121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Érdemes megnézni! -
#109134 Na kb összenéztem a streamelt időt, közel 90 óra volt bocs nem is 100.
Érdekes hogy a Survival-on igan nem nézelődtem meg ilyenek de ott csak kb 7 órával lett hosszabb. -
#109133 Nincs elképzelésem ezekről a dlc-ről. :) -
#109132 mondjuk ugy hogy álatalában többek szerint, de meggyőzhető vagyok, ha mutatsz valami hivatalosat a képzeletbeli DLC teóriádról ;) -
#109131 Összesen volt kb 100 óra, mindent próbáltam átnézni, felkutatni, lassan menni, sokszor haltam stb, teszeltem próbálkoztam. Elment az idő. :D
Lehet nem volt egészen 100 óra, de sok volt, és közelített hozzá
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 20:50:09 -
#109130 De mit csináltál 50 órát normálon? Survival-on még oké, 50x kell újrakezdeni egy-egy nehezebb szakaszt, de normálon nem sok kihívás van, bejárni meg bőven bejársz, felszedsz mindent 30 óra alatt -
#109129 Szerinted ;) -
#109128 Igen, meg pár 12 órás játszás volt, megközelítőleg 100 óra volt a 2 végigjáték. :D -
#109127 sztem nézzé rá ha nincs EGS fóbiád, hámérne, ha már ki lehet próbálni :D nemtom, én látok benne fantáziát, de picit clunky a mozgás - viszont szvsz Lotfallentől sokkal jobb így első blikkre minden téren :) -
#109126 hát ha hülyeséget beszélsz :) -
#109125 37 óra egyhuzamban?..,bakker,... -
#109124 Ja rendben, akkor jó, csak nehogy félreértsem, de akkor most egy véleményen vagyunk. Inkáb legyen ugyanez a minőség, de más címmel, más story-val. -
#109123 Nem! -
#109122 Igen a nehezebb fokozat miatt. Élveztem minden egyes gyötrelmes percét és rávett hogy iszonyat taktikázzal és megtanuljak puszta kézzel leverni a zombikat. :D
~ 2x 50 óra ment bele pár nap alatt.
Volt egy alkalom hogy 37 órán át játzsottam, amikor befejeztem az első végigjátszást, nekiálltam a másodiknak. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 18:34:46 -
#109121 Lett is botrány, mert a játékosokból vannak akik elképzelnek az évek alatt valamit és ha nem pont azt kapják akkor balhé van. -
#109120 Remélem nem ironia akar lenni. :) -
#109119 nem tudom, szerintem én vagyok beoltva soulslike-ok ellen, simán el tudom képzelni hogy téged vagy bárkit elkap a hangulata -
ppista #109118 Én se szeretnék. Sőt, másodikat sem akartam, mert egy kerek, lezárt játékot kaptam. Mégis megcsinálták , és örülök neki. Valószínűleg ugyanúgy tennék a folytatással is. -
#109117 Tegnap úgy voltam, hogy majd este ránézek, de inkább az alvást választottam. Szóval ezek szerint jó döntést hoztam? :) -
ppista #109116 + millió.
Vannak hibái, meg olyan megoldásai ami engem is zavar, pl. a túlzott brutalitás, de akkor is egy egyedi, elképesztően zsigerig ható mestermű, amiből generációnként talán ha egy-két akad.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy még mindig beszélnek róla világszerte, ki milyen perspektívából. Ez a játékok 99%-ra nem áll. A TLOU 2.-re igen. -
#109115 "Nem is akarok 3. részt ebből..."
Teljes az egyetértés! :D -
#109114 Hát mert direkt kukacoskodsz. ;) -
#109113 jajó, akkor csak a szokásos :) -
#109112 Nem, nem hiszek semmit. :) -
#109111 Jó mert szerintem te azt hiszed hogy a játék vége az egy DLC -
#109110 Nincs ezzel probléma.
Bele lehet kötni, hogy 2 csaj, meg Abby mint egy kugyúrt pasi (ha valakit ez zavar elfogadom, megértem), DE ENNYI, innen túl mestermű.
