multiplayer packs that will unlock new multiplayer content
Instant unlock to two multiplayer character items

vagyis azért nem erőltették meg magukat! Már bocs.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ehhez is kapsz faszságokat, de meleltte van egy full armor set is pl aminek a játékban van is értelme.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.03. 09:50:58

darkSectorxxx
Neked ugyanaz, egy geci avatar, meg ingame használható itemek, akkor az egy dolog, de ne engem szidj ez végett.

darkSectorxxx
Most látszik hogy faszán mindegy mit írok, vannak napjaid amikor beszólogatsz csak úgy.

Tsushima-t nem linkeltem nézd már meg mit kapsz a Deluxe-hoz. Szerinted én vettem valaha Deluxe-ot valamiből?

Igen vettem.
Miből? amihez nem ezek a faszságok vannak. (Resident Evil 2)
Köszi aranyos vagy nem tudom mivel bántalak sokszor meg hogy ilyen vagy velem....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.03. 09:47:05

Moby
Pontosan ezt kaptad minden digital deluxe kiadáshoz.
Tudom, hogy hiába kérem, de megteszem, hátha egyszer teszel bele energiát és megfogadod: ne told fullba a kretént. Egyszer legalább a topik történetében.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.03. 09:43:37

darkSectorxxx
21k a sima Last of Us!
24k a Deluxe.....................

3000ft-ért ezt kapjuk:

Digital Deluxe Edition includes:
• Digital soundtrack.
• Digital Dark Horse mini art book.
• Six PSN avatars for PS4™.
• PS4™ dynamic theme.

Moby
Mindegyik ezért nézi meg. Hogy meg tudja mondani a frankót 😄 Mert az számít, hogy a magyar kisember alsópetényről mit gondol a nótidogról, a lastofus2-ről, vagy az égvilágon bármiről 😄
Azt már kevéssé értem, hogy miért szaporítjátok a kattintást, azt meg mégkevésbé, hogy miért linkel ide ilyet bárki. Valszeg hasonul az ok, a videó elkészítésének okához.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.03. 09:35:57

darkSectorxxx
Ha lesz refund, az nem egyik napról a másikra lesz tapasztalható.

Seth
Igen? Akkor rosszul emlékszem , így 1 hét után már 😄 Oridzsiben megmaradt. De asszem ha staggerelt ellenfeleket ütöd az jobban tölti.

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Hmm...nekem lenullázódik minden csata után!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
A Limit csatáról csatára növekszik, nem nullázódik le. Minden bevitt találat és téged ért csapás tölti egy százezredmillimétert 😄 A régi részekben hamarabb felment, meg be lehetett később állítani, hogy mire növelődjön. Pl a társakat is ért támadás is töltheti, vagy ha gyógyítasz, sokféle variáció volt. Itt elég harmatos, és staggeren kívüli állapotban ellőni egy ellenfélre baromi nagy pazarlás,mert nem sebez sokkal többet, mintha simán támadnál.

AntiHero
Gorefest/otherside miatt követem. De ott se miatta nézem.

Ezt a videót meg 2 perc utàn kinyomtam kb..na ez alatt màr spoiler volt. 😄 A maradék 15+ percben nem is értem mit lehet még mondani.😄

Ez egy tróger,mindig is az volt.Egy buta semmitérő valaki.Nem is értem miért nézitek egyáltalán minek linkrlitek ide még mindig!

De hányszor elpofáztam már ezt..

Úgy kell nektek aki nézi😞
AntiHero
Verjem bele, hogy csak címben van az, hogy spoileres (az is csak a végén)....nehogy megnézze valaki!! ..mert egy idő utàn csak úgy tolja a story spoilereket!

Akkor idióta ez a csàvó, hogy előre ellőtte magànak a storyt csak azért, hogy tudjon egy ilyen idióta videót készíteni.

2 story csavart/spoilert így is besz*ptam miatta..annyira a semmiből kezdi el mondani..

Kandurex
Nem töltődik, mire felmenne általában vége minden csatának...normalon.

TDC Geronimo
feltöltődik a sárga csík és simán eltolod? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Valaki árulja már el nekem, hogy a pudvába kell limit break-ni az FF remake-be? Kb. a vége felé vagyok, de egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor sikerült...😞

darkSectorxxx
+999

TDC Geronimo
? 😄

2 nap azért nem a sok visszaadott előrendelés ára miatt de 1-2 hét reális
TDC Geronimo
The Last of Us Part 2 is selling huge on Amazon, here’s its PS4 rank by country:

✅US #2
✅Canada #1
✅Brazil #1
✅UK #1
✅France #2
✅Australia #1

Másfél hónappal megjelenés előtt. De bukni fog 😞

TDC Geronimo
2 hét? 2 nap inkább

Seth
Igen, az ND ezt nagyon elbaszta. Majd hogy fognak sírni a "5millió fogyott 2 hét alatt" cikkektől 😄

Nagyon szar😄DD
TDC Geronimo
Elden Ringből igazán mutathatnának már gameplayt. Kíváncsi lennék combatra meg, hogy milyen lesz az egész

TDC Geronimo
Nem kattintok rá de mi ez a fos? Már a cím is istenem...

RIP Nóti Dog:

yesname
Én is ezt teszem, de ha nem érdekel akkor nem pazarolok rá időt. Lehet Te nem így vagy vele. Márpedig ha nem értetted volna (pedig írtam...) itt most annyira már nem érdekel a történet miatt. Azonban ezt még mentheti más (ismeretlen) dolog és ha azt látom hogy ez a helyzet, akkor kipróbálom. Ez nem más véleményéről szól, hanem észszerűségről. Van (ezt is írtam pedig...) rengeteg más játék, ami érdekel.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.05.02. 22:18:04

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
Apparently Assassin's Creed Valhalla Reveal Trailer has more views in 2 days than Odyssey reveal Trailer in 2 years

5.2 milliónál tart. Emberek ki vannak éhezve már. Jó lesz ez, 1 év kihagyás, fasza setting és day 1 launch nextgenen

TDC Geronimo
PSnownál is le lehet már tölteni, de rakat helyen nem elérhető a szolgáltatás hivatalosan köztük nálunk se. Sony azért nem csinál ilyet, mert elkényelmesedett ebben a genben a hatalmas fölény miatt. Talán majd a mostaniban rá lesznek kényszerítve

Tikal
Sony miért nem utánozza? Én nem értem, hogy miért nem látják, ez egy szar szolgáltatás jelenleg.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.05.02. 21:36:56

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
letöltöd igen

Tikal
A microsoft game pass vagy mi az nem ilyen streamelős vacak igaz? Ott le töltöd és játszol.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

shaddam
Én ezt inkább ilyen trialnak érzem. PS3-on amikor indult a ps plus akkor jött ilyen 1 órás próbakör opció pár játéknál. Nyilván letöltötted a játékot nem streamelted. Aztán valahogy ráuntak a dologra. 1 óra szerintem elég arra hogy leszűrje az ember hogy ez szar

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Rakat helyen nincs PSnow még mindig. Szerintem ez is bullshit. Meg aztán már olyan netem van, hogy franc se akar fos streamelve tolni játékokat, amikor 10 perc és lent van a full 😄

shaddam
Jól hangzik ez a smart delivery buzzword, de a sony már a ps3 korában is csinálta vitával, most egy csomó indie vita/ps4 crossbuy

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete