121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Prof William #109054 A japán hangsávról van valami hír? Én azzal tervezem végigvinni. Elég fura lenne, ha az 1200-as évekbeli japánban mindenki angolul beszélgetne. :) Arról legutóbb úgy hallottam, hogy jó japán szinkronszínészeket kértek fel rá.
Került ki amúgy valami videó már a lakott településekről? Engem az érdekelne, hogy hogyan sikerült egy falut/várost megcsinálniuk. -
#109053 jöhet a virtuális kőzápor, de nekem kedvenc részem talán a Resi7 :) imádtam az egészet, kivéve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- DLC-ket nem toltam, csak a Not A Herot, de az borzalmasan fos :Dhajós részt a végén
marhajól meg volt csinálva minden, lekötött az elejétől a végéig az egész :)
mindenesetre a Resi8 - pardon, Village; Capcom szerint ez nem Resi8 lesz, de akkor tudnám miért van VIII a címben - nekem nagyon várós, talán a legjobban várt cím a jövőben számomra :) -
#109052 Mi bajod van a resi 7-tel? Az év egyik legjobb játéka volt. A resi2 remake meg annak az évnek. A 3 egy picit gyengébb lett, de nem borzalmas és háromból kettő az nagyon jó arány. Tényleg nem tudom, mi a bajod ezekkel a játékokkal. Szépek, jó az irányítás, hosszú a játék, nincs nagyon MTX meg nem always online lopás és kaszinó 12 éveseknek, szóval szerintem jó játékok. Nem próbálnak prédikálni sem nekem a san francisco-i villából, hogy milyen szarember vagyok. Csak szórakoztatnak, mint egy videojátéknak kell. Nem gondolja magáról a készítő, hogy ő minimum egy kibaszott kontyos Spielberg vagy David Lynch, közben Ed Wood-nak Tommy Wiseau-nak is kevés. Szóval rendben van az egész. Még a metacritic user pontok is egész jók voltak (8+). -
#109051 közben kapott a Metro Exodus még egy esélyt, elvittem a sivatagos részig, dehát valami borzalom clunky suta retek az egész :(
első kettőt imádtam, de itt valahogy már nem veszi be a gyomrom ezt az esetlen animációhalmazt és mozgást, rettenetesen erőtlen gunplayt, pocsék szinkront és a lőszerrel szarakodást... :\ szerettem volna szeretni, de kár érte..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.03. 23:40:26 -
Evoluti0N #109050 Én szívesen látnék bármit, bárhol, bármilyen új karakterrel. A lehetőségek és helyszínek száma szinte végtelen. Az se bánnám, ha valahova az Egyesült Államokon kívülre utaznánk a 3. részben. -
#109049 Én egy rövidebb játékot is megnéznék mondjuk a WLF meg a FEDRA harcáról. Ha az ember olvasgatta a cetliket lehetett látni hogy lenne benne mit csinálni -
#109048 Igen, úgy tűnik jönnek a 70-80 eurós alapárral megjelenő játékok. Fapados kiadás már nem is lesz 20 000 Ft alatt. -
#109047 Részemről van egy cirka 5 évnyi backlog pufferem, szóval valahogy kibírom amíg megkapják a nekem megfelelő árcédulát ezek az új nem 60 dodós játékok.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.03. 18:58:37 -
#109046 AJ-é jobb. De ha igazak a pletykák, lassan a 60 dodós játékárakra is ugyanígy rendelhetjük a mókás temetést :) -
#109045 -
#109044 Nem gondolkoztam ezen. Nem is gondolom, hogy dolgom lenne, vagy vezetne valahova. Sokan azzal próbálják validálni a véleményüket, izlésüket, hogy megpróbálnak szakértőként fellépni a témában. Én nem vagyok az. Ötleteim lennének, de az sem biztos, hogy működött volna. Nem éreztem jól magam ebben a világban, nem igazán kedveltem a szereplőket, nem érintett meg a történet egy kicsit sem, valszeg egy sokkal jobb játékmenettel sem jutottam volna sokkal előrébb. Csak esetleg várnék tőlük valami más világban, más szereplőkkel egy hasonló játékot. Így most azsenem. De ez nem akkora dráma. Ötévente jön tőlük valami egyébként is, sem így sem úgy nem igazán ők határozzák meg, hogy mivel fogok játszani a jövőben :) -
Evoluti0N #109043 Remélem, h ezúttal vagy jön PC-re is VR vagy fagyikkal is lehet majd irányítani. A kontrolleres irányítás és a fejjel célzás kicsit imersön brejking volt. -
#109042 abszolút megértelek amúgy, mert újítani tényleg nem mert/tudott a Lasszó1-hez képest játékmenetet tekintve - de amúgy felveti a kérdést, hogy mit kellett illetve tehettek volna be újításként?
