121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#108653 Nem, szerintem nem így gondolták a spoilert, általánoságba irhatunk, csak olyat gondolom nem amit esetleg a launch trailerbe nem volt, vagy pedig ami bármit jelentene a story-val kapcsolatban és egyenesen következne abból a kijelentésből bármi a későbbiekre.
De én is régen csináltam egy játéknak topic-ot és a kutya nem használta. -
#108652 Ezt nem kétlem, ezért írtam hogy nem végleges véleményt akartam írni, ez inkáb csak szimpla első párperces dolog. Lehet később majd más lesz, a végső értékelésem, de az elejét akkor se láttam ilyen csúcsról indulunk mint az U4-ben téma, mert valjuk be az U4 ahogy indul az egy adrenailnlöket volt. :) -
#108651 Amúgy meg
-
#108650 Jó ötlet volt a hard.
Bár a legtöbb nagyobb összecsapáskor elsőre pusztulok :) de legalább folyamatos a feszültség és nem kevés taktika is kell. -
#108649 Embertelen durva, ahogy kinéz, pedig szkeptikus voltam teljesen base PS4-el és sima FHD tv-vel, de ez mindent felülmúl...
Ezek nem emberek a Nótinál, de komolyan :D viccen kívül... Hihetetlen, hogy ezek mindig egy teljes generációval előrébb járnak valahogyan :D
Brutál lehet ez egy Proval C9-en, de majd PS5ön mit fog adni egyszer... :D
Amúgy ez már tényleg az a szint, amitől szinte már nem nagyon akarhatnánk jobbat, de valszeg a következő játékukra megint sikerül felülmúlni önmagukat.. -
#108648 Na még egy kis negatívum. Bàr ez szerintem csak nekem az.
Sok màr a "nyílt" terület. Jobban szeretem ha pörög a story..de azért mindent fel akarok fedezni..így sokszor màr soknak hat, hogy ide-oda csàszkàlok. (14 óra jàték utàn)
-
LBandi77 #108647 Darky,te melyik mozit nézed? Biztos a többiek ps 4 pro2- őn játszanak hogy náluk szép. -
#108646 Fú, hát,...
....lasszó 2 5 órányi játék után:
Mindenki nagyon távol van tőle, mint grafika, mint játék. Döbbenet.
-
#108645 De most spoilerért senki nem kiált. Eddig, ha valaki leírta, hogy Ellie-nek mintha egy árnyalattal sötétebb lenne a haja, mint a trailerben, akkor jött az ördögűzés. Mosmá nem, mert megjelent a játék, és az adott ember már túlvan az adott részen.
Ha mehet a spoiler, akkor menjen, mert én speciel letojom. De itt Kettoesch Mértzét érzek. -
#108644 Pont a legjobb résznél hagytad tegnap abba. :D -
Evoluti0N #108643 Sikeres lesz ez a TLOU 2 topic, látom már előre. :D Én támogatom a dolgot, de hát ennek úgy tűnik eddig, h fasza tört. -
#108642 Szóval egy fröccs is elég volt - és a csucsimát nem hagyom, az is day one lesz, és minden félre lesz dobva - de a TLoU2 települ a gépre, én meg a játéktopikba. Tulajdonképpen hálás vagyok a CDPR-nek, hogy halasztotta a Cyberpunkot, mert így lesz az egyre szűkösebb játékidőből erre is áldozni, nem csak kituggyamikor. -
#108641 Én nem írok még tezstet, de a Last of 2-ben nekem az eleje rohadtul nem jött be, azt vártam kb mint az U4-ben hogy leszakadjon a fejem, Csónakos alázós grafikát akartam, elég lagymatag lett, aztán jön egy váltás értitek akik játszátok hirtelen mérfölddekkel szebbnek hat minden, aztán na maszkos gombás dolgok ott megint meh.
Ez a játék bőven eleje, de nekem rohadtul inkonzisztens a látvány és minőség. Egyenlőre. Story meg rohadt lassú és vontatott.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.19. 21:56:13 -
#108640 Nem jutottam el addig. Sajnos. -
#108639 Nálam ott az open world lett súlytalan egy idő után. Túl nagy térkép, túl kevés érdemi tartalom. Ez sok évvel ezelőtt a Mad Max-nek megbocsájtható volt (főleg, hogy szinte a semmiből toppant be), és nagyon szeretem a mai napig, de azért 2019-ben, főleg egy AAA játéktól már kevés volt. A ragyogó gunplay elvitte...egy darabig. -
#108638 De ezt gondolom ezt semmiképp sem lehetett volna a topikjába. -
#108636 Nemrég a Rage2-t emiatt hagytam abba. Tök jó a gunfight benne, nagyjából rendben vn a játék legtöbb aspektusa, egészen addig, amíg el nem kezdenek benne beszélni a karakterek. Bár csak sosem tették volna. Atomjaira hullik minden, amit addig felépít. Van akit ez nem zavar, mert amúgy nem lényegi része a játéknak, és nincs is sok belőle állítólag. Nálam annyira megakasztott mindent, hogy nem is mentem tovább. Komolytalanná, súlytalanná vált az egész. -
#108635 Igen, de egy játékban egy ép elméjű ember ezt magasról lesz.... Persze rácsodálkozik mindenki, de kb. harmadlagos dolog. Ilyen 3 napos csoda. Egy filmnél pl. nem igazán lesz életszerűbb egy játék mégis ha szar a sztori/körítés vagy nincs meg az a hangulata ami megragad, akkor megette a fene és elalszik vagy végig sem nézi emberfia. -
CptFlint #108634 32 db értékelés. A mennyiből? Sok millióból? Mégis mit mutat ez a játékosokból? Meg a társadalmunkról? Mi van? Őrület... -
#108633 Az a szép, hogy az a "vilàg" simàn illene a tLoU vilàgàhoz.
