PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Nier Automata. Tudom elavultnak látod grafikailag , és az is , ez nem is vita tárgya, de adhatnál neki még pár órát ( meg még 2 végigjátszást XD) , a sztori, karakterek tutkóra berántanak majd

PSN ID.: Beegabor

Seth
Nem nyomtad 20 percet a két részt, de a harc komolytalan. Okés 😊 Esélyt sem adtál neki, hogy kibontakozzon

Myselor
el nem tudom mondani mennyire rohadt gagyinak tartom érzem a nioht és kb majdnem mindegyik souls like játékot.a nioh 2-t nyomtam kb 10percet az elsőt annyit se ,az a harc meg minden komolytalan vicc.nem bírom élvezni a világát se.a többivel is így jártam :|
j0nNyKa
hates pont az kot le amelyik szopat? 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
Azok nekem megvoltak. De nem az a baj, hogy nincs játék, az a baj, hogy nem köt le egyik sem.

Adversus solem ne loquitor

j0nNyKa
pedig szazcsillio kurvajo cim van, eleg a multkori ps3 monster listat megnezni, pikpakk osszeszedtetek vagy 50 kurvajo jatekot
te meg a nioh-val szopatod magad <#idiota>

n000rbi
Jó, de mondjuk egy UC2 a mai napig leköt... de lehet mindjárt felteszem azt is és elszörnyedek <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Ok, lassan a harmadik konzolgeneráció jön ki azóta 😊

darkSectorxxx
A második a helyes válasz. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Egyébként tegnap feltettem a TloU Remastered-et, a hdr egész jó, de szerintem nagyon rosszul öregedett, vagy csak akkorát léptek az UC4-gyel előre, hogy ahhoz képest már tényleg gagyinak hat.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Az. Nem köt le semmi. Ennek a kis gecinek viszont megmutatom ki az úr a háznál 😄
Megőrülök, mire kijön a tlou2 😞
Aztán megint jön ugyanez...

Seth
Inkább az olyanokra, mint a Nioh 2 egy fos, közben meg közelítesz a platina felé <#banplz>

Moby
Az olyan típusú pálfordulásokra gondolsz, mint amikor azt bizonygattad, hogy a DS 2019-ben egy vicc, aztán ennek ellenére megvetted megjelenéskor, és az év játéka lett? <#taps>

j0nNyKa
olvasnak sgt, azer jottek ra <#idiota> addig fejtegettuk hogy hogyan lehet a 6. resz, hogy kiderult hogy 9!

off: (neked meg akinek meg felall a Hadesra, ez nagyon nagyon hasonlo, nekem meg jobban bejott, tegnap probaltam ra)

Ulthanito
Az a baj, hogy veled már úgy vagyunk, mint a kisfiúval, aki farkast kiáltott...Amikor meg tényleg ott volt, már senki nem hitt neki. :-D

Olyan pálfordulásokat láttunk tőled az évek alatt, hogy mi sem természetesebb annál, hogy te egyik nap így gondolsz valamit, a másik nap meg mindent elsöprő vehemenciával az ellenkezőjét. <#beka2>

PS5 II PSVR

Moby
<#banplz>

mucsácsó
lehet csak rájöttek, hogy elszámolták magukat, és nem is a 6. rész lesz <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota>
Én Day1 mindig lemezes.Store-ból ha olcsóbb idővel
Moby
A pop6 domainregisztrációja gerjesztettet dolgokat is le lehet feljteni. A domaint azóta már árulják...Médiahekknek mindenesetre kiváló volt 😄

/kár, hogy mindenféle nyerészkedő hülyék jobban ráéreznek, mire vágyik a játékosok egy része, mint a ubi 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.18. 22:41:04

Moby
Nemtudom, távol tartom magam tőle amennyire lehetséges.

Tényleg mi van WD3-al??Nekem az a bunyós,permadeath-es,több karakteres video tetszett tavaly.Meg a járműsérülés se volt xar.
Kár.Pedig kib....tt beteg játékokat tud ez a Ninja Theory😄
Project Mara se lesz majd normális😄D
Majd akkor pc-n😞
Moby
Én inkább csak hinni próbálok benne részről részre, de csak a keserű szájíz marad utána már sok rész után. Az utolsó játékuk, amit még tényleg tudtam szeretni, az a WD2 volt. Az egyetlen UBI játékom, ami platinára repült. Na az meg akkorát perecelt a kasszáknál, mint a ház. Nem a ubi tehet elsősorban arról, hogy játékfejlesztőkből játékgyártóvá váltak. A játékosok igényei ilyen lószarok. Ha fejlesztenek, az nem sül jól. Ha csak gyártanak, azt viszik. Mindegy mennyit gyártanak. Hát ők meg akkor gyártanak. Néha fejlesztenek kicsit, de azoknál sosem tudni, hogy csak átcsúszott valakinek a táskájában véletlenül, vagy volt mögötte akarat is. Talán ez a Gods&Monsters lehet valami. Ezen remélen nem dolgozik a UBI GYÁR.

darkSectorxxx
Én ilyenkor nagyon szeretem megfordítani a kérdést.

