PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
weben fos nekem is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
Még most sem megy? Nálam okés böngészőből

PSN ID.: Beegabor

Moby
Nektek megy a store? Nincs be/kijelentkezőgombom. Az oldal van, műsik böngészőben van signin gomb, de bejelentkezni ott sem tudok.

Adversus solem ne loquitor

Igaz, sajnos mikor kijött rengeteg sebből vérzett, és abban az állapotában egyértelműen jobb volt az első rész. Nem beszélve arról az idióta megoldásról, hogy egy dlc-ben kijövő harcot szinesitő dolog, a hozzá tartozó fejlesztésekkel, ami kurva jó volt, csak a fő játék befejezése UTÁN lett elérhető, hiába volt meg nekem a deluxe változat. Ekkora kapufát!
Moby
Az a baj, hogy én még akkir láttam, amikor ilyen magátjátszottavégig nehézség volt. Tudom, hogy azóta patchelték, de nekem akkor már nem volt meg.

Ulthanito

Ez vótmá? Tegnap lattam eloszor, megdobbentoen jol nezett ki.

Kar, hogy fps.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.05.16. 15:20:54

PS5 II PSVR

Szerintem még jobb is.😊
Oké, a történet elég sete, meg a karakterek is bárgyúbbak, de a harc, a fejlesztések, és amellékküldetések kategóriákkal jobbak. Na jó legyen döntetlen.
Moby
A második rész a nyomába se ér az elsőnek.

Myselor
sajnos nem sok van én is szeretnék de nincs.a második részt próbáld meg bár én nembírtam megszeretni nagyon béna az első részhez képest szerintem :|
Tatyla
Most hogy a végére értem a Ni No Kuni remasterednek mondjatok már ehez hasonló ksliberüt. Cuki bigyó karaktereseken kívül

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én szívesen látnék lakott területet, valamint azt, h hogyan néz ki egy küldetés. Például egy mellékküldi.
Úgy tűnik nem csak nekem jutott eszembe ez. 😊

A videóban említették, hogy jön majd még más vidó is a Csuzimából. Remélem ott majd mutatnak lakott területeket is.
TDC Geronimo
Megnéztem tsushima videót már vagy 3*. Jó lesz ez 😄

TDC Geronimo
Nemsokára random kedd megint!

Lego Ninja Go ingyenes most a store-ban valami miatt.
darkSectorxxx
1080p-ben se nekem, bőven jó a nagy terület+fizikához képest, nem kell mindennek csillivillinek lenni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Megnéztem a csucsima bemutatót sok 'K' -ban, azért nem csúnya <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ulthanito
Ettől a Witcher 3-ban kaptam agyfaszt.

PS5 II PSVR

Seth
Nem választhatsz karaktert, mindig Jin-t játszod

PSN ID.: Beegabor

Voltan
Nekem bejött a csucsima gameplay, kétségtelen, hogy elég erős AC érzése van, de ez nem feltétlen baj.
Ez alapján a harc is hajaz a régi AC rendszerre, és alighanem én vagyok az egyetlen ember a világon, aki azt szerette.

Realisztikusabb, mint az egérgomb nyomogatás, a valóságban is nagyon gyorsan eldőltek a párbajok, Japánban is, Európában is. A régi AC harccal csak az volt a bajom, hogy az ellenfelek kvázi sorszámot téptek, hogy ki támadjon, soha nem rontottak rád egyszerre. 😊

A setting nagyon tetszik, remek ötlet, hogy végre nem a sengoku erában játszódik, hanem másik korban. Nekem ez már csak azért is kedves, mert ilyen korabeli stílusú katanám van, shobu pengeforma.

Azt tudja valaki, hogy a karakterek a sztori alapján változnak játék közben, vagy az elején választasz? Ez nekem nem teljesen tiszta.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Én úgy vagyok ezzel, hogy magyar felirattal lesz, nekem kényelmes ez.
Kurvajól elleszek.

Csak annyi, hogy a harcnál lehessen nekem kardozni meg védekezni, ne QTE script legyen, ne automatikusan csinálja a karakter a dolgokqt, a látvány kibaszott jó, imádom a helyszíneket amiket mutattak, imádom a lootokat.

Annyi hogy legyen kurvasok cucc a térképen, gyűjtögetni akarok, felfedezni akarok, meg titkos mindenfélét.

És lopakodni elsősorban.
Ghost karival.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen. <#nevetes1>

Rage47
<#szomoru1> jah
de legalább nem fog kitűnni a Slimem süvítő hangja
vajon akarsz 100 órát eltölteni egy ilyen helyen? 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.15. 10:29:35
Tikal
fú, már látom ez is olyan játék lesz ahol mindig fúj az a kurva szél.. szerencsétlen bemegy az épületbe és még ott is lobog a palástja. Még mindig itt tartunk nextgen előtt?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Hát nem vágtam magam hanyatt ettől a csucsimától, bár lehet azért csak, mert még az UE5 bemutató hatása alatt vagyok 😄 De a gameplay egy az egyben AC-nek tűnik, ahogy az objective-ek (szabadíts ki x túszt stb), meg főleg azok a nyamvadt gyűjthető villogó bambuszok... 😄 Ettől függetlenül nyilván day 1 lesz ez, mert a setting viszi a hátán az egészet (csakúgy mint egyébként a legtöbb AC-t is)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Pedig a days gone-al magaddal cseszel ki.

