121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#109819 ingyen se... :D
de már bejelentés óta üvölt róla, hogy egy fospermet az egész, pláne így GaaS-ként - engem csak azért aggaszt, hogy a Crystal Dynamics erőforrása ilyen szarra megy el, ahelyett, hogy egy normális TR-t raknának össze vagy egy Soul Reaver folytatás/rebootot :(
megnéztem most ezt a Godfall videót State of Playről, siralomház... :D borzalmasan erőtlen a fight benne :( -
#109818 a neve eladja majd, de hozzá sem nyúlok -
LBandi77 #109817 Köszönöm szépen. -
#109816 Minél többet látok belőle annál jobban nem érdekel. Mondjuk én az egész avengeresdire magasról teszek -
#109815 Az új Marvel-es játékról mi a véleményetek? Csak nekem tűnik úgy, mint ha az egész R1+R1+R1 lenne? Valahogy a Spider-man után hihetetlen egyszerűnek tűnik. -
#109814 sziasztok úgy kaptam marvel béta kod aki felhasználta jelezze és bocs hogy ide irtam
FENUZO-935-NOVEWU-093 -
#109813 Bandikám! Parryban gazdag, boldog születésnapot kívánok! Az ajándékodat átveheted a nyanyánál a Shrine-ban. -
#109812 Én már az első videó után mondtam hogy skip... -
#109811 Ezt meg az bassza el, hogy multis. -
#109810 Talán ez a Hood: Outlaws and Legends volt az egyetlen, amire bólintottam, hogy ez okésnak tűnik. De abból a felvillanó pár másodpercből a videó végén még sokat nem tudtam meg. -
#109809 Uh. Azt hiszem, az a legjobb, ha úgy teszünk, mintha tegnap este nem is történt volna semmi. Nem volt Sony SoP. Elmaradt. Én ma már így emlékszem. -
Evoluti0N #109808 Eléggé meh. -
#109807 Engem eddig nem érdekelt, de most hogy nincs benne mikrotanzakció meg dlc baszkodás akciósan így jöhet -
#109806 Nah, ezt a műsort lehet savazni. De egyre jobban azt érzem, hogy a Godfall nekem ki fog maradni. -
#109805 Ezek a ps5 címek, anyám :D -
#109804 Aha...
Nem. -
#109803 PS4 és PSVR bejelentések azért még lesznek. Az is érdekes lehet. -
#109802 Ez a mostani SoP egyértelmű időhúzásnak tűnik számomra ebben a "ki mondja meg később" az új konzol árát versenyben.
Ettől függetlenül bekészítettem egy sört, és tuti nézni fogjuk itthon, bár nincsenek most elvárásaim. (Az mondjuk korrekt volt, hogy még a műsor előtt tisztázták, hogy mire számíthatunk.) -
#109801 Velem van a baj, hogy semmilyen remaster nem hoz lázba? -
#109800 Hú, de izgatott itt mindenki a mostani State of Play miatt. :)
Egyébként van egy olyan vad pletyka, hogy akár az EA itt be is jelentheti a Mass Effect Trilogy Remasterét (erre a genre) ... Jött olyan hír, hogy szeptemberre kint lesz, nem várnak N7-ig vagy az új konzolokig. Kb 5% esélyt adok ennek, de akár még igaz is lehet. -
#109799 Elsőre ez volt betervezve nálam is! :)
Csak szembejött ez az LG és pofátlanul olcsón adta magát, szóval nem tudtam kihagyni.
Közben végére értem a Ghost of Tsushima-nak, meglett a platina is. A játék lenyűgözött, kétlem, hogy valaha is elfeledném. -
#109798 Én egy Samsungot cseréltem le pár hónapja erre, és imádom. Ha valaki gondolkodik soundbar-on nézzen rá erre is, én nagyon ajánlom. Igaz, magasabb árfekvés, mint amit vettél, de szerintem nagyon korrekt az ára a tudásához képest. -
#109797 A szomszéd szobában ott van apósom zenebarlangja. Van ott pár száz bakelitlemez, 2 lemezjátszó, erősítők, és brutál hangfalak illetve mozis szobájában ott figyel egy 7.1-es szett, szintén erősítővel, stb. Természetesen ezek a hangprojektorok ezekkel a cuccokkal sosem fognak tudni versenyezni, de még az öreg is azt mondta, hogy kellemes csalódás ennek a hangprojektornak a hangja az árához képest, ő rosszabbra számított, amikor leült eléje.
