PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.29. 20:02:06
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
gondolom ez lesz az "alap", de nyilván lesz fehér modell is

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amúgy rakok egy lottót <#idiota>#idiota>
“It's time to give fans something that can only be enjoyed on PlayStation 5”
Ez a beszéd Jim
Nem veszik meg az emberek pedig én azt olvastam 😞
..amúgy szerintem is elég necces, hétfőn/kedden meg már nem fogják bejelenteni, hogy na srácok, akkor holnap stream 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Now it doesn't have US or EU in the link and added PS5 section."
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.29. 13:03:03
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
#107187 sztem az Uncharted 4 már kimaxolta a grafot 😄 ezt is hasonlónak látom
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.29. 11:48:11
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
számolni én sem számolom a napokat - ellenben CP2077-ig már csak 112-t kell aludni <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
Ellie nekem is nagyon antipatikus eddig valahogy, Joelt jobban adnám, de majd ez elválik a játékkal/storyval.
Grafikával szerintem nincs gond, sőt - de leginkább az a durva, hogy mennyire részletes - érdemes megnézni erről a lentebb linkelt The Last of Us Part II - Inside the Details vidit #107175
de szerintem már így is bőőőőven a PS4 határait feszegetik (ha nem lépik túl, főleg multiplatform címekhez viszonyítva), ettől többet ebből a gépből szerintem ebben az életben már egy banda se nagyon fog tudni kihozni (jó persze, ott a Csucsima még ezután egy hónappal), szal sztem itt kb. ki lesz maxolva a konzol ezennel.. de persze azt se tartom kizártnak, hogy még itt-ott tudtak volna valamit húzni a dolgon minimálisan, de picit vissza van véve, hogy a PS5-ön mééégszebb lehessen majd az év végén.. 😄
Clickerekkel sztem nincs baj, jó ez hogy beraktak új fajtákat, ugyanaz a repertoár lehet uncsi lenne másodszorra is - meg hát ugye egyiket nem is láthattuk 😊 biztos, hogy hozzátesznek a parafaktorhoz ezek az újfajta dögök még egy lapáttal..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.28. 20:51:26
Másrészt, nem voltam elájulva a látottaktól. Például a látványvilágtól sem. Nem mondom, hogy nem szép, mert nagyon szép, de az gondolom hogy ennél már láttunk szebbet. Néhány belső térben pedig közepesnek látom a látottakat.
Már most tudom, hogy a harcrendszertől idegbajt fogok kapni. Az első részben sem szerettem most sem fogom. Ami viszont továbbra is elképesztően gagyi számomra, azok a fertőzöttek, de leginkább a Clickerek. Feltétlen muszáj volt átvenni az ubisoftól a Brute ellenfél mintáját....
Kövezzetek meg, de Ellie nekem nem szimpatikus. Az első részben sem volt az, a fickót kedveltem. Úgy látom, hogy játékmenetben túl sok újat nem fog mutatni a játék, egy egy apró újítás de alapjaiban ez nagyjából ugyanaz lesz mint az első rész.
Ettől függetlenül első nap megfogom venni és mondom még egyszer, hogy nagyon magas minőséget fogunk kapni. De egyáltalán nem éreztem azt, hogy mennyire be lennék sózva és számolnom kéne a napokat heteket.
PS5 II PSVR
nekem mondjuk skip, mert még FIFA-ban is sztem szarabb vagyok, mint élő fociban voltam valaha is 😄
@Moby: #107133 - dumáltam ma velük, nem lesz náluk sem már C9, csak CX és B9 - pont holnaptól, vagy hétfőtől várható a shopban 😊 - szal úgyhogy szopó, ezvan. maradok valszeg a B9-nél MM-ből 370k-ért - vagy a lófasznál és várok BF-ig, de sztem fölös, CX max legkorábban jövő ilyenkor lesz max olyan árakon, mint amilyen most a C9 volt (~400k) . addig meg nem fogom szívni a fogamat má 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.28. 19:29:01
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
kurvajó igazi star wars feelinges sztori!
úgy emlékszem viszont hogy elég rövidke, ilyen 6-8 óra rémlik
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ebben a hónapban a PS Plus előfizetők a STAR WARS™ Battlefront™ II-t is ingyen tölthetik le!
Na ennek a story része viszont érdekel.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Csak azért raktam spoiler-be, mert a main menu képe ott van, aki nem szeretné látni, az ne nézze meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a videó pedig most jött ki:
The Last of Us Part II - Inside the Details | PS4
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2020.05.28. 16:04:17