121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #109659
    Pont akartam mondani én is! :D

Azt hittem a Microsoft arra törekszik, hogy egyre több exclusive cím legyen, nem pedig........ :D
  • Seth
    Cuphead PS4-en!!. Elérhető mától :)
  • darkSectorxxx #109657
    Srácok....

A Maid of Sker konzolon is magyar felirattal jött ki mint PC Steam-en???

PS store-ba hiába nézem ugye mert lofaszt nem ír a magyar feliratokkal kapcsolatban.
  • darkSectorxxx #109656
    Nem táncika, ebben inkább a parry a lényeg mint a Sekiro-ban.
    Próbáltad fejlesztés nélkül Hard-on? Vagy kérdezed? :P
  • LBandi77
    Táncika nem jött be? Hiányizik a fogpiszkáló mi?
  • shaddam
    Helyes. Az ui designer már a reveal után elszólta magát és hasonló következtetéseket vontak le. Hülye lenne a sony nem 30-40 dollárért árulni műanyag lapokat. Én majd a feketét veszem aliról olcsón
  • Mephike
    Cserélhető lapok a PS5-ön?
  • Prof William
    Egy szóval igazi harcos? Egy harcban jó pont, ha kiszámíthatatlan vagy, mert így az ellenséget meg lehet lepni.
  • Mephike
    Ha pár jelenetben magunkra ismerünk, akkor a hiba nem a videóban van :)
  • Mephike
    A Miles Morales játék mellé megkapjuk a PS4-es Spider-Man remastered kiadását is?
    Hm, kíváncsi vagyok, hogy a remastered mit takar majd.
  • Ulthanito
    Oh köszi szépen a tippet, de most ma hagytam fel a Hard móddal mert van egy karakter, akinek a fight-ja egy rakat fos, elkerülhetetlen támadásokkal, full random a csávó.

Szóval legyőzött a játék.
  • darkSectorxxx #109648
    Kimaxolt karakterrel könnyű, de én fejlesztés nélkül mentem, vagyis akartam átrohanni a játékon, úgy meg van nem kis kihívás Hard-on. :)
    Nem azt mondom hogy brutális, de a boss-oknál észnél kell lenni.

maxolgatás meg fejlesztésekkel valóban még Hardon is könyned egy jártasabb gamer-nek, ezért is akartam nehezíteni... de az irányítás szar és érződiknek ilyenkor a pontatlanságok.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.28. 04:11:28
  • Kandurex
    Természetesen hardon pergett. Ez normálon szerintem csak vicc, így is első map-on szinte kimaxoltam mindent :(

Láttam van ez a lethal nehézség, szarnak a pofon, nagyobbat ütsz, ők is, vékonyabb parry time. Hát egy. Hardon akkorákat ütöttek eddig is, mint egy ló. Kettő, a parry time, item nélkül, eddig is nagyon vékony volt.

Amin lehetett volna javítani, hogy lassítani a fejlődést, többre kerülne minden es kész is a valid nehézség.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.07.27. 22:06:02
  • darkSectorxxx #109646
    Igen volt. Vagyis nem elvette csak elmenti azt hogy elhasználtad megy közben.

Fasza a harcrendszer, de vannak olyan hibák amik lehet csak akkor mutatkoznak meg amikor keményebb fokon vagy keményebb helyzetekben van a játékos és számít minden hajszál.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.27. 21:43:38
  • Kandurex
    Nektek volt olyan, hogy a Boss harc közben, pár try után elvette az összes akaraterő pontot? Vagy bug? Elég szar volt az utolsó előtti boss—ot (nem az uccsó,) úgy leverni. Ami ugye emiatt no hit lett..
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.07.27. 21:34:58
  • Kandurex
    Érdekes,,..:)

Nekem ma pörgött le. Az úccsó - úccsó boss-ba belement vagy 40 try, az anyját!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.07.27. 21:20:17
  • benőmenő

Sry, ha vótmá'. Nyilván akkor derül ki mennyire kényelmes, ha élőben megtapiztam, de ez határozottan nagyobbnak tűnik, mint a DS4. :(
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.27. 21:00:48
  • darkSectorxxx #109642
    Oh köszi szépen a tippet, de most ma hagytam fel a Hard móddal mert van egy karakter, akinek a fight-ja egy rakat fos, elkerülhetetlen támadásokkal, full random a csávó. És 1 hitel a buzija, szóval én befejeztem és megelégszem a Normal kimaxolt fokozatommal, Hard-on a 3 térképre vitt volna ez a boss. Egyszer nagy nehezen sikerült legyőzni, de itt esélytelen.
    Legalábbis így, és nem ez a fő gond, hanem hgy nem enged vissza farmolni, hogy tudjak a kardomon fejleszteni és nem állok neki már 3. szorra, de jó tudni hogy van még nehezebb. :)

Sajnos kurvajó a harcrendszer, de a pontatlan irányítással tönkrebasszák ezt az élményt nehezebb fokon.
    Iszonyat sűrün baszik reagálni a kari arra amit nyomsz neki és pl mint ennél a boss-nál is van elkerülhetetlen ütése, illetve van olyan támadása amit akkor indit mikor pont ki szeretnél hátrálni gurulással és mire felkelnél és nyomnál egy védekezést már odacsúszik a szúrásával....

Sajnos én meguntam. :)
  • j0nNyKa
    lol
  • Evoluti0N

Terveztem megvenni a Fall Guyst PC-re, de ezek szerint PS4-en fogom játszani.
  • Seth
    Augusztusi PS+

Fall Guys: Ultimate Knockout
    Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered.
  • n000rbi
    Na Darky, kezdheted újra a Csucsit, ma jön patch Lethal nehézséggel.
  • Prof William
    Mondjuk engem csak az zavar ezzel az utazási dologgal, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem lehet visszamenni a Kaneda kastélyba. Így egy remek helyszínt nem lehet újra meglátogatni. Pedig biztos jól nézne ki a kastély Shimura emberivel megrakva és persze Shimura nagyúrral a főteremben. Én úgy képzeltem, hogy az lesz a központja a mongol ellenes erőknek, erre kizárják a játékból.
  • Evoluti0N
    Yarikawa Strongholdban, de egyre gyanúsabb, h bug, mivel megvan az összes olyan fejlesztés, h a szél legközelebbi zászló, artefact, satöbbi felé mutasson és Yarikawában, valamint a közelében sehol sincs már semmi.
  • Seth
    Fast travellel vissza lehet menni bármelyik előző mapra, mi pontosan a probléma ?
  • darkSectorxxx #109634
    Én pont most futottam bele egy súlyos hibába Hard-on ami valszeg azt jelenti hogy abba is hagyom ez végett, hogy nem tudsz visszautazni. :)
  • darkSectorxxx #109633
    Pókember is legalább annyira perfekt meló mint ez a 2 játék.
  • Mephike
    Itt van nálam egy hétig unokaöcsém, kérte, hogy játszhasson a pókival. Persze most ez azt jelenti, hogy a GoT pihenőre került, mert nem férek a géphez :)
  • Prof William
    A Ghost of Tsutshimában az Act 1 vége után
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem lehet vissza menni Kaneda várába? Ha Oda utazok, csak egy zárt kapu fogad + csak az Ito katonai táborba lehet menni utána. Nem értem mi értele volt lezárni. Szép kastély és jó lett volna még visszamenni oda. Kb arra számítottam ,hogy az lesz Shimura erőinek központja.

Gondolom amúgy 3 "felvonás" lesz.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.27. 11:41:39
  • CptFlint
    Pókember nagyon jó játék. A dlc-k is jók voltak. Az új részt már nagyon várom ps5-ön. Csak aztán férjek oda majd a gyerektől :)
  • davidka003
    Tudom most mindenki Last of Us 2 meg Tsushima hangulatban van de én még csak most nyomom a Spidermant.
    Elég jól sikerült a játék. PS4 slimen is szépnek találom, nagyon hangulatos a városban ugrálás. Nehézség teljesen jó hardon.
    DLC-kről vegyes véleményeket olvastam de végülis féláron volt a season pass 3000 Ft körül így majd azokat is végigjátszom.
  • n000rbi
    +1
  • Ulthanito
    Nálam az utóbbin van.
  • darkSectorxxx #109626
    Amúgy tudnál dobni egy közeli képet a térképen, hogy ez hol van? Mert akkor meglesném én is.
  • darkSectorxxx #109625
    Amit nem találsz, hagyd utólag úgyis lesz majd egy segítség, amivel a térképen segít megtalálni a hiányzó dolgokat. ;)
  • Tatyla
    Ezzel én is találkoztam szerintem az bugos mert más egyébb felfedezhető dolog nincs ott eltököltem ott vagy 20 percet
  • Evoluti0N
    A Tsushimában az egyik település bejáratánál folyamatosan vibrál a kontroller, ha a traveller öltözék van rajtam és meg mernék esküdni, h a bejárat előtt álló fickó miatt, akinek a hátán van egy zászló. Már csak azért is, mert amikor egy másik fickó, vagy talán ugyanaz, járőrözött más néhány emberrel, akkor folyamatosan a közelében vibrált a kontroller. Szóval olyan, mintha tőlük is lehetne szerezni azokat a zászlókat, amik egyébként a mapon vannak szétszórva. Na már most sehogy sem tudok interakcióba lépni velük. Várnom kell valamennyit, h később tudjak velük, vagy én vagyok a hülye és nem is miattuk vibrál a kontroller, hanem valami másért, amit nem látok? :D
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.27. 01:46:34
  • shaddam
    Azért a csucsima nem mindig realisztikus :D
  • darkSectorxxx #109621
    + Antihero

Most 9 óra és a 2. térkép elején vagyok éppen. :D Hard-on, nem fejlesztve a karakter életét sem a fegyvereit. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.26. 13:40:12
  • Akra
    LG C9/CX tulajoktól kérdezném,hogy dynamic tone mapping az ON vagy HGiG-n jobb?