PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Aki kezdi játékot mindenképp a modokat nézze át!!
Tegnap 3-4 órán keresztül csak Stihl fűrésszel vágtam ki fákat😄
A legelső előzetese sokkal menőbb volt szerintem, mint ez.
PS5 II PSVR
szal az megvan, hogy ez nem run-n-gun, de mégis szanaszét szivatott a játék minden tekintetben - ráadásul még az egyik objecthez se tudtam, hogy hogy jutok el, ami látszólag egy udvaron belül volt, pedig körbejártam mindent... 😄 (talán a csatornákból jutottam volna oda fel, ha egyáltalán eljutok addig? :'D)
Nem, csak még mindig nem tanultá lmeg az ilyen típusú játékokkal játszani. Ez nem a rohanok előre, húzom a ravaszt, és pusztulgurul minden.
Adversus solem ne loquitor
Dusk Golem: Resident Evii 8 is Darkest and Most Gruesome Resident Evil Game!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
baszott jól néz ki minden vele, gondolom kap majd új verzát next-genre 😊
amúgy RE7 szerintem is zseniális volt, leszámítva a végefele
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remnant, ha már így felvetődött:
én már 2x is felraktam, de egyszerűen nem tudott megfogni - mármint a világa meg az egész játék tetszik, de valami eszméletlenül unfair az egész, fegyverek alig sebeznek, meg asszem a töltényekkel is bajban voltam... vagy csak én vagyok ENNYIRE balfasz?!
vagy ezt egyedül ennyire esélytelen játszani, vagy mit ronthattam el? egyszerűen fel nem fogtam, pedig tényleg jó _LENNE_
bossok közül egyikkel se bírtam, de volt hogy egy nagyobb sima mob szétkapott...
meg ez hogy random bespawnol egy random boss a pálya közepére, ez is ...meh... ?!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.08. 13:56:31
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Viszont rögtön utána bedobta a youtube az uncharted DF elemzését 4 évvel ezelőttről. Felcsendült a zene, és...
...és kész vagyok tőle a mai napig.
Vagy csak új tvre vártál? <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.08. 12:55:29
Az asszony rábeszélt, hogy vegyük meg Remnant From the Ashes 1-1 példányba DLC-vel együtt, mert most bundle-ben kapható a Steamen és mert nagyon jó lesz az nekünk. Természetesen azért kellett megvenni, mert eléggé hajaz a Souls játékokra. Személy szerint én annyira nem rajongok a Souls játékokért, bár mindegyiket végigjátszottam, profinak nem mondanám magam.
Nos a Remnant From the Ashes viszont bejön. Frankó bossok, nagyon hangulatos világmegjelenítés, szóval egész kis jó játék lett. Pár napra/hétre biztos kellemes elfoglaltság lesz ez a játék.
/és az az egyetlen resistance-em, ami megvan digitben a fiókomon. üssetek agyon 😞 mármint a burning skies
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.08. 10:40:50
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.08. 10:27:46
na, az is odakúrt anno, adnék egy rebootot belőle 😊 2. rész is jó volt, de a 3x-ra már eléggé mellément...
+egy Condemned 3-nak is örülnék, ha egyszer lenne olyan 😄
...vagy egy Black 2-nek <#idiota>#idiota>
na de igen, ezek innovatív FPS-ek voltak azért, ma meg már tényleg annyira tucat lett azokból összes (meg persze égünk/égek is ki), semmi új ötletet nem hoznak 😞
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A Halonál az a gameplay csak annyira nulla, hogy semennyire szerintem. Mármint ai-ban kb. ver mindent azóta is. Kb akárhányszor szívesen végigviszem, mert élvezetesek a csaták a változatos ai miatt. E tekintetben szerintem a Halo Combat Evoved és anno a F.E.A.R., ami tudott olyat nyújtani, amit kb. azóta sem semmi. Remélem nextgenben több fejlődést látunk majd az ai-ban, mert évek óta harmatos nagyon.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem ártana a sonynak sem valamelyik FPS szériát feléleszteni. Van nekik 2-3, ami pihen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.08. 09:59:28
Szerintem Gears is annyira semmilyen franchise. 1-2 még jó volt 360on, mert jól nézett ki meg minden, de annyira redneck játék, hogy annyi elég is volt belőle, Halo meg... szintén. 10+ éve még menő volt, de az a gameplay ma már nulla
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.08. 09:52:51
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2020.05.08. 09:42:33
PS5 II PSVR
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
XSX + The Medium!!!! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete