PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uncharted 2 lett tényleg marha jó. Uncharted 3 meg egynek elmegy, grafika legalább szép.
Uncharted 4 számomra minden tekintetben jobb volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Na, innen, az abszolút fanboy szemüveg mögül mondom azt, hogy húbazmeg. És nemcsak én, hanem a fél világ. Június végén visszatérünk erre és öszintén átbeszéljük majd. Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik foggal-körömmel védik a szart is, csak nehogy be kelljen ismerniük, hogy rossz döntést hoztak, amikor megvették. Remélem te nem ilyen vagy és képes leszel objektíven beszélni a játékról.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.02. 00:05:36
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.01. 22:56:00
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
2016-ban fél éven belül kétszer is végigvittem, de kíváncsi voltam, hogy így 4 évvel a megjelenés után milyen élmény.
És jelentem: még mindig leszakítja az államat a látvány, az akció még mindig mindent megbasz szinte. Oké, a God of War-ban láthattunk azóta hasonlót, de akkor is! A mocap és a sztori is fasza még mindig. Plusz olyan mesterien van balanszolva, hogy mennyi felfedezés / tűzharc / ugrálás / minden omlik rohanós akció legyen, hogy azt egyetemen kellene oktatni. Szóval jah, még mindig az egyik kedvenc játékom a PS4-érából.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet, hogy az egész mögött sértődött hülyegyerekek állnak, akik talán berágtak, hogy el lett halasztva, talán valami más áll a háttérben, a nyomozás mindenestre folyik.
Innentől minimum megkérdőjelezhető az eredeti kotaku-s cikk valóságtartalma is.
Adversus solem ne loquitor
Ezt valaki csak és kizárólag BELÜLRŐL kerülhetett ki. Lehet, hogy nem belső ember baszta fel a netre, de akkor valakinek, aki később szivárogtatott, oda kellett, hogy adja.
PS5 II PSVR
PSN ID.: Beegabor
Update: Sony has identified individuals responsible for The Last of Us Part 2 leaks, saying they were not affiliated with either Sony or Naughty Dog
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.01. 19:19:33
Pedig FF7 szerintem pont azok közé tartozik, amit akkor se szabad kihagyni, ha nem igazán vagy rpg/jrpg fan
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.01. 18:51:56
Chapter 12... te jó ég, mi volt ez 😮
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.01. 17:44:40
Mai játékokban a mosottszar textúrákat sok játékban még 1080p-ben is kín sokszor nézni.
Meghát nem fér el a polcomon se 55 colos tv. 😊
Segítek, mert úgy látom még mindig nem érted, te beszélsz teljesen másról, mint amiről ő, illetve én.
PS5 II PSVR
Ezt úgy tűnik, csak te meg én értettük. :-D
Ezért mondtam, hogy hülyeséget írt, amikor elkezdte bizonygatni, hogy micsoda konkrét gameplay felvételek meg átvezető videók kerültek ki.
Ki a fasz beszélt arról? :-D
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.01. 15:17:15
Nem szemantika, hanem nem tudjátok mi az, és valamilyen hibás kép társult az eljáráshoz, mintha az valamiféle upscaling eljárás lenne. Nem az. Még csak hasonlót sem csinál!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.01. 13:45:33
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Semmit nem lehet eladni számokkal. 1-2 user van, aki egyáltalán sejti, hogy mit jelentenek a számok, a nagyrésze leszarja. Nem is tudja, vagy azt hiszi, hogy tudja (mint Te), de ha azt is hiszi, hogy tudja, valójában nem eszerint választ.
Ellenben az Xbox-al, mert Xbox X-en ha jól emlékszem, 4k 30 fps mindegyik és van néhány 4k 60fps-el.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.01. 12:25:45
El lehet adni szerintem simán a gépeket számokkal. Sokan szeretik a hangzatos dolgokat.
Játék milyen az nem nagyon számít manapság.
Csaak a power, meg hogy mire jön, milyen felületen éred el, maguk aa játékokat sokan nem nézik, ragaszkodnak az elveikhez és inkáb nem játszanak.
Én nem váltok 4k-ra, engem az fog vonzani, ha más téren javulnak a dolgok.
Nagyobb játékok, hoszabbak, jobb fizika, meg ne tűnjenek el a világokban a dolgok, amiket csinálsz, hullák a földön stb.