És ez nem fan-szemüvegen keresztül, hanem mert nincs más a piacon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 16:50:49 -
Evoluti0N #109109 Szerintem meg feleslegesen próbálsz mindenkit meggyőzni, akinek tetszett a játék, h nincs igaza. -
#109108 Mármint nem a Last 2-vel játszottál mint én? Vagy hogy?
-
#109107 Szerintem mi nem egy játékot játszottunk. -
#109106 Igen, mert NG+ ban ha csak a nehézséget teszem fel megmaradnak a cuccaim, és ugye alapról akartam a nehezítést. ;)
De élveztem minden percét.
Így utólag azt mondom nem sok cucc van, de mivel végig szinte stealth-be mentem és inkáb meghaltam ha kellett nem használtam nagyon semmit, egészségügyi csomagot nem, csak a piciket amik a pályán voltak.
Lőszer meg ilyeneket csak 1-2 töltényt ha fontos volt.
A végére maxon voltam mindenből.
És minden miniboss és boss-nál arra mentem hogy spórolva amíg 1x megsebeznek ujrakezdem a harcot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ellie boss-a kb 8-9 óra volt, de sikerült 3 robbanó kellett meg 4 riffle a dögnek. A kicsiket megoldottam közelharcokkal.
Késsel akartam megölni, de mondták hogy a kés sajnos nem sebezte a boss-t.
Annyira rájöttem pl minden ellenfelet hogy tudjak sima ütésekkel megölni, mert lehetséges, nagyon nehéz de lehet, a boss-okat kivéve mindenkit. Vagyis a nagy boss-okat, mert a miniket csak úgy lehet.
Minden harcot, lopakodós részt imádtam, még ha picit dühítettek is.
2 végigjáték alatt kb 940 pontom lett, 800-al kb kioldottam a karaktermodelleket, brutálisak. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 16:45:02 -
Evoluti0N #109105 Jah, nem new game+-ban játszottad másodszorra, hanem simán csak new game-ben?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.06. 16:37:32 -
#109104 Nem, bocs de nem fejteném ki. :) -
Evoluti0N #109103 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem arra gondolt, h Ellie a farmon Dinálval lehetett volna a játék vége és megtehették volna azt, h a farm utáni rész DLC. -
#109102 Nem, a platinához kellene egy NG+ , egy 3. végigjáték. :) -
#109101 Én nem tudm milyen SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!utolsó 4-6 óráról beszélsz de kifejthetnéd, lehet a credits után nem figyeltem és volt még 4-6 óra játék? :D -
Evoluti0N #109100 Végül kiplatináztad? -
#109098 Volt kedved kétszer végigtolni? -
#109097 Persze nem baj ha másképpen érzünk valami miatt, de elhiheted nekem, hogy sok dolog VR miatt van, hiszen képtelenség egyformára csinálni hogy egyezen kb a 2 verzió.
Az hogy csak minimális kinézetű és mennyiségű ellenfél van pl azt elhiheted bárki báármit mond hogy a VR kompromisszum miatt volt, a boss-ok is pl a legutolsó-tól rengeteg rajongó fetrengett a nevetéstől, egy vicc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az meg télleg kreatív hogy a többi boss mind a játékban szereplő karakter, semmi egyedi kinézet.
Egyszerű mint a pont.
FPS játékokban sokkal durvább dolgokat lehetne kipakolni a képernyőre mint egy olyanba amiben a full karakteredet ki kell tenni a képernyőre, technikailag.
És nézd meg a 7 után a Resi 2 remake-et. Ez a lassabb lopakodós dolgok is ezért vannak.
Nem probléma nekem hogy ilyen lett, szívesen elnéztem másoknál, csak játszani nem volt sok kedvem vele.
Majd a VIII talán. -
#109096 nem is volt kedvem rajonni lol -
#109095 betudtam a balfaszságomnak, de amúgy tényleg kicsit clunky, hardent meg nem is nagyon használom (szvsz lejjebb kéne vinni a cooldownját alapból - tudom, lehet upgradelni, de ígyis bőven sok)
viszont a hardenes attacknak miafasz értelme?! arra nem tudtam még rájönni:D