121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#109094 hat mer clunky a harc es tul van nyujtva es nemtom, bena eza harden rendszer
/flame on! -
#109093 az megvan igen, csak úgy értem, hogy még le nem gyűrtem :D (kibaszott jégcsapok)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.06. 10:26:03 -
#109092 dehat az elso boss az kb 5 perc jatek utan jon -
#109091 +harcok azok itt is valami veszettül erőtlenek voltak, még ebben is visszalépést éreztem a videó alapján :D
más:
toltam a Mortal Shell bétát, és totál meglepett az egész... bossig még nem jutottam el, de jó ötletek vannak benne, kicsit ilyen BB-Sekiro-DS mechanikák egyvelege, 1-2 újítással, látszólag kurvasok itemmel - ha mindez végig működik a játék végéig, akkor lehet a végén TÉNYLEG kapunk egy épkézlábnak mondható souls koppintást, ráadásul egy kis indie studiótól..
kicsit félek, hogy szar lesz a map dizájn vagy kevés fajta ellenfél lesz, és leül az egész - de látok benne potenciált.. aztán lehet rohadtnagy bukta lesz persze, de érdemes ránézni! -
#109090 Naja, mondjuk mentségére szóljon, hogy ebben valamivel kevesebb az áthatolhatatlan falként tornyosuló térdig érő bokor. -
#109089 Az animációk meg az elakadok a láda sarkában szintű dolgok feltűntek nagyon. Ennél a last of us sokkal nextgenebb -
#109088 pláne hogy olyan kurvasötét volt az egész - ami nem tudom, hogy a játék, vagy a videó hibája, vagy is-is - de ha a játék ennyire sötét lesz, akkor már látom előre a mémeket róla.. :D konkrétan volt olyan snitt, hogy nem látszódott a karaktered.. aszittem, hogy monitorommal van a gáz, de megnézem laptopon is, és ugyanaz.. :D
nem akarom leírni, és tudom, hogy WIP és kitudja mikori állapotát tükrözi ez a fos vidi - de erős Ody-ripoff _ez_ alapján szerintem
ettől függetlenül várós, de nem tudnék megvadulni érte -
#109087 Egyértelműen azt akarták elérni, hogy az emberek váltogassák a fegyvereket, miután a 2016-os Doom legnagyobb kritikája az volt, hogy túl hosszú és ezért unalmas volt a végére...mert kb. a duplacsövű sörétesről alig volt értelme váltani Nightmare mód alatt.
Én elhiszem hogy valakinek ez nem jön be, csak ez kicsit olyan mint a mikor a Resi 2 Remake-ben azért sír valaki, mert a zombik nem halnak egy flick headshot-ba, vagy a Dark Souls temetőben a csontvázak megölik 4 ütésből a játék elején és ezért szar a játék.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.06. 08:26:00 -
#109086 Resi 5-6 gáz, de nem is ezeket említettem. A Resi7-kritikáddal nem értek egyet. Játszottam rendesen és PSVR-on is és elmondhatom, hogy nem VR-ra van kiélezve a dolog. -
#109085 Nehogymár ezt megmondjátok ebből a retek minőségből...
Simán lehet ez szebb is. Olyanokat ki sem lehet venni, hogy mennyire a lábad előtt rajzolgatja ki a dolgokat, ahogy eddig, vagy hogy a környezetet hogyan LOD-olja lovaglás közben (amennyit látni talán sehogy, de még ezt sem lehet látni ebből a pusztulat minőségből) -
#109084 Na lement 2x a The Last of Us.
Egyszer normal-on, most meg Survival-on!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 06:44:50 -
#109083 háttttttttttööööö....nextgen az egy szempillanatásra sincs az egész storyban, de ez nyilván senkit nem fog sokkolni :D
nem akarom leszólni, de egy fikarcnyival se szebb az Origins/Odytól...és akkor ez targeteli XSX-en a minimum 30 FPS-t, öööahaoké:D
mondjuk az utolsó 15 mp egész jól néz ki:D
szerk: törölték is... AC Valhalla 30 perces gameplay volt
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.05. 23:22:13 -
#109082 -
#109081 ja úgy mindjárt más.
