121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#109779 "A Marvel Entertainment videojátékos divíziója, a Marvel Games intézi tehát a játékos ügyeket. 2018-ban pedig éppen ők keresték meg a Sonyt azzal a kéréssel, hogy meg szeretnének rendelni egy PS4-exkluzív Marvel címet, ami hozza a megszokott Sony minőséget."
Egy követendő példa, szeretnék még jelentkezőket. -
Prof William #109778 Bőven megéri. Én jelenleg a felénél járhatok és nagyon tetszik. -
#109777 nálam benne van a top 3 -ba, az biztos -
#109776 Bőven megéri. Én most járok a játék nagyjából 2/3-nál, tegnap megszámoltam, 45 mellékküldetést és 13 főküldetést jelent mindez, szóval van benne tartalom.
Szerintem a generáció egyik legjobb játéka összességében, csodás látvánnyal, szerethető és aprólékos harcrendszerrel, jó játszhatósággal. -
#109775 Egynek jó volt, de számomra elképesztő unalmas a harcrendszere, totál ismétlődő. Jön egy hullám, aztán még egy, aminek a végén jön a brut...A fehérrel kimeszelt útvonalak a sziklákon a lakatlan szigeteken, meg mindenütt a nagy műanyag szemetesláda...
Valahogy emiatt nem tudtam igazán szeretni. -
Evoluti0N #109774 Fall Guys elérhető pluszosoknak ingyé. Baromira addiktív. :D -
#109773 De, az is opció, viszont úgy még nem találtam lényegesen olcsóbb verziót belőle. -
#109772 Év, év. :) -
#109771 Az Ori nálad év játéka, vagy generáció játéka? :D
Két órám van benne, tényleg nagyon jó, bár nálam a top10be (eddig) nem fér be.
TBTPumpa használtan nem veszel játékot? Van úgy olcsóbb... Nagyon megy az 'egyszer végigjátszott' kifejezés a piacon. :D
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.08.04. 14:08:59 -
#109770 Ja, tényleg a day 1 peccs, nekem nem tűnt fel, mert pár nappal később vettem -
#109769 3-4 GB volt a day1 patch, utána jött ki egy pár100 MB-os -
#109768 Nálam eddig év játéka szinten van - Ori-val majdnem holtversenyben -, szóval megéri, igen. Tartalom van benne bőven. Eddig csak egy peccs jött hozzá, és úgy rémlik, az pár száz mega volt csak, nem volt nagy. -
#109767 Elég kétségbeesett lépés ez a Playit store nyitási akciójára. Tegnap meghirdették, hogy egyesül az 576, konzolok szervize, meg a videojáték.hu és létrejön a Playit store, és a nyitási akciók ugyanazok, mint a KV "black friday" akciója. :D -
#109766 Konzolvilágnál nyári Black Friday van. Ghost of Tsushima most csak 15990 Ft. Ennyi pénzt megér ez a Japán kaland?
Mekkora méretű javítócsomagokkal kell számolnom (a megjelenés óta)?
Csakhogy tudjam, hogy mennyire lesz leterhelve a tanyanet, ha a lemezes verziót veszem.
Köszönöm a válaszokat!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.08.04. 09:53:44 -
#109765 Nekem az is fura lenne ha bármi müködne megjelenéskor. :D -
CptFlint #109764 Nem vagyok túl bizakodó. Ez a megfogalmazás is most a psblogon, hogy a ds4 működni fog ps5-ön a támogatott ps4-es játékokkal, nem azt sugallja, hogy minden is menni fog. -
#109763 Olyan sincs, hogy nem lehet kiválasztani 5-öt, mert ha annyi jó volt akkor ki tudsz, csak becsukodt szemmel bökj rá 5-re. :P -
Evoluti0N #109762 Elolvastad, hogy mit írtam? Azt, h annyi jó játék volt, h nem tudnék közülük ötöt kiválasztani. -
#109761 1. Horizon: Zero Dawn - Kiváló, maximum könyvekben található high concept sci-fi történet és háttérvilág és a főszereplő az "élettörténetével" együtt a kitaszított elkeseredett kislánytól annak felismeréséig, hogy ki is Ő valójában. Rám nagy hatással volt érzelmileg is.
2. God of War - A változatos, nagyon felépítésű és gyönyörű pályák, világ. Mertek újítani és ezt jobban talán nem is lehetett volna meglépni. Apa-fiú kapcsolat alakulása. Na és az a jelenet a régi fegyverrel és utána az első harcok: ma is borsózik a hátam tőle.
3. Bloodborne - Imádom a gótikus sötét hangulatú horrort és Ők is úgy újítottak ami jót tett az egésznek. A megszokott kiemelkedő pálya design és az egész hangulata.
4. Death Stranding - Szintén a high concept sci-fi történet és a kivitelezés, megvalósítás miatt. Érzelmi töltet a csavarral nagyszerű.
5. Last of Us 2 - Nekem átjött és át is éreztem miről szól valójában a játék (nem a bosszúról) és a legmagasabb minőség amit eddig láttam. Amennyire megjelenés előtt ellene beszéltem és amennyire a játék kb. feléig nem jött át igazán, annyira fordult meg a kocka a végére.
Witcher 3, Uncharted 4, Days Gone is nagy élmény volt. Kevés a top 5. Elkényeztettek minket. :)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.08.03. 18:19:27 -
#109760 Veled egyezett a legtöbb top5-ben. :) -
#109759 Eléggé szomorú.
