PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem az 5-6-7K-s pécéket kell utolérnie. Sőt, egy úton nem szabad járnia a pécével, nemhogy utólérnie azt, ez a legfontosabb kérdés jelenleg 😄 Senkit nem érdeklő kérdés, hogy mennyibe kerül majd egy ekviv pécé, maximum azokat, akik gazdasági alapon konzoloznak.
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Csak elég arra gondolni, hogy egy kb. 200k-s dologról beszélünk. Nyomott áron adják majd persze, de akkor sem érheti utol a mostani 5-6-7 k-s pécéket. Józan ésszel gondolkodjunk már.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.05.27. 01:15:11
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szerintem a PS5 launch még durvább lesz sonynak, mint a 4 volt hype tekintetében. Darabszám viszont a vírus helyzet miatt nemhinném
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.26. 23:06:19
Harness the power of a custom CPU, GPU, and SSD with Integrated I/O that rewrite the rules of what a PlayStation console can do.
Stunning games
Marvel at incredible graphics and experience new PS5™ features.
Breathtaking immersion
Discover a deeper gaming experience with support for haptic feedback, adaptive triggers and 3D Audio technology.
PS5 oldalt updatelték ezekkel. Most már közel lehet érzem 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.26. 22:14:15
....cur-gen-t éppen, talán, elérő összhatás, buta harc...böff....<#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.26. 21:35:02
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.05.26. 21:14:40
Next PC upgrade: 2022
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Next PC upgrade: 2022
Közben meglett a segítségeddel.
Azt mondtad, hogy az aggastyánok elejtett cuccából kell elkészíteni. Így kipróbáltam az aggastyánok páncélját és az lett a jó. Meglett a trófea és meg lett a platina. 😄
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Életem 2. platinája.
Zseniális ez a játék.
Utoljára szerkesztette: csab2, 2020.05.26. 20:01:37
PSN ID.: Beegabor
Persze, azokkal többel is találkoztam.
A kovácsokkal elég sok féle páncélt le tudnék gyártatni, csak nem tudom, melyik számít ősinek, tehát melyik az, ami jó a trófea szempontjából.
Van egy olyan trófea, hogy gyűjtsd össze az utazó teljes páncélját. Mind a 3 páncélt legyártattam a kovácsokkal és egyből meg is kaptam a trófeát. Csak itt nem tudom, hogy melyik páncélt gyártassam le. Egyik nevében sincs benne az, hogy ősi.
PS5 II PSVR
Akkor megvárom.
Köszi.
PS5 II PSVR
PSN ID.: Beegabor
Sosem tudom, hogy van ez, hogy kell beállítani, hogy menjen.
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.26. 12:22:47
Na pont ahogy mondtam
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR