121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #109619
    Én imádok mindenkit, Mongolok, japánok vikingek stb....amúgy én imádom a The Hu zenéit. ;)
  • darkSectorxxx #109618
    Streamelek és összeadtam a streamidők hosszát
  • Voltan
    Sztem random, de a franctuggya
  • Prof William
    Igen én pont tegnap vettem észre én is hogy a pampafűnél vagy minél ha lassan sétálunk Jin ilyen gladiátorosan lenyúl a kalászokhoz. :)

Amúgy vajon mitől függ, hogy beadja a standoffot? Mert van hogy amint közeledek egy bázis vagy csapat felé már felkínálja ezt a lehetősége, máskor meg csak simán észrevesznek és indul a kaszabolás.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.26. 09:51:08
  • lwb
    Meg ugye a Gladiátor c. filmből lett híres ez a jelenet, szóval onnan kerül az AC:O-ba is.
  • Voltan
    OK, bocs, a videóról volt szó, szorri. Amúgy a játékban is, ha lassan gyalogolsz a fűben, akkor is ez van. My bad. Nem néztem még a videót, mikor írtam.
  • Voltan
    Ugyanakkor pedig a mongolok védelmében :)
  • Voltan
    Mondjuk adjuk meg az istennek, ami az istené, a császárnak pedig ami a császáré - ez a kalászokhoz lenyúlás már volt ám az AC Origins-ben is, én ott csöppentem el rajta. Ide is nagyon passzol, de na. Nem itt volt először.
  • mucsácsó
    fúúúú jah, ez valami embertelenül mocskos epic volt, fixen az év legjobb gaming pillanata volt ez az opening :)
    meg ahogy lenyúl a kalászokhoz... zseniális!

na, pontosan ezek azok a momentumok, amik az MS gépét nagyon nagy ívben elkerülik - sajnos :\
  • Voltan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kicsit elkalandoztam a térképen, és mindenféle egyéb küldiket csináltam, mielőtt újra felvettem volna a fő szálat. Feltűnt, hogy itt-ott keményebb mongolok jönnek, páncéllal, és sokkal izzasztóbb harcmodorral, mint előtte. Megoldottam azért, majd visszatértem a fő küldi szálra, ott pedig még a gatyás kis mobok jöttek, egy vágás egy halál. Asszem, kicsit túlságosan elmerültem az open world-ben. Nem baj, nem sietek :)
  • Voltan
    Eszméletlen jó. Nagyon. Nyilván július 25-én nem mondunk olyat, hogy ez nálam az év játéka, de a Cyberpunknak nagyon-nagyon fel kell kötnie a gatyáját majd :)
  • shaddam
    Nem bírom a streamer senkiháziakat, de rohadtul kitalálták a sucker punchnál hogy mindneki úgyanúgy reagál

• AntiHero
    Stream idő szerint.
  • Ulthanito
    Moby 18 napja read only-ban tolja..
  • Ulthanito
    Nagyon kiraly jatek, en piszkosul elvezem, szerintem nekem a kedvenceim koze fog tartozni.
  • Ulthanito
    Honnan tudod, hogy mennyi volt a jatekido, ha egy nyomorult timer sincs benne?
  • AnuluWork #109603
    A GoT kapcsán van pár olyan dolog, ami tényleg jól ki lett találva. Pl. a futás. Amikor kezdesz kifáradni, egy gurulás, és hopp, máris futsz tovább teljes sebességgel.
  • AnuluWork #109602
  • darkSectorxxx #109601
    Tegnap végeztem a Ghost of Tsushima-val.
    Életem egyik legnagyobb élménye volt.

(ahogy a Last 2 őt ezt is azonnal elkezdtem előről Hard-on) Ott 90+ óra lett a 2 végigjátékom, itt az első, amit kimaxoltam, 96 óra és még a Hard-on lesz kb 30

Már alegelső trailer alapján jobban vártam mint a Last 2gőt és meg is érte!!!

Hihetetlen a látvány, a grafika, a küldetések, az hogy a saját nyelvemen élvezhettem végig eme kis csodát.
    Piszok élvezetesvolt a harcrendszer, a fejlesztések.
    A sok titkos loot, relytélyek.
    Megható történetek voltak, badass jelenetekkel.
    Minden kis apró mellékküldit legalább annyira élveztem mint a főküldetéseket!
    Bugokkal szinte egyeltalán nem találkoutam (egy rókás cuccvolt ami beragadt de akkor tovább kell menni egy küldetést megcsinálni, vagy meghalni hogy újratöltsön a játék, akkor az is menni fog)

Nem tudok rá rosszat mondani, ahogy a Last 2-re se.
    Gamer-ként ezek miatt volt már értelme megszületni, hogy ezekkel játszhassak.

Egyetlen apró dolog volt, ami nem hiba, csak zavaró tud lenni.
    Az, hogy harc alatt könnyen van az, hogy belóg akamerába valami és nem látod ki akar megtámadni, és ez miatt megütnek, vagy elakadsz valamiben.

+még egy kis spoiler, a Last of Us 2 és Ghost of Tsushima-ról:
    Valamiért úgy érzem a Sony most történelmet írt, 2 olyan játékot lepakoltak a fejlesztőkkel a ge. végén, ami minden tekintetben generáció feletti minőséget képvisel, szinte bugmentesek és eszméletlen intenzív és megosztó és drámai story-ban.

Személyes véleményem pedig érdekesség képpen az, hogy valamiért úgy érzem mindkét játék egyezik még abban is, hogy hasonló téma köré épül fel, a bosszú, hogy mit áldozol fel, kiket áldozol fel, stb....

Ezt érzem, hogy mindkét esetben a bosszú a téma.

Végszóként, nekem lehet elfogult vagyok és nem játszottam minden sandbox-al de eznekem eddig a kedvencem.
    Köszönöm ezt a nyarat, Naughty Dog, Sucker Punch és Sony......
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.25. 16:15:48
  • shaddam
    Ezt a csucsimát nagyon durván összerakták. Akármerre megyek japánabb japánnál
  • Rage47
    mongolok kicsit fejlődnek a korral :D
  • Voltan
    Bebrutálodik később?
  • Prof William
    Gondoltam. Természetesen igyekszek kimaxolni a sziget "kezdő" területét mire megyek arra a küldetésre.
  • Rage47
    ezzel egyetértek sajnos :D
  • Mephike
    Annyi tanácsot adnék, hogy ne siess az odaéréssel, fejleszd fel magad, mert később szükséged lesz a tudásra/képességekre.
  • sgfool
    Természetesen vissza tudsz menni a sziget alsó részére, nekem pont az a történés után jelentek meg olyan ikonok a térkép alsó részén, amik falvak felszabadítását jelölik.
    Utoljára szerkesztette: sgfool, 2020.07.25. 12:49:29
  • Prof William
    A Ghost of Tsutshimában ott tartok hogy
    Hamarosan megyek kiszabadítani bácsikámat Shimura nagyurat és tippre utána a sziget középső részére kerülök.
    . Ha ezt megtettem utána lehet még visszamenni a sziget "alsó részére" vagy csináljam meg ha még vannak ott dolgaim?
  • Rage47
    igen ezért nem szeretem a game pass-t, olyan, mint az apple arcade, tolják a játékokat bármi áron futószalagon, talán 1-2, amit érdemes végigjátszani
  • ppista
    Hogy az egyik "kedvenc" bankáromat, a svájci frankos emberekkel kapcsolatban, helyel-közzel idézzem: "Tanulják meg az emberek, hogy nincs ingyenebéd".
    A 300 Ft-os Gp-os havidíj az, és ezt valamikor, valakiknek, ki kell majd pengetni, mert az Ms ezt sokáig nem fogja benyelni. Fogalmam sincs mennyit buknak ezzel, de hogy nem keveset, az fix. Persze a játékosoknak, meg az oda bekerülő kiadóknak, az kánaán, ez is biztos.
  • Mephike
    "ezert a netflix szeru"
    Köszi a hasonlatot, így egyszerűbb lesz megértetnem az asszonnyal a két cég közötti különbséget.
  • lwb
    Miért ne számítana a minőség? Amit Game Passon kapsz, azok többsége 3rd party és nem xbox exkluzív. Pl. múlt hónapban RDR2 volt, de ott van a MGS5 is. Miért alacsonyabb minőség a Fable vagy az Avowed, mint a Destruction Allsters vagy a Ratchet & Clank? Vagy a Senua 2, mint a Spider Man (dlc)?

"Mert a Halo-n kivul nem nagyon lesz nekik system sellerjuk"
    Szerintem rosszul látod, főleg hogy a Halo-hoz nem kell systemet sem venned, mert menni fog a régi konzolon és pc-n is. Ha pedig az USA-ban élsz, a telefonodon is tudod streamelni, mint a Stadia, csak jobb.

Szerintem annyi történt, hogy a MS észrevette, hogy a konzolon (a gépen) bukik mindenki. Eddig is buktak, ezután is. Minden darabon veszteségük van, egyébként a Sonynak is. Ezért nem a gépet akarják eladni, hanem a szolgáltatást. Nekik az a legjobb, ha nem is veszel gépet, csak vegyél játékot vagy szolgáltatást. Szerintem igazuk van.

