121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó

Érdemes megnézni!
  • darkSectorxxx #109134
    Na kb összenéztem a streamelt időt, közel 90 óra volt bocs nem is 100.

Érdekes hogy a Survival-on igan nem nézelődtem meg ilyenek de ott csak kb 7 órával lett hosszabb.
  • darkSectorxxx #109133
    Nincs elképzelésem ezekről a dlc-ről. :)
  • Tikal #109132
    mondjuk ugy hogy álatalában többek szerint, de meggyőzhető vagyok, ha mutatsz valami hivatalosat a képzeletbeli DLC teóriádról ;)
  • darkSectorxxx #109131
    Összesen volt kb 100 óra, mindent próbáltam átnézni, felkutatni, lassan menni, sokszor haltam stb, teszeltem próbálkoztam. Elment az idő. :D

Lehet nem volt egészen 100 óra, de sok volt, és közelített hozzá
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 20:50:09
  • Seth
    De mit csináltál 50 órát normálon? Survival-on még oké, 50x kell újrakezdeni egy-egy nehezebb szakaszt, de normálon nem sok kihívás van, bejárni meg bőven bejársz, felszedsz mindent 30 óra alatt
  • darkSectorxxx #109129
    Szerinted ;)
  • darkSectorxxx #109128
    Igen, meg pár 12 órás játszás volt, megközelítőleg 100 óra volt a 2 végigjáték. :D
  • mucsácsó
    sztem nézzé rá ha nincs EGS fóbiád, hámérne, ha már ki lehet próbálni :D nemtom, én látok benne fantáziát, de picit clunky a mozgás - viszont szvsz Lotfallentől sokkal jobb így első blikkre minden téren :)
  • Tikal #109126
    hát ha hülyeséget beszélsz :)
  • Kandurex
    37 óra egyhuzamban?..,bakker,...
  • darkSectorxxx #109124
    Ja rendben, akkor jó, csak nehogy félreértsem, de akkor most egy véleményen vagyunk. Inkáb legyen ugyanez a minőség, de más címmel, más story-val.
  • Moby
    Nem!
  • darkSectorxxx #109122
    Igen a nehezebb fokozat miatt. Élveztem minden egyes gyötrelmes percét és rávett hogy iszonyat taktikázzal és megtanuljak puszta kézzel leverni a zombikat. :D

~ 2x 50 óra ment bele pár nap alatt.
    Volt egy alkalom hogy 37 órán át játzsottam, amikor befejeztem az első végigjátszást, nekiálltam a másodiknak. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 18:34:46
  • darkSectorxxx #109121
    Lett is botrány, mert a játékosokból vannak akik elképzelnek az évek alatt valamit és ha nem pont azt kapják akkor balhé van.
  • darkSectorxxx #109120
    Remélem nem ironia akar lenni. :)
  • j0nNyKa
    nem tudom, szerintem én vagyok beoltva soulslike-ok ellen, simán el tudom képzelni hogy téged vagy bárkit elkap a hangulata
  • ppista
    Én se szeretnék. Sőt, másodikat sem akartam, mert egy kerek, lezárt játékot kaptam. Mégis megcsinálták , és örülök neki. Valószínűleg ugyanúgy tennék a folytatással is.
  • Moby
    Tegnap úgy voltam, hogy majd este ránézek, de inkább az alvást választottam. Szóval ezek szerint jó döntést hoztam? :)
  • ppista
    + millió.
    Vannak hibái, meg olyan megoldásai ami engem is zavar, pl. a túlzott brutalitás, de akkor is egy egyedi, elképesztően zsigerig ható mestermű, amiből generációnként talán ha egy-két akad.
    Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy még mindig beszélnek róla világszerte, ki milyen perspektívából. Ez a játékok 99%-ra nem áll. A TLOU 2.-re igen.
  • Moby
    "Nem is akarok 3. részt ebből..."