Rage47
Ezt gyorsan összehozta 😄
shaddam
Ez a dreams mindig meglep mikre képes

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rage47
Days Gone érzésem van, azt sem vettem meg mai napig, mindig volt valami helyette. Ez pedig nem vall a Sony exekre. :/ Lehet túl magasra tette a lécett a Naughty Dog, a GoW, Death Stranding és társai. 😄
Mephike
Hm, nem rossz ez a GoT, de én még várnék az ítélettel, mert a bossfightról semmit nem mutattak. Engem nem zavar, hogy hajaz az AC játékokra, feltéve ha jó munkát/másolást csinálnak. Mindentől függetlenül ez a játék (ahogy az AC játékok is) nem lesz azonnali vétel nálam.

Ulthanito
Na, úgy látom az Ubisoftnak már felesleges gondolkodnia a szamurájos Assassin's Creed-en, mert itt van tessék. 😊

PS5 II PSVR

Nálam pont fordítva.

A Last of Us 1 nagyon tetszett és vártam de a 2-már valamiért nem hozott lázba. Az 1 nekem tökéletesen be van fejezve így. A Ghost of Tsushimát most jobban várom..
Nektek mi a véleményetek a japán szinkronnal kapcsolatban? Nekem vegyesek az érzéseim. Tök fasza lenne így játszani, de a videó alapján a szájmozgások az angol szinkronra vannak igazítva és így eléggé illúzióromboló az élmény.
TDC Geronimo
No mindegy meglátjuk. Day 1 lesz az biztos, de egy last of us 2 pl 100* jobban lázba hoz most, mint ez

Kb hasonló volt a valóságban is a szamuráj harcstílus. Általában igyekeztek 1-2 vágással lerendezni az összecsapásokat.
Moby
Ami inkább nyugtalanító, hogy volt glitch is bőven benne. Most ez vagy egy ilyen őszinte videó volt, vagy annyi lesz benne, hogy nem ment anélkül 😄

n000rbi
Nekem az is volt az első gondolatom, mikor megláttam. Jó ez guiding wind (így is lehet, nem csak öklömnyi nyíllal). Nagyon japán, nagyon hagyománytisztelő, de amennyire tudom suckerpunchék rohadt sok időt töltöttek a japóknál, hogy minél hitelesebb legyen. El nem ájultam, de várom, lehet ez még nagyon jó is.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Na az nekem nem. Ez egy AC japan. Majd meglátjuk, hogy sztorivezetésben erősebb lesz-e. Pop-inben mindenestre sokkal jobb. Sok olyan fura pillanat lesz ebben is, mint az AC-kban, az RDR2-ben, vagy bármiben, ami ennyire szabadon mozog. Ez nem igazán javul egyelőre az openworldökben.

darkSectorxxx
De ki mondott megint ilyet? Milyen AC Origins?

De mindegy is, igazad van most. Hagyjuk inkáb.
Megint ballábbal keltél.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.14. 22:54:50

Az egyértelműen plusz. Layla Hassan és az egész jelenkori sztorivonal az új AC részekben annyira érdektelen számomra, h arra nincs szó.
Moby
Amit megint leművelsz megint, őszintén, engem nem nagyon érdekel mit gondolsz a bármiről. Én örülök ha kihagyod, mert ha előjössz nekem valaha azzal, hogy bezzeg az AC origins, én a poklot szabadítom rád.

Megint ízlések és pofonok.Nekem kimondottan tetszik hogy Samurai-al levágom egy csapással az ilyen gyenge ellent.
Sz.tem ez így rendben van.

Keményebb ellenfeleket még meglátjuk..
De legalább itt nem kell majd pár óránként kiszállni az animusból. 😊
TDC Geronimo
Nekem egyből botw jutott eszembe, ha csak hasonló lesz az open world akkor már megéri

darkSectorxxx
Most ez a gameplay után én is ezt gondolom, hogy max a bolyongás fogja fenntartani az érdeklődést. 😄

darkSectorxxx
Hát kíváncsi leszek ez meddig tud izgalmas maradni. 😄

shaddam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Hát ez nekem day1. Semmi extra igazából, de a setting az fantasztikus. A karakterek nagyon hülyén reagálnak a tereptárgyakra, ezzel nem lőttek fölé az átlagopenworld játékoknak. Remélem jó nagy a térkép, ebben a világban szívesen bolyonganék jó sokat 😊
A közelharc szar(nak tűnik), de nem is az a része érdekel, hanem a lopakodás. Az viszont nagyon faszának tűnik.
És a villogó, gyűjthető fa...na az nagyon retek. Nem csak ebben, mindenhol.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.14. 22:42:51

1:39-nél is látszik(legend of the samurai) hogy mennyin áll

Úgyhogy nem is az elejét kaptuk meg.
Rage47
úgy tűnik