PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulthanito
Király! Pedig jó lenne, én bírom a rövid, de annál magvasabb megnyilvánulásaidat! <#puszi>

PS5 II PSVR

Minden nap itt vagyok,csak olvasok .Nem szólók bele a nagyok dolgába.
Ulthanito
Erről leginkább Lbandi tudna nyilatkozni. Tényleg, de régen láttam már itt!

PS5 II PSVR

mucsácsó
szerintem is 😊 nem fogják ezt a ziccert kihagyni...

@Myselor: +1, nagyon adnám már énis.. 😄 sajnos ezek a souls koppintások egytől egyig huszadrangúak a szememben (talán még a Nioh volt a legfogyaszthatóbb), egyszerűen a FROM-féle szérumot nem képes senki sem reprodukálni teljes egészében 😄
Ulthanito
Biztos vagyok benne, hogy lesz még DS-játék, vagy a BB2. Csak idő kérdése.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Mondjuk normális technót rakni alá, mert az a bevilágítás, ami abban volt, az kritikán aluli. Én amiatt hagytam abba a játékot.

PS5 II PSVR

Myselor
tök jó csak valamit mutathatnának 😄 nagyon kellene már egy új from game.vagy több :d
mucsácsó
jaja, de ismerjük ezeket a "nemlesztöbbbelőle" dolgokat, ha a pénz beszél 😄
darkSectorxxx
Mondták hogy nem lesz több DS, ezért lesz Elden Ring, mert az lesz a szellemi örökös.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
FROMSOFTWARE
✔
@fromsoftware_pr
The DARK SOULS series has sold over 27 million units to date. We are incredibly grateful to every single one of our players. This success is owed to you.
We hope you continue to enjoy our games, and look forward to Elden Ring, the new Action RPG that's currently in development.

fain, akkor jöhet a DaS4 majd nextgenre az Elden Ring után? <#idiota>
mucsácsó
hát elég tré, dehát azon mit tudnának felújítani egy genen belül? 😄 ettől többet már nem lehetne kipréselni currgen konzolokon sztem, úgyhogy ott igazából annyi az "extra", hogy DLC-ket mellérakták, meg került be HDR <#idiota> - viszont akinek meg megvan a játék, az ingyenesen megkapja ezeket - bár nem mintha engem nagyon érdekelne 😄
Ulthanito
Legalább az kiderült, hogy ez egy remake, amiben új gameplay jelenetek és fícsörök is lesznek. Az viszont szégyen, hogy a harmadik részt úgy rakják bele, ahogy volt, azaz, nem újították fel.

PS5 II PSVR

Rage47
az egészből csak az első rész érdekelne 😄
húzzák az emberek idegeit
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.20. 01:00:39
Kandurex
Olyan sokkal jobb nemigen van. <#rolleyes>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
jah, tényleg homályos fos - mondjuk valszeg a youtube-féle cigányhádé se segít rajta 😄
de azért adom így is 😊 mi lesz itt nextgenen ezekkel, pláne majd generáció végefele ... félek belegondolni... 😄
darkSectorxxx
Nálam valamiért homályos a videó....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Ebbe, azt hiszem, az összes spoiler mentes benne van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.19. 21:36:15

darkSectorxxx
Van normális minőségben? vagy azt a fos 360p-s videókat mondod?

Kandurex
Nézem az eddig megjelent Lasszó2 bemutatókat és döbbenet, mennyire távol van ettől mindenki, még a Sánta Mónikások is.

Ulthanito
Nem, nekem nem jon be a viking era, ugyhogy - ahogy korabban is mondtam - nekem ez skip. Semmi nem tetszett mit lattam belole.

PS5 II PSVR

j0nNyKa
áh i see
nemtom valahogy csak legyintek az ilyesmire manapság, lehet picit kiégtem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

mucsácsó
igen, pontosan erre gondoltam 😄 ide jutottunk.. 😄

gyanítom amúgy ezzel meg is ágyaznak egyúttal a Mafia 4-nek (vagy kitudja hogy hívják majd 😄)

amúgy a http://www.mafia6.com/ betölt <#idiota><#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#banplz>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.19. 18:19:39
mucsácsó

na. csakhát ez megint ilyen neszesemmifogdmegjól, pont ami érdekelné egyedül az emberek 99%-át😄
Moby
Szerintem arra gondol, hogy a defed amúgy pixelre ugyanaz, mint az eredeti játék, csak benne vannak a dlc-k is. Deluxe.

