121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#109459 "Oké, Jin szamuráj, nem fog buzogánnyal, meg dárdával harcolni"
Egyébként simán lehetne. Kanabo - kvázi buzogány
A yari - dárda pedig mindennapos volt, szóval ez nem probléma
Egyébként engem nagyon beszippantott a játék, tele van eddig is álleesős részekkel, látványilag, meg zeneileg, hangulatilag, mindenféle szinten. A harc is nagyon tetszik. És bár kétségtelen, hogy vannak hibái, elsősorban technikailag, de ezektől függően le a kalappal. Ráadásul tényleg hozza a klasszik japán filmek hangulatát, egész zseniális. Pillanatnyilag a LoU2 nálam pihen. :)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.07.21. 15:43:16 -
#109458 hirtelen nekem sincs meg, de lehet ha látnám a bannerjét, akkor beugrana:D -
#109457 Az ki? -
#109456 Azt mondjuk tökre nem értem, hogy pl. mi értelme van új katanát venni, vagy keresni a világban, ha csak a kinézete más és amúgy tökugyanazt fejleszted végig. Oké, Jin szamuráj, nem fog buzogánnyal, meg dárdával harcolni, de egy másik kardskinért nem sok értelme van keresgetni az oltárokat sem. A páncéloknak legalább vannak statjai. -
#109455 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hová tűnt Traitors? Kényszerpihenőn van? -
Evoluti0N #109454 Igen. Vannak páncélok, ahol nem változik a kinézet. Vagy legalábbis nem mindegyik szinten. Azoknál a páncéloknál, amiknél igen, ott ki tudod választani a korábbi kinézeteket, a fejlesztett statokat megtartva. -
#109453 Egy hét hirdetést követően sikerült végre megszabadulni lasszótól, 12k-ért. -
#109452 igen, ezt én is felfedeztem, viszont fegyvereknél semmi változás, meg amúgy néha 1-1 szint ugyanúgy nézett ki a páncéloknál is - legalábbis úgy tűnt nekem :D -
#109451 Az is tetszik a jàtékban, hogy bizonyos pàncél szetteknél, ahogy fejleszted őket úgy vàltozik a kinézete (nem csak színre gondolok). -
#109450 azt én is bírtam -
Prof William #109449 Szerintem még több is. De ahogy írták sokszor egy kis tábla mutatja, hogy itt meg kell hajolni. De volt már hogy egy díszesebb de amúgy jelöletlen sírnál is előjött.
Viszont mivel open world bármikor visszamehetsz megcsinálni. Ha jól rémlik Shinto szentélyek közelében nagyobb az ilyen "természetfeletti" eseményeknek az esélye.
Ha már "természetfeletti" Tegnap voltam aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!küldetésen. Az atmoszféra csillagos ötös volt."Erdő szelleme" .SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A ködös atmoszféra a lampionok, valamint néha felcsendülő kísérteties japán zene, nagyon ott voltak. Egy japán rémtörténetben éreztem magam. Csak az a kár, hogy küldetés megoldása után az erdő elvesztett a misztikus kinézettét. Pedig éjszakánként még elnéztem volna oda. -
#109448 Csak a trófeához kell 10, amúgy van legalább 20 -
#109447 Mindent lehet pótolni. Vissza mész és megcsinàlod. :) Asszem 10 ilyen hely van összesen a jàtékban. -
#109446 PONTOSAN! -
#109445 Sajnost ezt én is csak tegnap tudtam meg hogy ilyet lehet, úgyhogy lemaradtam sok dologról :(
Lehet ezeket utólag is pótolni???
Van egy lista ezekről az első térképen hogy hol találhatók?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.21. 11:06:30 -
Evoluti0N #109444 Konzolokon mindig is fontosabb volt a grafika, mint az FPS. Ha nem így volna, akkor minden 60 FPS-sel futna. Ha most elkezdenék azt a trendet, h minden valódi 4K és 60 FPS, akkor meg mindenki azért sírna, h mi az értelme az új generációnak, ha nem lesz grafikai fejlődés. :D -
#109443 pláne azok lehetnek csalódottak, akik emiatt hajtják a HDMI 2.1-es TV-ket, mivelhogy ott lehetséges a 4K@120FPS
majd talán PS5 Prón (se...) :D -
Evoluti0N #109442 Nem vótmég, de beszarok, h egyesek ezt negatívumként fogják fel. Ha valaki 4K 60 FPS-sel akar játszani, annak ott a lehetőség, aztán ha valaki még szebb grafikát akar és nem zavarja a 30 FPS, annak ott az opció. Erre egyesek már sírnak, h miért nem bír a konzol 4K 60 FPS-t. -
#109441 Spider-Man Miles Morales on PS5 will have an optional 4K / 60fps Performance Mode.
Vagy vótmàn? -
#109440 Van erre trophy is.
