121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#109215 -
#109214 Fizikailag bizonyára megoldható, bár nem tudom, ezt enném-e meg előbb, vagy a 3d nyomtatott steak-et. -
#109213 Gugli szerint a cordyceps gombáknak nagyon jó hatásai vannak, úgyhogy miért ne ? Persze csak utánad :) -
Prof William #109212 Ha már gomba... A játék világában ha megülünk egy fertőzöttet, szerintetek lehet gombapörköltet csinálni belőle? Ezt a kérdést a játék, sajnos megválaszolatlanul hagyta. -
#109211 Baszki fejezd már be. Kitárgyaltuk, nem? És ezek után még te járatod a szád moderátorért? Ennyire nem tudsz lekattanni a témáról? Mit szeretnél bizonyítani? Mi a frusztrációd tárgya? -
#109210 Elképesztő mi megy a The Last of Us 2 körül
"A szélsőséges Abby-védők még azt is felemlegetik, hogy ez mégis csak egy elképzelt világ elképzelt szereplője, és ha valaki elhiszi, hogy egy gomba zombit csinál az emberekből és összeomlik a társadalom, akkor akár azt is elfogadhatja, hogy a fiktív világ egyik lakója ennyire kigyúrta magát."
Full stop.
Remélem lwbLBTQ ezt olvassa.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.07.09. 07:41:58 -
Nem rossz, nem rossz... -
Árpitallica #109208 Alzáról rendeltem ezt a VR játékot, bár érdekes, a számlát nem tudom letölteni az oldalukról, lehet abban lenne a 12betűs kód is? -
Árpitallica #109207 Srácok! Kaptam egy 6db betűből álló kódot a Vasember vr-hoz ps4re és az a kérdésem ezt a kódot hova tudom beírni? Mert a ps storeba 12 betű kell és most parázok nem e rossz előrendelői kódot kaptam... :( pls help! -
#109206 wow, najó, mostmár én is várom! :D -
Akra #109205 A Tsushima nagyon progresszív művészeti játék. Teszi ezt úgy,hogy nem erőlteti rád a művészetet,mert minden funkcionálisan van benne. Okosan állítja meg a játékost,hogy lassítsa. A helyszínek varázslatosak (képi világa) és nagyon változatosak is. Semmi fixált dolog itt minden mozog,mert úgy hívja fel magára a figyelmet. Az outfitek közt van 1-2 beteg cucc. Térkép szép és nagy is. A zene meg könnyeket tud fakasztani. :) Nem fogtok csalódni. -
#109204 Júl 14.én jönnek a tesztek asszem. -
Evoluti0N #109203 Sokan játszanak már a játékkal. Itt is egy héttel a megjelenés előtt jönnek ki a rivjúk, mint a TLOU 2 esetében? -
Prof William #109202 A középkori japán settinget ilyen béna módra elpazarolni, minimum megbocsájthatatlan lenne.
De az Ubisoft majd úgyis megteszi ezt az AC:Japán -al. :)
A viszont zavaró, hogy a bemutatókban még egy várost/falut se láttam. Remélem ilyenek lesznek a játékban és nem annyival lesz letudva, hogy "A Mongolok felgyújtották mindet." -
#109201 Tuti fasza lesz,a harcrendszer is összetett -
#109200 Remélem olyanok akik játszanak is vele. :D
Látod én ráérzek a jó játékokra! Tudtam én hogy ezt kell várnom, jobban vártam már mint a Last 2-őt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.08. 19:12:20 -
#109199 Úgy jöhet. :D -
Evoluti0N #109198 Ölj meg 10 gombát és szedj össze 10 farkast. -
#109197 Reméltem is, hogy nem: szedjössze 10 gombàt. Vadàsz le 10 farkast.. haladj àt időben 10 checkpointon.. szintű küldik lesznek. :D -
Evoluti0N #109196 Ha ez tényleg így lesz, akkor instabuy. -
Prof William #109195 Közben páran a twitteren arról áradoznak, hogy a Tsutshima (vagy hívjuk csak simán Csuzimának?) melléküldetései a Witcher 3 jobb melléküldetésire emlékeztetnek minőségben.
