121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#109419 Brutálisan szép ez a Tsushima, és ez meg külön vicces, de én is észrevettem hogy ahoz képest milyen mennyiségű növényzet van a játékban, villámgyorsan betölt... mindez egy ps4-en.
"Annyira gyorsan töltött be a Ghost of Tsushima, hogy mesterségesen kellett lassítani rajta"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.20. 02:56:50 -
Evoluti0N #109418 Belefér egy nem canon fantasy DLC, ahogy az Infamous 2-höz volt a vámpíros. -
#109417 köszi a tippet, kipróbálom majd! :)
amúgy tuti a Sekiro/Nioh/Witcher 3 utóérzés miatt hiányoljuk páran a paranormál vonalat, de szerintem is rohadtul jó lenne pár monsztát vagy valami nagy dögöt gyepálni ezzel a harccal :D vagy ha nem is szörnyek, de valami misztikusság ráférne, mert így hogy tudom hogy csak emberek lesznek, ajj.. :( :D #azörökelégedetlen
..de kitudja, lehet majd lesz egy ilyen DLC -
Prof William #109416 Érdekes lenne egy hasonló stílusú, a japán mitológiára/hitvilágra épülő japán Witcher. -
#109415 én is néha rákívánok 1-2 szörnyre vagy valami természetfeletti dologra :D ezzel a harcrendszerrel szívesen szétvágnék pár Bloodborne-os állatot
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.07.19. 22:24:56 -
#109414 Én most hagytam el az első szigetet. Mindent megcsinàltem rajta..de hàt vissza kell még menni mert miért ne. :D -
#109413 A kamera követési/mozgási/forgási (már nem emlékszem a pontos) sebességét én most felvittem maxra az options menüben. Így számomra egy fokkal könnyebb lett a harc közbeni kamerahasználat. -
#109412 Én lassan elhagyom az első szigetet, csak közbe lassan kimaxolom a cuccokat. Mindkét ágat kitérés, ilyesmi...Lesz még fejleszteni való? -
Evoluti0N #109411 Nekem a mászkálással (többnyire) nincs problémám, viszont a kamera harc közben néha nagyon kellemetlen pozíciókban tud lenni. Nem egyszer volt, h növényzet, tereptárgyak takarták előlem az akciót.
Minimális természetfeletti vonalba belevehető az időjárás változtató furulyázás. :D -
#109410 közben itt is belecsúszott még egy pár óra a délután folyamán - azt kell mondjam, hogy sokkal jobb a helyzet, mint az elején :D
tényleg ahogy halad előre az ember, egyre több minden nyílik meg (legyenek azok cuccok/képességek) vagy újabb fajta küldetések/meglepik... és a játékban istentelen szép helyszínek és napszakok vannak, néha az államat keresem - és hangsúlyozom, base PS4-en vagyok FHD TV-n, HDR nélkül :D el nem tudom képzelni, hogy 4K HDR + OLED itt mit adhat, valszeg vizuális orgazmus...
hatalmas chill és zen a játék sokszor, néha így tényleg elmereng az ember :D
...ugyanakkor a kamera förtelem továbbra is, ezt tartom - és ami még ettől is hitványabb, az a sziklamászás/ugra-bugra animációi és megvalósításai :D atyaisten, hát ezekkel komolyan mondom, hogy 1-2 napnál többet nem foglalkoztak, iszonyat suta és robotszerű animációk, egy indie játékban jobbat hoznak össze... és nem értem, anno az infamousökben is pont ugyanilyen botrányosan fos botos volt a "platforming", miért nem tudnak egyszerűen ennyi év után sem egy minimálisan jobb platformingot össszerántani?! :D
vagyis még ezzel se lenne gond, de sokszor "erőlteti" a játék, ergo nem lehet kikerülni, sokszor szembesülni fogtok vele :D
egy dolgot amúgy én tökre sajnálok, hogy szerintem rohadtul elbírna egy minimális természetfeletti vonalat is, de tudjuk, hogy az abszolúte nincs a játékban :( -
#109409 Egyetértek, de a Death Strandingnek sztem adj még1 esélyt, akár PC-n. :D
Én imádom Tsushimában a harcot meg a környezetet, de a többi már a szokásos open world sajnos, persze azért nem AC szintű szar, de kicsit már unalmas a faarcú unalmas NPC-k hülye kis küldetéseit csinálni. :D Egyelőre érdekel a game, de pl. a Death Stranding-be most is belekezdenék, pedig ott "csak" szállítani kell.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.07.19. 16:59:51 -
#109408 Nos az asszony biztatására, megvettem a GoT. Legutóbb az Assassin Creed Originnel játszottam, ami hasonló.
A legnehezebb fokozaton álltam neki én is, és bár még csak 5-6 órám van benne nagyon tetszik, természetesen az utolsó fűszálig átnézek mindent, szóval eléggé alapos vagyok. :)
Kétségtelen, hogy nem hibátlan a játék, nekem is a kamera lock az ami nagyon hiányzik. Viszont a kisegítő eszközök közül a dobótőr a nagy kedvencem.
A hangultata és a történet (fő száll, a mellékszálaktól túl sokat nem szabad várni) nekem nagyon tetszik. A mozis párbeszédek szintén nagyon jók, teljsen átjön a japán világ és annak mentalitása.
Elnézve az utóbbi 1,5 évet, kijelenthetem, hogy az egyik legjobb döntés volt PS4-et vennem. -
#109407 Ettől féltem... hiába kapok szép díszletet, ha a történet meg a karakter még annyira se fog behúzni mint egy izmos nő, akkor kapufa. Már unom ezeket az érdektelen open world párbeszédeket és a többi open world szarságot.. -
Prof William #109406 Tegnap "éjszaka" belefutottam egy nagyobb mongol táborba. Valami győzelmi buli mehetett, némi mongol torokénekkel megspékelve. Iszonyú hangulatos volt a holdfényben.
Nem is mentem be csak körbesettenkedtem a tábort hallattam az éneket, majd mentem a dolgomra. :) -
#109405 Igazàbol az utolsó open world nekem a Nintendos Zelda volt. Na ott megtudtàk tölteni érdekesen a vilàgot. :D
Amúgy a lovaglàs az kifejezetten jó a csucsuban. Gördülékenyen megy a fel/le szàllàs meg az irànyítàs. -
Prof William #109404 Ilyenkor örülök, hogy nem játszottam Open Worldal már majdnem egy éve. Így nincs csömöröm a dologtól.
Én is még mindig a kezdő ruhában (utazó) vagyok. Nagyon szépen adja a vádoló szamuráj feelinget. -
#109403 Közel sem 10/10es sajna a jàték.
Gyűjtögetem 2 napja az első szigetes dolgokat..de úgy érzem felesleges. Mert még mindig a kezdő ruhàban rohangàlok inkàbb.
Mellék küldik meg kezdenek unalmasak lenni.
Lehet ràfeszülök a fő vonalra mert az tetszik.
Jó jàték amúgy, de érzem én is, hogy sok volt màr az open world nekem is. -
#109402 Én is ebben bízom - mert valahogy eddig abszolúte nem szippantott be a játék, sőt.. G365-re már írtam 1-2 sort, bemásolnám:
szóval akkor Cusi eddig:
én se vagyok elájulva tőle eddig (benne van olyan 2-2,5 órám eddig), jó-jó, de semmi extra.
harc tényleg jóféle, de viszont a mozgás - _NEKEM_ - valahogy clanky eléggé, vagy nagy input lag van néha (? base PS4), emellé társulnak az érdektelen átvezetők és párbeszédek - azért ez így egy 10/10-es játéktól rohadtul messze van
kár, hogy nincs lock-on vagy valami, mert ez az állandó kamerával utánforgás ez hátttt...
nem hagyom abba egyelőre, de irtó messze van egy TLOUP2-höz képest számomra..
picit így gondolkoztam a játék közben, hogy biztos én vagyok már kiégve, és/vagy lehet kezdem "kinőni" a játékokat - de én szerintem csak szimplán annyira megutáltatták velünk/velem az open-world szarokat és az összes velejáró dolgot az idők során, hogy az valami hihetetelen... Kb. mint amikor oviban erőltetik a tökfőzeléket..
Én még nem adom fel persze, ha már megvan, hátha "beránt", de amúgy igen, ahogy Doma is írta, egy 10/10-es (számomra) játéktól naggggyon messze van, mert az tényleg olyan, hogy remegek érte, hogy játszhassak vele, illetve hogy a menütől egészen a creditsig odabasz és lebilincsel - de itt meg úgy vagyok vele hogy mehh..
Bár ezt eddig a GoW és Last of Us 2 érte el nálam.. (meg Bloodborne/Sekiro/soulsok anno)
Szomorú vagyok picit, mert beigazolódott, amit én már előre láttam - ennek a játék a Lasszó2 előtt kellett volna jönnie fél/1 évvel, és akkor TALÁN nagyobbat szólt volna.
Én kimondom, nekem is egyelőre csalódás picit (no azért nem Death Stranding mértékben), de még nem írom le teljesen a játékot.