:D -
#109080 van bent pisztoly, csak valami command hax kell hozzá -
#109079 én pl ad1) nem címkézném fel magamat haterként ad2) az előző doomot az alap pisztollyal játszottam végig, mert ad3) volt rá lehetőség ad4) mert így akartam játszani
ebben... nincs ilyen lehetőség. ha tőlem elvesznek egy lehetőséget, azt nem szoktam szeretni (az életemben, játékban, bármiben), és pont ,end of story, nem élveztem, töröltem
hater vagyok? ha úgy neked könnyebb, igen, egyébként a valóság az hogy csalódtam, és tovább álltam -
#109078 Pedig nem nehéz: elég megnézni a megjelenés évszámát. Ééééééés ennyi. ^.^ -
#109077 Én ezt a Doom Eternal héterkedést még mindig nem értem. Nincs klasszikus reload, néha le kell nyomni egy gombot, és már ömlik is az ammo MINDEN fegyverhez.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.05. 17:48:36 -
#109076 Doom Eternalnál is volt ez, legalábbis eleinte, max első 1-2 pályán éreztem, utána nekem nem volt lőszer problémám, pedig nem is normalon toltam :D -
#109075 "Nekem egyszerűen nincs türelmem a lőszercigánykodáshoz"
Khm-khm...Doom Eternal?
Resi3: nemtudom, én nem játszottam. Elég volt a demo belőle.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.07.05. 12:03:21 -
#109074 Jaja, PC-n toltam full pompájában, de a sivatagos résznél abbahagytam. Nekem egyszerűen nincs türelmem a lőszercigánykodáshoz, meg hogyha nem headshot a monszta, akkor 10 golyó kell bele fos gunplay mellett. Kár érte :( mindezek mellé bugyuta mozgás és animációk, a mozgó vonatról nem egyszer ugrándozott fel-le a Artyom (fullra patchelt Gold változat..)
Nemtom na, sztem gyatra, de lehet a Lasszó2 is rátesz egy lapáttal erre.
Resi7 szerintem is jó FPS/játék volt, én abszolút nem éreztem azt, hogy ez csakis VR-ra lenne kiélezve.
Én nagyon élveztem végig, érdekelt a story is, k jó atmoszférája volt. Kivéve a pincés részt, ott kb cszkott szemmel rohantam visítva végig a szmötyik elől :D Ha a 8 fele ennyire jó lesz, én már boldog leszek - de gyanítom még a 7et is überelni fogja :) epekedve várom, ettől jobban csak a CP2077 érdekel engem.
Na meg persze egyszer Horizon 2, de azért - egyelőre - nem vagyok túlzottan hájpolva
Btw, Resi3 Remake megér egy végigjátszást? Eléggé vegyesek a véleményej róla -
#109073 Azok inkább elhagyható küldik, mint felvehetőek, sokkal inkább a sztorivezérelt játékok értelmezésében, mint az openworld játékokéban. Szerintem mucsacso is pécén tolta(és én is). A ps4 verza egy hulladék. Megvettem, másnap eladtam.
/az, hogy mennyire jó fps-ként én nehezen mérem meg, nem vagyok egy kifejezett fps rajongó, de nehezen tudnám elképzelni, hogy ma olyan fps nézetű játék bírna érkezni, ami felül tudná írni a gigaklasszikusok (HL1+HL2 elsősorban) élményét, Hogy őszinte legyek az itt tárgyalt Resi VII is jobban bejött. Tetszett ez is, de miután megcsináltam, és a legjobb befejezeést kaptam, a többit már nem volt kedvem kipörgetni. Annyira azért nem fogott meg.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.07.05. 09:39:26 -
Probatbicol #109072 Felvehető küldik mondjuk pont vannak, sőt ezek befolyással vannak rá hogy melyik befejezést kapod, de az igaz hogy nem igazi open world (hála istennek).