Mert az 5 top játék nem az 5 hibátlant jelenti, hanem egy halmaznak az 5 legelső címét, 5 top játék egy halmazban akkor is van ha mindegy szar játék. :D
Nekem:
Bloodborne
The Last of Us 2
Spiderman
Ghost of Tsushima
Uncharted 4
Ettől egyszerűbb és gyorsabb választ nem tudtam még adni soha, sőtt top 10-es listát is tudnék kisújból:
+
Crash Bandicoot N Sane Trilogy
Spyro Reignited Trilogy
Days Gone
God of War
Horizon Zero Dawn.....
És csak azért nem említem a Final Fantasy VII-et meg NioH2-őt mert nem játszottam velük....
De lecsúszott pl az Infamous és Killzone és Order 1886 is a 10-es listáról és az összes remaster! Ratchet & Clank, Uncharted, Shadow of The Colossus.....
Nekem még a top 15 is laza lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.03. 17:17:33 -
Evoluti0N #109758 Nem tudnék top 5-ös listát összerakni jelenlegi generációs játékokból. Túl sok jó játék volt. Azt tudom, h a Witcher 3 és a TLOU 2 tuti benne lenne. A másik háromra nem tudnék mit választani. -
#109757 én abban picit azokat a a gyerekkori részeket éreztem annak, de azt leszámítva tényleg patika volt az UC4 is! :)
nem beszélve a grafikáról, ami mai napig arcszaggató... :) -
#109756 Én pl az Uncharted 4-ben nem igazán éreztem filler részt, mindig feldobták valami brutál panorámával, vagy akcióval. A játékmenet tempóját mesterien eltalálták. Pont elegendő akció, utána kis pihenés, felfedezés majd megint leszakítja az arcod. Nekem ezért vitte ezt a generációt. -
#109755 Köszi!
Akkor viszont kezdhetem eladogatni a játékokat, idén július az azt jelenti hogy az előző hétvégétől... :D
Bár a Driveclubot megtartom, mert azt digitálisan el sem lehet érni valamiért. -
Evoluti0N #109754 Valszeg kb. minden menni fog, csak nem akarják így bejelenteni, mert ha valami mégsem megy, akkor azzal eléggé leszerepelnének. -
CptFlint #109753 Ami idén július óta megjelenik ps4-en az mind menni fog ps5-ön, ezt kötelezővé tette a sony. A korábbi játékokból pedig megjelenéskor a 100 legjátszottabb játékok fognak menni és állítólag idővel majd frissítik a listát. Eddig ennyi a hivatalos infó. -
#109752 Felőlem lehet végig indie fos, ha csak egy jó bejátszást látunk valamelyik nagyobb címből. Pl egy kis spiderman vagy gran turismo gameplay már vinné a showt. :D
Azt lehet tudni amúgy, hogy a PS4es játékok mennek-e majd PS5-tel? Akár úgy, hogy lemezesen...
Nem tudom, hogy mit kezdjek a játékaimmal, illetve a PS4-el.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.08.03. 15:35:44 -
állítólag indiefosoké lesz a főszerep, és nem lesz semmi PS5 hardware related infó (se ár, se dátum, sesemmi) - bár amúgy sztem a menüt lehet megmutathatnák, úgyis volt pletyka róla, hogy nagyon hamarosan megmutatja a SONY - talán akkor pont itt?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 15:31:25 -
#109750 Nekem a GOWban csak az nem tetszett hogy túl sokat tököltünk a tónál... :D Számomra az volt 'filler érzetű'.
Days Gone meg csak azért jött be nekem mert nagyon adta a hangulata, volt motor, szeretem a walking deadet és jó volt a hordák elleni harc. Mint játék, illetve történet nehezen említhető egy lapon pl az általatok felsoroltakkal. -
#109749 Persze, ezzel nincs gond - tuti van olyan is, akinek meg egyáltalán nem jött be a GoW :) -
#109748 Az a jó ebben, hogy ahány ember, annyi sorrend, és ez így van rendjén. Az, hogy a GoW megkerülhetetlen ebben a genben, az tény, az meg már ízlés kérdése, hogy kinek mennyire tetszik, vagy tetszik-e. -
#109747 +1, szerintem is a God of War viszi a gent, toronymagasan - az összes többi felsorolt a jó-jó kategória nálam :D
amiket írtatok, mind kurvajók voltak valóban - ellenben mindegyikben voltak üresjáratok / filler érzetű részek / legyekmártúlezenafosrészen pillanatok, míg a GoWban egy perc ilyet nem éreztem, ezért gondolnám, hogy mindent überelt :)
esetleg még Bloodborne, de azért ott is van 1-2 rész, ami meredekebb volt :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 13:06:46 -
CptFlint #109746 The Last of Us 2
God of War
Spiderman
Horizon
Breath of the Wild -
#109745 Nehéz kérdés, de én ugye csak az utolsó harmadban vettem PS4-et. Nekem ezek voltak a kedvencek a konzolon:
Uncharted 4: A Thief's End
Marvel's Spider-Man
God of War
Ghost of Tsushima
Last of Us mindkét része :) -
#109744 A nyilakat kikerülni szerintem rém egyszerű amúgy, de ez a Dazsa-Dazsa az agyamra megy. Amúgy, ez a Sekiro-ban is volt. :) -
#109743 Nálam ez:
Bloodborne (12 végigjátszásom van benne, meg megannyi co-op)
God of War
Death Stranding
Witcher 3
Bár még nem végeztem vele, de szerintem Tsushima lesz az ötödik
Jók voltak még: UC4 és LL, AC Odyssey, Spider-Man,
Meg egy csomóra már nem is emlékszem. -
#109742 Szerintem a God Of War All Time cucc. :) -
#109741 Nekem:
Uncharted 4
God of War (ofc)
Death Stranding
The Witcher 3