Viszont az már kérdéses, hogy bírni fogom-e végig...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.19. 11:34:21 -
Prof William #109401 A kereső szelekre (hőforrás stb.) érdemes rakni? Én úgy érzem nem. Úgy vettem észre, hogy az ilyen helyekbe bele lehet futni anélkül is ha figyelmes az ember. -
#109400 Sok jelentősége nincs, bármikor megváltoztathatod. Hardon kezdtem, de leginkább a fos kamera miatt haltam. Amúgy egyre jobban tetszik, ahogy megnyílnak a lehetőségek. -
#109399 Hardon kell kezdeni, bár nem tudom, én még csak az első szigeten vagyok...mondjuk így se túl nehéz, viszont volt egy két helyzet, amikor pillanatok alatt felszecskáztak. -
#109398 Annyira megváltozik a játék, ha megvan az első páncél! A harc leegyszerűsödik. Hogy ez most jó vagy sem, nem tudom, de más, könnyebb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igazából a kard fejlesztése, ill. amit lehet az íjászatból skill (pl. időlassítás) a legfontosabb, főleg az elején. Az alap színek nagyon jók. Én ugyan változtattam az egyik páncélnál másikra, megvettem a festéket, de tök felesleges, jól el van találva az alap. Az utazóruha és a páncél fejlesztése már III. szinten is nagyon jól megdob pár dolgot. Nagyon király ahogy a páncél kinézetét is tovább lehet variálni. Szóval, hangulatban csillagos ötös az egész. A színek meg nagyon feldobják az egész játékot.
-
#109397 :D -
#109396 spoiler kép spamet törlöm innentől -
#109395 Ja de nem kerül semmibe, nem? Én pl nem akarom látni a helyszíneket, plusz meg kímélsz a képek betöltésétől is :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.07.18. 19:06:04 -
#109394 Azt a fűszálat ott jobbra pl még sehol máshol nem láttam, kösz a spoilert -
#109392 Szerintem nem fontos spoilerbe, 3 baszottnagy térkép van és kb 200 durci extra helyszín, ha random helyszínekről képet csinálsz, szerintem azzal semmit nem spoilerezel. :D -
#109391 Hát vettem árustól. ;) -
#109390 amúgy bármennyire SONY-párti is vagyok, rettenetes volt ez a stream (bár én csak visszanéztem az éjjel), főleg a végén a seggnyalásokkal ide-oda a két csávó között - kvázi semmivel többet nem tudtunk meg a DualSense-ről, ráadásul aki nem nagyon van képben a dolgokkal és most ugrana bele az egész PS5-be/lövése nincs az Astrobotról, annak ez a demó szerintem inkább taszító volt (ezt a grafikai szintet bőven tudta a PS3 is)... én a helyükben valami brutálabb AAA címmel demoztam volna először az ottani fícsöröket bemutatva, dehát... jóvan :D -
#109389 Köszi. Tehát sima skin. -
Evoluti0N #109388 Csak a kinézetet választod. Fejleszteni tudod a kardod a fegyverkovácsnál, de amikor vásárolsz egyet, azzal csak a kinézet változik. -
#109387 Képeket lehet betenni vagy csak spoilerbe?
Találtam végre nekem való fejfedőt. :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.07.18. 19:22:42 -
#109386 Dö póver of the PS5 SSD, zéró töltés
-
#109385 Ha pittyeg akkor csak meg kell keresni a közelben az ereklyét.
A kardra a vàlaszt nem tudom. Nem vettem még. Az alap kardot fejlesztem egyenlőre. -
#109384 Két kérdésem van.
Amikor írja, hogy a pittyeg, ha talisman van a közelben, ott mi a teendő?
A másik, ha veszek egy kardot, van különbség az alaphoz képest, vagy csak sima skin? -
#109383 Az a normál csak párducos tokba. -
#109382 Mi az a nagy kard?
Màs jàtékkal kapcsolatos dolog. Kàr, hogy nincs kihatàsa annak, hogy:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megtöröm a szamuràj kódexet vagy nem. Teszem azt sunyiba ölöm az ellenfelek vagy szemtől szembe. Vagy van? Màr egyszer megszólalt a "büntudatom" ,hogy nem kellene sunyiba öldösni. -
#109380 Kb. hajnal 4-ig nyomtam, nem is tudom mikor toltam utoljára eddig játékot Az íj útja kész.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.07.18. 10:12:08 -
Prof William #109379 Kár. Az éjszaka is nagyon szép, de a nappal az igazi. :) Mindegy ettől még nem követek el harakirit. :) -
#109378 Várható volt hogy zseniális játék lesz, mert az első trailer óta biztos voltam ebben és mondtam is hogy jobban várom mint a Last 2-őt, szóval nem lephet meg titeket!