/de mostmár lehet, hogy ez jön. Már a remaszter is túl sok munka, jönnek az újrakiadások mindenféle editionben 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.19. 18:11:08

Adversus solem ne loquitor

j0nNyKa
miért? csúnya? vagy... miért

Moby
Nos igen, egy szar 1660 elviszi natív 4k@60-on 😄D

/ami nem csoda, ronda ez ma már, mint a káélet 😄

mucsácsó

most ez valami rossz vicc? 😄DD
Voltan
Lol bazz, hát ez valami rossz vicc 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

j0nNyKa
ööö ok, az ég kék, a zongora meg hangszer
ha már random összefüggéstelen mondatok

Moby
Letöltöm steamen, szerintem az irodaigêpem elviszi 4K@60-ban

mucsácsó
én megértem azt is, aki nem vesződik órákat azzal, hogy elkapja a flow (ami lehet nincs is) - bár RDR2-nek egy 10-15 óra kell, mire lemegy az egész "tutorial" 😄 az mondjuk egy COD-szingli kampánynak a 2-3x-osa :'D

mondjuk nem is csoda, emlékszem már day1 délután televolt a használtpiac vele 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.19. 15:45:58
Moby
Mesélj: előrendelted te is az ac:sár&birkaszart mi? 😄

Seth
Szóval Te is 10 perceket adsz egy játéknak? Na ez az aranyos 😊

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
Marad az első rész remake-je, az úgyis jobban érdekelt 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

j0nNyKa
azér egy gamer topicban az hogy egy játéknak arra van szüksége hogy.... kibontakozzon, az aranyos 😊 van annyi cím a piacon, hogy életünk végéig el vagyunk látva olyan játékokkal, amiket nem kell babusgatni meg belemagyarázni meg várni hogy jók legyenek, hanem csak úgy... jók

j0nNyKa
igen early access

TDC Geronimo
Mert gondolod ott jobb lesz? 😄

Szerinted pro nem bírná el ezt a retket 60 fpsel, ha dolgoztak volna vele egy kicsit?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ulthanito
<#taps>

...és még sorolhatnám tucatjával...

PS5 II PSVR

Ulthanito

Ezek után ezt max X1X-en...

PS5 II PSVR

mucsácsó
amúgy köszi, meglesem 😄 de ha jól látom, akkor ez is még early cucc, nem?
mostanság nem toltam Hadest, sztem már 2 update-tel le vagyok maradva 😞
n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Én is pont a napokban raktam fel újra, hogy frissítsem az emlékeimet a folytatás előtt. Nekem kimondottan tetszik még mindig a grafika. Igaz én anno a ps3-as verziót vittem végig és ps4-en csak megvettem, de ott csak most kezdtem el játszani vele. Azért az, hogy 1800p-ben 60fps-el megy és nem 720p 30-al, mint anno ps3-on azért sokat dob rajta. Meg olyan felüdülés volt grafika szinten, hogy ezeknél a "régi" játékoknál a tükröződések a régi megoldásokkal még rendesen jobban néztek ki. Élesen látni a karaktert a tükörképen. Komolyan üdítő látvány.
Moby
A ps4 létezése óta így van 😊

mucsácsó
pfff, fasza 😄
akkor ez is ilyen 1 klikkes-1 hétvégés portolás lehet, nemcsoda hogy a semmiből jött... 😄
TDC Geronimo
Ez mindig így volt. Töltés és a másolás is sokkal lassabb. Volt, hogy egy patchet 2 órán át másolt miközben játszottam. Jöjjön már az az SSD5 😊

Ez, h a PS4 sokkal lassabban tölt játékot, ha közben játszok valami mást, új, vagy csak valahogy eddig nem tűnt fel? 😄 Ki lehet valahogy kapcsolni?
TDC Geronimo
Jó lett az a mafia 2 "remaster" konzolon. Pron úgy néz ki, mint 10 éve a PCs verzió, cserébe fps 20 környékére esik be sokszor és a hang is mono sok helyen LOL

Tartsátok távol magatokat tőle.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.19. 13:11:24

TDC Geronimo
Szerintem engedje el 😄

Másfél végigjátszásig jutottam, de elég volt belőle

Myselor
na azt a gamet sem tudom megszeretni nekem annyira vontatott üres az egész game a karakterektől meg nem estem hanyatt.kivéve 2b popója de a cosplayes lányok formásabbak 😄 próbáltam szeretni ebbe ment pár óra de nem érdekel túl variált bonyolított.imádom a japán gameket pedig és az animéket is.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2020.05.19. 13:07:51
Myselor
elég nekem amit látok a mozgást a grafikát a "fizikát" súlytalan esetlen az egész.a második meg még unbalance-olt szar is. hiddel néztem több videót is belőle aztán kipróbáltam elég volt nem fog meg.nem lehet a from soft gamek mellé rakni.biztos jó valamiben és ezért sokaknak bejön de akkor is béna sajna