Sok ponton jut eszembe a Days Gone. -
#108632 Kb. fél óra után: ez egy másik dimenzió. Ilyen animációt, arcmimikát, kidolgozott részleteket sehol nem láttunk és nem is fogunk, majd csak a következő ND játékban. Elképesztő. -
#108631 Ez jó :) -
#108630 -
#108629 Feltelepítettem a játékot, még nem mondanék véleményt. Mindenesetre én hosszabb törési időkre számítottam, de ez így teljesen oké eddig. -
#108628 Mázlitok van, hogy nincs hozzá jogosultásgom! -
Evoluti0N #108627 Idejevót. Aki ide beír bármit mostantól kezdve, az instaban pls. :D Kivéve az értelmetlen vitát a pontokról. Azt hagyjuk itt pls. :D -
Evoluti0N #108626 De hát 3.4 pont. -
#108625 Most meg már én is úgy felspannoltam magam, hogy ha még megiszok 1-2 fröccsöt, akkor megveszem basszátokmeg, pedig nagyon nem mostanra terveztem, de már murvára kíváncsi vagyok :D -
#108624 Csináltam neki topikot (lastofus), mielőtt valamelyik elszántságból beletol ide a topikba valami nagyon nem ide illőt. Ezt meg itt tartsuk tisztán. -
#108623 Egyetlen Kojima játékot nem tudtam végiogtolni. Kivétel a Death Starnding, amit imádtam.
Több ezer két lábon járó epik fail. Hetekkel ezelelőtt is nyilvánvaló volt, hogy ide is jut majd pár :D -
#108622 Ja és ha már kamu értékeléseknél meg manipulációnál tartunk, akkor azt is meg kéne említeni, hogy a legtöbbet felpontozott 10/10 user értékelés, egy olyan embertől jön, aki még soha nem értékelt játékot : ) De 1000+ ember szerint helpful volt, ebből sok mindent le lehet szűrni. -
#108621 Nyilvánvaló hogy sok olyan ember értékelte, aki csak le akarja vezetni a dühét, de komolyan menj már fel youtubera és nézd meg hogy mennyi ember aki végigtolta már értékeli a sztorit kb egy kalap szarként. Nem mintha a gameplay olyan 2020-as világmegváltó lenne, de legalább a grafika szép. Azok a reviewok amik csak a grafikát etc elemzik mindegyik dobálja/dobálta a 10 pontot, de a sztoriról mindenki kussolt, most hogy arról is beszélnek, csak azt lehet hallani hogy kalap kaka, persze mint írtam valakinek a GOT befejezés is 10/10 volt és az tuti azzal jön hogy sok troll, de biztos ott is véletlen van 200k szavazattal 4 ponton az utolsó rész. Mondom ezt úgy, hogy hatalmas GOT fan voltam és azóta néztem mióta elindult, könyvek stb kiolvasva, de az amit az utolsó évad adott, számomra megölte az egészet és már a könyvek sem érdekelnek, így rá is vágtam az egészre az 1 pontot. Na most ugyan ez van itt is, sok ember van aki NEM ezt várta a sztoritól és ők vannak többen. Ugyan ez volt még legutóbb a Death Strandingnél is, ami ugyan úgy egy kalap kaka lett, csak a Kojima fanok képtelenek voltak elfogadni, az újságok meg nem mertek szar értékelést adni a játéknak, hiszen mégiscsak Kojimáról beszélünk.
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2020.06.19. 19:53:53 -
Evoluti0N #108620 Két éve megjelent God of Warnak jelenleg van 12k értékelése, a Pókembernek 4k. A még 1 napja sem kijött TLOU 2-nek most van 10k. Ebből több, mint 7000 negatív. Természetes, h ezek mind hiteles értékelések, olyanoktól, akik játszották, sőt(!) végigjátszották a játékot és nem a játék, valamint a TLOU 2 ellen irányuló boszorkányüldözésről van szó. -
#108619 Twitteren jött szembe és kicsit meglepődtem, hogy ekkorát zuhant. -
#108618 Az igazság valahol a kettő között van. A user score egyébként a Sony yt-os és twitteres vendettája miatt van főleg. Vicces, hogy még 2020-ban sem értik meg az emberek a Streisand-effect-et. -
#108617 Ezt a képet amúgy érdemes elmenteni az utókor számára, mert egy olyan zseniális lenyomata a mai játékiparnak, a korrupt-illetve rettegő "szaksajtónak", és persze a totálisan neurotikus habzószájú (ide-vagy oda) játékostársadalomnak - ami természetesen tükrözi a szélesebb társadalmat is, hogy ez majd diagnosztikai példa lesz a jövőben :D Már ha lesz jövő. -
#108616 WTF
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.06.19. 19:06:39 -
#108615 ja persze, hagyjuk már... -
Evoluti0N #108614 Hardon kezdtem el. Érdemes hardon. Egyelőre így durván 5-6 óra után még azon se kimondottan nehéz. Ha lesz második végigjátszásom, akkor tuti feltolom survivalra. -
#108613 Mindjárt kezdek. Milyen a nehézség? Érdemes hard felé húzni? Easy a normál?