PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig, ha játékmenetben nem fognak fejődni, akkor reméltem, hogy legalább a grafika oda fog pirítani. De jó lenne megint olyan szájtátva nézni az új játékokat, mint anno. Mint mikor dreamcast-en először láttam a Virtua Figter 3-at 99-ben. Ott koppant az állam. Vagy még pc-m 98-ban asszem az Unreal menü real time videója mikor a kastélyt körül repülte a kamera. Az varázslatos volt. Tényleg Nektek mi volt, ami így emlékezetes maradt grafikai szempontból akár a régi játékoknál?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
😄DDD Kb bármire van benne lehetőség. Évek múltán is elképesztő trükkökre jönnek rá a játékosok.
Valamelyik nap épp ezt találtam.
Adversus solem ne loquitor
nem akarok fanyalogni, de nagyon semmi nextgen nem láttamt a preziben, ahogy ezt prognosztizáltam magamnak előre már - még talán a DIRT5 nézett ki legértelmesebben 😄 120 FPS@4K, mondjuk az ütős azért, ha valós, van ott azé kakaó 😄
The Medium viszont fain, de ott is lazán egy ütősebb currgen látvány az egész, de jöhet, csak merjek vele játszani majd 😄
...nade nem lesz itt sztem semmi extra egészen addig, amíg nem látjuk meg Nótiék következő nextgen címét 😄 vagy esetleg launch címnek majd ha lesz valamelyik nagyobb 1st party studiós cím, akkor legkorábban ott - de ez csak PS5-ön várható továbbra is ;D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.07. 21:40:02
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pontosan ekkora fingtalanság megy mindennel kapcsolatban, ami körülveszi a platformot. A hardver szerintem úgy születhetett, hogy bezártak egy csomó szakembert egy földalatti bunkerbe, és csak akkor engedték őket, amikor kész lettek, viszont addig nem mehetett be egy idióta sem a cégvezetésből.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.07. 21:00:54
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De nem csak ez a baj. Vagy inkább nem ez a fő baj. Ma az derült ki, hogy továbbra sincs ott senki, akinek halvány finja lenne arról, hogy mit várnak a játékosok egy platformholdertől. És ez már dermesztő. Dollármilliók, évek, szakemberek. és semmi. SEMMI. De akkora semmi, hogy az már a jupiterről is látható, ami egy semminél nem kicsi teljesítmény. Annyira nincs vízió az egész mögött, hogy arról tanulmányokat lehetne írni.
Valamelyik nap láttam valamelyik anyagukban az xbox jelet, az xbox logot, és ezt az új Series X logót egymás mellett. MINDENT, atomonként mindent mond el az egész helyzetrő, ami ma xbox. Megkeresem. Érdemes egy pár másodpercet szentelni neki.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.07. 20:56:42
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.07. 20:47:36
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.07. 20:32:40
<#banplz>#banplz>
Betonkemény az XSX felhozatala.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PS5 II PSVR
Najó, elkezdtem a Remnant DLC-t, farmolok , loot-olok mint állat, imádom, de más nem. 😊
Viking warriors
Rampaging dinosaurs
Cities filled with vampires
...and that was just the first look at Xbox Series X game footage.
Na ki veszi észre a poént? 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.07. 19:34:14
(mondom ezt én aki ~ugyanabban a cipőben vagyok mint te)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
/bár most ez egy hősies időszak. Miután egy csomó szart megvettem, a trials of manát inkább elskippeltem, és olvasva a véleményeket, ezt nagyon jól tettem 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.07. 19:22:38
Nekem szerencsére nincs ilyen bajom. Mindig van bőven mivel játszani és mindig találok valami újat. Gyorsabban jönnek ki a játékok, veszem meg a játékokat, találok régebbi játékokat, amik érdekelnek, mint ahogy érkezem végigjátszani őket.
Amúgy tényleg nem spoileres, amiket kiadtak 1 hónapja kb hivatalos képeket azok vannak benne, de mozgásban ez akkorát üt mint a 3as metro. A facial animok olyan szinten vernek köröket mindenre, amit eddig láttunk, hogy arra szavak nincsenek.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.07. 19:12:28