PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Ez vótmá? Tegnap lattam eloszor, megdobbentoen jol nezett ki.
Kar, hogy fps.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.05.16. 15:20:54
PS5 II PSVR
Oké, a történet elég sete, meg a karakterek is bárgyúbbak, de a harc, a fejlesztések, és amellékküldetések kategóriákkal jobbak. Na jó legyen döntetlen.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A videóban említették, hogy jön majd még más vidó is a Csuzimából. Remélem ott majd mutatnak lakott területeket is.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez alapján a harc is hajaz a régi AC rendszerre, és alighanem én vagyok az egyetlen ember a világon, aki azt szerette.
Realisztikusabb, mint az egérgomb nyomogatás, a valóságban is nagyon gyorsan eldőltek a párbajok, Japánban is, Európában is. A régi AC harccal csak az volt a bajom, hogy az ellenfelek kvázi sorszámot téptek, hogy ki támadjon, soha nem rontottak rád egyszerre. 😊
A setting nagyon tetszik, remek ötlet, hogy végre nem a sengoku erában játszódik, hanem másik korban. Nekem ez már csak azért is kedves, mert ilyen korabeli stílusú katanám van, shobu pengeforma.
Azt tudja valaki, hogy a karakterek a sztori alapján változnak játék közben, vagy az elején választasz? Ez nekem nem teljesen tiszta.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kurvajól elleszek.
Csak annyi, hogy a harcnál lehessen nekem kardozni meg védekezni, ne QTE script legyen, ne automatikusan csinálja a karakter a dolgokqt, a látvány kibaszott jó, imádom a helyszíneket amiket mutattak, imádom a lootokat.
Annyi hogy legyen kurvasok cucc a térképen, gyűjtögetni akarok, felfedezni akarok, meg titkos mindenfélét.
És lopakodni elsősorban.
Ghost karival.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
de legalább nem fog kitűnni a Slimem süvítő hangja
vajon akarsz 100 órát eltölteni egy ilyen helyen? 😄
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.15. 10:29:35
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS5 II PSVR
A Last of Us 1 nagyon tetszett és vártam de a 2-már valamiért nem hozott lázba. Az 1 nekem tökéletesen be van fejezve így. A Ghost of Tsushimát most jobban várom..
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De mindegy is, igazad van most. Hagyjuk inkáb.
Megint ballábbal keltél.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.14. 22:54:50
Sz.tem ez így rendben van.
Keményebb ellenfeleket még meglátjuk..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A közelharc szar(nak tűnik), de nem is az a része érdekel, hanem a lopakodás. Az viszont nagyon faszának tűnik.
És a villogó, gyűjthető fa...na az nagyon retek. Nem csak ebben, mindenhol.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.14. 22:42:51
Úgyhogy nem is az elejét kaptuk meg.