Remélem tényleg jó lesz. -
#109194 Köszönöm. Hát igen így hogy bejárt a pályát, kb egy folyosó az egész. :D -
#109193 GG.
Kàr, hogy olyan rövid a béta. -
#109192 Üdv.
Mortal Shell Boss elsőre lement. :D -
#109191 ja uh Mafia 1 tök jól néz ki!
Day Gone-t megnéztem most videón, qva szarul néz ki :D Rohadt TLOU2.
CP2077 is érik PS5-re :D -
#109190 eltolták szept. 25-re sajni :( -
#109189 Control-t feltétlen pótold majd, de megértem, hogy base PS4-en nem akarod, én sem tenném...
Days Gone-t ha rám hallgatsz, akkor skippelheted - persze valakinek itt fav PS4-ex volt, de én valahogy nem igazán tudtam megszeretni, pedig 2x is nekiestem... majd talán még1x ránézek, de TLOUP2 után szerintem üvöltvehányás lenne minden téren az egész, szal lehet el tudom engedni végérvényesen :D
Amúgy Csucsi után engem se érdekel nagyon semmi, pont írtam is minap, hogy CP2077 majd, és esetleg ha megjelenne valami csoda folytán a Dyling Light 2 idén, akkor engem az is nagyon érdekel :) no meg Psychonauts 2 - de lehet ezekből minden csúszik már jövőre...
jah igen, szeptember végén majd Mafia 1 remake, dehát..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.08. 16:24:20 -
#109188 Semmi. Augusztusban még Mafia 1et le akartam tolni...de màr azt se fogom. Megy szépen eladàsra a gép és vàrom a PS5öt. -
#109187 Tsushima után érdekel még titeket valami PS4-re? Engem nem nagyon. Control és Days Gone kimaradt, de inkább PS5-ön játszanék már ezekkel. Minden eszközöm full halk, egyedül ez a jet zavar be az erőbe és már réginek tűnik a PS5 láttán. -
Prof William #109186 Ha minden jól megy jövő hét pénteken már hozza a postás. :)
A Last of Us 2 (hiába imádtam az eggyet) teljesen hidegen hagyott de a Tsusthimát nagyon várom.
Amúgy erről jutott eszembe, hogy egy Tsutshima szerű a japán hiedelemvilágra/folklórra épülő Japán "Witcher" egész érdekes játék lenne, -
#109185 Jöhetne màr a csucsu. Akkor legalàbb azzal lenne tele a topik. :) -
#109184 hanem? -
#109183 “I don’t want to go into specifics about it, but I saw a video of a lynching when I was much younger” Druckmann said in a GQ interview. “It was like an actual… like a news thing. And then, feeling intense hatred for the people that committed the lynching and thinking, like, ‘oh man if I could hurt these people in some horrible ways then I could.’"
I was like, oh we can make the player feel that,” he explained. “We can make you experience this thirst for revenge. This thirst for retribution, and having you actually like commit the acts of finding it. And then showing you the other side to make you regret it. To make you feel dirty for everything you’ve done in the game, making you realize ‘I’m actually the villain of the story.’” -
#109182 Nem arról szól, hogy a bosszú rossz. Érthető a sírás ha nem lát az ember mélyebbre. A bosszú adja a hátteret, de nem arról szól. Nem is az a lényege a történetnek, sem a fő mondanivalója. -
#109181 Túl izmos vagy! -
Evoluti0N #109180 Nekem meg mindkettő bekerült a kedvencek közé. Akkor én most hova tartozom? :D -
#109179 Ennyi. -
#109178 -
#109177 +1 hónap csúszás - rilíz: szept. 25. -