mondjuk a kukásláda tologatás és háromszög nyomkodós QTE lite megoldások a beragadt ajtóknál, meg baktartás _TÉNYLEG_ kurvára elcsépelt volt 25 óra után már - plusz ezt már láttuk az üsszes UC-ben is 5-6 alkalommal... :D utoljára hasonlót a Days Gone-nál éreztem a benzintölésnél meg a 250. csomatartó nyitás animációnál... :D -
#109041 Mindenképp. A VIII insta jön VR-ra, és tanulva az előzőből, ez esetben már szeretném azzal kezdeni az első kört! -
#109040 Én "fanyalgó" vagyok, szóval gondolom nekem is szól, de én csak a magam nevében írok: a fanyalgók(én) nem azért fanyalognak(gok), meeee nem értik(tem). Értik(tem), csak nem tetszik nekik(em).
Ámbátor éntőlem simán csinálhatnak harmadik részt, mer nekem instant(és azután is) kimarad. És igazából sokaknak tetszett, szóval nekik meg kéne csinálni, nekem meg igazából mindegy mit csinálnak, ha mást csinálnak az is kimarad, mer olyan szinten fejlődésképtelennek érzékelem őket a játkmenetet illetően, hogy én sokkal inkább izgulok azon, hogy tanuljanak már meg sokan hasonló szinten programozni. Olyandok is, akik a játékok játékrészéhez sokkal de sokkal jobban értenek. Szóval az ND-nek nem az én(a fanyalgó) kedvében kell járjon, az hajó eeement, hanem a fanokat kiszógálni. -
#109039 Uncharted nem lesz, legalábbis nem Drake-es.
Last 3 tuti nem, még ehhez se lesz.
Egybeadták a Dlc-t, a DLC a játék utolsó 3-5 órája. -
#109038 ugye viccelsz. -
#109037 Ugyaneztmondtuk a PS4 korszak elején.
Az a Vicc szerintem, hogy most kaptuk azt a látványt, az erdős részeken, ami volt az Uncharted 4 Teaser-ben.... :) -
#109036 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én is vevő lennék ilyesmire :) nekem tetszett nagyon a 2. rész Joel nélkül is, ezt kéne megértenie a sok fanyalgónak, hogy ez nem csak kizárólag Joel (és Ellie) storyja, hanem ez egy univerzum, the last of _US_, több ember sorsát is megmutathatják a vírus előtt/után, ahogy tették is - gyanítom a Part 3-ba ugyanúgy beraknak szintén új arcokat, akár még irányítás szintjén is...
de amúgy szerintem Ellie vonalat is lehet folytatni, meg még azt sem tartom kizártnak, hogy puszipajtik lesznek Abbyvel egyszer :)
bár már látom magam előtt előre az ugatást arra is, hogy ezt mégis hogy képzelhették.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.03. 15:36:09 -
Evoluti0N #109035 Én szívesen látnék egy TLOU folytatást, ahol SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abby és Lev sztoriját követjük azután, h csatlakoztak a Firefly-okhoz. Vagy egy DLC-t is akár, ami azt dolgozza fel, hogyan találják meg őket. Tudom, h Neil azt mondta, h nem lesz DLC, de sosem tudni. Kaphatunk akár önállóan futtatható kiegészítőt is, mint a Lost Legacy. Mindenesetre Ellie sztoriját szerintem itt le kell zárni. Nem azt mondom, h a vele készülne folytatás, azt nem játszanám. :D
Szerk: Habár azt nézve, h egyesek mekkora piedesztálra emelték Joelt és mennyire nem tudtak Abbyvel szimpatizálni és megkedvelni őt, nem tudom, h mennyire lenne okos ötlet a vele készült folytatás. Személy szerint én szívesen látnám. Valamint talán az is zavarná egyeseket, h a nyitott végű 2. rész után kapnánk egy sztorit, amiben 0 Ellie van és nem tudjuk meg, h mi lett a sorsa.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.03. 15:24:45 -
#109034 szerintem lesz lasszó3, de majd megint a kövi gen végére legkorábban - Uncharted 5-öt / spinoffot én nem tartanám elképzelhetetlennek, de amúgy tényleg valami új cím lenne a legkézenfekvőbb -
#109033 A Resi szerintem pont jó helyen van a capcomnál. Nagyon jó munkát végeztek a 7-tel és a remake-ekkel is. Inkább valami új IP kell tőlük. -
#109032 szuper realisztikus -
#109031 Nekik adnám a Resident Evil VIII. -at,..persze már késő, de szerintem ők abba a stílusba nagyot alakítanának -
#109030 #109029 -
#109029 Igen, most találtam meg. De amikor írtam, még nem volt.
