PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, legkésőbb itt má tuti lesz AC: Vallhalla gameplay <#idiota>#idiota>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
meglep, mert amúgy mindenhol azt olvasom, hogy milyen jó is a hajózás (de mérjó? csont ugyanaz 1:1 az AC3 óta...) 😄 bár már ott is rühelltem...
gyűlölöm - éppen csak úgy, ahogy a céltalan autókázást meg lovaglást, és az időrabló gyaloglást (pl. Death Stranding 😛)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kevés azért a Vikinges játék, ha jól emlékszem, Cyberpunk időszakot élünk. 😄
Igen, én is úsztam a cápák közt inkáb, amíg tudtam, pedig amúgy az Ody loot-ban sokkal jobb mint az Origins... de minden másban meh. (részemről legalábbis)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.12. 10:58:31
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Black Flag-et is azért (is) hagytam abba, mert gyűlöltem hajózni. Odyssey-ben is ha tehettem, akkor kerültem a hajókázást, amikor meg muszáj volt, bömböltem, zokogtam, üvöltöttem.
PS5 II PSVR
Meg hókotrót!😄
De messze lesz még a tél😊
Kicsit furcsa is lett nekem, de láttam már megjelenni játékot egyik napról a másikra is E3-on úgy hogy előtte nem is volt szó róla. 😄
Origins imádtam, de Odyssey, amikor hajócsaták voltak letetttem, ezért se vártam ezt, mert féltem hogy megint hajózás lesz.
Akkor meg mit nézegessem ha úgyse játszok vele.
De mondtam ismerősöknek is, nem kell nekem hajózásmentes AC, nem én vagyok az akit ki kell elégíteni AC ügyben, nem vagyok rajongó, legyen olyan mint amilyet a rajongók akarnak én sokkal könnyebben mondok le erről a játékról.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.12. 10:49:30
de milyen AC jön júniusban? szerintem valami placeholder dátumot nézett be akkor valami kétes oldalon (ami nem valós ráadásul), vagy nemtom... vagy lehet jön valami AC mobiljáték, azt nemtom.. 😄
Biztos így lehet ahogy mondtátok, vagy beszéltétek (nem figyeltem), de nekem ez bőven elég lenne egy következő résznek így ahogy a screenshoton van. 😄
Bár maga a gameplay sokkal jobban érdekel. Nem szeretnék hajós részeket, meg menedzselni hajókat, akkor jöhet, ha nem akkor spippelem.
Amúgy ezt hogy junius 29.-én jön a játék mostani generációra nekem egy AC-s ismerős írta privátba, azért gondoltam azt hogy ez 1 hónap és már jön is....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.12. 10:32:31

ezt beszéltük még a _GAMEPLAY_ <#idiota>#idiota> bemutató előtt, hogy ezek lehet currgen shotok - dehát nyilván nem azok 😄
nyilván maradt ugyanaz az engine, mint az Origins-Ody alatt, szal akkora egetrengető változást nem is szabadna remélni - félreértés ne essék, szerintem is tök jó és nagyon szép, én biztosan benevezek rá 😊
de első remake-jének sokkal jobban örülnék 😞 mondjuk a 2 se volt olyan szar, mint ahogy elterjedt, de azért annyira maradandó élmény se volt...a 3-mal meg tán bírtam max. 2 órát😄
Nálam seholse nézett ki így a régi 2 AC
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.12. 10:23:52
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Hallod, oda akarok menni PR-esnek. :-D
PS5 II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tehát kiválasztok egy mapot felteszem,arra a szezon mod és arra csak olyan amihez oda van írva hogy szezon ready?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.05.12. 09:41:10
esélyes a Mafia folytatás és/vagy Mafia 2 remaszti - aminek nem sok értelmét látom, de ökkkk 😄
Az alap térképek amúgy is elég szarok, vannak sokkal jobbak.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.05.12. 09:26:20
Adversus solem ne loquitor
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
immmmádtam, szerintem zseniális volt, szerencsétlen Visceral Games 😞 pedig ők még értek valamit az EA-nál... (tudom, egy részük most is ott van még 1-1 teamben, de...)
A játék sokkal kisebb lesz, mint az Odyssey. Ezt megmondták a fejlesztők, egy videon láttam valamelyik nap. Rájöttek, hogy a quality over quantity az sokszor nyerőbb stratégia.
(most látom, hogy már 100an megírták neked ugyanezt, sebaj)
Bár vesszek meg, én az Odysseyt imádom még mindig. Tegnap visszatértem, hogy toljam az Atlantis DLC második epizódját, és még mindig szórakoztat a játék. Igaz, most volt két hónap kihagyásom vele, így most jobban esik.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.05.12. 07:33:44
PS5 II PSVR
tobbit is felirtam a listara, koszonom mindenkik!
illetve a Dead Space valamier nekem nagyonnagyon nem, a mass effecteket meg szerettem elegge PCn ahhoz, hogy ne irjam fel ide
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.12. 07:11:03
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A második részre viszont valami iszonyatos minőségzuhanást produkál. Komolyan mintha nem is ugyanaz a cég csinálta volna az második részt. A végső csata pedig még viccnek is rossz. Konkrétan egy kalap szar a második rész.
Na meg MGS HD Collection?
Abból de jó lett volna egy folytatás vagy egy remaster
Masseffektek.
Dead Space-ek? Nem tudni mi ment le pécén neked akkoriban/azóta a tipik konzolos játékokból.
MGS4 direkt maradt ki?
1. The Last of Us
2. White Knight Cronicles
3. Heavenly Sword
4. Eternal Sonata
5. Ni No Kuni
6. Valkyria Chronicles
7. Tales of Xillia
8. Persona 5
9. Uncharted 1-3
10. God of Warok
11. Shadow of the Colossus
12. Infamous 1-2
13. Resistance-ek
14. Killzone-ok
15. Puppeteer
16. Heavy Rain
17. Beyond Two Souls
18. Journey
19. Asura's Wrath
20. Lollipop Chainsaw
21. Red Dead Redemption
22. Metal Gear Solid HD Collection
23. Metal Gear Solid 4
24. Castlevania: LoS 1
25. Vanquish
26. Bayonetta
27. Dante's inferno
28. Darksider-ek
29. Catherine
huh, köszönöm, még 15 év backlog <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.12. 07:54:43
Mindenigazamitazinternetenolvastok!
Én egy szóval se állítottam hogy figyelem az AC híreket, akkor rosszul emlékeztem ezekre vagy keverem másik játékkal, AC hidegen hagy.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.11. 23:21:41