Még kis tàbla is mutatja ahol hajbókolni kell. :D -
Evoluti0N #109439 Igen. Egy béka szobor előtt meghajoltam. Érdekes élmény volt. :D -
Prof William #109438 Próbáltátok már, hogy komolyabbak tűnő istenszobrok, sírok és szamurájsírok előtt meghajoltok? Néha érdekes dolgok történnek. -
#109437 Ac-ben valóban nincs ilyen. Ami mutatja a hud helyett, de elmondják szavakkal mit keress meg hol, aztán itt Tsushimaban is van jel, csak annyi hogy közel kell menned a célhoz.
AC nehezebb picit HUD nélkül, ha nem figyel valaki a párbeszédekre. -
#109436 Az egy dolog, hogy kikapcsolható minden, a lényeg azon van, hogy játszható marad-e utána? Itt a csucsinál (akár a BotW-nál) a világ eleve úgy van felépítve, hogy mindenféle mutatók nélkül is odatalálj és ne a jelölő vezessen el helyekre, hanem az, hogy meglátsz valami érdekeset a távolban és amiatt mész oda.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.07.20. 14:14:49 -
#109435 AC-ben is kikapcsolható minden, én is utálom és ez miattki is szoktam kapcsolni :) -
#109434 Ez így van.
Bár személyszerint nekem tetszett az a rendszer is, itt is sok van a térképen, csak ha megcsinálod elhalványulnak. -
#109433 Lehet, hogy az Ubisoft lelicenszeli a további AC-részeket a Sucker Punch-nak. -
Prof William #109432 Igen a szél meg a többi (rókák, madarak, füst) remek megoldás.
Meg talán ez az első játék, ahol a társak nem egy köszvényes lajhár sebességével haladnak küldetés közben. Remekül tartják a sebességet. -
#109431 Igen, többek között ezek miatt játszok még mindig vele :) -
#109430 Ez amúgy tényleg pozitív, hogy kb nulla hud van. Vagyis amikor nem kell akkor eltünik..de mikor ott van akkor sem zavar.
Meg ez a szél (GPS) is jó megoldàs.
-
#109429 Nem tudom, bár nem sok fingom van a felsorolt AC-ekhez, de szerencsére itt nincs telefosva a képernyő és a térkép jelölőkkel és nincs az az idióta szintkorlát sem, ami miatt nem mehetnék bárhová. -
#109428 Tsushima egy AC Origins/Odyssey, csak annyi hogy van 4 féle harcmodor, ami kicsit színesíti a játékot.
Legalábbis eddig ezt szűrtem le kb 40+ óra játékidővel. -
#109427 Hát csak megemlítettem, hogy a főbb jellemzői a souls-oknak:
- nincs nehézségválasztás
- "bonfire" - ok, vagy eztkiváltó mentési pontok
- ujratermelődő ellenfelek
- ha meghalsz elveszted a cuccaid míg újra fel nem veszed
stb
van pár ilyen dolog.
Ezért is a Star Wars nem egy soulslike cucc minden téren, mert ugye ott van 4 nehézség. -
#109426 Nagyon fasza és jó képességek vannak, de Ac Origins-ben is pl megvolt ez a vegyesség, szóval nekem nem hatott újnak ez a vegyes harc. De énmost inkáb szamuráj képességekre álltam rá. :) -
#109425 Ez nekem új info. -
Prof William #109424 Tetszik, hogy lehet vegyíteni a két módszert. Ha egy nagyobb területet kell kipucolni, akkor teljes harci díszben bemegyek főkapunk és párbajra hívom az ott lévőket. Ez már alapból minusz 3 katona + még azok akik utána nekem rohannak.
Ezt követően a problémásabb őröket lesből szedem le, maradékot pedig nyílt harcban győzöm le.
Így a szamuráj becsületem is megmarad. :)
Persze ha mondjuk foglyokat kell szabadítani, akkor marad a lopakodás.
Az elején mindenképpen meg kell csinálni pár főküldetést, mert sok fontos dolgot/kiegészítőt/technikát csak így kapsz meg. Utána lehet menni felfedezni, mert már könnyebb lesz. -
#109423 Sekiro-t nem is tudnád Hard-on játszani, mert a soulslike cuccokban nincs nehézség állítás. ;) -
#109422 Pontosan, ha megszokod nem nehéz, de a 2. szigen lesznek ellenfelek, akik a "maxos" karakteremet is könnyen lezúzzák.
Normalon megyek, kimaxolom aztán valszeg lesz Hard, de ott nem farmolok, csak megyek a story-ban.
Imádom a játékot egyelőre. -
#109421 Kell? MIért kéne? Én pl. easyn nyomom. Nem a Sekiro ez, nem is akar az lenni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Moby vajon mikor posztolja a kormányos képet?
Amúgy meg...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.07.20. 08:03:27 -
#109420 Csináld meg a harmadik főküldetést, és akkor lesz másik cuccod...