PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jól emlékszem még az origi változatoknál is gond volt a védelemmel 😄
(most megnéztem a topikját, mennyi régi arc 😄 még én is kommenteltem, durva, 16 éve)
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.05. 10:13:31
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Adversus solem ne loquitor
igazabol az "eredet trilogia" kifejezesed vitt el abba az iranyba, hogy akkor az elso harom resz az....... elso harom resz 😄 de mind1 is, lenyeg hogy igy vagy ugy kijonnek a szamok, es hogy varos <#eljen>#eljen>
amúgy szerintem mostmár Ubiék is belátják, hogy ideje lenne a PoP-hoz is, meg majd a Splinter Cellhez is hozzányúlni, annyira sóvárog a nép értük már évek óta - bár gondolom leginkább nextgenre
....csak multit ne erőltessenek beléjük -.-""""
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.05. 09:59:56
Van még egy másik pletyka valami Dark Babylon alcímű Two Thrones folytatásról, de eléggé mese szaga van sajnos. Persze, örülnék neki ha tényleg jönne valami ilyesmi... dee a trendek nem azt mutatják, hogy ilyenre lenne akkora igény, mint egy új AC-ra.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.05. 09:54:50
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
/egyébként úgy sem jön ki, mert a Forgotten Sands ugyan nem része a trilógiának, de igazából meg de, és a SoT nem trilógia, hanem quadrológia.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.05. 09:45:54
de jah, a 6ot én sem értem, elég indokolatlan, de sztem úgy jön ki, hogy:
1-3. SoT trilógia
4. 2008as celshaded cucc
5. Forgotten Sands
--- és akkor a 6. lesz ez az új
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.05. 09:34:00
1. PoP (eredeti trilogia)
2. PoP2 Shadow and the Flame (eredeti trilogia)
3. PoP 3D (eredeti trilogia)
4. PoP Sands of Time (SoT trilogia)
5. Pop Warrior Within (SoT trilogia)
6. PoP Two Thrones (SoT trilogia)
7. PoP 2008
8. PoP Forgotten Sands
ooo hmmm
ha kiveszed a SoT trilogiat akkor vegulis kijon
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.05. 09:24:07
De a 6 az hogy? A 6 (szerintem) a Two Thrones volt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.05. 09:21:45
/mondjuk szerintem sem pop6 lenne a neve, ha lesz ebből valami. Lassan nincs is a játékosközösségben olyan, aki még látta a Forgotten Sands-t, csak mi dinoszauruszok 😄 Meg a POP-ban sosem volt számozás.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.05. 09:09:13
nagyon örülnék egy új PoP-nak, de gondolom nem fog jönni ezzel a számozással 😄 szal ez csak hogy legyen meg a domén náluk, gondolom
..habár Far Cry-nál is elmerészkedtek 5ig, csodák csodájára.. 😄 merugye 4 fölött már keleten kívül állítólag gáz a részek számozása <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.05. 08:43:37
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként komolyra fordítva a szót, ez a MÁSODIK kommented, amiben személyeskedsz. Én egyszer sem személyeskedtem veled. Ez az első és utolsó figyelmeztetésed, ha a harmadik kommented sem valódik vélemény, csak újabb ad hominem, olyat teszek, amit nem szoktam és moderátort hívok. Fejezd be a kommentelőtársaid szapulását, kiértékelését, a személyeskedést és az ad hominem tamádásokat. Ez benne van a fórumszabályzatban is, amit sorban MÁSODSZOR sértesz meg.
Ha véleményed van a játékról, egy hírről, akkor azt írd le. Ha véleményed van egy kommentelőről, azt tartsd meg magadnak.
Kicsit visszatérve a hang témára. Megvettem a Yamaha YAS 207-et, tegnap érkezett meg. Nagyon szép, igényes a kialakítása, plána a mélynyomó tetszik nagyon. Kicsit szoptam a woofer és a central unit blutooth összepárosításával (ráment vagy egy órám), de a végén a net segítségével sikerült.
Már az első bekapcsoláskor hallottam a hangkülönbséget az előző szettemhez képest, nyomtam neki egy firmware update-et, és utána ment rajta a Virtual X is, ami nagyon sokat hozzátesz. Ki is próbáltam pár Atmos filmmel flixin, majd betettük Orit, hát elképesztő jól szólt a játék.
A zene az max korrekt rajta, jónak azért nem az, de nem is arra találták ki.
Összességében meg vagyok elégedve vele nagyon, minőségi ugrás volt az előzőhöz képest (amit egyébként ma már el is visznek).
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS5 II PSVR
Én is sajnálom. Vérzik érte a szívem. Szar lehet most nekik nagyon. Még az is lehet, hogy 10 millió dolláros bónusz helyett 1-2-vel be kell majd érnie az év végén. Kemény idők ezek, de veled vagyunk, Neil. Lehet, hogy várni kell arra az új Bugattira idén, nehéz ez, tudom, de jövőre meg lesz. Kitartás, kisherceg, kitartás!
A kommenteket kerüljétek. A like/dislike arány pedig elszomorító, nem lennék Niel-ék helyében.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ezzel együtt az internetre ráférne, hogy egy időre kihúzzák belőle a dugót. Hátha észheztérnek a népek, bár ehhez ettől több kellene már...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"I can only imagine how demoralising these past few weeks have been for the team at Naughty Dog. The worst part is, there’s nothing anyone can say or do to change their(haters) minds. It doesn’t matter that there’s proof this leak was external. It doesn’t matter that a guy on VG247 has written an article pointing out the absurdity of it all. None of it matters. That’s because the anger was never really about that. The anger is there because Naughty Dog dared to make a video game story that seemingly strays from the norm. It’s no wonder most developers play it safe. After all, it never was about working conditions. It’s about hate."
Közben a kotaku is megírta a cikkét, de vastagon benne vannak ők azért ebben a jól vezérelt szardobálásban.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
We expect semi-custom revenue to increase in the second quarter and be heavily weighted towards the second half of the year as we ramp production to support the holiday launches of the new PlayStation 5 and Xbox Series X consoles.
Most hogy már hivatalos, az eddigi hypeom ami az egeket csapdosta most még nagyobb lett. Jó hosszú lesz ez a másfél hónap
HAHA, jó lesz ez 2024-25re 😄
Vader Immortal coming to PSVR this summer
Megjelenés előtt nem sokkal még be fogok tolni egy újabb első rész + Left Behind végigjátszást.
Most akkor már biztosan meg fog jelenni jövő hónapban. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/nekem sem tetszik túlzottan, de alapvetően a téma sem érdekel különösebben, pedig rohadt nagy LOTR rajongó vagyok, csak nem a sorozaté, meg mindazé, ami utána jött. Nekem az a LOTR, ami a könvyekben van, és annak nem sok köze van ahhoz, amit csináltak belőle.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.04. 14:49:47
rohadtul nem illik ez így szvsz egy LOTR világába, ez nem egy Pixar film.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.04. 14:20:22
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson