121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#109175 "Nekem pl a Witcher nem jön be"
Nekem az a generáció játéka. Tényleg messze van egymástól az ízlésünk. -
#109174 Ez a 2 harc vette el a legtöbb időmet. :D
Last 2 Elite és Boss harcok....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.07. 15:52:22 -
Evoluti0N #109173 Hogy magamat idézzem a TLOU topicból: "Azt a rohadt. :D" -
Evoluti0N #109172 Idén nem volt eddig olyan sok jó játék, mint tavaly, de amiket játszottam, azoknak a nagy részét jobban élveztem, mint tavaly kb. bármit.
Meg így legalább bőven van idő pótolni lemaradásokat. :) -
#109171 tuti, hogy van még 1-2 megaton, és akár még launch cím is - mivel egy kurva mukk nem esett kb. egyik játékról sem, hogy mi lesz PS5 ex launch cím, úgyhogy evidens, hogy novemberig meg kell szellőztetni őket :D szal sztem még novemberig kell, hogy legyen egy 2-3 további event..
hjah, bár augusztus végén gamescom, szerintem ott is elhintenek azért ezt-azt bőven :) -
#109170 Én a Diablo 4-gyel leszek így, de majd valamikor 2022-23 környékén
jó hát persze Hades csak egy mellékzönge, bár több kreativitás és odaadás került már most bele, mint a mai """"AAA"""""-nak hazudott címek nagy részébe.. :D
Csucsima itt is gyün, aztán szerintem nekem is redukálódik a géming, bőven lenne mit olvasni is meg kurvasok sorozat is van bakancslistán :D meg hát mást is kell csinálni..
Eddig meg voltam feszülve az új TV-téma miatt, de szerintem azt is lehet elnapolom BF-re mostmár / jövőre... -
#109169 Van még exkluzív cím a Sony tarsolyában - Nagy bejelentés várható? -
#109168 Én benevezek cusira, nulla elvárással, max tetszik, ha meg nem, eladom pár ezer bukóval a lemezt. Aztán én is nyomok egy pauzát, legalább ismét előveszem a csillagászatot meg a fotózást, úgyis szép idő van, majd ráérek konzolt baszni télen. -
#109167 ami jo hir, de jo lenne valami cuccossabb cim is, mint egy rougelike
mondjuk nekem ha es amikor kijon a baldurs gate 3 early access, kussolok es boldogan eltunok a fold szinerol :)
.. ami elvileg hamarosan megtortenhet, akar mar jovo honapban
dehat ugye az is csak egy "igeret" jelen formajaban, abbol meg kapunk vegtelensokat mostansag...
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.07.07. 13:58:43 -
#109166 szomorú nagyon, de +1... :D ez az idei év a gaming rákja kb - meg mondjuk az emberiségé is :D
voltak persze jó címek (Doom Eternalt én adtam úgy a feléig, de soha nem játszanám újra - ellenben az elsőt simán, most is még), Ori 2 zseniális volt, meg Lasszó2 is - de így ennyi.. :D
idénre még nagy reményem fűzödik a CP2077-hez meg esetleg a Dying Light 2-höz, ha valami oknál fogva megjelenne - de így kb ennyi...
marad a Warzone
@johhnyka: idén jön valamikor a Hades v1.0 - továbbra is updateről updatere zseniálisabb az egész műalkotás :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.07. 13:50:24 -
#109165 egyebkent szoktam picit huzni a szemoldokom mikor errol irsz, aztan rajovok hogy 15-16 eves jatekokkal jatszok en is iden, ha nekiulok jatszani :D -
#109164 Én asszem az idei év hátralévő részére nyomok egy offot a gémingnek. Az elején kellett volna, az ORI-n kívül egy értelmesen eltöltött egy órát nem tudnék felidézni, amit a játékokra pazaroltam.
Majd a PS5 éra ébredésénél, ha kap egy dátumot a DeS vagy valami jóság, feltámadok! :) -
#109163 En ennyit néztem a bétábol. :D
-
Prof William #109162 Én sosem vártam az AC-ket különösebben. Akkor játszottam velük amikor a setting megfogott.
Az AC 1-2 -t még végigvittem mert hát új volt és érdekes. A következő amit vittem a Black Flag -volt de csakis azért mert majdnem tökéletes "kalózszimulátor" volt.
Ezt pedig az Origins követte, mert világéletemben imádtam azt a korszakot.
A vikingek, viszont egyáltalán nem hoznak lázba, szóval valószínűleg ezt is passzolom majd. Ha csináltak volna egy középkori japános részt, most várnám őket de arra, most úgyis ott lesz a Ghost of Tsutshima. -
#109161 Ez a te szubjektív véleményed. Ugyanazzal játszottunk, csak neked másképpen jött le.
Nincs ezzel baj, nem is fontos ugyanazt éreznünk.
Megértem ha téged zavar a csaj kinézete, engem nem.
És a story ugyanez, iszonyat hosszú kaland gyönyörű helyeken, pont annyira nyitott, hogy ne ess ki a ritmusból.
Te másképpen érzed, abba beleköthetsz ha nem a te izlésed, de abba nem hogy minőséi cucc. Ha érted mire gondolok.