Szerintem zseniális egyébként, a legjobb fps amivel valaha játszottam, mondjuk igaz hogy nem ps-en toltam, hanem pc-n. -
#109071 Aki szereti a Souls játékokat, annak figyelmébe ajánlom a Mortal Shell-t, most ki lehet próbálni a béta változatot. Nekem ez lesz a mai délutáni programom :) -
#109070 Abban a játékban nincs semmi openworld :) Csak annak tettei magát, és van benne pár helyszín, ahol egy nagyobb területen mászkálhatsz, de az, hogy mit csinálsz, hogyan haladsz a játékban az totál kötött és sztorivezérelt, nincsenek felvehető küldik, stb. -
#109069 1080p-ben minden pro halk, ha nincs bekapcsolva a supersampling. -
#109068 Resi 5 eléggé gáz lett, 6 egy agyhalott shooter, a 7-et VR-nak vagy lopakodós horrornak megteszi de a VR miatt tönkrebaszták a kontentet, Remake 2 az jó lett, a Resi 3 meg egy kalap szar.
Röviden ennyi történt náluk, említésre méltó a Resi 2 remake, ami egy remake.
Resi 7 Resident Evilnek kevés, kevés ellenfél, azok is ostoba kidolgozottsággal, ostoba boss-ok, karakterek, minden, azon látszik hogy a VR miatt kompromisszumokkal küzd, ha nem VR játékként nézem.
Mindez rajongói szemmel. -
#109067 ? -
#109066 A sajátom se hangos, abszolút nem. Igaz, 1080p-ben megy, de semmi gond. Igen, több órás TLoU2 session alatt sem. -
#109065 Persze, szarnak abszolút nem szar, csak valahogy - nekem - gyengén hatott pár megoldás benne, és nincs kedvem már, meg az open world szarakodáshoz aztán meg depláne.. :D
Már tényleg nem tudom mit játszak, csak a Warzone köt le :D Csucsimában minden reményem..
Ja, meg Mafia remasztiban majd, de picit félek tőle... -
#109064 Most voltam egy cimboránál és neki rohadt halk a PRO-ja, el se hittem hogy ilyen létezik.Vannak csodák. -
#109063 Túl sok emberi erő már nem vesz részt a PS4 összeszerelésében. Ennek tükrében különösen nehezen értelmezhető az, ami a paszták felhordásánál végbemegy -
#109062 Egynek jóvót az. Nem mondom, hogy elővenném bármikor is, de nem utáltam mint a szart, ami a 2020-as felhozatalhoz képest szinte már GOTY kategória :D -
#109061 igen, emiatt is biztos, hogy nem fog változni - sajnos :(
megoldás: japán voice + angol sub, vagy átvezetők elnyomása :DD
Metro Exodusban is szerintem ezért volt ennyire rohadt pocsék és nemlétező lipsync, mert gondolom ott is pl. az orosz volt a fő, amire - talán - igazították az arcokat.. -
Evoluti0N #109060 Facial capture. Tudtam, h nem jól írom, csak nem jutott eszembe a kifejezés. :D -
juhaszvik #109059 Tudom, hogy a ps nem a grand strategy színhelye (és gondolom itt sem ez a topic), de a régi laptopomon már annyira belassult a game, hogy gondoltam megveszem konzolra a stellaris nevű játékot. Mostanában jött ki a 2.2-es verzió ps4-re, amivel már nagyjából elégedett is lennék, viszont nem tudom, hogy ehhez pontosan miket is kell megvennem.
Jelenleg van:
Stellaris: Console Edition - Standard Edition
Stellaris: Console Edition - Deluxe Edition
Stellaris: Console Edition - Expansion Pass One
Stellaris: Console Edition Expansion Pass Two
És még egy halom pack. Tudtommal a Pass Two kell a 2.2-höz, de nem tudom például, hogy kell-e a Pass One, esetleg a deluxe edition. Ha van valakinek ötlete, annak örülnék. Sehol nem találtam ehhez semmilyen leírást, gondolom azért nincs, mert nyilvánvaló mit kellene csinálni, de én nulláról akarom megvenni, és hát próbálom a legjobban kihozni a financiális részét :) -
Evoluti0N #109058 Ha motion capture-t használtak az arcanimációra is, akkor az már így marad. -
#109057 A színészekkel nem lesz gond, de remélem a szájmozgást is hozzáigazítják, nem pedig így marad:
-
#109056 Nem tudom, nem követem. Elengedtem ezt a játékot. Majd egyszer. -