PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mondok konkrét példát. Kingdom Come: Deliverance, ami egy lovagszimulátor lenne. Belső nézetes, és harc közben csak azt hallod, hogy valaki irdatlanul kalimpálja a fejed, fogy az életerőd. A valóságban látnád a perifériás látásoddal, hogy hol is van, és reagálnál rá, de fps-ben ezt nem tudom megtenni.
Nem az orr a lényeg, hogy azt látnod kell vagy kéne, ezzel is csak szemléltettem, hogy a játékokban a belső nézet mennyire suta, engem zavar.
És akkor ide már hozhatnám a másik kedvenc témám a belső nézethez, a bevérző képernyőt, ami szerintem a játékfejlesztés legalja. Mi a faszom vérzik be a képernyőn? Az mim ami vérzik? Ha lábon lőnek, az életben sosem vérzik be a "képernyőd", sosem fogod ezt látni, ha már azt próbálja szimulálni, mit látsz.
Oké, hogy 10 éve ez még sikk volt, de könyörgöm, 2020-at írunk. Annyiféleképp lehetne érzékeltetni, hogy megsebesülsz. Például elkezdesz sántítani, vagy összegörnyedsz, vagy pontatlan lesz a célzásod, vagy nehezebben mozogsz, vagy szédülsz, homályosan látsz, ezek egyikéhez sem kell a bevérző képernyő.
Szóval ezek miatt utálom az FPS-t.
PS5 II PSVR
A 2K Games még május 19-ig akarta titkolni a részleteket, de ha valami felkerül az internetre, nehéz onnan leszedni. A Microsoft Store alapján a Mafia 2: Definitive Edition már jövő hét kedden megjelenik, viszont az első játék kipofozott verziójára egészen augusztus 28-ig várnunk.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
remélem lesz belőle demo, mert a videók nem nyűgöztek le eddig :/
Játékban ez felesleges szerintem és zavaró is lenne nekem, ha így oldanák meg. Nem minden jó játékokban ami a valóságban úgy van.
Én max a fov-al értek egyet, de ha 120 lenne a fov akkor meg torz a játék képe.
Nekem a legnagyobb probléma ezzel csak az hogy nem látom a karakterem körül mi van , meg jobban szeretem ha vannak skinek a játékokban és kláthatom azokat a karakteren.
Illetve fps lopakodás szerintem játékokban ultragagyi, külső nézetből a falhozlapulás meg ilyenek sokkal jobb, mint belső nézetben.
Szóval nem, nem biztos, ezt a teret ilyen részletes textúrákkal, nem biztos, ez túlságosan is durva ami a videóban van, az utolsó kis szirszar elem is tű élesnek tűnik .
Én márget nem vennék erre. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.14. 09:55:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.14. 09:41:23
Adversus solem ne loquitor
persze azt bevallom, valahogy az én tudatomban is Witcher-szerűen TPS-ként élt a játék egészen a legelső gameplayig - de engem megvettek kilóra az FPS-nézettel is - egyedül a gunplay volt suta, de én szemet tudok hunyni efelett is, mert überdurva lesz az egész! 😄
várjuk ki a végét...
Mafia 1 meg engem is rohadtul érdekel, anno nem tudtam böcsülettel végigtolni, mert akadt mint az állat a gépemen <#idiota>#idiota>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
eszervek johetnek? nagyon nem? de, jo lesz az, meglatod
mi van ha egy fps jateknak nem annyi az ossz. aspektusa, hogy latod-e benne az orrodat? az mondjuk durva lenne 😊
mi van ha pl pont az az egyik hozomanya az fps nezetnek, hogy adrenalint termel? mint ahogy a sebessegerzeted is nagyobb, minel kozelebb vagy a foldhoz
vagy mi van ha pl elkepzeljuk, hogy egy barmilyen fpsben a kepernyo aljan/kozepen/isten tudja hol ott van egy... orr?! igy... konstans?! ez ooo... ooooooo.... ezt ohm.....
mi van akkor, ha pl nem veletlenul volt az elso esport jatekstilusok kozott az fps? ennek lehet barmi oka, vagy csak siman hulye mindenki mas?
egyebkent azt lehet tudni, mitol idejetmult egy jatekstilus? errol meselj mar kerlek
erted az megint mashogy hangzik, hogy "szarok bele az fpsekbe", minthogy "
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.14. 08:08:14
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
PS5 II PSVR
Anno, amikor játszottam vele (20 éve vagy mikor volt), emlékszem, olyan gyönyörűek voltak benne az autók, hogy el se hittem.
A játék legvégét pedig soha nem fogom elfelejteni, videojátékos élményeim egyik legnagyobb sokkja volt, tátott szájjal álltam utána, hogy ez mi a fasz volt, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.13. 22:52:17
adja. és szerintem Nóti és társainak még ezt is bőven sikerül majd megugraniuk, de bele se merek gondolni, hogy az majd hogy néz ki...
jéjjzus... shut up and take my fkin money😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.13. 22:41:24
Játszható lett volna E3on
"I wake up late on Wednesdays and I see a literally industry-shaking announcement.
This is absolutely impossible. So much of the current development pipeline is based on retopography, poly count budgets, draw call budgets, light baking and so on.
This just...gets rid of them.
They're gone.
Entirely.
I cannot even fathom this shit. Every developer I know is fucking losing their minds."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
During a press briefing for the company’s newly announced Unreal Engine 5, which is optimized to work with next-gen consoles, Sweeney says the PS5 is a “remarkably balanced device."
“We’ve been working super close with Sony for quite a long time on storage,” Sweeney continued. “The storage architecture on the PS5 is far ahead of anything you can buy on anything on PC for any amount of money right now. It’s going to help drive future PCs.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
eurogamer:
With some level of disappointment in the wake of last week's Xbox Series X gameplay reveal - which didn't seem to feature Series X or indeed much in the way of gameplay - there was some concern about the future of next-gen gaming: to what extent would the new consoles deliver a dramatic leap over the games we play today? The Unreal Engine 5 tech demo gives us an emphatic answer - a new level of detail and fidelity we've never seen before - and apparently, there's much more to come.
Kibaszott impontensek ezek az MS-nél. XSX-re is olyat kellett volna mutatni, amitől az emberek lefossák a bokájukat. Nem. Beteszik 2013-at a fénymásolóba.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
És akkor még nem láttunk semmit a 1st partytól
Cerny nem egy hülyegyerek. Tudja mit csinál
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.13. 19:52:35
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.13. 19:43:22