Teljes az egyetértés! :D
  • darkSectorxxx #109114
    Hát mert direkt kukacoskodsz. ;)
  • Tikal #109113
    jajó, akkor csak a szokásos :)
  • darkSectorxxx #109112
    Nem, nem hiszek semmit. :)
  • Tikal #109111
    Jó mert szerintem te azt hiszed hogy a játék vége az egy DLC
  • darkSectorxxx #109110
    Nincs ezzel probléma.
    Bele lehet kötni, hogy 2 csaj, meg Abby mint egy kugyúrt pasi (ha valakit ez zavar elfogadom, megértem), DE ENNYI, innen túl mestermű.
    És ez nem fan-szemüvegen keresztül, hanem mert nincs más a piacon.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 16:50:49
  • Evoluti0N
    Szerintem meg feleslegesen próbálsz mindenkit meggyőzni, akinek tetszett a játék, h nincs igaza.
  • darkSectorxxx #109108
    Mármint nem a Last 2-vel játszottál mint én? Vagy hogy?
  • lwb
    Szerintem mi nem egy játékot játszottunk.
  • darkSectorxxx #109106
    Igen, mert NG+ ban ha csak a nehézséget teszem fel megmaradnak a cuccaim, és ugye alapról akartam a nehezítést. ;)

De élveztem minden percét.
    Így utólag azt mondom nem sok cucc van, de mivel végig szinte stealth-be mentem és inkáb meghaltam ha kellett nem használtam nagyon semmit, egészségügyi csomagot nem, csak a piciket amik a pályán voltak.
    Lőszer meg ilyeneket csak 1-2 töltényt ha fontos volt.

A végére maxon voltam mindenből.
    És minden miniboss és boss-nál arra mentem hogy spórolva amíg 1x megsebeznek ujrakezdem a harcot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ellie boss-a kb 8-9 óra volt, de sikerült 3 robbanó kellett meg 4 riffle a dögnek. A kicsiket megoldottam közelharcokkal.
    Késsel akartam megölni, de mondták hogy a kés sajnos nem sebezte a boss-t.

Annyira rájöttem pl minden ellenfelet hogy tudjak sima ütésekkel megölni, mert lehetséges, nagyon nehéz de lehet, a boss-okat kivéve mindenkit. Vagyis a nagy boss-okat, mert a miniket csak úgy lehet.

Minden harcot, lopakodós részt imádtam, még ha picit dühítettek is.
    2 végigjáték alatt kb 940 pontom lett, 800-al kb kioldottam a karaktermodelleket, brutálisak. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 16:45:02
  • Evoluti0N
    Jah, nem new game+-ban játszottad másodszorra, hanem simán csak new game-ben?
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.06. 16:37:32
  • darkSectorxxx #109104
    Nem, bocs de nem fejteném ki. :)
  • Evoluti0N
    Szerintem arra gondolt, h Ellie a farmon Dinálval lehetett volna a játék vége és megtehették volna azt, h a farm utáni rész DLC.
  • darkSectorxxx #109102
    Nem, a platinához kellene egy NG+ , egy 3. végigjáték. :)
  • Tikal #109101
    Én nem tudm milyen
    utolsó 4-6 óráról beszélsz de kifejthetnéd, lehet a credits után nem figyeltem és volt még 4-6 óra játék? :D
  • Evoluti0N
    Végül kiplatináztad?
  • Ulthanito
    Volt kedved kétszer végigtolni?
  • darkSectorxxx #109097
    Persze nem baj ha másképpen érzünk valami miatt, de elhiheted nekem, hogy sok dolog VR miatt van, hiszen képtelenség egyformára csinálni hogy egyezen kb a 2 verzió.

Az hogy csak minimális kinézetű és mennyiségű ellenfél van pl azt elhiheted bárki báármit mond hogy a VR kompromisszum miatt volt, a boss-ok is pl a legutolsó-tól rengeteg rajongó fetrengett a nevetéstől, egy vicc.

Az meg télleg kreatív hogy a többi boss mind a játékban szereplő karakter, semmi egyedi kinézet.
    Egyszerű mint a pont.

FPS játékokban sokkal durvább dolgokat lehetne kipakolni a képernyőre mint egy olyanba amiben a full karakteredet ki kell tenni a képernyőre, technikailag.
    És nézd meg a 7 után a Resi 2 remake-et. Ez a lassabb lopakodós dolgok is ezért vannak.
    Nem probléma nekem hogy ilyen lett, szívesen elnéztem másoknál, csak játszani nem volt sok kedvem vele.

Majd a VIII talán.
  • j0nNyKa
    nem is volt kedvem rajonni lol
  • mucsácsó
    betudtam a balfaszságomnak, de amúgy tényleg kicsit clunky, hardent meg nem is nagyon használom (szvsz lejjebb kéne vinni a cooldownját alapból - tudom, lehet upgradelni, de ígyis bőven sok)
    viszont a hardenes attacknak miafasz értelme?! arra nem tudtam még rájönni:D