Ettől még ugyanolyan röhejes az, hogy 45 asztalból 44 bitre ugyanúgy néz ki a világ tök különböző pontjain. -
#109028 Én inkább azt nem tudom, hogy most mi jön. Uchartedet lezárták, TLOU2 után nem tudom, lesz-e 3. Szóval biztosan új IP-k jönnek majd. -
#109027 +1!
nem tudom elképzelni se, hogy kövi gen végére / közben mit tesz majd le a Nóti PS5-re, de gyanítom el fogjuk hagyni a maradék állunkat is:D
ezt a TLOUP2 szintet meg majd jó ha megüti nextgen végére bárki más (multiplatform), de lehet még akkorse... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.03. 11:24:43 -
#109026 Lepörgött a Lasszó 2
Nagyon jó volt. Tökéletes árnyalása a jónak és az annak hitt rossznak. Egyéb aspektusaiban pedig lehet, hogy nextgen -be sem látunk, ilyen kidolgozást, ilyen grafikát.
Az egyik legjobb PS4 / játék / 10 -
#109025 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nincs okozati összefüggés a "szakítottam a feleségemmel" (egyébként csak ideigelenesen különköltöztek) és az "ugyan eddig én mondtam, hogy ennyi elég volt, de meggondoltam magam" között. Ha valaki megtört, az nem feltétlen jelenti, hogy minden áron bosszút akar, sőt, azt is jelenti, hogy belefáradt és beletörődött a sorsába, nem akar tenni semmit. Maria pont azért ment külön, mert Tommy elment bosszút állni. Erre a válasz nem a még több bosszú.
És nem, nem kell szájba rágni, de akkor MUTASSA meg. Mondja el a történetet, ne én találjam már ki, hogy miért fordult 180 fokot a karaktere. A történetet ő meséli el, nem én. Persze, oda tudok költeni bármit én is saját kútfőből.
"Vagyis hát ezek szerint egyesek számára igen."
Az ilyen kommenteket leszel szíves mellőzni. Eddig kulturáltan beszéltünk, én sem személyeskedetem. Ha nem megy, fejezzük is be. Oké?
-
Evoluti0N #109024 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem magyarázza meg, de egyértelmű. Nem kell minden apróságot a játékos szájába rágnia a fejlesztőnek. Vagyis hát ezek szerint egyesek számára igen.
Meg egyébként is megmagyarázza. Látod, h mennyire egy megtört ember. Mondja, h szakítottak Mariaval. Mit vársz? Hogy a képernyőbe néz és azt mondja, "nem maradt más számomra, csak a bosszú?"
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.02. 15:10:27 -
#109023 azért adják olcsóbban 100 dolcsival, hogy elgondolkozz, tényleg akarsz-e lemezezni, mert nekik jobban megéri hosszú távon, ha digitálist veszel
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.07.02. 14:03:05 -
#109022 Nem igaz, mert volt ahol petróleum lámpás volt, és pont megjegyeztem magamnak, hogy na, ezek erre is gondoltak :D -
#109021 >de például az összes craft asztal bitre ugyanúgy néz ki, bárhol vagy a világban.
Ez speciel pont nem igaz, egy tutira van, ami máshogy néz ki :) -
#109020 Apróságok, de például az összes craft asztal bitre ugyanúgy néz ki, bárhol vagy a világban. Minden ugyanúgy és ugyanott áll rajta, mint az összes többin. Ha már ekkora attention to details van, akkor erre is juthatott volna több.
Tipikus naughty játékmenet, mint az UC4-ben a "boost me up", már idegbajt kaptam, a csapból is az folyt.
Azt sem tartom elegánsnak játékmenet szempontjából, hogy vannak kocsik, amikre fel tudsz mászni, és vannak olyanok, amikre nem, mert nem arra kell menni...Azt ugye senki nem gondolja, hogy a Hyundai-kocsik mászhatók, a BMW meg nem. :-D
Lehet azt mondani, hogy ezek apróságok, de hát az ördög a részletekben lakozik, mint tudjuk ugye. -
#109019 Ez a játék jobban szét lett kapva mint egy mozi :) -
#109018 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megmagyarázni én is megtudom. Tudod, mi a baj? Hogy a játék nem magyarázza meg. Persze, lehet hogy hazafelé elütöttek egy kis nyuszit és ebből Tommy PTSD-je beugrott, ezért hirtelen bosszút akart. Minden lehet.
Mi lenne, ha ezt nem mi költenénk hozzá, hanem a játék mutatná meg? Ha már 180 fokos fordulatot csinál egy karakter viselkedésében két jelent között. Talán meg is kéne magyarázni. És nem neked vagy nekem.
-
Evoluti0N #109017 Ez külön vicces már csak azért, mert egy csomó játék létezik, aminek 0 köze van Japánhoz és érkezik hozzá japán fordítás. Gondolom, h minőségiek. Erre pont egy japán tematikájú játékban sikerül akkora bakit lőni. :D -
#109016 Ghost of Tsushima is a game steeped in Japanese culture, but fans savvy in Japanese are worried about the game's menu translation. -
#109015 Pedig még fekete fehér filter is lesz, hogy még autentikusabb legyen :)