Mit várjanak a többiek az AC helyett?
Milyen más játékot ajánlasz nekik, a stíluson bellül, ami nem unalmas?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.18. 22:04:33

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Mit várunk egy Tsushima vagy Horizon 2-től, az nem lesz gecimonoton meg unalmas egy idő tán? 😊
Horizon ZD nem volt az?
Death Stranding Nem volt az?

Minden nyitottabb játék az egy idő után.
Nyilt világú jâtékokban nem lehet feltalálni minden 2 négyzetméteren a spanyol viaszt.

TDC Geronimo
Milliók szeretik ezt a konzervszart, köztük én is meg te is sokszor. Értem én, hogy most nem vagy ráhangolódva, de ez még nem jelenti azt, hogy szar játék lesz, mert az utolsó 2 ac se volt az, meg az előtte lévők sem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Még szép, hogy jön, miután megvette őket az MS 😄

Moby
Stabil recept a futószalagon érkező konzervszarra. Azt a világ bármely pontján le lehet gyártani ugyanolyanra.

Hohó abban volt részem Hellblade-ben!Azóta is itt a fejemben minden amit az a game bemutatott!Platinázás mellékes volt,végigtoltam Pc-n is.
Ha már Skandináv világ😊

Remélem jön Ps-re is folytatás:/
TDC Geronimo
Kb minden ubi játékot egy rakat stúdió készít úgyhogy ez se új dolog náluk

Moby
Nekem mondjuk sokat elárul a projekt szilárd alapjairól, hogy azt sem tudják eldönteni, hogy most akkor hosszabb lesz-e, mint amilyen rövid 😄 Biztos jót tesz ezeknek, hogy százhuszonhárom stúdió dolgozik rajta 4 kontinensen. Biztos elutaztatták mindet izlandra, mint a Sánta Mónikásokat, hogy magukba szippanthassák a glecscserek illatát 😄

TDC Geronimo
Kinek mi, mint mondtam én ilyen last kingdom után most teljesen ebben a vikinges angol meg dán hangulatban vagyok

TDC Geronimo
Itt a fő designer az, aki az originsnél is volt

Az Origins nekem is jobban tetszett. Tetszett az Odyssey-ben, h még RPG-sebb irányba mentek el a választási lehetőségekkel, meg a többfajta befejezéssel, de minden más jobban tetszett az Originsben. Remélem, h a Valhalla a 2 játék legjobb elemeit kombinálja össze.
Moby
No igen, a rétestésztára nyújtott greek era tour után kész felüdülés lesz a dagonya 150+ órában. Nagyon hívogató ez az AC: Sár&Disznószar, de most ellenállok a preordernek 😊

Kandurex
Nekem inkább az Origins jött be...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nekem tetszett a hibái ellenére az Origins meg az Odyssey is. Szóval valami hasonlót várok, csak viking köntösben.
Én sem értem mit vártok, már aki, a Valhalla-tól. Ha nem az Ubi csinálná, még én is ránéznék, de ők jelenleg a messze legunalmasabb, fejlesztő csapatok tucatjait kizsigerelő tucatjátékokat kiadó cég. Szerintem a Rayman Legends óta nincs jó játékuk, csak a minden évben, más-más néven kiadott iker fejlesztések.
TDC Geronimo
Szerintem itt az odysseyt se a story miatt szerette senki...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.18. 20:57:28

Booooooo!!!!!! <#boxer>
Moby
Csodát vártok egy történetet elmesélni képteken szériában olyan kortól, amiben a sáron, meg a birkaszaron kívül nem volt semmi érdekes. A mitológiai részből ki lehetne hozni jót, de ehhez már túl hülye ez a széria rég.

Én még mindig nem tudom eldönteni, h lemezes legyen vagy sem. <#nemtudom>
TDC Geronimo
Minek kell gameplay. Láttál már AC játékot nem? 😄

Spoiler, hasonló, lesz mint odyssey.

Amúgy nem értem ACk miért nem használnak motion blurt. Kamera, de legalább object motion blur nagyon kellene bele 30 fps miatt. Sokkal "smoothabb" lenne

30frémmel ha annyi lesz lehet tőlem bármennyire szép,nem kell.Meg lehet amúgyse😄
Kell gameplay..

De ami most fontos,leadtam rendelésem TLOU2-re!Lemezesen,kezembe akarom tartani😊
Moby
Egyetlen AC-t sem platnizátam soha. Azokat sem, amik még jók voltak.

Booooooooo!!!! <#boxer>
TDC Geronimo
Majd a platinádat azért ne linkeld ide be ezek után... <#hehe>

Moby
Crossgen fos. Szénába ugrás helyett sárbaugrással. Hiperizgalmas! <#vigyor5>

TDC Geronimo
crossgen fos... megint jössz az elhamarkodott kijelentésekkel 😄

Ha úgy nézne ki, mint odyssey csak jobb loddal, felbontással meg textúrákkal már az is csodaszép lenne

Moby
Ez a valhalla engem olyan szinten hidegen hagy, hogy nemigaz 😄 Currgenre már nem érdekel, nextgenre meg egy crossgen fos, ami csak kötelezettségből jön nextgenre.