Illetve ha nagyon őszinte akarok lenni, nekem bot fülem van, szóval nekem telesen megfelel :D -
#109796 TLOU2 után elég szarok a hangok amúgy :D pl. a vihar hangja... -
#109795 Én tavaly vettem egy Samsung HW R550-et de valami brutál ereje van játék és film nézéshez is tökéletes nekem -
#109794 Egy LG SL5Y-t. Kb féláron a piaci árhoz képest képest, bontatlan+gari.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2020.08.06. 00:35:20 -
#109793 Mit vettél? -
#109792 A PS5-re készülés jegyében vettem a TV mellé egy hangprojektort. Azt kell mondjam, hogy nem is értem, hogy nem tűnt fel eddig, hogy a TV-nek milyen doboz hangja volt eddig :) Azért a GoT-ban a robbanások, kardcsörgések és villámlások eszméletlen jól szólnak most. -
#109791 Orvost kellene hívni akkor nem baráti segítséget. :D
Viccet félretével most sokan átérzik a Minecraft meg Fortnite gyűlölet miért faszság, és túllátnak a külsőn egy kicsit, hogy mit érezhetnek azok a játékosok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.05. 19:01:47 -
Evoluti0N #109790 Jah. Tegnap elég sok volt a szervergond. Le is állították 2 órára. Ma eddig nem volt problémám. -
#109789 szerintem adta a béta, vannak benne jó ötletek - de majd kiderül, hogy a teljes hosszában mennyire képes lekötni.. :D
lehet, hogy a mozgás néha picit suta volt meg 1-2 animáció is, de valami 10-15 fős indie banda dobta össze, és nekem sokkal nívósabbnak tűnt, mint egy Lotfallen anno.. :D úgyhogy ahhoz képest tisztességes iparosmunka, de azért megvárom a rivjúkat..
de 30 USD/EUR az korrekt ár is érte tán :) -
CptFlint #109788 Én próbálgattam és tetszik, de rengeteg a szerver hiba. Remélem idővel javítják. -
#109787 Azért ez így egész faszának tűnik (a bétát nem próbáltam):
-
Evoluti0N #109786 Tolja itt más is a Fall Guyst? Nem bírom abbahagyni. Help! -
#109785 Szép lesz PC-re, de ne essünk azért túlzásokba.
PS4 Pro 4k screenshot
-
#109784 ha valakit érdekel: Mortal Shell rilíz - aug.18. :) -
#109783 Ez azért eléggé jól néz ki:
3 évvel ezelőtt is álomszép volt PS4 gépen, de PC-n ez valami brutális lesz. -
#109782 Én se. De ez van.
És alapvetően PS-en játszó ember ként nem zavaró annyira
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.05. 13:12:28 -
#109781 pff, ennek nem vagyok híve. -
#109780 Bár nagyon nem vagyok Marvels fan, de nem csak ebben lesz érdemes Sony platformot választani:
"A Marvel's Avengers Pókemberen kívül más PlayStation-exkluzív tartalmakat is kap
Igaznak bizonyultak azok a hírek, miszerint a Sony a jövőben minden eddiginél keményebben szeretne ráfeküdni a különböző játékokba pakolt exkluzív tartalmakra. A multiplatform címként megjelenő Marvel's Avengersbe ugyebár 2021-ben érkezik meg a barátságos és közkedvelt Pókember, akivel csak a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játékosok kalandozhatnak. Nos, itt még messze nincs vége a történetnek.
Kiderült ugyanis, hogy Pókemberen kívül még számos egyéb PlayStation-exkluzív tartalom is kerül majd a Marvel's Avengersbe, minderről Andy Wong, a játákot fejlesztő Crystal Dynamics közösségi menedzsere írt részletesen a PlayStation Blogon. A PlayStation-ös játékosok 30 napos korai hozzáférést kapnak például egy-egy Legendary ritkaságú karakterkinézethet és emote-hoz, egy Epic kivégzéshez, illetve minden egyes szuperhőshöz jár nekik egy egyedi névtábla is - ez a később megjelenő DLC karakterekre, így például Sólyomszemre is vonatkozik."