A Game Pass kb a legjobb dolog a világon. Egy HBO előfizetés díjáért havonta kapsz egy rakás játékot, amit pc-n, konzolon is tudsz játszani. Olyanokat is, amiket sose vennél meg, aztán kipróbálod, mert ott van ingyen és rájössz, hogy jó. Van benne egy pici meglepetés is, felfedezés. Ez pedig jó dolog. Előbb-utóbb a Sony is csinál hasonlót, figyeld meg. A végén pedig a játékosok nyernek, mert kevesebb pénzért többet kapnak.
  • Kasthor
    Meg mindig a jatekok dontentenek. Ha meg azt felre is tesszuk hogy ezekbol a jatekokbol tenylegesen mennyit mutattak az ms oldalan gameplay szempontjabol. Kivancsi leszek ezekbol mennyi keszul el Day1 console release-re. Mert a Halo-n kivul nem nagyon lesz nekik system sellerjuk.
    Engem igazabol az zavar hogy a MS nagyon jol tudja hogy most nem tudja felvenni a versenyt a sonyval epp ezert a netflix szeru tomeggyartasba fog ahol nem szamit a minoseg csak a mennyiseg es tok mindegy hogy az embereknek milyen igenyeik vannak. Te elofizetsz es lenyomjak a torkodon a jatekot mert ugye ingyen van. Ez eleg szar jovokepet hozhat el a jatekiparban mert a kreativitas mar igy is kihalofelben van, mar pedig lehet hogy bejon sajnos mert ugye sok penzt termel nekik ez az egesz... Ugye mind emlekszunk anno hogy volt az xbox live-val...
  • AntiHero
    Kb egy vélemény.

Ha ilyenekel akarjàk a konzolt eladni..akkor màr most bukàs nekik az új generàció.
  • lwb
    A PS5 dizájnja csillagos ötös. Ha a konzol maga szar lenne (nem lesz az), akkor is megvenném, márcsak ahogy kinéz. Fehérben csakis. Semmihez nem megy, de akkor is fehérben kell.
  • mucsácsó
    :DDDDDDDD
    amúgy ezt jól leírtad, mert tényleg olyasmi, mint egy 10-20 ezres behorpadt microATX :D
    de az tetszik mégis, hogy olyan "kis" kompakt, meg jó az a zöld cucc a horpadásban.

de nyilván PS5-re voksolnék küllemre - pláne a DUDOR nélkül PS5 digit edísönre, mert az szimmetrikus :D
  • Evoluti0N
    Nekem a Gunk várós, mert a Steamworld játékokat nagyon szerettem és ugyanaz a fejlesztő. Az Echo Generationre is kivi vok, mert körökre osztott mindig jöhet és grafikailag is gyönyörű. A Tell Me Why-t meg lecsekkolom, mert a Life is Strange-eket szerettem.
    A többi vagy meh, vagy nincs még róla elég infó, mert vagy csak CGI vagy még azt sem lehet tudni, h milyen lesz a játékmenete.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.24. 18:51:53
  • lwb
    "jó, faszán néz ki az XSX, ezt aláírom"
    OK. Most már egészen biztos, hogy valami inverz világba kerültem. A series x egy nyomorult, snassz, fekete doboz, mint egy olcsó mini tower egy budget pc-hez, aminek a tetején valaki sokáig tartott egy bowling labdát, ezért behorpadt. A series x kurva ronda. A PS5-höz képest meg egészen elképesztően ronda.
  • mucsácsó
    már ketten vagyunk akkor, mert kb. szóról szóra ugyanez a véleményem :D
    MS-nek mindig sikerül alulmúlnia magát minden prezivel, a cringe miatt megéri nézni ezeket a streameket :D

véleményem szerint egyetlen egy darab cím illetve bárminemű nyomós érv (jó, faszán néz ki az XSX, ezt aláírom) nincsen és nem is lesz a közeljövőben sem, ami miatt van értelme egyáltalán XSX-et venni.. ha PC-d van, akkor meg depláne :D
    de amúgy tényleg, én kívánom, hogy legyen normális riválisa a SONY-nak, mint ahogy az X360 érában is volt az MS - sőt, még egy jóideig vitték a gent - csakhát aztán fordult a kocka, ami már - látszólag - sose fog visszafordulni :(
    Rockstar szintű studiók bekebelezése kéne ahhoz, hogy egy picit is gondolkodóba essen az ember..
  • lwb
    Baszki, ekkora a generációs rés, hogy már egy Big Lebowsky idézet se megy át. Édes Istenem ...
  • lwb
    Egyébként mekkora érv már, hogy "szar mert nekem nem tetszik". Gyerekek, ez kb 8 éves óvodás szint. Everwild meg Gunk hehehe, de Bugsnax, Astro playroom, Cristales, Dustborn (muhaha), Hipster High, Kena és Haven az hiperszuper. Ott a gyerek sem gurgulázott. Mert ez annyival másabb játékok, pl ott a konzolon Sony logo van és attól egész más lett :DDD Hagyjuk, komolytalan ez az egész.