Nekem pl a Witcher nem jön be, de másnak meg GOTY játék és értem is hogy mi miatt. -
#109160 igen valahogy így van.az van ami régen is ugyanazt pakolgatják ki évről évre csak most ugye az origins féle újításokat és grafikát rakják bele a 3ik játékban.eléggé semmilyen érzést kelt olyan átlagos játék. -
CptFlint #109159 Nekem nem tetszett. Mármint nem rossz vagy ilyenek. Inkább átlagosnak tűnt. Bár azért ebben a rossz minőségben még nem lehet rendesen megállapítani, de majd hétvégén fent lesz jó minőségben feltehetően. Nekem az Origins nagyon tetszett, az Odyssey már kevésbé, ez meg már nem igazán. De aki ezzel kezd, annak simán lehet olyan jó, mint az Origins. Így harmadjára nekem már unalmas. De leértékeléskor valószínűleg beszerzem majd és végigjátszom. -
#109158 hát én nemtudom igazán nem játszottam sokat az előző kettővel sem de nem is tetszettek igazán sajnos valahogy ez sem.viszont az tuti hogy nem sokat fejlődőtt sőt még visszalépett ezek alapján a videók alapján.amúgy mivel nemsokára akarták kiadni ezeket a videókat szerintem nem hiszem hogy ez kezdetleges lenne de kitudja ubinak mi jár a fejében megint.de ez így elég kevés -
#109157 én leírtam már a videó után :D rá fogok nézni, ha kijött, mert érdekel a viking téma, ez biztos, és picit bízom is benne, hogy ez csak egy kezdetleges videó vagy a direkt visszabutított currgen változat - de szvsz még kb. visszalépés is az Odyhoz képest... de amúgy szétkapják redditen is, sokak szerint reskin és még az animációk is 1:1 ugyanazok, de igazából Ubitól mi mást várhatnánk?
harc meg fosabbnak tűnik, mint volt eddig, a kamera meg olyan messze van a karakteredtől, hogy ez már lassan izometrikus nézet is lehetne:D -
#109156 Megnéztem. Szerintem tökre illik az idei játékfelhozatalba! -
Prof William #109155 Nekem tetszik. Az Ubisoftnak nem kell már megcsinálnia az AC:Japan-t mert már kész van. :) És szerencsére az egész jelen szálas marhaság nélkül. -
#109154 amúgy mi a véleményetek az AC Valhalla kiszivárgott videóiról?szerintem nem változott túl sokat, sőt egy az egyben ugyanaz mint az előző graf mindenre csak más skin.:D -
#109153 A gameplay bemutató után mérsékelt az érdeklődés iránta szerintem. -
Prof William #109152 Jaja. Ha minden jól megy aznap már hozza is a postás. :) Addig még be kell fejeznem a FF7-Remaket de mivel már a vége felé vagyok (Chapter 16) addig szerintem menni fog.
Fura ez amúgy. A Last of Us 1-et imádtam de a kettő valamiért egyáltalán nem hoz lázba. Majd megveszem és végigjátszom egy nap, de jelenleg nem érdekel.
A Ghost of Tsutshima sokkal jobbam pörget most. :) -
#109151 jövő péntektől kiderül :) -
Prof William #109150 Úgy látom a Ghost of Tsushima jó munkát végeznek a titkolózás terén mert eddig még kb semmi sem szivárgott ki. De ők maguk sem igyekeznek videókat kirakni.
Más esetekben ezért elég sok gameplayt kinyomnak, de itt ez nem történt meg. Remélem azért mert a kíváncsiságra játszanak és azt szeretnék, hogy mi fedezzük fel a játékot és nem azért mert csak ennyi kontent volt benne. :) -
#109149 amúgy jah, valamiért tényleg, pedig ez csak 60 FPS :D
@dark: elmondják a videóban, a parrys item (resolve) az a kaszabolásra töltődik, illetve ha üres, akkor tökéletes parry esetén is feltölt egyből egy egységnyit - harden meg tényleg bonyolulttá teszi valahogy a harcmechanikát, de szerintem biztosan hozzá lehet szokni :D
én azért a fullra biztos ránézek majd, ha tényleg kigyün Q3 2020-ra :D -
#109148 Azóta azért már összejött... -
CptFlint #109147 Rommá spoilerezte magának és most dühös, amiért neki nem jött át a történetmesélés. Rá kell hagyni. -
#109146 baze en elvileg fix 144 fpssel toltam, de ez a video 100x fluidabb mozgast mutat mint amit en tapasztaltam
igy egy picit azert jobban tetszik -
#109145 biztos csinaljak valamit? multkor mi lett belole? na ugye -
#109144 -
#109143 Ez nem tőlem származik heló! :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.07.07. 08:49:51 -
#109142 Mobyt idézve szerintem nem kéne itt fullba nyomnod a kretént tovább, remélem Janika nem koronavírusos, és most már csinál is valamit. -
Newfronter #109141 Ezt neked kellene gyakorolni...
Nincs értelme veled "beszélgetni", mert amit leművelsz a TLOU topikban az szánalmas. Nem csoda, hogy nem szeretted a TLOU2 sztoriját. :D
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2020.07.07. 08:10:28 -
#109140 szövegértés
-
Newfronter #109139 Kezeltesd magad! -
#109138 Akar a fene. Feltűnt, hogy nem én írtam 2000 szavas esszét erről a másik topikban? -
#109137 Hát kezdem úgy érezni, hogy átbasztak a platinumban és nem azt a játékot kaptam, amit te. Lehet visszaviszem. Az enyém egy full standard, hamfisted faszság volt, ami arról szólt, hogy a bosszú az rossz. Kivéve, ha heti háromszor a seggedbe szúrod a tesztót, akkor jó. Akkor bosszút állhatsz, teljesül az álmod, túléled, akit igazán szeretsz, az is túléli, minden rendben lesz a végén. De ha nem szereted a cuccot, akkor szopás van, mindent elveszítesz. A konklúzió: a szteroid boldoggá tesz! A gitár meg nem.
Stunning and brave. -
#109136 Nekem egy kicsit bonyolult még, ez a kövé válás miképpen kell használni hatékonyan és az a parry-hez való szar item hogy töltődik fel?